18976
-
#2524 Sziasztok Skacok!!!!!
Breki még mindig fújsz rám?!?!?! Nem mondtad hogy nem :(
Tényleg bocsi ha így felhúztalak! :(
Kegyetlen jó ez a játék... kicsit ugyan nehezebben reagálnak a játékosok a mozgásra, de lehet hogy csak át kell szokni kicsit, mert nagyon megváltoztatták.... nagyon ÁSZ! -
#2523 és honnan lehet leszedni? (rákeresve semmi) -
#2522 hmm nekem olyan kellene amiről van bőven infó esetleg kép... hiába nem szedek le vmit :\ -
#2521 az újban szerintem már lehet! 4.11.11! -
CzKaresz22 #2520 Segítenék nekted de itt melóhelyen nem megy..... A filefronton van ez
http://files.filefront.com/SEARCH/;3673934;;/fileinfo.html -
#2519 kár ,hogy a GS-ben nem lehet foldert importálni,különben 1 szerűbben menn,mint file-onként !!! -
#2518 jaja! :P azt mindíg! FIFA-nál is :P -
#2517 az nincs :( -
#2516 De a többi jó
Amúgy azt a cipőt nagyon nyomatják most. -
#2515 ezeket a linkeket ne szúrd be Breki mert "rövidíti" őket az SG.tv használd rajtuk ott a jobb egérklikk tulajdonságokat és úgy kopizd ide! -
#2514 nekem nem -
#2513 csúnya kék ÁÁÁÁÁÁ! :P -
#2512 ez igaz! tényleg igaz amit Karesz mond... ki kellene próbálni pl a Mohus által is használt yonbojo vagy mi patchet! nektek megy az ftp? -
#2511 És nincs számozott stadionlistád?
Akarom javítani a stadionokban azt az idétlen csíkozást -
#2510 ezeket nem lehet leszedni ! -
#2509 Amúgy erről van szó, de a tegnapi helyen lévő link nem működött, de ez igen.
-
#2508 a fa alatt ott lesz :P tegnap felderítő körúton voltam! átnéztem az AFS-eket, a játék menüit és lehetőségeit, ma pedig pakolgatom be a cuccokat amit lehet! -
CzKaresz22 #2507 Filefronton nincs fennt semmi ? Én ott találtam egy 230mb-os PS2 patchet... Nem kompatibilis a PS és PC-s verzió ? -
#2506 Ez igaz, de az emberek normálisabbak és nincsenek ilyen Silencer félék -
#2505 hát győzzük kivárni -
#2504 nah inkább arról nem beszélek! egyrészt nagy az összevisszaság (nincs külön PES4 rész), másrészt kurva sok a felesleges topik amit törölni kellene! -
#2503 ezzel elmondtad, hogy az enyém jobb lesz :P KÖSZI :D -
#2502 akkor a yousendit.com -
#2501 nem kell! már szedem a demót! :) köszi! -
#2500 meg én P
DE a KOnamisok normálisabbak.
Mármint az a részleg -
#2499 Ezeket most minek rakod be újra?
Amíg HEdge elkészítí a sajátját addig itt a legjobb Bootpack
Spike_ee.txs: klikk
Spike_gs.txs:
klikk -
CzKaresz22 #2498 Max 6 mb-osat lehet tördeljem fel ?
S utánna azt ti honnan fogjátok látni ?
-
#2497 jah! akkor mit Ball Raptoroznak ezek! elbutult az SG.tv... régen tök bulis volt most meg sok hülye jár oda! -
#2496 hmmm de! lehúzom a demót inkább! STORNÓ A FELTÖLTÉS! -
#2495 Karesz akkor feltöltenéd oda ahová Breki linkel? -
#2494 NEm ő azt mondta csak hogy elküldte az mdl-t Arielnek. -
#2493 Adtam egy másikat, de ez 40 mega cirka, nem gyorsabb leszedni a kisebb demo-t? -
#2492 én konkrétan erről Arielt nem kérdeztem de ő annyit mondott, hogy neki a PES4 még meg sincs (még a demót is futólag látta csak) szóval nem hiszem, hogym már Ball Raptort tervezne! Ezt Wekel okosan benyögte oszt kész! -
#2491 Ide -
#2490 jaja! Breki tud vmi ingyenes tárt ahová tölteni szokott! mennyi idő alatt menne ez fel? -
#2489 Nem az SG_n olvastam maga Wekel írta -
CzKaresz22 #2488 0_text kéne ????
39 mb -
#2487 EZt raktam be tegnap ugyeP
Amúgy szerencsére műxik már legalább a csukacsomag :-) -
#2486 -
#2485 Breki! #2479-ben tudsz segíteni?