18976
-
#2404 Az oké de attól még az ellenfélé ott marad
akkor mindenki törölje -
#2403 csukák, labdák, gyepek, táblák ami eddíg van... -
#2402 át kell nevezni az opt fájlt előtte a WE7U-t át kell írni benne PES3-ra és úgy konvertálni! -
#2401 milyen kiegészítők ? -
#2400 Összeállításból látod, hogy melyik csapat melyik! meg asszociál a nevük! pl West London :D
A játékosok neveit is át lehet Edit Mode-ban írni simán! De ez a része a játéknak olyan kiforrott hogy ilyet még nem láttam... piros hosszú hajú szemüveges maszkos játékost raktam tegnap össze :P -
CzKaresz22 #2399 Nálad valamiért nem ment... Milyen neted van? Brekivel s a többiekkel ment... Hál isten...
Brekivel futott a legsimábban ...
Mármint játék közben is... -
#2398 Ja és edit mode-ban van beépített MEZ SZERKESZTŐ!!! nagyon komoly kis cucc amatőr mezek készítéséhez, rajzolhatsz rájuk logót meg mindent :P -
CzKaresz22 #2397 S honnan tudjuk melyik melyik ???? Nagyjából hasonlítanak ?
Átírjuk a játékosok nevét is ????
Na emberek ??? -
#2396 na hali mindenki!
szóval a mult-val kapcsolatban,tegnap probáltam Karesszal,de nem ment se host-ba se client-be;Waitingol-t azt semmi! Sztem nem tökéletes ez a rész sem a gammának!!!!
Pedig naggyon kiváncsi lennék pl Breki kollegára,reméljük "eljön az az idő is" -
#2395 igen! nevek és csapatnevek is illetve nem nyúl az új csapatokhoz sem! mixel! tök korrekt! -
#2394 az angol csapatok nevét az EDIT MODE, TEAM EDIT részénél tudod átírni! -
CzKaresz22 #2393 Hogy müködik ??? A nevek átírodnak meg minden ? -
#2392 mezeket még nem lehet sajnos berakni! várjuk a progikat! -
#2391 A Settings.exe-t indítsd el és ott az ONLINE fül allatt töröld ki a Breki-t :P -
CzKaresz22 #2390 Persze...
Csak nehezen fogtam fel egy kicsit tegnap...
De ez már a múlt... -
#2389 jah Breki állítólag azt mondják itt PESINSIGHT-en hogy a PES4 nem olyan érzékeny arra multiban ha patchek vannak pakolgatva rá. Bár még igazi kiegészítők nem jöttek de majd meglátjuk...
Ja és működik a WE7i opt fájl konvertálás :P -
CzKaresz22 #2388 Breki miket lehet már berakni a játékba ? Mezeket ?Cipőket ? Vagy mit..
Az angol bajnokság csapatainak is át lehet írni a nevét nem ???
Írj Breki,hogy lehet e berakni cumókat...
Pl válogatott mezeket a WE7-ből be lehet rakni ebbe...
Mert akkor nekiállhatunk..... -
#2387 Szia remélem megértetted a leírást. -
#2386 Nekem tetszik a menü.
Egy ami nem tetszett, hogy az egész játék olyan szürke vhogy, nem tetszenek az alap gyepek főleg nem mikor olyan csíkos ami nem egyenes.
Szerencsére ez megoldható.
VMint nekem elsőre szokatlanul gyors volt nem igazán tudtam kezelni több meccs után jöttem kicsit bele.
A másik meg multinál sztem irtó undorító hogy állandóan BReki ki van írva a játékosom felé remélem ezt ki lehet vhogy szedni. -
CzKaresz22 #2385 Szia Go-go !!! -
#2384 Hú te aztán tudsz kérdezni.
Igen lehet multizni azzal a verzióval ami kijött, sőt hálisten lehet cserélni a dolgokat, javítani a grafikát. -
#2383 Nem illetve KAresszal a második meccs elején asszem beakadt.
Ezzel kapcsolatban asszem leírom majd a multizási szabályokat.
Akik régóta multiznak ugye tudják, de kicsit unom már nyorcszor elmagyarázni ugyanazt.
Ezeket nem én találtam ki, de jól bevált egy szerű és elkerülhetővé teszi az akadások-at a mikor jössz már kérdéseket.
Röviden
1. Nem kell feltétlen futnia a játéknak mikor ellenfelet keresel.
Deha megy nem gond
2. Az egyik játékos ugye hostol a másik connect-ol.
A hostoló indít mindig.
EZ azért nagyon lényeges, mert anélkül, hogy ő Hostolna úgymond a másik hiába megy. Soxor látom, hogy a connectolo go-go-zik mi lesz már felkiáltással. Deha a másik nem ér pont rá akkor ő hiába akar csatlakozni.
A másik go azért kell, hogy a HOstolo tudja, hogy indíthatja úgymond.
Hogy ne feleslegesen indítsa.
Tehát vhogy így néz ki a menete
természetesen ip cim felírása után
1. Mehet a játék?
2. Mehet
3. Akkor go
4 go
Akik több éve multiznak ugye tudják, hogy amíg a másik nem válaszol go-val tehát úgymond nem jelzi hogy kész nem indulunk.
És ez nem, túlbonyolítás, hanem pont egyszerűbbé teszi és csökkenti a várakozási időt.
Ezeket nem én találtam ki, de beválltak és jól működnek.
ESetleg annyi módosítással, hogy itt kell kb 10-30 másodperc a connectelőnek, hogy beírja az ip címet, bár lehet, hogy lehet vhogy rögzíteni.
3. Akkor
-
#2382 egyszóval! nem kell megvenned az eredetit ha játszani akarsz valaki ellen a neten! -
#2381 öcsém ennyi kérdést! válaszolgatok! :D
Warez és torrent, azokban megy a TCP/IP simán! Kódot nem kér! Szerintem az az online mód nincs bent amiről te beszélsz csal TCP/IP... de ezt már említettem! :D
Eredeti még senkinek sincs :P Majd jön ha megjelenik nov végén! Hivatalosra pontos dátum kérdéses! Nov vége dec eleje!
Ha leszedted csak net kell a multihoz :P meg egy partner aki játszik veled! Hosztol valamelyikőtök! IP alapján pedig csatlakozik a másik és mehet is a gamma! -
#2380 ehm...na erről beszéltem! nem jelent meg! hivatalosan legalábbis MÉG NEM! -
#2379 Johhny 23!!! Hogyan jáccol multiba??? Az írott verzióval??? hogyan??? Mindenképp érdekel,mer nem feltétlen akarok kiadni 10.000 ft-ot! Lécci plíz! thanx! -
#2378 Breki! Jason azt mondta hogy már megjelent. MICSODA???? MEGJELENT???? Megrendeltem és még nem kaptam meg!!! Honnan szedtétek le hogy megy multiba is?? Mer akkor érdekelne... Sokat birnék vele game-elni. Online-ba nyomjátok írottal is? Kódot nem kér? Ha igen honnan szerzitek? FTP-ről én is most töltöm nemsoká lejön. Akkor tuti megy az írott is online-ba? Mer 10 rugó az csak 10... akkor nem venném meg... Hogy nyomjátok online??? Eredetibe már meg van vkinek?? Honnan?? Mér nem kaptam meg??? Vagy még nem hivatalos megjelenés??? A hivatalos mikor lesz??? Ha leszedtem mi kell hozzá a multihoz??? Vki segítsen help!!! Népesítsük a tábort please!!! thanx!!! -
#2377 húhh csak kora reggeli vaklárma volt:)
remélem... -
#2376 Hát visszaolvastam az elmúlt nap óta íródott 90 üzit és elég sok téves információt írtatok le páran a játékról.
Valamelyikőtök a menüt szólta le. Nos tudjuk, hogy ez portolt játék így nem is várhatjuk el tőle, hogy PC-s szintű menügrafikákat kapjunk. Ennek ellenére szerintem marha jól és GYORSAN kezelhető illetve rengeteg információt találhatunk akár bajnokság, akár ML közben. Az egy dolog, hogy valaki ezeken nem igazodik ki. Az nem biztos, hogy a menü kuszaságának a hibája. Egyébként szépnek tényleg nem szép, de itt nem is annak kell lennie...
A HUD gyengesége ligameccsek alatt (gyk.: más grafikájúak lesz a kijelzők a bajnokság meccsei alatt mint friendlyben) pedig tök szubjektív.
Ja a stadion neveket meg át lehet írni az Edit Mode-ban. :P
Asszem hirtelen ennyi. A saját véleményemet is leírom a game-ről hamarosan! -
#2375 basszus szedtem a bithumenről bitornadoval a játékot. már csak 30 perc kellett volna amikor a tesóm bezárta.most reggel elakarom índitani de a bithumen oldaláról nem tudom folytatni a letöltést a mappába ahova töltöttem ott nincs torrent fájl és a progival sem tudom folytatni- SEGÍTSÉG!! -
#2374 hát nem .néha minimálissat -
Rossi1 #2373 Húú, srácok Roma- Milan. Akkora meccs volt!!!! 4*-on, iszonyat szarul kezdtem Cassano lőhetett volna vagy 4-et az első 10 percben aztán shevával lőttem egy akkora gólt hogy csak na. ki is tenném de nem tudom megcsinálni animált gif-ben. Ha valaki megteszi elküldöm neki a lassítást. És a vége 0-2 lett, de állati életszagú meccs volt. Roma simán nyerhetett volna. -
Rossi1 #2372 RemX én benne vagyok. Icq:167900341 -
Rossi1 #2371 Multit?? -
#2370 Mi Brekivel kétszer is tök jót játszottunk és nálam nem lagolt.... -
#2369 Picit se lagol felétek? -
#2368 Jó de most egy kis zrika?! :) Miért kell mingyá így felkapni a vizet?! :) BOCSÁNATOT KÉREK! Csak azért írtam mert aszittem aludni mész mán... meg hátha valaki keved kap arra hogy játsszunk egyet... :( Komolyan nem tom miért sértődsz ezért be! lehet tényleg fáradt vagy már... -
#2367 na az ilyenektől féltem
1. Nem kéne dicsekedni
2. Asszem nem csak ez a meccsünk volt
3. Ugye már fáradt voltam és nem akartam játszani, csak megkértél
Én sose jöttem a fórumra hírdetni, ha öt nullra vagy hatra elvertem valakit aki idejár.
El lehet ezen gondolkozni.
-
#2366 vis jó hír, hogy kiegészitőkkel megy a multi -
#2365 Breki : 3-0 :P