124119
  • kiscipi
    férre ne érts :)

mehetünk 1ütt is legfeljebb hamar meghal, az viszont megfontolandó hogy bemegyünk mind s várunk 1 resp itt max 10 percet mondjuk
  • rroolli
    Heroval nem kell foglalkozni, nehogy elkezd lőni őket :D

Fáraót kb ugyanúgy sebezzük mint a reapert, csak nem 3900, hanem 4800 hp-ja van. Ketten egy reapert pár kör alatt szétkapunk(bár még nem próbáltuk), ebből se lenne fél órás küzdelem.

Miért vitte Silent Defender oda ahova? 1: kevesebb torony 2: csak 3 lény fér hozzá

Blokkolnám-e? Igen.

Lemennék-e Krapival? Nem. Nem tudok exeta rest. Ez nem zao arena.
  • CattiBrie
    Kérdés

Elmászunk a TPig, megállunk előtte 6-an. Lemegy Cipi, letolja, lootol, kimegy a TPn. A következő playernek máris lesz újra fáraó resp?

És amúgy úgy nem respel, hogy még bent vannak a playerek? Főleg, hogy most lehet egy kockára is állni. Vagy azt a "hangjegyes" fáraót hogy gyakják? Biztos nem mászkálnak be újra megy újra.
  • CattiBrie
    Morguthis
    Est. Max. Damage: 1900 hp per turn

Grim Reaper
    Est. Max. Damage: 1500+ hp per turn

Persze ez wiki.. és nem adogattam össze. De most tegyük fel, hogy igaz. Szóval grimezni szoktam (úgy, hogy blokkolom) és még soha nem kaptam egy körben 1500 sebzést. Körülbelül 1000-et vagy 1200-t legfeljebb (egy körben). 1685 a max HPm. De nyilván átlóban állok és csak véletlen kapok túl nagyot.

De a fáraónál, ha jól láttam, akkor nem biztos, hogy átlóban fog megállni mellette és a két hero lesz mellettem meg előttem. :D De ekkor még csak a fáraóval számoltam. Akkor plusz 2 hero, azok nem sebeznek sokkal többet, meg néhány torony. Hát ez így összesen pont annyi, hogy egyedül nem szeretném megcsinálni. :D

Meg tök jó volt együtt bemenni, mert a fáraó halt 5-6 kör alatt, na most ez egyénileg azért lenne vagy 30+ kör. :S

Kérdés.. na jó, ezt már egy másik kommentben. .)
  • kiscipi
    ott lövi a legkevesebb torony, csinálhatjuk felőlem úgy is hogy megyek Cattival és megvédem a heroktól és Sai+Krapi a másik felállás vagy fordítva mind1 de jó az eredeti is. Szerintem simán blockolhatnád te is a herokat meg a fáraót ha csak 3an férnek hozzád csak túl gondolkozod a helyzetet de lehet csak én nem veszem elég komolyan hmm tyúk vagy a tojás...
  • CattiBrie

• CattiBrie
    Mármint blokkolnád? o.0

Azt néztem, hogy a herokat sem tudnám leszedni Róla, mert ugye azok azt ütik, akit a fáraó.
    De ha odaállunk, ahol Silent állt, akkor legfeljebb 2 herot kapsz pluszba. De nem tudsz átlóban állni. És szívok ha melletted álok és átáll, mert én már megkapom a 3 herot. :)
    Bár attól függ, mi a terved a 3 hero esetére. Szerintem san-nal elég nyomin tolnánk le őket. Bár: Holy (-50%) és ugye a fáraó is. Hümm.
    Meg, hogy vajon Silent miért állt a TP mellé? Ha elfogy a pot, azaz vésze esetére, vagy csak mert ott lövi a legkevesebb torony?
  • CattiBrie
    bubbl3man g boots omg and 2 aols lolz you are the best

lol :)
  • CattiBrie
    LiTrATiBiA - Silent do you have golden boots??? :P how mutch did you buy it for?

silentdefender52887 - 3kk
  • olattila
    elvileg lehetseges olyan tempoba vegigmenni :) van valami ami szerint vegig lehet futni
  • olattila
    megoldjuk ma valahogy max 3-as csapatokban megyunk le es ugy is csak 3-szor kell lemenyunk nem peddig 6
  • olattila
    nem tudsz lelepni vagyis szerintem nem mert en meg nem tudtam mindig vissza dobott az azelotti kockara es semmi bajod nem lessz
  • A Joco
    Koszi szepen, masbol nincsen de gondolom h armorokol is gyujtok parat.
  • Shiwo
    Tele, ment 3 fordítás (2 rövidebb, 1 hosszabb)
  • rroolli
    Ilyen tempóba kéne végigmenni.
  • rroolli
    Tornyot itt írja:
    "Morguthis, Arkhotep's general, was sentenced to be locked away after his part in the conspiracies against the pharaoh. He is guarded by 8 Shredderthrowers."

Amúgy nem kicsit sebez, néztem videókat... 700, 800, 900 ütéseket láttam elég sűrűn, majdnem olyan mint a jugger. Spirit potis, exura sanos móka lenne annak akit éppen üt, de én benne vagyok, ha te is :)
  • Catti
    Ja, és a holy jól viszi.
  • Catti
    Mármint a #112806-os komment Sainak. :)
  • Catti
    Most éppen Morguthis-t nézem, hogy vajon megtudnánk-e ketten csinálni. :)

Tulajdonképpen csak egyedül van, csak néha idéz. De ha rohangálunk előle, akkor legfeljebb 900-at sebez.

Azt nem írja, hogy lenne valami lövőtorony is.

"43 - this is same place as 21, but here you can put magic wall in the left way so the slicer wont bother you, and to the north way where tp is, remember once you pass the tp, Morguthis is waiting you there with his summons."
  • Catti
    Az tök izgi! :D
    Megcsináltam volna leírás nélkül. .D
  • Catti
    Amúgy Ata: az jó volt, hogy mondtátok a sorrendet. Mármint, hogy csak a fáraót öljük. Nekem az sem volt meg, hogy a többi (a WL-n kívül) csak idézett lény. :) De ez így jó volt. :)
  • rroolli
    jah, labirintus
  • Catti
    Á, már látom. Az utolsó a Ashmunrah, ami Ankban belül van. És oda vinni kell az összes többi helmet részletkét.

(Csak összefoglalom a többi lustában, hogy hogyan működik a quest.)
    Ata biztos vágja ^^, de én nem eddig. És mivel magamból indulok ki így gondolom, hogy más is örül ilyen kis összefoglalónak. :)
  • Catti
    Morguthis (Tarpit Tomb)

Hát ez egy nagyon genya fáraó.
    Esetleg Taj, nem tudsz valami trükköt, hogy ne keljen minden egyes alkalommal újra végig-flame-lni, hogy bejussunk a fáraóhoz?
    Vagy valami igen gyors megoldást.

Már arra gondolta, hogy én majd bemagolom és akkor csak engem kell követni a többieknek.
  • Catti
    Mert én elsőre olyanra gondoltam, hogy ha lelépek, akkor elteleportálódom valahová.. sok csúnya lény közé.. vagy ilyesmi. :S

Mint POI-n a maze-ban.
  • Catti
    Ebben a teremben mi van ha lelépsz?
    Csak annyi, hogy egy láthatatlan labirintus, azaz láthatatlan falak?

• Catti
    Szép gyűjtemény!

Van másból is? :)
  • Catti
    Hú, ez ilyen vicces? :))
  • maerlyn
    :DDDDDDDDDDD
    en is jartam mar igy, megesik
  • CattiBrie
  • CattiBrie
    (22:35:47) - utólag elnézést kérek érte
    (22:36:23) - frissített a linux kernelt és átírta a grub menu.lst fájlját, és nem tudott bútolni
  • maerlyn
    erdeklodok kedveert: este kilenctol megint mukodik a tibiahu
  • rroolli
    vááááááááá :))
  • CattiBrie

• olattila
    Cipi volt a sioer es en a bloker :P
  • olattila

Ezt csinaljatok utanam Druidok :P
  • A Joco
  • rroolli
  • taj
    ment privi, amelyik ízlésesebb, azt rakd be a galériádba légyszi :P
    és több privát adatot adj meg sg-n plz, mert egy szexuális aberrációkkal foglalkozó kutatáshoz lesz :P
  • Arcor
    pm