18976
-
#2324 Az a benyomásom annak ellenére,hogy mennyire húzták a kiadást,mintha 1picit egyes részeit összecsapták volna a gammának!No mindegy,majd kipaccseljük!!!
-mintha rettentő gyors lenne az egész,nem lehet vhol a gameplay sebességet állítani?????
-borzalmas gyengévé válik ligameccs alatt a HUD
-summa-summárum lesz mit rajt patchelgetni az már 1x bitos!!!!! -
#2323 Multiban hogy lehet állítani a kamerát? -
#2322 #2309 -
CzKaresz22 #2321 Egy csomó keresztel kezdödö név van elöttem a mircen de hova menjek esetleg egy új szoba ilyesmi ? -
CzKaresz22 #2320 Itt vagy Breki ? A mircen hova kell menni ? -
CzKaresz22 #2319 Mircen milyen szoba vagy hol talizunk ???? Írjatok... -
#2318 Hi mindenki!
Tudna valaki segíteni a hangal kapcsolatban?Nekem késik a hang és kéne egy kis help
Előre is kösz! -
#2317 akkor helyesbítenék!
megtévesztő,mert van amikor ugy jön ki a pályára a csapatod(2 sorban egymás mellett a kijáróban,Liga,Match),hogy az ellen már kinnt várja a gyepen és van mikor egymás mellett jön a két csapat(Cup)! Szóval evvel semmi gond!
A játékosnevek mellett viszont a stadion nevek helyessége sem korrekt ill. pl.a San Siro-ban játszottam és simán kiírta az ellenfelem pályájának a nevét bevonuláskor...érdekes bug ez is.
Amit még észrevettem és 1picit negatívum számomra,hogy nem lehet teljesen kikapcsolni a radart (WE7-ben simán kilehetett,amitől jóval TÖBBET LEHETETT LÁTNI A PÁLYÁBÓL) hisz van aki nem használja! -
#2316 miért kavarna?
abszolut nem kavar
sőt a multisok ott gyülekeznek
antialiasing élsímítás -
Rossi1 #2315 miért mirc-en????? az nekem mindíg bekavar!! Most játszottunk 2 meccset Fitutufi-val!király volt bár nekem eléggé szaggatott,mert a vidikártyámon rajta van az anti-at..... szóval a vibrálás gátló vagy mi a szösz, de jól működik a cucc... -
#2314 Az van a képen
azzal nincs baj nálam -
#2313 Mindenki (akinek már meg van) láthatja,hogy vannak benne bugok (olyan sok azért nincs) ami javításra szorul (kiemelném első nekifutásra a rooster frissítést ill. grafikailag: szebb cipők,mezek!),de összességében azt hiszem teljesen elégedettek lehetünk!!
+ha 1olyan focka progit ,ami alapba is ütős "továbbtuningoljuk",hát abba belegondolni is MENNNNYEI!
[patchekre várva] -
#2312 nálam sincs! -
laca70 #2311 Wide kamerában. -
#2310 Nálam nincs ez a "azonos mez a kijáróban" bug. -
#2309 klikk -
#2308 Melyik csati ? -
#2307 Akik multizni akarnak jöjjenek a mircre -
#2306 oké de melyik nézetre P -
laca70 #2305 Szemcsés fűre. -
Rossi1 #2304 én szívesen ha még aktuális...
#2303 célszerű 320-asra rakni -
#2302 El let mondva ugye, hogy az optionfilet kell konvertálni illetve van rá patch.
Iránítást meg csak be kell lőni ugyanarra mint Wer7-ben -
#2301 most melyikre igen? P -
laca70 #2300 Igen. Holnapra megpróbálok egy képet beszúrni. -
#2299 Jah bocs, ezt még ftpről szedtem, de nemtom kinek a csuka csomaga :DDD -
#2298 nálad is azonos a mezük a játékoskijároban a 2 csapatnak?? -
#2297 ami nagyon elkurtak a gameben az a menü és az irányítás beállítása meg a csapatok megkeresése Chelsea-t én nem is látom :D
a graf űt , játékélmény is ! -
#2296 klikk ide -
#2295 http://img80.exs.cx/my.php?loc=img80&image=PES42004-11-2213-24-31-84.swf -
#2294 ki játszik velem egy mutlti ?(lúzer vok még) :D -
#2293 -
#2292 Azért válaszolhatnál -
#2291 Mostmár összejött :DDD -
#2290 melyik csuka ez?
amúgy 0-val nem lehet osztani :-) -
#2289 Nah egy egyszerű de mégse egyszerű dolog nem sikerül :DDD Mindent be tudok importálni de csukát nem, spike_ee_tex_bin ezt kell ugye be importálni, de nekem ezt írja ki division by zero.
Mi lehet a gond ? (Teljes game nem a demo) -
PrOceSs #2288 Hát, szuper a játék!:) Nem akarom részletezni, de minden jobb lett benne. És ami (nekem) nagyon fontos: nem nőtt a gépigénye, ráadásul szebb mint a 3! Ellentétben a konkurenciával... De nem off-olok, megyek játszani!:) -
#2287 a settingsben továbbra is... -
#2286 gólok
klikk -
#2285 valaki leírná a gombokat hogyan állítsam be úgy ahogy a fifába van alapba mert nem billentyűzetre hanem gamepadra akarja!