124119
  • Bexter
    lehet jönni
  • Heu
    Elszédültem
  • Badogember
    Jó a muzsika alatta:)
  • Bexter
    meddig tart a leállás?
  • A Joco
    Hat szep nek szep de en ilyet nem hiszem h egyedul olni fogok :) esetleg valaki massal max :P
  • rroolli
    Nem azért csináltam hogy vagánykodjak vele, csak egy kis kedvcsinálónak azoknak akik még nem merték komolyabban kipróbálni. Kb 500ig ment fel az xp/h amikor kijöttem. Egyszer se voltam piros, exurával simán lehet bírni még nekem is. Ha 1bp mana ment el akkor sokat mondok...
  • A Joco
    Grat :)
  • rroolli
  • CattiBrie
    Ezek azért nem jók szerintem, mert ott van a végén, hogy &hl.
    Legalábbis én is ezt tettem be csak a vége nélkül.
  • CattiBrie
    The vats

• CsikiAndriss
    Váá nagyon jó csapat vagytok:) grat az ilyen szép huntokhoz.Majd én is elmennék még ilyen helyekre:)
  • kiscipi
    hmm
    nem tom mért nem jó...
    tegnap huntunk pár részlete
    http://www.youtube.com/watch?v=CpAYzrllM0o
  • kiscipi
    [flash]http://www.youtube.com/v/CpAYzrllM0o&hl[\flash]
  • kiscipi
    Csak leszedték a zenéjét..

[flash]http://www.youtube.com/v/CpAYzrllM0o&hl[\flash]
  • A Joco
    Grat
  • kiscipi
    23:29 Kiscipi [175]: ?
    23:29 Kratos Punisher [95]: can i make in rest my dinner
    23:30 Kratos Punisher [95]: i left my character to my daghter
    23:30 Kratos Punisher [95]: she is only 4 y old
    23:30 Kratos Punisher [95]: i tol.d her to move
    23:30 Kratos Punisher [95]: and use f4 to make enchanted spears
    23:30 Kratos Punisher [95]: peopole pushed her
    23:30 Kratos Punisher [95]: damn with u peopoles
    23:30 Kratos Punisher [95]: xD
    23:32 Kiscipi [175]: so u share your acc?
    23:32 Kratos Punisher [95]: no
    23:32 Kiscipi [175]: Kratos Punisher [95]: i left my character to my daghter but yes
    23:33 Kratos Punisher [95]: bye

• Tygep
    Gratulálok a sikeres annihilator bajnokoknak :)

Spellcasterek blokkerel tudnak a leggyorsabban fejlődni. Karen, Andris, Arcor mind sokat gyaktak velünk csapatban. Arcor kezdetekben a workereknél, mostanában meg reapereknél velem. És elég meggyőző. Gyorsan fejlődünk, még nekem is megéri az xp :) És megnyugtató tűzerő :)

Nagyon egyszerű a reaper átállás kivédése is. Mana shield értelemszerűen kötelező és simán keresztülrohansz rajtam :), én ott maradok a reaper előtt, te meg mész a waveje elől félre :) Legújabb huntjaink teszt eredménye, 2 óra gyakás, Arcor woi + flame strike én as + holy runa, iszonyat gyorsan fekszzenek a reaperek. És ez alatt az idő alatt olyan 4-5 állt csak át Arcorra :)
  • CattiBrie
    Kár, hogy ma nem készítettem képeket. Mindegyiket beszúrhatnám külön kommentbe. :D
  • CattiBrie
    Csak néha fel kell dobni egy-két érdekes témát. :)
  • CattiBrie
    Nem vártatok respet? :))
  • CattiBrie
    Ahhoz be kéne lépned. :)
  • Shaman
    Gratula mindenkinek!

Amúfgy az jutott eszembe,hogy mekkora szívás lehet,ha lenyomod az oldalsó démonokat,s valamelyik MPA-t dob...
  • rroolli
    A maci is?
  • Matias con Toth
    már mondtam párszor hogy hetero vagyok :D
  • Matias con Toth
    thx, babonából nem, mert az előzőt felakartam venni és meghaltam :)
  • Shiwo
    gtz
  • taj
    neked pedig külön örülök, mostantól játszhatunk papás-mamást a macijainkkal :P
  • taj
    gratulálok!
    felvette esetleg valaki?
  • Matias con Toth
    nincs mit
  • Bexter
    Grat szép munka :D
  • Bobber
    Tessék taj itt a Bebbye anihilátor:)
    köszönöm mindenkinek hogy elvittetek magatokal, még ha nekem kicsit cinkes is volt:)
    de a végén elég sok beamet kapta mert a log szerint csunya nagy sebzéseket kaptam és nem birtam ugy inni ahogy ment a mana:)
    köszi mégegysezr:)
  • Bobber
    tudom haljak meg:)
  • Bobber
    majd egyszer elmegyek veled ripérezni:)
    de előtte alapos oktatást kérek mit csináljak ha rámáll:)
  • Matias con Toth
    2 demon dust jött 1 crown shield és egy woi ez persze útközben meg a demonoktól
  • maerlyn
    és dobtak valami értékest? ha már felvenni nem tudtad :P
  • Bobber
    nem tudom a többiek mit irtak már le mert még nem olvastam tovább de hozzászolok:)
    már tuti irtamindeki hogy unja a témát:)

véleményem a pala táp (megszokás) DE azért táp mert nagyon jól tud gyakni egyedül is sok cap relatíve jó sebzés stb. sokat gondolkoztam rajta hogy inkáb Halált tolom én is mint Bebet mert ugye én is általában egyedül gyakok.

De a sorc nagyon táp. mióta néha megkönyörülnek rajtam Andris Mati Krapi Cipi meg akikkel voltam már gyakni azért érezni a sorc meg a druid közti különbséget már az én szintemen is. Igaz hogy a druid tud gyógyitani és ez nagyon jó dolog szivesen is viszik miatta gyakni, de a sorc iszonyat tömegoszlatásokat tud csinálni. tapasztaltam amikor elmentünk gyakni Jocó blokkolt Andris gyógyította illetve ölt Lost is ölt de ugye ő se sok vizet zavart a gyakásban mert csak egy egy lényt tud becélozni. És amikor ugy rendesen körbeálták Jocót a hs-ek meg a plague akkor nagyon kemény volt hogy 2 kör alatt le lett vakarva a tömeg. és örült mindenki:)
    Szóval való igaz hogy kell a szint meg wastenak tünik de nagyon durva a vis lux vagy hur vagy mi.
    és ami miatt én is inkább maradok a sorc mellet hogy valóban sokat gyakom egyedül ami nem jó de ha csapatban vagyok akkor viszont nagyon hasznos tagja tudok lenni a csapatnak és ez midnenkinek jó.
    (lehet hívni majd team huntokra néha megpróbálom nem visszamondani:))
    szóval táp a sorc is csak magasabb szint kell és azt nehezebb elérni, illetve egy az egyben sajnos nem a legkeményebb ugy hogy meg is érje. Ez van ezzel kell együtt élni:)
    Amugy ha megnézed Krapit Andrist Doát (ciki mert pont druidokat sorolok fel) akkor ők se egyedül fejlődtek hanem blokkolt valaki nekik és gyakták ezerrel a tömeget. ugyanez igaz ránk sorcokra is hogy elértük azt a szintet ahonnan keresni kell egy csapatot egy blokkert akivel eljárunk gyakni és akkor nagyon lehet fejlődni, ha egyedül szuttyogunk akkor vagy waste vagy lassab de akkor viszont megéri:)
  • CsikiAndriss
    Amugy egész jó xp volt az a sok démon:D
  • CsikiAndriss
    Köszönöm
  • CsikiAndriss
    Jó volt nagyon:D :)
  • kiscipi
    Gratta