369
-
#169 Nem p2 rotyyi!De még szaggat rajt a Jazz Jackrabbit is bakker! -
#168 P1-es gépek kiválóak routernek, kell bele 2db hálókártya, egy switch, meg egy Linux alapú router software, kb 60MB az egész, és gyorsabb meg jobban konfigurálható mint a legtöbb boltban kapható belépő szintű hardware-es router.
Egy ismerősöm már nem egy ilyen ketyerét csinált, és nagyon jók vele a tapasztalatok. -
#167 Ne írd le a p1-eseket, még egy jó pár éve örültél volna nekik...
Majd 2 év mulva a p4-eket is így fogjuk rugdosni! -
#166 a gépemen otthol! -
CUCLI #165 nálunk szutyok kis P1esek vannak. arra pont jó ,hogy szétverjük. -
#164 Hol van róla fénykép??? -
#163 mijen gépek azok a sulis masinák? mert a fényképen elég trének néznek ki! at-s házak? valami p1es szutykok lehetnek, bár valamejiken elég jól ment a games amit a sima nyomott! -
#162 mi is a suliba a cd-rom-mal kinlodtunk úgy,hogy a tálcán van egy luk oda beraktunk egy műanyagpoharat azt majdnem a motorja besült mert erőlködött egy kicsit a CD-rom!
A haver meg folyton veri a billentyűt de az eléggé birja! -
CUCLI #161 nah, ki mit vert szét? mi egy CD-romot rommá zúztunk suliban pl. kézileg kihúztuk majd vissza. egyre gyorsabban és gyorsabban. nem bírta a köcsög hehehe -
#160 az is úgy fog járni mint a bill. sőt rosszabbul :-)) -
#159 az egér még új :))) -
#158 Hát persze!Majd pont rád fog hllgtni akit már egyszer kitiltott! -
CUCLI #157 lyóóóóó vettem -
#156 ki vagy te itt, hogy üdvözölsz a ringbe! legközelebb ugyis te leszel kitiltva! majd megsugom a borgnak hogy figyejjen rád nagyon! aztán Danger Warning TILT! -
#155 Ja és EFTER!üdvözöllek újra a ringben!
De most szépeket irogass! :-) -
#154 Majd egyszer ebbe bele fogsz rokkani! :-) -
#153 Hát ja!A semmit tevés az jóű! -
#152 Szevasz Komám! képzeld tudom hogy kell hejesen irni a szavakat,csak poénból irok mindenhova "j"-t! amugy azért szoktam rá,mert mikkor smst szoktam irni akkor egyszerübb az "ly" hejett "j"-t irni mert csak egy karakter!
amugy meg tök mindeggy hogy mijennel irom mert megérted,vagy neeem?? -
CUCLI #151 !!LOL!! vajon müxik még? szerintem ez még működő képes cucc -
#150 -
sniper #149 A mai billentyuzetekkel az a baj, hogy csak 1 "kontaktlencse" van a gombok alatt, eccer rabaszol, es kihullik mind. A regi angolokon rendes gumilapbol voltak kiontve ezek, ha kette rugtad, akkor is tokeletesen uzemeltek. Enyem pl 3 darbban volt, csak a foliareteg tartotta ossze, megse volt olyan hogy ez vagy az nem m1... -
#148 Láttam, nagyon ász!:D -
CUCLI #147 nézd meg a kedves kis linket cool.. -
#146 Császtok!
Mi folyik itt?:D -
CUCLI #145 nem megy? nem vágom mi a gond! vagy csak idéztél? -
Takezó #144 :D NATO .223 takes care of error messages
the permanent way :D -
CUCLI #143 kedves kis szájt. nézzétek meg mert giga LOL -
#142 amúgy eddig
-2cd író
-1 winyó
-3floppy meghajtó
-kb.30 floppy
-kb.20cd
-kb.3-4 egér (görgös, most optikai van és az egyszerűen nem akar eltörni, akárhogyi baszok rá) -
#141 csá
az én régi cd íróm már kb. 5 éve, és átlagban minen 3. cd-t elbasz. na azokat hasznájuk poháralátétnek.
akkó lepődnek meg a vendégek, mikor azok kerülnek az asztarra, általába nem tudják mit akarok velük -
Borg #140 Ne itt pécézzétek ki szegényt, mert csak flame lesz belőle:) -
#139 soxor bukott :D -
#138 Nem is ez a lényeg, hanem hogy múltkor azt írta ha jól emlékszem hogy Coostuffal egy suliba jár. Coolstuff 14-18 körül van ő meg beírta 18-25-nek magát.LOL -
#137 ezt már én is észrevettem :D -
CUCLI #136 efter. hány éves vagy?
találtam pár lol cuccot. nem kötekedek csak szólok:
nem mijen hanem milyen
nem hej inkább hely
ja és pálya nem pája.
-
#135 te tényleg gáz ha nem adnak semmi melót,csak ülsz a gépelött és már aztse tudod hogy mijen oldalt nyiss meg mert már mindent unsz! na de azért hatalamas a net ugyhogy van mit felfedezni! most üritettem a vinyot mert már nem volt hej rajt annyit töltöttem! ugyhogy most szabad a pája megint márcsak valami jókis warez oldal kéne oszt jócakát. -
#134 én is észrevettem hogy meg lehet unni,én már fél éve unom,de inkább ez mint fizikai meló! -
#133 ja és ojankor szokott előfordulni hogy szétverjük néha a gépet ha tul sokszor irtanak le bennünket! -
#132 óóó,de jó is az a függéés!! főleg mikor minuszok repkednek kinn,mi meg egy garázsba nyomjuk a CS-t meg a half life-ot meg a call of duty-t! szal a keze lefagy az embernek meg a viz is befagy a géppe de mi csak irtjuk egymást,és ordítunk mint állat!! na szal ajánlommindenkinek, jo kis feszkó levezetés! -
#131 Sorstárs. :)
Na jó azért nálam nem ennyire rózsás a helyzet csak most, hogy a főnök nem lesz itthon egy hétig...
Csak a netet is meg lehet unni elég hamar. :( -
#130 ja és persze töltöm az adatot ezerrel! ojan szintem lefogom a sávszélességet hogy aki melletm akar netezni az inkább kitépi a haját me lassu a nyet!