369
-
#49 honnan tudod, hogy milyen gép volt???
egy PI-est meg egy rossz monitort simán szétver akárki! -
#48 Kötve hiszem hogy meg volt rendezve!Ki az a marha aki csak úgy monitorostul széjjel veretné a gépét!
Hát szerintem senki!
Akkor volt talán megrendezve ha a csávokám le volt zsírozva!Azaz lecsengettek neki egy bizonyos összeget a gépéért... -
#47 De lehet, hogyy kihúzta a gyerek a LAN party-sokból a 2000 dollcsit egy 4.86-osért!:DDDD -
#46 Sőt tuti!
Lerekja a gyereket a kidobó csávóka, arra az bukfencezik egyet!
Kamu az egész... -
CUCLI #45 az sincs kizárva -
#44 lehet, hogy meg volt rendezve az egész :D -
#43 Hát azért mondom hogy kamu!
tré házban 2000 dolcsis gép?
Itt valami sántit!
A csávokám átb...ta a szervezők buráját! -
CUCLI #42 úúú vazzeg az a csalós videó elég durva!
bőven elég lett volna csak belerugni a gépbe de ez...
csaló nem csaló de akkor is sajnálom.......a gépet!! -
#41 Elég tré házban volt a gép...
Mikori felvétel lehetett? -
#40 Hát ja elég durva volt!De kötve hiszem hogy 410000 Ft-ba került volna az a gép!
Szerintem csak a csávó tüntette fel azt hogy 2000$-os volt a gépe!És ezért bukott le!Aztán törés...pakk -
#39 Hogyne csináltam volna ilyet!
Legalább kiélem magam!
Egyszer lanparty után volt egy kis zuzás!
Mindenki hozott fel egy két hardware cuccot ami már nem kellett(billentyü,egér,cd-rom,táp,házak)!
volt egy 5kg-os kalapács azt adtunk nekik!Billentyűpergetés fejünk felett aztán földhöz vágás!Az komoly volt 1000 darabra hulott.A cd-rom az kemény dió volt de a kalapácsnak engedelmeskedett!
az egérsétáltatás az nem nagy dolog!de a ház széjjelverése az viszont ütött!
Úgy hajlott mint a rosebb!
felis van véve kamerára! -
#38 lekaptam ezt a videot! Az az igazság hogy én sem szeretem a csitereket, de azért ez durva volt amit csináltak a Csávó gépével...Sztem elég lett volna megpofozni egy kicsit a gyereket, na de az hogy a gépét is szarrá törik az azért tényleg durva... ha jól selytem egy 2000 dolcsis gép volt... -
#37 Mé te voltál az?:DDDDD -
Borg #36 Ne. :) -
#35 Átkódoljam neked? -
Borg #34 De abban van a wmv9 codecpack, ami igy nekem nincs fent. De nem is fogom felrakni, emiatt az 1 video miatt:) -
#33 Nálam fönt van, de a régi lejácccó is jó hozzá! -
#32 ....verd szét... -
Borg #31 Neked fent van a WMP9? Lehet nálam az a gond, hogy nem tettem fel. Ezen csak egy sima szürkeség van végig.
Néhány WMV videónál ezt csinálja. -
#30 Borg szerint nem!
Nekem mind2 ment! -
BBking #29 Repro-é jó -
#28 Ez müxik, csak fogadd el a Microsoft tanusítványt:
Itt egy jó link! -
Borg #27 Nekem egyik linken sem működik a video. De biztosan az:) -
#26 erre gondolsz? -
#25 én egyszer áttoltam a fűnyirót egy ati radeon 7200-n vagy mi:))
röpült midnenfelé:)) -
#24 How to deal with cheaters -
#23 Én anno a C64-emet vertem rendszeresen, mert néha szemetelt a kép, de nem hogy baja lett volna, jót tett neki. :DDD -
#22 Meg egyszer régen egy Antiq-on volt olyan, hogy ki tudja messzebb dobni a monitort a művház betonplaccán ... ;)
Mondjuk nem TFT-ket kellett hajigálni ... hanem régi lepusztult füstös CRT-ket ... volt amelyik királyúl pukkant ...
-
#21 Az én storym:
weboldal szerkesztés, közben gyakori egér akadás, hihetetlen beidegesedés, csatlakozó gépből kitépés, fejfelett egér farkánál fogva egyre gyorsabb pörgetés, levegő süvítés, tartani nem bírás, elengedés, egér falon porrázúzódás, porszívózás, kéthétig még műanyag szilánk találás ...
-
steweee #20 -
#19 Az enyémet dédelgetem, soha nem bántanám, bár néha amikor fagyi van, akkor Bill-t rendesen szétrúgnám, de utána nyugottan formattálok tovább!:D -
K.András #18 Bill-t kábé vagy 4-5-öt vertem már szét,meg egy egeret is sikerült összetörni,de amugy rendszeresen ki szokott kapni a gépem,bár azért vigyázok ne vigyem tulzásba... -
#17 Ez a topik mega lol!
Egér zúzás powa!:DDDDDD
Én suliban ba*tam úgy rá az egérre, amikor nem működött, hogy kirepült a billentyűje egész a folyósóig!
Idegességből nem nagyon zúzok, de hülyülésből volt már:
cd-rom vs. boxer
régi alaplap vs. minden ami kell
táp baltával
régi proci vs. fúró
S3 Trio vs. fogó
procihűtő vs. acélbetkós bakancs
Tervek:
majd vinyót akarok zúzni lapáttal!:DDDD -
Borg #16 Volt egy video anno, hogy egy nagy LAN partyról hogyan baszták ki a gyereket gépestül, mert elkapták ahogy cheatelt:)
Na azt kéne ide beszúrni. Amortizálás felsőfokon:) -
Takezó #15 le van húzva, ha épp basztatod :D -
#14 Egyértelmü, de ha rádugod a tápra akkor egyből indul mert keresi a lemezt. -
#13 És ha a meghajtó nem üzemel,akkor a lézer sem... -
#12 Én most tervezem egy X-800 szétverését! De még nem jött össze rá a zsé... -
#11 Ráadásul láthatatlan lézersugár -
Borg #10 Én gyengébb pillanatomban pár éve egy S3 Trio-t vertem széjjel.
El is tettem, ittvan a szekrényben becsomagolva ami maradt belőle. Majd lefényképezem egyszer.
Egy baszottnagy deszkával vertem szét, amiből kiállt egy 100-as szeg.
Először csak arra voltam kiváncsi, hogyha a szeget belebaszom a GPU-ba, akkor mit mutat utána gépbe berakva. Csak kis sérülést akartam okozni neki, de olyat mellébasztam, hogy kettétört egyből az egyik ram rajta. Aztán már nem volt megállás...