18976
-
#2364 jajj itt mindenki ilyen lesz?
milyen cipők ezek? -
#2363 KApható még valaki egy multira?!?!?!?! :) -
#2362 nah akkor majd holnap verek tönkre mindenkit
Jó éjt! -
#2361 vagy vki jön? -
#2360 Breki 1multi?? -
#2359 Már megjelent !!!
-
Rudee #2358 Gépedről nem fogsz képet belinkelni. -
#2357 Hi! A megjelenéssel kapcsolatban mi a helyzet? ÁÁáhhh már naggyon várom és még mindíg kibírtam hogy ne nézzek bele a demókba, de már nem birom sokáig... Melyik honlapon tom nyomonkövetni a megjelenéseket (pl.:nforce.nl??? és a magyarországit???) Előre is köszönöm.. Ja! és BREKI: Ha megjelent a game számíthatok rád peccs ügyben??? Thanx előre is ...!!! bye all... Még vmi... melyik chat-en vagytok fenn pes4 kedvelők...szeretnék csatlakozni Remélem nem zártok ki köreitekből fanatizmusomért (nem nézem meg demo),és kapok tölletek help-et! -
#2356 [IMG]H:\Documents and Settings\MadMax\Dokumentumok\Képek\névtelen[/IMG] -
#2355 spike_ee_tex.bin
spike_gs_tex.bin -
#2354 egy "lite"-osabb bootpack ,akit érdekel :
[IMG]H:\Documents and Settings\MadMax\Dokumentumok\Képek\névtelen1.bmp[/IMG]
spike_ee_tex.bin
spike_gs_tex.bin
-
Open this file with Graphic Studio, then go to the uniXXX files, and drag and drop the new kits (BMPs) into the old ones. Click the black button, sort out the transparencies, and then re-import the 0_text.afs back into your image and burn it.
-
CzKaresz22 #2352 Egy online ?
-
#2351 -
#2350 Radar Patch
link -
#2349 hát nálam nem ilyen illetva a szabadrúgásoknál kicsit
de nem ennyire -
#2348 ja nem P -
#2347 a kép lemaradt -
laca70 #2346 Bocs, hogy ilyen nagy lett, nem szándékos. -
#2345 onnan P
csak regisztrálni kell -
laca70 #2344 Breki !
Itt a kép a füvedröl. A felsö részén fekete pöttyök vannak. Frissítettem drivert, de az sem használt.
-
#2343 ..legalábbis mintha lassult volna kicsit
-kommentátor borzalmas,még annyit sem mond mint a WE7-ben
viszont sikerült beraknom GS-el a cipőket,amik még a demo-idejében nyomattak ki,csak szo mi szo elég csunyácskák
Breki,amiket belinkeltél délben (Name patch,Boot patch...) ezeket honnan lehet leszedni?? -
#2342 ez a veszély egyenlőre nem fenyeget
most berakom a gyepet és a reklámtáblákat remélem megy
ha nem akkor kér asf-em lesz de eléggé zavaró lenne -
#2341 hm és multi ment utánna? -
#2340 menüről nem írtam semmit
sztem jó -
#2339 mindent minden nap el kell mondani?
vedd vissza a hardveres gyorsítás
amúgy hangban nem valami nagy
nekem is késik vmikor -
#2338 multiba be fog zavarni ha majd mezeket stb rakok a gameba? -
#2337 rámész az egérrel az uninstall ikonra és nextelsz és a finish-re kattintasz
és hoálá , jó lett -
#2336 Nos,a Settings-ben az "Etc." fül alatt van ugye az a konvertálás dolog....ezt megtettem a Wei7-ből az option file-t konvertáltam bele a PES4-be (csak a WEIU részt PES3 -ra kell átírni (tehát így--->KONAMI-WIN32PES3OPT) .
Ennek hatására semmi különös változás nem történt,kivéve,hogy észrevettem a rohadt gyors gameplay sebesség lelassult a WE7-ben levő sebességre!!!!!----->ÉS EZ JÓ!!!!!! -
#2335 melyk hozzászolásban mert visszaolvastam de nem találtam és hol a pecs mert elég írrítál a menü meg minden menüs dolog....
-
#2334 HELP!Másnak is van hang hibája?Hogy kell megcsinálni,hogy ne késsen a hang???????? -
#2333 fifa mar az elozo resszel sem tudta felvenni a versenyt :) nekem holnap reggelre lentlesz....isssszonnnnew kivancsi vagyok -
#2332 Én komolyan csak egy dolgot szeretnék mondani: R.I.P. FIFA! :)
még csak két meccset nyomtam de nagyon nagyon bejön!!!! -
#2331 ja már megvan
de nem laggol -
#2330 hm? -
#2329 Ezt mais tegnap is leírtam, had ne írjam ujra -
#2328 Ronaldinho egy kicsit durván kemény lett. De nem baj, mert az életben is ilyen. :) -
#2327 Kicsit utánanéztem ennek a sávszél dolognak. Nem az lesz a kevés, hanem ping sok. Megpingeltem a havert, és átlagosan 500ms jött ki. Hát nem csoda ha lagolt. A sráchoz, akivel du. játszottam átlagosan 120 volt (30-40 próbálkozásból). Az nem is volt túl vészes. -
Rossi1 #2326 Srácok hogyan kell belőni a Mirc-et??? Letöltöttem feltettem..most hogyan tovább???Köszi -
#2325 Sehogy. A Host elmentett kameraállását használja. Alapból normal long.
Még jobb, hogy nem lehet kilépni a meccsből.
Úgy tűnik a sávszél igény is nagy, havernak és nekem is /128-as netünk van és laggol a kliensnél rendesen.
Simán látni milyen felállást lő be az ellenfél. Szal van itt hiba rendesen azért.