Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10:49 You see Alyx Garde (Level 208). He is an elite knight. He is Angelos of the Dies Irae (Wrath of righteous).
10:49 You see Archereek Hunter (Level 157). He is a royal paladin. He is Angelos of the Dies Irae (Ima Low).
10:40 Archereek Hunter <157>157>: alyx
10:40 Archereek Hunter <157>157>: alyx
10:40 Archereek Hunter <157>157>: come
10:40 Archereek Hunter <157>157>: xD
10:40 Archereek Hunter <157>157>: use res
10:41 Alyx Garde <208>208>: I'm not so bastard as you are
10:41 Alyx Garde <208>208>: ;/
10:41 Alyx Garde <208>208>: huahauhau
10:41 Archereek Hunter <157>157>: xD
<#szomoru2>#szomoru2>
Azt nem értem, ha Alyx nem olyan segg, akkor egyáltalán miért barátkozik vele?
Sõt! Mé van a guildben? o.0
[/spam]™
Ne kelljen 5 halálnak születnie (a DI segítsége által) mire kiderül az igazság.
[/spam]™
bár én nem vagyok aktív,szal nem sok beleszólásom van :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
DI-seket meg CSAK elmondások alapján ismerem.
Sõt, azt is mondtam a csókának, hogy ha bármely másik playerrõl lenne szó, akkor 100%-ben kiállnék mellette.
Szóval akkor majd valaki beszél velük...
Köszi
[/spam]™
Serby ahogy elmondta exorival gyakta a dl eket mert a Di-s srác elvette az õ barátjától a helyet. ekkora lovagként én is simán így csinálnám hogy összeszedek 5+ dögöt és akkor had szóljon. tehát ebbõl simán elképzelhetõ hogy a srác belelépett pár löketbe és az elég volt neki a tapasztalatlansága miatt. Nem feltételen akarta pk-zni hanem csak 1 véletlen ,,pk,, történt. Nos ha nem tud kontrolálni pár dl-t akkor ne gyakjon ott.
Több mint valószínû hogy mind2nek igaza van valamilyen szinten.
Én a maradása mellett teszem le a voksom már csak azért is mert a Di rõl van szó. Ne hódoljunk be nekik!!
részemrõl ennyi...<#pias>#pias>
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Én a dolgot 10 perc múlva vettem észre, miután Archereek dúlva-fúlva elõkerült hogy mit csináltam.
Felkajtatott a 2. szintre ahol még nem is gyaktam, és kilootolta a hullát.
Közöm nem volt az egészhez.
Az, hogy egy 100 alatti druid megijed és fellép 2 dl-hez az nem profi játékstílusra vall :>
Poén:
A srác 2 szintet halt vissza, rajtam pedig aol és full bless árát követelték, különben hunted.
Aol nem volt mert hullából lootolt vissza cuccot, a két szint pedig szintén 0 blessinget mutatott...
Számolások elrakva, talán logok is lementve még akkorról...
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Sztori ugyanez; egyik barátját állítólag hidegvérrel lepékáztam, én voltam hunted.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
[/spam]™
Érdekes, hogy nem a haverja szólított meg.
Meg az is, hogy eltusolni nem lehet, mert Ziober a fõnök, aki nagy maffiavezér, aki örül, ha konfliktus van.
Az is érdeke, hogy DI-t nem is említettem Serbynek és rendesen elkezdte támadni a csókát (akit amúgy nem ölt meg).
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[/spam]™
[/spam]™
Jó jó, olyan volt, hogy mappolni akartunk.. Errõl is beszélgettem ezzel a Archereek Hunter-rel..
[/spam]™
http://bexter.hu Szép Fényeket!
17:21 Firilio <142>142>: 17:18 Archereek Hunter <157>157>: i want talk with you about your guild member, serby
17:21 Firilio <142>142>: 17:19 Archereek Hunter <157>157>: he just killed one druid from my guild (dies irae)
17:22 Catti-bia <151>151>: Hát a DI-t nem csodálom..
17:22 Catti-bia <151>151>: Ímúgy írd sg-re léci
17:22 Catti-bia <151>151>: A
Köszi Firi! -.-
Ez volt az elõzmény.. utána érkezett hozzám a privi..
[/spam]™
hogy ebben most minden PGs érintett!
Röviden: Ha nem tesszük ki Serby-t a PG-bõl, akkor a PG haunted by DI.
Kezeket fel, ki szeretné? ..
Folytatás még lesz...
Addig is jó volna, ha gyûlne az a sereg, aki 100%-ra megbízik Serby-ben és el fog beszélgetni vele, mert ez nem én vagyok én ezt már az elején is megmondtam. (Én nem tudom úgy vállalni a becsületszavam érte, mint bármelyik másik magyarért.) És semmiképpen nem szeretném, ha miatta - vagy bárki miatt - a más normális játékosok a guilbõl ne tudjanak játszani!
[/spam]™
Arra gondoltam, hogy a lightbearerrel kapcsolatban jött.. de nem tudom.
Sajnos.
[/spam]™
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
12:36 Ghost of Bebiko <8>8>: Hello
12:36 Mermaid <8>8>: Hello
12:36 Ghost of Bebiko <8>8>: Anyone can give me link to elf bot?
12:37 Mermaid <8>8>: No but we can give you a link to the Tibia Rules which you should read once you're back from the banishment which you will get for that sentence :/
12:38 Ghost of Bebiko <8>8>: i hacked this char
[/spam]™
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
09:16 GM Aestyn Secura <2>2>: Congrats on passing day one! :o) Goodluck on the other three days!
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
btw nekem valamikor januárba jár le a prémim, erõsen gondolkodok, hogy hosszanbbítok-e..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.