124119
-
#112584 lehet jönni -
#112583 Elszédültem -
#112582 Jó a muzsika alatta:) -
#112581 meddig tart a leállás? -
A Joco #112580 Hat szep nek szep de en ilyet nem hiszem h egyedul olni fogok :) esetleg valaki massal max :P -
#112579 Nem azért csináltam hogy vagánykodjak vele, csak egy kis kedvcsinálónak azoknak akik még nem merték komolyabban kipróbálni. Kb 500ig ment fel az xp/h amikor kijöttem. Egyszer se voltam piros, exurával simán lehet bírni még nekem is. Ha 1bp mana ment el akkor sokat mondok... -
A Joco #112578 Grat :) -
#112577 -
#112576 Ezek azért nem jók szerintem, mert ott van a végén, hogy &hl.
Legalábbis én is ezt tettem be csak a vége nélkül. -
#112575 The vats
-
#112574 Váá nagyon jó csapat vagytok:) grat az ilyen szép huntokhoz.Majd én is elmennék még ilyen helyekre:) -
kiscipi #112573 hmm
nem tom mért nem jó...
tegnap huntunk pár részlete
http://www.youtube.com/watch?v=CpAYzrllM0o -
kiscipi #112572 [flash]http://www.youtube.com/v/CpAYzrllM0o&hl[\flash] -
kiscipi #112571 Csak leszedték a zenéjét..
[flash]http://www.youtube.com/v/CpAYzrllM0o&hl[\flash] -
A Joco #112570 Grat -
kiscipi #112569 23:29 Kiscipi [175]: ?
23:29 Kratos Punisher [95]: can i make in rest my dinner
23:30 Kratos Punisher [95]: i left my character to my daghter
23:30 Kratos Punisher [95]: she is only 4 y old
23:30 Kratos Punisher [95]: i tol.d her to move
23:30 Kratos Punisher [95]: and use f4 to make enchanted spears
23:30 Kratos Punisher [95]: peopole pushed her
23:30 Kratos Punisher [95]: damn with u peopoles
23:30 Kratos Punisher [95]: xD
23:32 Kiscipi [175]: so u share your acc?
23:32 Kratos Punisher [95]: no
23:32 Kiscipi [175]: Kratos Punisher [95]: i left my character to my daghter but yes
23:33 Kratos Punisher [95]: bye
-
#112568 Gratulálok a sikeres annihilator bajnokoknak :)
Spellcasterek blokkerel tudnak a leggyorsabban fejlődni. Karen, Andris, Arcor mind sokat gyaktak velünk csapatban. Arcor kezdetekben a workereknél, mostanában meg reapereknél velem. És elég meggyőző. Gyorsan fejlődünk, még nekem is megéri az xp :) És megnyugtató tűzerő :)
Nagyon egyszerű a reaper átállás kivédése is. Mana shield értelemszerűen kötelező és simán keresztülrohansz rajtam :), én ott maradok a reaper előtt, te meg mész a waveje elől félre :) Legújabb huntjaink teszt eredménye, 2 óra gyakás, Arcor woi + flame strike én as + holy runa, iszonyat gyorsan fekszzenek a reaperek. És ez alatt az idő alatt olyan 4-5 állt csak át Arcorra :) -
#112567 Kár, hogy ma nem készítettem képeket. Mindegyiket beszúrhatnám külön kommentbe. :D -
#112566 Csak néha fel kell dobni egy-két érdekes témát. :) -
#112565 Nem vártatok respet? :)) -
#112564 Ahhoz be kéne lépned. :) -
#112563 Gratula mindenkinek!
Amúfgy az jutott eszembe,hogy mekkora szívás lehet,ha lenyomod az oldalsó démonokat,s valamelyik MPA-t dob... -
#112562 A maci is? -
#112561 már mondtam párszor hogy hetero vagyok :D -
#112560 thx, babonából nem, mert az előzőt felakartam venni és meghaltam :) -
#112559 gtz -
taj #112558 neked pedig külön örülök, mostantól játszhatunk papás-mamást a macijainkkal :P -
taj #112557 gratulálok!
felvette esetleg valaki? -
#112556 nincs mit -
#112555 Grat szép munka :D -
#112554 Tessék taj itt a Bebbye anihilátor:)
köszönöm mindenkinek hogy elvittetek magatokal, még ha nekem kicsit cinkes is volt:)
de a végén elég sok beamet kapta mert a log szerint csunya nagy sebzéseket kaptam és nem birtam ugy inni ahogy ment a mana:)
köszi mégegysezr:) -
#112553 tudom haljak meg:) -
#112552 majd egyszer elmegyek veled ripérezni:)
de előtte alapos oktatást kérek mit csináljak ha rámáll:) -
#112551 2 demon dust jött 1 crown shield és egy woi ez persze útközben meg a demonoktól -
#112550 és dobtak valami értékest? ha már felvenni nem tudtad :P -
#112549 nem tudom a többiek mit irtak már le mert még nem olvastam tovább de hozzászolok:)
már tuti irtamindeki hogy unja a témát:)
véleményem a pala táp (megszokás) DE azért táp mert nagyon jól tud gyakni egyedül is sok cap relatíve jó sebzés stb. sokat gondolkoztam rajta hogy inkáb Halált tolom én is mint Bebet mert ugye én is általában egyedül gyakok.
De a sorc nagyon táp. mióta néha megkönyörülnek rajtam Andris Mati Krapi Cipi meg akikkel voltam már gyakni azért érezni a sorc meg a druid közti különbséget már az én szintemen is. Igaz hogy a druid tud gyógyitani és ez nagyon jó dolog szivesen is viszik miatta gyakni, de a sorc iszonyat tömegoszlatásokat tud csinálni. tapasztaltam amikor elmentünk gyakni Jocó blokkolt Andris gyógyította illetve ölt Lost is ölt de ugye ő se sok vizet zavart a gyakásban mert csak egy egy lényt tud becélozni. És amikor ugy rendesen körbeálták Jocót a hs-ek meg a plague akkor nagyon kemény volt hogy 2 kör alatt le lett vakarva a tömeg. és örült mindenki:)
Szóval való igaz hogy kell a szint meg wastenak tünik de nagyon durva a vis lux vagy hur vagy mi.
és ami miatt én is inkább maradok a sorc mellet hogy valóban sokat gyakom egyedül ami nem jó de ha csapatban vagyok akkor viszont nagyon hasznos tagja tudok lenni a csapatnak és ez midnenkinek jó.
(lehet hívni majd team huntokra néha megpróbálom nem visszamondani:))
szóval táp a sorc is csak magasabb szint kell és azt nehezebb elérni, illetve egy az egyben sajnos nem a legkeményebb ugy hogy meg is érje. Ez van ezzel kell együtt élni:)
Amugy ha megnézed Krapit Andrist Doát (ciki mert pont druidokat sorolok fel) akkor ők se egyedül fejlődtek hanem blokkolt valaki nekik és gyakták ezerrel a tömeget. ugyanez igaz ránk sorcokra is hogy elértük azt a szintet ahonnan keresni kell egy csapatot egy blokkert akivel eljárunk gyakni és akkor nagyon lehet fejlődni, ha egyedül szuttyogunk akkor vagy waste vagy lassab de akkor viszont megéri:) -
#112548 Amugy egész jó xp volt az a sok démon:D -
#112547 Köszönöm -
#112546 Jó volt nagyon:D :) -
kiscipi #112545 Gratta