369
-
CUCLI #209 üzletelni én is szoktam. de inkább kiabálok. volt olyanis ,hogy restart után fagyott le... rendesen kiabáltam. nagyon lol lehetett -
#208 Én is, de rugdosni nem szoktam, mert féltem az uw neonokat!:D
Üzletet ajánlok neki!:DDDD -
CUCLI #207 én kiabálni szoktam vele -
#206 Átírtam az aláírásomat is!:D -
CUCLI #205 LOOOL :D -
#204 Ez jó:
"A rögtönzött közvélemény-kutatás alapján azért az is kiderült, hogy a magyar számítógép-tulajdonosok munkaeszközeik gyalázásán túl nem feltétlenül riadnak vissza a tettlegességtől sem, amennyiben azok nem funkcionálnak rendesen."
LOL!:D -
CUCLI #203 most vertam szarrá a NUM Lock részleget -
#202 Nézd meg! -
CUCLI #201 nem! tényleg van már! itt mágyárbán -
#200 Ámerikában... meg a neten! -
#199 lehet kapni dvd-sben is -
#198 Csak nem képzeled, hogy a szar cd-set megvettem, amikor ott van a jó kis DVD-s verzió a neten!:)) -
CUCLI #197 nem zúztunk semmit... -
#196 lol.
sulis gépek a legjobban amortizálhatók..
pár éve a cédé romba begyürtek oszttársaim floppyt. azóta is "biztos" működik
meg amikor osztkiránduláson szétvertünk egy monitort baseball ütővel jaaajj persze amikor haver emeletről hozta le legurult vele a lépcsőn.. -
CUCLI #195 grr utálom a pókokat! gondold csak el milett volna ha a pókica belemászik egy nagyobb coolerbe... vagy csak elszédül vagy brutálisan bedarálja a kis dögöt!
utánna még vér foltokat is kellett volna takarítanod!
amúgy holnap kezdődik a számtek tábor! ha valamit szétkúrnánk akkor azonnal Helyszini beszámolóban részesülnétek! -
Kolbasz #194 De paraszt vagy... Gratula! -
#193 hoztak be 1 gépet ráncfelvarrásra Quantum Trailblazer winyóval 840 MB qrva jó :) -
#192 Remélem végleg leamortizáltad a gépet utána. -
#191 Letörölted? Gondolom nem eredeti volt... :) -
#190 én is -
#189 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ napalmot neki!!! Utálom a pókokat!!! -
#188 banyek 1 fél éves gépben tiszta póktenyészetet találtam, horror filmekben látni ilyet kb enyi mocskot zárt gépben még nem láttam és ráadásul 1 csajé :) -
CUCLI #187 nem törtök semmit?
én mostanában nem de majd táborban várható lessz
-
#186 Most töröltem le a FarCry installját is...
Már meguntam!
Bocsi az offért! -
#185 Meg van repedve az Enter billentyűm, de ez itt off. -
CUCLI #184 loál!
nekem a space nem ment pár napig.. UT2003 után asszem -
#183 Az _ betű _em müxik?:DDDDD -
#182 Épp tegnap Halo-ztam. Felidege_ített, beleba_ztam a billentyűzetbe.
Nem működik az "_" -betűm. -
CUCLI #181 találtatok valami jó képet mostanába? -
#180 mi a ge.i??? meghalsz! mikor vertem én a te nyamvatt gépedet!??? húú ezé meglakolsz! -
#179 Ja néha élvezem is! :-))
Ja és a gépedet múltkori függésen megütögettem mert lefagyott a Far Cry!! hihiihhi -
#178 teis megérdemelnéd ha az asszonyod néha jól megveregetne! -
#177 aza jó ha verni kell a gépet! néha megérdemli!! -
#176 -
#175 Ha lenne kéznél, tuti belevágnám, mert még mindig fennáll nálam az amortizálás ténye, a helyzet változatlan. -
#174 Isten hozott a klubban! :DDD -
#173 Már csak egy fejsze kelett volna a gép oldalába!!
:D -
#172 :DDDDDD -
#171 Tyhűű, remélem nem lett nagy baja a klíviaturámnak a melóhelyen, mert a gép lefagyott (többszöri alkalommal), és baromi nagyot csapva rá mérgemben, csináltam a ctrl+Alt+delt gyors egymásutánban, és belerugtam a gépházba is jó nagyot. -
#170 Lehet!