Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
Van olyan tibiás oldal ahol magyar playerek elérhetõsége plusz pár info található róluk?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

maerlyn
.hu logja szerint 4:45-kor kelt életre secura

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

rroolli
Nem próbáltam de ezt írták com-on és elhiszem nekik.

A potionos dolgot viszont nem értem.
"Healing with potions - first results from the test server:
Originally, we had planned to limit the healing effect of potions so that potions can only be used to heal yourself, but not others any more. After some useful feedback, we now decided not to change this."

Errõl tudok csak, viszont ez nem befolyásolja azt hogy magadat mennyi idõ alatt töltöd fullra.

CattiBrie
Ezentúl a ss-k 1 órásak lesznek. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Az gáz, ha visszavonták.
Szerintem kiba nem mindegy, hogy egy másodperc alatt fullra töltöm magam, vagy egyet. 😞

[/spam]™

CattiBrie
Te próbáltad? :o

[/spam]™

rroolli
Úgy tudom hogy potionok felhasználásával csak annyi varia volt, hogy másokon ne lehessen használni. Aztán nagy felhördülés volt és visszavonták ezt a dolgot.

rroolli
Warban is úgy van ahogy mondtad. Ha többen vannak a kockán és képernyõn célozzák be õket, akkor a legfelsõ lesz a célpont, ha területre hatót lõnek akkor mindenki sebzõdik. Viszont csak a legfelsõ tudja rendesen csinálni a dolgokat, a többik akik alatta vannak nem tudnak támadni és siózni, kapnak helyette egy ilyen üzenetet: "It is too crowded here! You have to move first."

CattiBrie
9:36 salala

[/spam]™

CattiBrie
9:23-kor még nem lehet belépni.. háthömm..

[/spam]™

CattiBrie
Szerintem ha területre ható akkor minenkit.. ha meg egy fõre, akkor a legfelsõt.. de ez non PvP 😛

Ha meg war van azt megint nem tudom, mi van..

[/spam]™

Bexter
és hasokan vannak egy kockán és kockára támadok kit ütök meg? 😄

CattiBrie
Én igazából nem tudom. Hiába volt errõl egy TS.

Valami úgy van, hogy kell x karakter, akiknek el kell menni vagy 10 helyre.. és akkor tovább ég a láng egy órával. De a következõ órában kell egy másik karakter, aki ezt végigcsinálja...

Szerintem prémisnek kell lenni hozzá.
TS-en vagy ötödikre sikerült.

Hát, nem tudom mi lesz.
De fent van az oldalon valami leírás.
http://tibia.wikia.com/wiki/Lightbearer

[/spam]™

CattiBrie
Azt látom, hogy egymásba lehet állni.. de mi a helyzet a potionok felhasználásával? Tesztelte már valaki?

[/spam]™

CattiBrie
Happy Heu Napot! 😊

És Boldog Szülinapot, Angel! 😊

[/spam]™

CattiBrie
LOL

És mikor lehetett bemenni elõször?

[/spam]™

CattiBrie
Arra jó, hogy ha van egy magasabb szintû karakter PvPn, aki megunta ezt a stílust ezt az öldöklést, akkor menekülhet békésebb világba és nem kell újra karaktert indítania.

[/spam]™

CattiBrie
Szerintem mindig megadják. Most is megadták. 😊
100-zal feküdtem és 190-nel keltem. 😊

[/spam]™

Bexter
jaja ezen én is elgondolkoztam. talán tibia.com csinál ilyesmi felmérsét max nem elsz publikus 😄

Bexter
BSZ Heu 😊

Szerintem a beköltözést nehéz lenne megállapítani( hogy most látja elsõ alakalommal a rendszer a szerveren az lehet az is h. nagyon rég óta nem lépet be) akiköltözést esetleg úgy h. minden adatbázisban lévõ karit megnézel h. még mindig a secura-n van-e még. ha nem akkor kiköltözött...

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT HEU!<#puszi>

Bexter
Tele arról lesz statunk hogy sexurár mennyien költöztek be meg ki?

Shaman
Én ezt a lightbearer dolgot nem értem. valaki értelmesen el tudja magyarázni mi ez? fáklyákat kell égve tartani,vagy mi? useolni kell õket idõnként,vagy hogy? és mi az a gonosz/jó oldal?

Mint egy hülyegyereknek le tudnátok írni pls.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Doa
We hope to be back online by 04:00 CET.

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

maerlyn
ha egész nap, akkor ~60 forint - kisfröccsre sem elég

rroolli
És amilyen kevés értelme van, olyan nehéz nekik megvalósítani. Biztos azt hiszik hogy majd dõlni fog belõle a pénz.

rroolli
Nemtom megéri-e bevezetni ezt a szerverek közti vándorlást. Ha lehetne olyat hogy pvp-rõl non-pvp-re és fordítva, akkor el tudnám képzelni hogy páran átmászkálnának. Na de így mi értelme van? Low level karakternek nem éri meg fizetni a költözésért, high levelnek meg a saját szerverén vannak a haverjai. Ha még van is irl vagy egyéb ismerõse másik szerveren, amire át szeretne menni, akkor se biztos hogy pont megegyezik a két szervertípus, de ha szerencséje van, akkor még közbelép a cip és azt mondja hogy fizess 20 eurót és még így se viheted el az összes cuccod. Talán ha valakirõl már mindenki tudja hogy botter, akkor annak megéri átmenni máshova...

Doa
oszd le euróra 😛 fogadok kijön rajt egy cola ^^

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

maerlyn
és? az új rendszer szerint is csak évente 4 van 😊

Nem úgy néz ki hogy ez a tipikus zökkenõmentes update lenne...
Van egy olyan érzésem hogy lesz visszaállítás a következõ napokban :p

Ti mennyire szavaztok? 😊

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Doa
Kiváncsi leszek Staminát megadják e a sokk offra

Doa
ez mondjuk már p..csség szerintem. Lassan egy full nap lesz egy update

maerlyn
úgy néz ki, az lesz 😊

Badogember

We hope to be back online by 02:00 CET.

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Badogember
nekem még semmi😞

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

maerlyn
egyrészt amit Fagyi mondott, de valamit hozzátennék: ezt nem lehet prémi napokkal kifizetni, mint mondjuk a nemváltást

Azoknak, akiknek van 20 eurójuk rá (karakterenként).
Ha nem tetszett, fél év múlva már vissza is hozhatod :>

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Badogember
És csak prémisek vagy akiknek nincs azoknak is lehet?😊

maerlyn
a mai patch után igen, átmehetsz másik szerverre, de optional pvp-rõl csak ugyanilyenre tudsz.
igen, de elég komoly megkötések vannak - ökölszabály: tárgyanként egy, stackelhetõ tárgyakból egy stack (például egy dw shield, meg 100 csirketoll)

Badogember
Akkor ha szeretnék átmehetek máshova? Más szerverre Firivel? Vagy más szerverrõl áthozhatok karit meg cuccot?

CattiBrie
Igen, ez volt reggel is.

Amúgy tegnap hiányoltalak.

[/spam]&#8482;

We hope to be back online by 23:00 CET.

Catti mehetsz aludni! 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Bexter
játszani szeretnék... (tibiával)

maerlyn
ip úgyis mentve van, szóval parancssorba `ping -t secura` és kész 😊

CattiBrie
#109792-ban megtörtént 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Tudtam, hogy vagy olyan kocka. .)

[ ]