369
-
#89 De itt szerintem nem a gépet akarták zuzni! valami más történt!
Lehet beszált valami a kirakaton!
Fene se tudja! -
#88 Azta kurva...!:DDDD -
#87 Itt aztán nagy zuzás volt:
-
#86 Itt van egy-két kép:
-
CUCLI #85 nem tudjátok ,hogy hogyan lehetne valami képet berakni a cím alá? jó volna valami halott + szétvert gép kép,nem? -
CUCLI #84 2terem van ott 1ikben vannak a jó gépek másikban pedig a rosszak. tanár úgyis szokott azzal viccelődni ,hogy "ezek csak régi rossz gépek nem érnek semmit sem. 5000Ft-t sem ér"
vagyunk páran szerintem akik dalolva kifizetnék azt az 5000ft csak ,hogy jól elverjük azokat a régi szarokat! uti sőt biztos hogy 1et el is kapunk! -
#83 Az zsír lehet! -
#82 oké!
kiváncsian várjuk!! -
CUCLI #81 tartogatod a finom részleteket késöbbre?
amúgy cdket szoktam előszerettel kivégezni.
beviszem suliba, megírom golyós tollal a cdt kb 40x-esen.
utánna + frizbizünk -
CUCLI #80 met=net -
#79 Az!
De nekünk ez poén!
hát ezeket az akciókat még sorolhatnám hogy mit müvelt!!Majd apránként -
CUCLI #78 Most el is kezdek gyüjtögetni régi cuccokat mert jön a lan party! kb Júni 17. után 1 teljes hétig miénk a számtek terem ahol lanos met van és mindenki viszi a saját gépet.
tuti lessz valami rituális kivégzés!ha lessz akkor viszek digit. fényképezőt és lakapom az actiont! utánna +osztom veletek. unokatesóm frankón kiabál az egérrel!
és dobálja meg rábasz egy csomót. lol -
#77 Ez brutal!:D -
#76 Ezt nekem írtad?
hát persze hogy az sajátját!
Ha at enyémmel csinálta volna ezt akkor megis öltem volna!
Nála már az semmiség hogy ha nem megy faszán a game akkor el is szokta dobni az egeret!És ekkor szakadt a PS/2 port! -
#75 Másik dolog meg az hogy egy régi billentyüt akartunk szétverni!Csak ott volt a probléma hogy a hátulja fémből volt!
De mi megoldottuk:Kitámasztottuk a falnak de eközbe kameráztunk is és rá volt zoomolva a bill.-re és csak azt lehett hallani hogy:LÉPJ ODA,LÉPJ ODA!
Egyszercsak két láb egyszerre mozdult!
Bill. kettément de a fém csak hajlott!
Volt ott egy 24-es villáskulcs na azzal adtunk neki!Meghajlott rendesen! -
#74 A saját gépét zúzta? -
#73 :-))
Hát nem rosz az tény!
1:egyik haveromnak szabbot függés közbe a game és az golyosegerét úgy rábaszta az asztalra hogy ahol el lehet fordítani azt a müanyagot és kilehet venni a gólyot ott eltört!Ő meg beragasztotta pillanatragasztóval és azt már ki nem szedte többet belöle a gólyot!
2:ugyanez a haverom,ismét szabás és a billentyű volt az áldozat!:Ugy megtekerte hogy úgy nézet ki mint egy DNS spirál aztán az élének baszogatta és hullott csak a billentyü darabok az shön volt!
Hát persze mi ilyenkor dölünk a röhögéstől!
És csak azt mondjuk neki hogy :EZ az adj neki!!!
Múltkor akkorát rásózott a space-re hogy frankon ketté tört!
Ő meg berakta helyére a Shift gombot!Na mondom:ez kész!
-
#72 Nekem most olyan mini egerem van, hogyha rávágnék, tuti kicsúszna a kezem alól!
NoteBook egér, és pontosan 5 cm hosszú, és 3 cm széles... -
CUCLI #71 háát nem tudom én inkább nem verem mert szar az ügy ha mégis behal.. -
Takezó #70 jah, sztem is túlzás voltezt csinálni vele... -
#69 Az optikai bírja a strapát!
Egyszer faterom baszott rá, amikor a winfos lefagyott a gémben a cél előtt!
Az egértartó kiszakadt az asztalból, az egér elrepült, de azóta is fungál minden, bár az asztal ragasztásra szorult!:D -
CUCLI #68 nah ezeket nem is mondtam:
1; A mulkot toltam neten ut2003at. elkezdett 1 gyerek campelni de nem láttam hol van, vagy 100x kinyírt és mire észrevettem hogy hol van addigra a SPACE gomb olyan módon deformálódott ,hogy olyan lett mint egy rámpa(jó kis leejtős) tök lol volt. nem tudtam sehogy megcsinálni és sokáig olyan is maradt de 1 másik alkalommal megint rábasztam valamilyen oknál fogva és akkor visszaugrott.
2;Amikor haver kinyírta a golyós egerét! azt nem láttam csak mesélte.kihúzta gépből, 2x 3x megpörgette utánna PADLÓ! miszlikekre szétment, a golyót eldobta és a kábelt kb 20 darabra szétvágta ollóval. meguntuk a golyós egereket azóta van optikai egerünk. az nem nagyon verjük amúgy de néha rábaszok egy hatalmasat. ahogy elmesélte az egér kivégzését.. percekig csak röhögtem -
#67 Nem csinálnál nekem valami kúl logót ZG? -
#66 Elhiszem, hogy ideges voltál.
ÉS most van új tápod?
Van mobil rack-ed?
mivel hűtőd? -
#65 Olyan táp nekem is kéne...
Ilyen nekem is volt!
Elmentem a boltba (má nem tom nevéT), mert a honlapjukon árultak egy procihűtőt, aminek nem illusztrált képe is volt...
Oda megyek, erre közlik, hogy nincs, nem volt, és nem is lesz olyan gyártmányú!!!! -
#64 eheh
kicsit ideges lettem :D
péntek óta ezt vártam! -
#63 Ez mega lol!
Idézlek:
...a kurva annyát ennek a geci fasszopó varázspálca bt.-nek!hogy baszná szájba az éces néger az összes tulajdonost!!!! -
#62 Kúlsztáff!!!
itt a #43033-ast nézd meg! -
#61 okx -
#60 Én most akarok venni valami világítós drága billt, azt tuti nem verem szét!
A mostani gumit meg üthetem... -
#59 mindegy, hagyjuk -
#58 öööööööö, hát nem is tudom :D
cd-romot meg cd lemezeket előszeretettel töröm szét, meg játék közben a billentyűzetet szoktam ütni :D -
#57 Nem vagyok vakegér!láttam!
Én nem az ő példájára monmdtam az előbbit!
Amikor mi is zuztunk odamentem a haveromhoz elkezdtem rúgdosni a rossz billentyüjét és azt mondta ne rugdosd!
Én meg mondtam neki hogy szart se ér!Ő akkor is azt monmdta:ne!!! -
#56 Észre sem vettem, hogy 50. lettem!:D -
#55 Hagyjuk már!
Nem ez számít, hanem az, hogy amortizálták a PC-t...
Zetorg, te idáig mi vertél szét PC-ben? -
#54 te kis piszok én akartam 50-dik lenni!!!!!!
:-)) -
K.András #53 Ez egy fun video,nem igazi! -
#52 dehát nem ő verte szét a saját gépét!!!
-
#51 Nemtom milyen gép volt de biztos trágya...
Akármilyen gépe van egy embernek aztis féltve veri széjjel akármilyen béna egy gép az!
-
#50 jaja