18976
  • Johnny23
    Az a benyomásom annak ellenére,hogy mennyire húzták a kiadást,mintha 1picit egyes részeit összecsapták volna a gammának!No mindegy,majd kipaccseljük!!!

-mintha rettentő gyors lenne az egész,nem lehet vhol a gameplay sebességet állítani?????

-borzalmas gyengévé válik ligameccs alatt a HUD

-summa-summárum lesz mit rajt patchelgetni az már 1x bitos!!!!!
  • Breki33
    Multiban hogy lehet állítani a kamerát?
  • Breki33
  • CzKaresz22
    Egy csomó keresztel kezdödö név van elöttem a mircen de hova menjek esetleg egy új szoba ilyesmi ?
  • CzKaresz22
    Itt vagy Breki ? A mircen hova kell menni ?
  • CzKaresz22
    Mircen milyen szoba vagy hol talizunk ???? Írjatok...
  • TLD Robi
    Hi mindenki!
    Tudna valaki segíteni a hangal kapcsolatban?Nekem késik a hang és kéne egy kis help

Előre is kösz!
  • Johnny23
    akkor helyesbítenék!
    megtévesztő,mert van amikor ugy jön ki a pályára a csapatod(2 sorban egymás mellett a kijáróban,Liga,Match),hogy az ellen már kinnt várja a gyepen és van mikor egymás mellett jön a két csapat(Cup)! Szóval evvel semmi gond!

A játékosnevek mellett viszont a stadion nevek helyessége sem korrekt ill. pl.a San Siro-ban játszottam és simán kiírta az ellenfelem pályájának a nevét bevonuláskor...érdekes bug ez is.

Amit még észrevettem és 1picit negatívum számomra,hogy nem lehet teljesen kikapcsolni a radart (WE7-ben simán kilehetett,amitől jóval TÖBBET LEHETETT LÁTNI A PÁLYÁBÓL) hisz van aki nem használja!
  • Breki33
    miért kavarna?
    abszolut nem kavar
    sőt a multisok ott gyülekeznek

antialiasing élsímítás
  • Rossi1
    miért mirc-en????? az nekem mindíg bekavar!! Most játszottunk 2 meccset Fitutufi-val!király volt bár nekem eléggé szaggatott,mert a vidikártyámon rajta van az anti-at..... szóval a vibrálás gátló vagy mi a szösz, de jól működik a cucc...
  • Breki33
    Az van a képen

azzal nincs baj nálam
  • Johnny23
    Mindenki (akinek már meg van) láthatja,hogy vannak benne bugok (olyan sok azért nincs) ami javításra szorul (kiemelném első nekifutásra a rooster frissítést ill. grafikailag: szebb cipők,mezek!),de összességében azt hiszem teljesen elégedettek lehetünk!!

+ha 1olyan focka progit ,ami alapba is ütős "továbbtuningoljuk",hát abba belegondolni is MENNNNYEI!

[patchekre várva]
  • Johnny23
    nálam sincs!
  • laca70
    Wide kamerában.
  • pluhi
    Nálam nincs ez a "azonos mez a kijáróban" bug.
  • Breki33
    klikk
  • Maxi
    Melyik csati ?
  • Breki33
    Akik multizni akarnak jöjjenek a mircre
  • Breki33
    oké de melyik nézetre P
  • laca70
    Szemcsés fűre.
  • Rossi1
    én szívesen ha még aktuális...

• Breki33
    célszerű 320-asra rakni
  • Breki33
    El let mondva ugye, hogy az optionfilet kell konvertálni illetve van rá patch.

Iránítást meg csak be kell lőni ugyanarra mint Wer7-ben
  • Breki33
    most melyikre igen? P
  • laca70
    Igen. Holnapra megpróbálok egy képet beszúrni.
  • Maxi
    Jah bocs, ezt még ftpről szedtem, de nemtom kinek a csuka csomaga :DDD
  • Johnny23
    nálad is azonos a mezük a játékoskijároban a 2 csapatnak??
  • fitutufi
    ami nagyon elkurtak a gameben az a menü és az irányítás beállítása meg a csapatok megkeresése Chelsea-t én nem is látom :D
    a graf űt , játékélmény is !
  • Breki33
    klikk ide
  • Breki33
    http://img80.exs.cx/my.php?loc=img80&image=PES42004-11-2213-24-31-84.swf
  • fitutufi
    ki játszik velem egy mutlti ?(lúzer vok még) :D
  • Breki33
  • Breki33
    Azért válaszolhatnál
  • Maxi
    Mostmár összejött :DDD
  • Breki33
    melyik csuka ez?

amúgy 0-val nem lehet osztani :-)
  • Maxi
    Nah egy egyszerű de mégse egyszerű dolog nem sikerül :DDD Mindent be tudok importálni de csukát nem, spike_ee_tex_bin ezt kell ugye be importálni, de nekem ezt írja ki division by zero.

Mi lehet a gond ? (Teljes game nem a demo)
  • PrOceSs
    Hát, szuper a játék!:) Nem akarom részletezni, de minden jobb lett benne. És ami (nekem) nagyon fontos: nem nőtt a gépigénye, ráadásul szebb mint a 3! Ellentétben a konkurenciával... De nem off-olok, megyek játszani!:)
  • Breki33
    a settingsben továbbra is...
  • Breki33
    gólok

klikk
  • fitutufi
    valaki leírná a gombokat hogyan állítsam be úgy ahogy a fifába van alapba mert nem billentyűzetre hanem gamepadra akarja!