18976
-
#2244 Első blikkre úgy néz ki, a TCP/IP game nem megy. Fene. -
CzKaresz22 #2243 Remélem
-
CzKaresz22 #2242 Csak a bejárónál máshol nem... -
#2241 SZÉP ((((KIS)))) BUG !!!! -
#2240 ahham,én is onnan szedem.....más is írta?.....hmmm......érdekes a dolog.....gondolom olyan sokat nem kell majd várni a javításra -
#2239 meccs közben is? Quarenél csak a bejárónál... -
#2238 valaki kiírta már DVD-re? -
CzKaresz22 #2237 WCO warez de ez mindegy... Mindenhol ez van s más is írta már... Meccs közben nem csak a játékosbejárónál... -
#2236 Graphic Studio többet tud... arról lesz leírás! -
#2235 azonos mezek?? uhhh az szép kis bug lenne(/van!)
honnan szedted le? -
#2234 nem az akkor még nem volt meg P
illetve multiztam igen de egy gépen -
#2233 hogy mit? hol pontosan? -
CzKaresz22 #2232 Multizál ? Mivel ? PES4-el ? -
#2231 lesz hozzá, de a GS-el sokkal több mindent lehet.
Pl úgy szerkeztheted prograsmon belül a labdát, hogy látod.
Cipőket rakhatsz be stb. -
#2230 De, de nekem a másik is tetszik.
Érdekes, hogy a demo után fura volt multizni
így visszavonultam, legalább megmarad az egy hetes veretlenségem mikor gólt alig kaptam :-) -
#2229 igazából egy PES4-hez való AFSExplorer kéne!! Azt nagy átlagban mindenki ismeri és tudja is kezelni ráadásul mindent meg/be lehet vele "szerkezteni" + egyszerű a kezelése is. -
CzKaresz22 #2228 Hát 3 meccset játszottam!Volt amelyik tetszet jó sáros volt zuhogó esőben...
De én 4* vagy 6* élsimítással szoktam játszani úgy meg nagyon szépek... (nekem tetszik)
De majd ma megnézem... Elmegyek a munkahelyről más indokkal s megyek haza... Iszonyatos game lesz... Fölleg ha a roster is meglesz meg ha nem lesz azonos mez a bevonulás elött... De a fejek kurva jók meg szokni kell...
5*-on elkentem mindenki ebben gólt se rugtam 3*-on tegnap pedig demoban is tudtam...
A kapusok már-már zavaróan jók benne szerintem s a kaput sem tudom mindig eltalálni benne ha így csinálom mint a WE7-ben...
Kicsit fura de jó foci lesz ez...
Fifánál szerintem jobb nem a vita kedvéért írtam ezt...
A demo alapján nem tetszett jobban Neked Breki ??? -
#2227 te tudod, legföljebb újrairod :-)
De ne felejtsd el hozzá az alpha-s GS leírást az sg-ről, persze le kell fordítani :-) -
#2226 nem mert új tömörítést kaptak egyes BIN fájlok és ezeket még a meglévő progik nem ismerik... várjuk az újakat , hogy mezeket cserélhessünk! -
#2225 a Graphic Studio sokat nem változik sztem, max új verziószámot kap és a PES4-es bineket is kezelni tudja majd! -
#2224 Akkor már cseréltem volna ismersz :-)
Amúgy a gyepek a többi stadionban is rosszak?
Mert akkor mindet cserélem -
CzKaresz22 #2223 Mezeket se lehet még berakni ? Mondjuk a WE7-es mezeket ?
Mondjuk a bajnokság mezei nem olyan rosszak de a válogatottaké pocsék... -
#2222 nem biztos érdemes, sztem az újhoz új szerkesztőprogik lesznek
egy csomó dolgot nem lehet javítani
labdák berakásához én nemis ajánlom
amúgy a csukákat berakva nekem is rossz lett
elindult a játék, de úgy mond textúrahibásak letted a dolgok. -
CzKaresz22 #2221 Köszönjük -
#2220 ok zsoké -
#2219 én írok egyet és kint lesz az FH-n! -
#2218 nah,1ébként a "Graphic Studio"-val kapcsolatban sztem kéne vhova kirakni 1részletesebb használati utmutatót,mert sokaknak problémás lesz használni(az AFSEXplorer) után.....pl.a demo-nál voltak olyan problémáim,hogy beraktam a belinkelt uj csukákat(bin)--->átírva a régit....és olyan hibaüzenettel nyitott inditásnál,mint a fene(mondjuk később már működött).Vagy pl.ezeket a labda texturákat (bmp),hogy kell betenni stb??
még nem jött le a FULL (21file left) -
#2217 a RELOADED-nek köszönd :P -
#2216 lámer -
sorted #2215 felkerült már magyar oldalra is..ahogy látom! -
#2214 VÉGRE MEGJELENT!KÖSZÖNJÜK KONAMI!!! -
#2213 Énis használom jókis progi -
Quaresma #2212 Nem! Kipróbáltam, nem egészen értem mire jó! Nem lehet mixelni meg semmi, vagyis eddig én nem jöttem rá, hogyan... -
CzKaresz22 #2211 Tehát ha jól értelmezem akkor ha én a Wendettát használtam WE7- nél (WE7-el is kompatibilis,husz ugyan olyan option file ? ) akkor mondjuk az Arsenal névsorát berakja az angol bajnokságban az arsenál alá... S mondjuk a Fener névsorát hová rakja ? Kipróbáltad már ? -
#2210 úgy érted nem linkelni hanem screenshotot készíteni! Jah hát úgy látszik ő csap paintet használ :P -
#2209 nem tudom! ez végülis hivatalosan van bent a játékban szóval biztos van megoldás az új csapatokra (gondolom mixeli az ideit és a tavalyi opt fájlokat). -
#2208 Amúgy remélem WE7-et félét is :-)))))))))) -
#2207 DE hogy lehet így linkelni P
Mármint aki készítette :-) -
CzKaresz22 #2206 Onlineban ez a kép után mi jön be? Ki lehet választani bajnokságot vagy csak egy sima egymás elleni meccs s kész ? -
CzKaresz22 #2205 De az nem lesz jó a több csapat miatt nem ???