Pc Amortizálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Az optikai bírja a strapát!
Egyszer faterom baszott rá, amikor a winfos lefagyott a gémben a cél elõtt!
Az egértartó kiszakadt az asztalból, az egér elrepült, de azóta is fungál minden, bár az asztal ragasztásra szorult!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

nah ezeket nem is mondtam:
1; A mulkot toltam neten ut2003at. elkezdett 1 gyerek campelni de nem láttam hol van, vagy 100x kinyírt és mire észrevettem hogy hol van addigra a SPACE gomb olyan módon deformálódott ,hogy olyan lett mint egy rámpa(jó kis leejtõs) tök lol volt. nem tudtam sehogy megcsinálni és sokáig olyan is maradt de 1 másik alkalommal megint rábasztam valamilyen oknál fogva és akkor visszaugrott.
2;Amikor haver kinyírta a golyós egerét! azt nem láttam csak mesélte.kihúzta gépbõl, 2x 3x megpörgette utánna PADLÓ! miszlikekre szétment, a golyót eldobta és a kábelt kb 20 darabra szétvágta ollóval. meguntuk a golyós egereket azóta van optikai egerünk. az nem nagyon verjük amúgy de néha rábaszok egy hatalmasat. ahogy elmesélte az egér kivégzését.. percekig csak röhögtem

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Nem csinálnál nekem valami kúl logót ZG?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Elhiszem, hogy ideges voltál.
ÉS most van új tápod?
Van mobil rack-ed?
mivel hûtõd?

CoolStuff
Olyan táp nekem is kéne...
Ilyen nekem is volt!
Elmentem a boltba (má nem tom nevéT), mert a honlapjukon árultak egy procihûtõt, aminek nem illusztrált képe is volt...
Oda megyek, erre közlik, hogy nincs, nem volt, és nem is lesz olyan gyártmányú!!!!

Zetorg
eheh
kicsit ideges lettem 😄
péntek óta ezt vártam!

CoolStuff
Ez mega lol!
Idézlek:
...a kurva annyát ennek a geci fasszopó varázspálca bt.-nek!hogy baszná szájba az éces néger az összes tulajdonost!!!!

Zetorg
Kúlsztáff!!!
itt a #43033-ast nézd meg!

Gabesz amd64
okx

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

CoolStuff
Én most akarok venni valami világítós drága billt, azt tuti nem verem szét!
A mostani gumit meg üthetem...

Zetorg
mindegy, hagyjuk

Zetorg
öööööööö, hát nem is tudom 😄
cd-romot meg cd lemezeket elõszeretettel töröm szét, meg játék közben a billentyûzetet szoktam ütni 😄

Gabesz amd64
Nem vagyok vakegér!láttam!
Én nem az õ példájára monmdtam az elõbbit!
Amikor mi is zuztunk odamentem a haveromhoz elkezdtem rúgdosni a rossz billentyüjét és azt mondta ne rugdosd!
Én meg mondtam neki hogy szart se ér!Õ akkor is azt monmdta:ne!!!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

CoolStuff
Észre sem vettem, hogy 50. lettem!😄

CoolStuff
Hagyjuk már!
Nem ez számít, hanem az, hogy amortizálták a PC-t...
Zetorg, te idáig mi vertél szét PC-ben?

Gabesz amd64
te kis piszok én akartam 50-dik lenni!!!!!!

:-))

K.András
Ez egy fun video,nem igazi!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Zetorg
dehát nem õ verte szét a saját gépét!!!

Gabesz amd64
Nemtom milyen gép volt de biztos trágya...

Akármilyen gépe van egy embernek aztis féltve veri széjjel akármilyen béna egy gép az!

CoolStuff
jaja

Zetorg
honnan tudod, hogy milyen gép volt???
egy PI-est meg egy rossz monitort simán szétver akárki!

Gabesz amd64
Kötve hiszem hogy meg volt rendezve!Ki az a marha aki csak úgy monitorostul széjjel veretné a gépét!
Hát szerintem senki!
Akkor volt talán megrendezve ha a csávokám le volt zsírozva!Azaz lecsengettek neki egy bizonyos összeget a gépéért...

CoolStuff
De lehet, hogyy kihúzta a gyerek a LAN party-sokból a 2000 dollcsit egy 4.86-osért!😄DDD

CoolStuff
Sõt tuti!
Lerekja a gyereket a kidobó csávóka, arra az bukfencezik egyet!
Kamu az egész...

az sincs kizárva

Zetorg
lehet, hogy meg volt rendezve az egész 😄

Gabesz amd64
Hát azért mondom hogy kamu!
tré házban 2000 dolcsis gép?
Itt valami sántit!
A csávokám átb...ta a szervezõk buráját!

úúú vazzeg az a csalós videó elég durva!
bõven elég lett volna csak belerugni a gépbe de ez...
csaló nem csaló de akkor is sajnálom.......a gépet!!

CoolStuff
Elég tré házban volt a gép...
Mikori felvétel lehetett?

Gabesz amd64
Hát ja elég durva volt!De kötve hiszem hogy 410000 Ft-ba került volna az a gép!
Szerintem csak a csávó tüntette fel azt hogy 2000$-os volt a gépe!És ezért bukott le!Aztán törés...pakk

Gabesz amd64
Hogyne csináltam volna ilyet!
Legalább kiélem magam!
Egyszer lanparty után volt egy kis zuzás!
Mindenki hozott fel egy két hardware cuccot ami már nem kellett(billentyü,egér,cd-rom,táp,házak)!
volt egy 5kg-os kalapács azt adtunk nekik!Billentyûpergetés fejünk felett aztán földhöz vágás!Az komoly volt 1000 darabra hulott.A cd-rom az kemény dió volt de a kalapácsnak engedelmeskedett!
az egérsétáltatás az nem nagy dolog!de a ház széjjelverése az viszont ütött!
Úgy hajlott mint a rosebb!
felis van véve kamerára!

Tufa16
lekaptam ezt a videot! Az az igazság hogy én sem szeretem a csitereket, de azért ez durva volt amit csináltak a Csávó gépével...Sztem elég lett volna megpofozni egy kicsit a gyereket, na de az hogy a gépét is szarrá törik az azért tényleg durva... ha jól selytem egy 2000 dolcsis gép volt...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

CoolStuff
Mé te voltál az?😄DDDD

Ne. 😊
CoolStuff
Átkódoljam neked?

De abban van a wmv9 codecpack, ami igy nekem nincs fent. De nem is fogom felrakni, emiatt az 1 video miatt😊
CoolStuff
Nálam fönt van, de a régi lejácccó is jó hozzá!

repro
....verd szét...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Neked fent van a WMP9? Lehet nálam az a gond, hogy nem tettem fel. Ezen csak egy sima szürkeség van végig.
Néhány WMV videónál ezt csinálja.
CoolStuff
Borg szerint nem!
Nekem mind2 ment!

Repro-é jó

CoolStuff
Ez müxik, csak fogadd el a Microsoft tanusítványt:
Itt egy jó link!

Nekem egyik linken sem mûködik a video. De biztosan az😊
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

oneal1
én egyszer áttoltam a fûnyirót egy ati radeon 7200-n vagy mi😊)
röpült midnenfelé😊)

!Forza Ferrari!

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

ollie
Én anno a C64-emet vertem rendszeresen, mert néha szemetelt a kép, de nem hogy baja lett volna, jót tett neki. 😄DD

szurmakotium
Meg egyszer régen egy Antiq-on volt olyan, hogy ki tudja messzebb dobni a monitort a mûvház betonplaccán ... 😉

Mondjuk nem TFT-ket kellett hajigálni ... hanem régi lepusztult füstös CRT-ket ... volt amelyik királyúl pukkant ...

By the perception of illusion we experience reality.

szurmakotium
Az én storym:
weboldal szerkesztés, közben gyakori egér akadás, hihetetlen beidegesedés, csatlakozó gépbõl kitépés, fejfelett egér farkánál fogva egyre gyorsabb pörgetés, levegõ süvítés, tartani nem bírás, elengedés, egér falon porrázúzódás, porszívózás, kéthétig még mûanyag szilánk találás ...

By the perception of illusion we experience reality.