18976
-
CzKaresz22 #1164 Sziasztok!
Most mi a legfrissebb megjelenési dátum ??? -
#1163 ez bizony így van! -
#1162 szvsz -
#1161 Lehet,de akkor is/abban is :)....na jo,végül is pc-re még ki se jött.Hát majd miután kézhez kaptuk,akkor azért azt gondolom okosabbak leszünk a hasonlítgatások terén is,ugyhogy felesleges(pár másodperc-es PS2 vid.alapján) bármit is leszögezni! -
#1160 és igaza is van szvsz -
#1159 szerintem félreérted... ő nem a bevonulóanimációkra hanem a játékosok animációjára gondolt (futás, lövés stb.) -
#1158 sőt,a "játékosanimban idén is jobb a fifa" -val is vitatkoznék keveset
márcsak azért is mert mindenki akinek már megvan(PS2), annak leesett az álla 1-1csereanim, vagy meccs elötti bevonulás képek láttán éa erről volt is írva korábban ! -
balint08 #1157 jujjjjj -
balint08 #1156 Anyááááddd!
Nézdd má!Valami kegyetlenszépen írták a Highbury szót!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Gabe18 #1155 Megnézem az egyiket.Hát bizony játékosanimációban idén is jobb a Fifa,ezt el kell ismerni.A játélélmény,az más kérdés,az majd még kiderül,bár azt piszkosul el kéne a konaminak szurni hogy ne toronymagasan a PES legyen a jobb. -
#1154 játszani jobb vele:) -
rákatt valamelyikre és a bejövő oldalon -->[right click here to save this video file]
1ébként a lejátszáshoz MediaPlayer 9 szükségeltetik -
OPM #1152 én nem tom lejátszani :(
nem tudnád a videók közvetlen címét megadni? -
#1151 ITT
találtok a lap alján 4 15-20Mb körüli video-t,köztük a hivatalos trailer.....lehet,hogy már ismertek,viszont aki még nem látta őket HÁT NÉZZE MEG !!!
vmi elképesztő ,lefordultam a székről mikor először láttam (pl.meccs elötti bevonulás képei)
JÓ SZÓRAKOZÁST ! -
#1150 tuti, hogy lesz! -
usa911 #1149 Helló!
Nem tudjátok véletlenül , hogy ehhez is lesz e külső adadbázis szerkesztő.
Köszi -
OPM #1148 -
#1147 feleség
gyerek
meló
bnő
ejnyeeee :D -
#1146 szerintem jol csinalod...és orulok neki
én egy szinttel arrébb
feleség gyerek meló bnő....ps2 patchelés
-
#1145 na szóval, hogy képben legyél! egyetem, meló, barátnő és FIFA HUNGARY-t is üzemeltetni kell (patch fejlesztés, programozás stb-stb.)...
szóval örülök ha valami játékkal 10 percnél többet tudok nyomni!
ennyi! ja és nem sajnálni... legalább pörgök! -
#1144 nem lenne rá időd? na végre csajozik valaki:) nem csak a bolond gammákat nyomja
átírhatod a rostert magad
vagy letölthetsz option file-t a netről amiben vannak az aktuális nevek...
cdre ki is írhatod mert cue/bin-ben is fellelhető tehát nem kell hozzá USB kábel/XPORT hogy áttöltsd....cd írod bizti van -
#1143 havernál játszottam vele és most nem szerzem már be PS2-re, mert nem lenne rá időm és tudom, hogy nem tudnám megállni, hogy itt van a game és nem játszom vele :) meg amúgy sincs módom (DVD író hiányában) a PS2 verzió patchelésére, nokli rosterrel meg ki a fene akar játszani? én nem! -
#1142 PES 4 (Jonboyo patch) - PS2
Az options/múzeum menupont alatt a replayek es stb mellett egy uj opció van amit kemény PES pontokért meg lehet nyitni ez pedig a "stadionok megtekintése", több kamerát használva kellemesen bejárhatóak a stadionok...klassz
HIGHBURY - Arsenal
-
#1141 angol német olasz francia spanyol holland bajnokság lehetséges
ML-ben ki kell választani 4 nagy bajnokságot ( sajnos asszem csak 16 csapatot tudsz beválsztani néhányan kimaradnak ) és egy második diviziót...amiből feljutsz majd az általad meghatározott első osztályba.. a másodosztályba 8 csapatot választhatsz össze...
egyébként ML-ben akármilyen összetételben, tehát teljesen vegyesen is indíthatók a csapatok, neked kell összeválogatni
külön van a leauge opció itt egy bajnokságban indulhatsz és egyből az első osztályban -
JUVE Gabe #1140 Ahogy így nézem nagyon fasza lesz. Most figyelem, hogy ebben már lesz 1-2 bajnokság is. Ez nagyon hiányzott a régiből, tehát ennek nagyon örülök Remélem idővel majd több bajnokságot is be lehet rakni valahogy. -
#1139 www.pesinsight.com
regisztrálj és a forumokon minden le van írva... -
fanatifo #1138 Ezut=Ezt -
fanatifo #1137 Ezut a patchet honnan lehet leszedni?És hogykell belerakni a játékba kérlek mond el pls!!! -
fanatifo #1136 jaja tiszta foci rpg!És ha mondjuk elér egy bizonyos kort akkor visszlehet vonultatni mert játszatni értelmetlen mert olyan lassú hogy haasználhatatlan!!Kurvajó:) -
#1135 PES4 (Jonboyo patch) - PS2
NIKE FOREVER
-
#1134 "Master Leauges milyen ???"
pl olyan ,hogy a focistáidnak életgörbe vonala van....ergo fejlődnek kb 25 éves (mindenkinél kicsit más)korig aztán kiöregednek idővel:) lassulnak stb... -
#1133 PES4 (Jonboyo patch) - PS2
ÉS TE HOGY VAGY? - Saha /MUTD/
-
#1132 PES4 (Jonboyo patch) - PS2
Aki nem látta volna az angol ligát...
-
#1131 "Sztem üti a FIFA-t! Minap játszottam vele és nagyon élvezetes... tuti siker!"
nem tudom mire vártál eddig, mivel állítólag ps2 tulaj vagy...leírásod alapján talán, ha egy meccset játszottál vele...csak csodálkozom h letetted...
-
#1130 "Ennyire jó lett a game ? Nagyon üti a fifát ???? "
nagyon...
sőt inkább agyon:) -
#1129 hogyne lenne benne angol bajnokság? van benne spanyol holland olasz német angol francia bajnokság, csak az első 3-nál eredetiek a mezek bajnokság nevei stb, de egy patcheléssel a másik 3 is eredeti lesz, uefa meg bl csak a masterleagueban van, afrika kupa, vb, eb, ázsia kupa, copa amerika van a kupák között -
#1128 na,mik a benyomásaid Hedge? Volt vmi ami negatívumként mondható?
rosszabra v. jobbra számítottál?
-
#1127 azzal nem játszottam! többiek majd nyilatkoznak róla... -
CzKaresz22 #1126 Master Leauges milyen ??? -
CzKaresz22 #1125 Az biztos de gondoltam akkor az angol liga benne lesz... Rosszul....