18976
-
#2444 kapcsoljatok egy 8x-os AA-t és AntiFilter-t a videókatyin és máris lelassul :D -
#2443 honnan tudod, hogy nem csökkentheted...? mondjuk szerintem így megfelelő sebességű! én is ilyen gyors vagyok az életben :P -
#2442 hol is? -
#2441 egyetértek -
#2440 A tegnapiak miért nem jók? P -
#2439 jah a "játékmenet sebesség"-nél kissé kiakadtam! ,ami alapban "túl gyors" sztem (pl.a We7-hez képest,bár a konvertálás után mintha picit lassult volna),azt 2x-re növelheted! (ezek nem normálisak) -
#2438 Igen csak nem tudom hányas mdl-hez
van még pár :-) -
#2437 tök mindegy(1ébként igazad van) nem ez a lényeg,hanem az,hogy a serveren találtok vagy 10 különböző boot packot (na azért meg kell hagyni biztosan lesznek jobbak is majd) -
#2436 Jah lehet venni olyan dolgot amivel a játékmenet sebességét állíthatod! jó dolog! illetve labdaválasztást is lehet aktiválni stb-stb. -
CzKaresz22 #2435 Köszike
-
#2434 Fogggalmam sincs! nézd meg!
Ezt onnan tudom, hogy nem voltam rest és végigmentem tegnap a játék összes menüjén és átnyálaztam őket! A tréning mód küldetéseinek teljesítésével jelentősen gyarapíthatóak a PES pontok. -
#2433 azaz,PES Shop -
CzKaresz22 #2432 S mi a neve annak az opciónak ? -
#2431 még nem viszont ,ha észrevetted,vannak ún. kredit pontok,amiket pl. a training challenge-ek végigjátszásával,vagy kupa megnyerése kaphatsz.....ha összegyűlik adott számú pontod,akkor kinyithatod\megveheted\unlock az alapban ,nem használató extrákat,amiket (asszem) az options-ban találsz---->nos ezek között vannak többek között a MasterL-el kapcsolatos dolgok is! -
CzKaresz22 #2430 Igen ? S mennyi zsé ???? Ha megnyerek egy VB-t az elég ?
S akkor mindent tudok már válogatni ? Ezt Te honnan tudod ? -
#2429 a PES Shop-ban meg kell venni ezt a lehetőséget, hogy tudd válogatni a csapatokat! -
#2428 vazze töltsd fel előtte a netre a képet ne a saját gépedről akarj belinkelni! nem fog menni! -
#2427 ezek újak? -
#2426 már tegnap is tettem be 1 bootpackot,amihez szar volt a link :\
viszont ezt is és azt is,meg még sok mást leszedhedtek a Lomungtung serverről a WE8 könyvtárban!
(Felh.:we Jelszó:we) -
CzKaresz22 #2425 Mastert nyomott már valaki ?
Egyszer valaki azt írta,hogy a PS2 verzióban egyenkét meg lehetett választani kivel játszál a feljutásért... De itt nem s a csapatok megint össze vissza keverednek vagy van aki tudja,hogy lehet egyenként kiválasztani vagy ilyesmi... Erre írjatok.. Fontos... -
#2424 [IMG]H:\Documents and Settings\MadMax\Dokumentumok\Képek\névtelen.bmp[/IMG] -
#2423 -
CzKaresz22 #2422 Bocsi nem Neked ment
-
#2421 mit próbálunk meg? -
#2420 OK, de a nevem : Johnny -
CzKaresz22 #2419 Majd ma is megpróbáljuk... Ok? -
#2418 na ja,hát ez az -
#2417 gondolom rám gondoltál Karesz. Nemtom miért nem ment(helyi rendszer van kiépítve), oprendszer: XP SP2, tűzfal nincs bekapcsolva, szóval rohadtul nem értettem miért nem ment az a szar multi??!!! -
#2416 azt a japcsit mondod? az a demóhoz van asszem... -
#2415 az a PS2-es változatból van -
#2414 persze, hogy felesleges, hisz már van is name patch
csak még letölteni nem tudjuk P -
#2413 persze! de ha kérdezte én segítek... nem azt mondtam írja át csak megmondtam, hogy hol lehet átírni -
#2412 Hát pedig rakott be képeket -
#2411 Nála? -
#2410 sztem mondjuk felesleges átirogatni,mert akkor "szinte egész nap evvel tölthetnéd az időd",annyi minden nem stimmel.....majd egy patch úgyis megoldja -
#2409 hülyeséget ír! eleve meg sem lehet nyitni az uniXXX.bin tartalmát :P -
CzKaresz22 #2408 breki amikor játszottunk tegnap... A piros Bl labdát Te raktad be vagy alapból benne volt ? -
#2407 Én az összes gyepet beraktam illetve a reklámtáblákat cseréltem.
Ezzekkel megy biztos. -
#2406 igen -
#2405 #2353 lehet ki kéne próbálni