18976
-
#2164 Ja de az csak a 200 megáshoz jó
FCH stadionjait meg már javítottam
és szintén kilinkeltem -
#2163 szedd le azt az exe-t amit tegnap kilinkeltem
és ne szenvedj P
minden működni fog ami benne van a demoban P -
pinehead #2162 még vmi:
az FCH demopatch-et szedtem le, ha ez segítene vkinek. -
#2161 Ha teis fordítottad akkor köszi -
#2160 távolról jól néz ki úgyhogy maradt
azért majd nézd meg közelebbről -
#2159 és most hogy jön ide a HL2 magyarosítás? :P -
pinehead #2158 tudom, hogy megjelent a végleges verzió, ám egyenlőre nem jutok hozzá, így a demóval kapcsolatban érdeklődnék,ill. kérnék segítséget:
-letöltöttem hozzá a demo trainerpatch-et,amiben van szerkesztő is többek közt.
-bemásoltam a file-okat a pes4 demó mappába, de vmit elszúrtam sztem, mert nem állítható sajna az idő, sérülések,cserék,stb.
valaki leírná pontosan mit kell tennem az adott file-okkal,mert számomra ez sajna nem egyértelmű...
köszönöm. -
#2157 mit tom' annyira nem nézegettem de jónak tűnt... aztán lehet, hogy nekem is ilyen össze-vissza csak nem figyeltem fel rá! :\ -
mike369 #2156 -
#2155 jajj az az óvodás topic P
kb öt perc volt beüzemelni és felrakni a magyarosítást -
#2154 És hogy van ben neked jól áruld már el :-) -
#2153 szerintem nincs...adidas a játék támogatója :P -
#2152 ja! mi a falevelekkel vagyunk! -
mike369 #2151 ja, meg Hedgehog-gal LEVELEZTÜNK a HL2 topicban... -
mike369 #2150 na igen...
fordítgatok... -
#2149 Amúgy a teljesben nincs bent ez? -
#2148 láttalak más fórumokon bujkálni P -
#2147 mellett?
Erről beszélsz?
klikk -
mike369 #2146 az biza! -
#2145 jé a rosteros embör -
#2144 aha! és ha az MDL mellett lévő fehér-piros textúrát szinezed át? vagy az ugyanolyan mint a sárga? -
#2143 vannak! nem mindíg mutatja őket de van csere (táblás faszival :P) meg olyan is, hogy sérült játékos visszakéri magát! -
mike369 #2142 Megjelent végre!!!
Wooooow!
Már hozza is a postás... -
Nem hiszem, hogy ez nálad jó, hisz a minta nem tökéletes -
CzKaresz22 #2140 Egész jó lett a game a fifát bőven verni fogja ha orvosolva lesznek az apróbb hibák...Roster stb....
Ti animokat láttatok amiket mondtak,hogy mutatja ahogy a csere lemegy stb... Nálam egyik sincs... Van akinél van ??? S nem PS2-re.... -
CzKaresz22 #2139 Azt hogy lehet megcsinálni,hogy mondjuk jobb alsóba vagy bal felsőbe fejeljen a játékos ??? Mert most mindet fejeli fölé meg folyamatosan mellélő... -
#2138 ja én is azt várom :) -
#2137 Be írom, ide, hátha valakit érdekel. Nemrég vettem Logitech Rumblepad 2-t, szerintem jobb mint az 1, masszívabnak tűnik, van benne vibration feedback, bár nem tudom, hogy a PES4 támogatja-e, mert a demoban nem rezgett a kapufánál. Remélem az analóg kar nem fog két hónapon belül besz..-ni úgy mint az elődjénél. 7500 Ft volt, szerintem nem olyan drága. Azt mondták nemsokára érkezik a Cordless Rumblepad 2 is. -
Quaresma #2136 Na nekem az a véleményem, hogy ez simán jobb az eddigi bármelyik focis programnál! Nekem nagyon tetszik, bár még nem sokat játszottam vele! -
#2135 az FTP-n is főként WE8 és PES4 PS2-es kiegek vannak! melyek egy része jó a PC-s verzsönhöz! -
#2134 mivel most jelent meg PC-re a gamma egyelőre sehonnan! -
CzKaresz22 #2133 Honnan lehet cuccokat leszedni PES4-hez az ftp-n kivül... -
CzKaresz22 #2132 Este majd kéne próbát tenni online módra is...
Kár hogy bajnokságot nem lehet onlineban indítani mint NHL-ben csak egymás ellen 1 rundó -
#2131 vagy mire értetted, hogy hibás... hol? -
#2130 hmmm nekem facás közelről is... -
#2129 Megy csak közelről kicsit hibás
Viszont távolról tök jó
pedig nemis szeretem ez a labdát, de nagyon jól mutat. -
#2128 Mint írtam 16 óra múlva tölthetek
illetve 7 P
És aki nem osztja vissza legközelebb ugyanígy jár.......... -
#2127 na megy az Aerow ami az FTP-n volt? -
CzKaresz22 #2126 Szia Breki
Neked is ugyan az a két mez bajnokságnál a bejáróban ...
Próbáltad már buzerálni ????
Lehet ? -
#2125 Utolsó 10 letöltő Rossi1 jzola mav3rick Terminator14 Quaresma Freejack laczoo laczoo :-)
Ugye ezek vissza is osztják?