18976
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Most mi a legfrissebb megjelenési dátum ???
  • The Hedgehog
    ez bizony így van!
  • Johnny23
    szvsz
  • Johnny23
    Lehet,de akkor is/abban is :)....na jo,végül is pc-re még ki se jött.Hát majd miután kézhez kaptuk,akkor azért azt gondolom okosabbak leszünk a hasonlítgatások terén is,ugyhogy felesleges(pár másodperc-es PS2 vid.alapján) bármit is leszögezni!
  • Breki33
    és igaza is van szvsz
  • The Hedgehog
    szerintem félreérted... ő nem a bevonulóanimációkra hanem a játékosok animációjára gondolt (futás, lövés stb.)
  • Johnny23
    sőt,a "játékosanimban idén is jobb a fifa" -val is vitatkoznék keveset

márcsak azért is mert mindenki akinek már megvan(PS2), annak leesett az álla 1-1csereanim, vagy meccs elötti bevonulás képek láttán éa erről volt is írva korábban !
  • balint08
    jujjjjj
  • balint08
    Anyááááddd!
    Nézdd má!Valami kegyetlenszépen írták a Highbury szót!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gabe18
    Megnézem az egyiket.Hát bizony játékosanimációban idén is jobb a Fifa,ezt el kell ismerni.A játélélmény,az más kérdés,az majd még kiderül,bár azt piszkosul el kéne a konaminak szurni hogy ne toronymagasan a PES legyen a jobb.
  • mohus
    játszani jobb vele:)
  • Johnny23

rákatt valamelyikre és a bejövő oldalon -->[right click here to save this video file]

1ébként a lejátszáshoz MediaPlayer 9 szükségeltetik
  • OPM
    én nem tom lejátszani :(
    nem tudnád a videók közvetlen címét megadni?
  • Johnny23
    ITT

találtok a lap alján 4 15-20Mb körüli video-t,köztük a hivatalos trailer.....lehet,hogy már ismertek,viszont aki még nem látta őket HÁT NÉZZE MEG !!!

vmi elképesztő ,lefordultam a székről mikor először láttam (pl.meccs elötti bevonulás képei)

JÓ SZÓRAKOZÁST !
  • The Hedgehog
    tuti, hogy lesz!
  • usa911
    Helló!
    Nem tudjátok véletlenül , hogy ehhez is lesz e külső adadbázis szerkesztő.
    Köszi
  • OPM
  • fhsasa
    feleség
    gyerek
    meló
    bnő

ejnyeeee :D
  • mohus
    szerintem jol csinalod...és orulok neki

én egy szinttel arrébb

feleség gyerek meló bnő....ps2 patchelés
  • The Hedgehog
    na szóval, hogy képben legyél! egyetem, meló, barátnő és FIFA HUNGARY-t is üzemeltetni kell (patch fejlesztés, programozás stb-stb.)...

szóval örülök ha valami játékkal 10 percnél többet tudok nyomni!

ennyi! ja és nem sajnálni... legalább pörgök!
  • mohus
    nem lenne rá időd? na végre csajozik valaki:) nem csak a bolond gammákat nyomja

átírhatod a rostert magad

vagy letölthetsz option file-t a netről amiben vannak az aktuális nevek...

cdre ki is írhatod mert cue/bin-ben is fellelhető tehát nem kell hozzá USB kábel/XPORT hogy áttöltsd....cd írod bizti van
  • The Hedgehog
    havernál játszottam vele és most nem szerzem már be PS2-re, mert nem lenne rá időm és tudom, hogy nem tudnám megállni, hogy itt van a game és nem játszom vele :) meg amúgy sincs módom (DVD író hiányában) a PS2 verzió patchelésére, nokli rosterrel meg ki a fene akar játszani? én nem!
  • mohus
    PES 4 (Jonboyo patch) - PS2

Az options/múzeum menupont alatt a replayek es stb mellett egy uj opció van amit kemény PES pontokért meg lehet nyitni ez pedig a "stadionok megtekintése", több kamerát használva kellemesen bejárhatóak a stadionok...klassz

HIGHBURY - Arsenal

• mohus
    angol német olasz francia spanyol holland bajnokság lehetséges

ML-ben ki kell választani 4 nagy bajnokságot ( sajnos asszem csak 16 csapatot tudsz beválsztani néhányan kimaradnak ) és egy második diviziót...amiből feljutsz majd az általad meghatározott első osztályba.. a másodosztályba 8 csapatot választhatsz össze...

egyébként ML-ben akármilyen összetételben, tehát teljesen vegyesen is indíthatók a csapatok, neked kell összeválogatni

külön van a leauge opció itt egy bajnokságban indulhatsz és egyből az első osztályban
  • JUVE Gabe
    Ahogy így nézem nagyon fasza lesz. Most figyelem, hogy ebben már lesz 1-2 bajnokság is. Ez nagyon hiányzott a régiből, tehát ennek nagyon örülök Remélem idővel majd több bajnokságot is be lehet rakni valahogy.
  • mohus
    www.pesinsight.com

regisztrálj és a forumokon minden le van írva...
  • fanatifo
    Ezut=Ezt
  • fanatifo
    Ezut a patchet honnan lehet leszedni?És hogykell belerakni a játékba kérlek mond el pls!!!
  • fanatifo
    jaja tiszta foci rpg!És ha mondjuk elér egy bizonyos kort akkor visszlehet vonultatni mert játszatni értelmetlen mert olyan lassú hogy haasználhatatlan!!Kurvajó:)
  • mohus
    PES4 (Jonboyo patch) - PS2

NIKE FOREVER
  • mohus
    "Master Leauges milyen ???"

pl olyan ,hogy a focistáidnak életgörbe vonala van....ergo fejlődnek kb 25 éves (mindenkinél kicsit más)korig aztán kiöregednek idővel:) lassulnak stb...
  • mohus

ÉS TE HOGY VAGY? - Saha /MUTD/
  • mohus

Aki nem látta volna az angol ligát...

• mohus
    "Sztem üti a FIFA-t! Minap játszottam vele és nagyon élvezetes... tuti siker!"

nem tudom mire vártál eddig, mivel állítólag ps2 tulaj vagy...leírásod alapján talán, ha egy meccset játszottál vele...csak csodálkozom h letetted...
  • mohus
    "Ennyire jó lett a game ? Nagyon üti a fifát ???? "

nagyon...
    sőt inkább agyon:)
  • shevy
    hogyne lenne benne angol bajnokság? van benne spanyol holland olasz német angol francia bajnokság, csak az első 3-nál eredetiek a mezek bajnokság nevei stb, de egy patcheléssel a másik 3 is eredeti lesz, uefa meg bl csak a masterleagueban van, afrika kupa, vb, eb, ázsia kupa, copa amerika van a kupák között
  • Johnny23
    na,mik a benyomásaid Hedge? Volt vmi ami negatívumként mondható?
    rosszabra v. jobbra számítottál?

• The Hedgehog
    azzal nem játszottam! többiek majd nyilatkoznak róla...
  • CzKaresz22
    Master Leauges milyen ???
  • CzKaresz22
    Az biztos de gondoltam akkor az angol liga benne lesz... Rosszul....