124119
  • Shiwo
    az egész onnan waste, hogy bár többet hoz, mint amennyit visz, viszont ha nem varázsolod a kaját, hanem veszed, akkor az egész manából gyárthatsz mondjuk rúnát..
  • CsikiAndriss
    A tegnap én elnyomtam az összes manám és elég sok kaja lett belőle. A manámat feltötöttem fullba evéssel és még 6 darab ham meg is maradt tehát nekem is megérős volt. Mondjuk lehet olyan eset is hogy nem megéről például mikor csak 1 sajtot csinál akkor az nem regenerál vissza még ED nak sem 120 manát.
  • rroolli
    Nem?
  • rroolli
    Nem rossz :) Bár pont erre szokták mondani, hogy többet ésszel, mint erővel. De azért tisztelem az embert aki 1600-szor elnyomta a spellt és megszámolta a kaját :) Legalább innen is látszik, hogy nem waste.
  • CattiBrie
    'nagyon elterjedt a tévhit' o.0

:o
  • CattiBrie
  • maerlyn

http://tibia-stats.com/index.php?akcja=6003&research=food
  • rroolli
    Látom nagyon elterjedt a tévhit, miszerint az exevo pan(food) spell használata hosszú távon nem éri meg. Sajnos több hetes/hónapos tapasztalataim nem bizonyulnak elég "meggyőzőnek", ezért most matematikával próbálkozok, hátha az hihetőbb...

1. A spell 7 féle kaját készít, teljesen random
    2. Hol egyet, hol kettőt csinál, ez is teljesen random
    3. Ha kettőt csinál, az bármely kettő lehet a 7 közül

Végig vettem az összes esetet, majd átlagoltam a kajavariációkból "kitermelhető" manát.

Így az egy "exevo pan"-ra jutó átlagos kaja értéke manában: 166,4

Emlékeztetőül, a spell használata 120 mana.
    A kaja által regenerált manát royal paladin esetében számoltam, ami megegyezik egy promo nélküli spellcasterrel. Egy ED, vagy MS értelemszerűen még több manát profitál a spellből(hosszú távon).

Egyebet nem tudok...
  • katka beauty
    GRAT mindenkinek!ugyesen csinaltatok
  • maerlyn
    nem, igy hivjak a keretrendszert, amiben az oldalt irom. roviden, tomoren: imadom :)
  • CattiBrie
    Zenélni fogunk? :)
  • maerlyn
    frissitettem a symfonyt a tibia.hu alatt, ha furcsasagot tapasztaltok, szoljatok
  • CattiBrie
    Igen, csak egyet toltunk le együtt. :)
    Az az egy volt meg nekem. :)
    De most megint voltam ott. :)
    Zenélni kellett a bejutáshoz. Emlékeztem. :)
  • CattiBrie
    Zak!

A fejlécben kérlek javítsd ki a "http://saiax.extra.hu/" részt "http://tibiavideo.info/"-ra!

Illetve a "http://tibiagallery.extra.hu/" helyett legyen "http://fi.inf.elte.hu/~catti-brie/tibia/tibiagallery/"!

Köszi!
    Catti
  • Bexter
    Beszóltam :D
  • rroolli
    Amikor te játszottál, akkor egy kicsit mások voltak az erőviszonyok. Nem hiszem hogy jobb volna, ha 80 lenne a max szint, mint wow-ban. Erősebb emberek -> új helyek, brutálisabb lények. Van most is teamhunt, csak nem hydrázunk... Azt se értem, hogy mi bajod azzal ha valaki poi-n gyakik. Elvárnád valakitől, hogy 100-tól 300-ig gyakjon dl-t? 300 felett meg mehet serpent spawn-ra?
  • CattiBrie
    Becsajoztál? :P
  • CattiBrie
    Szerintem kombózó lények ugyanúgy vannak. Legalábbis nem értem, hogy az milyen újítás volt, amikor nem is szűnt meg. De cáfoljatok meg. Tudtommal van. Vagy nem vagyok tisztában mit jelent. Igen is egy körben egy lény tud legalább kettőt támadni és ezáltal sebzést ejteni rajtam.

Nem a játék könnyebb. Mi vagyunk egyre jobbak.

Azért 5 év eltelte után ne kellej már még mindig félnem a GS-től (amit amúgy is utálok most is).

Nem daraboltuk, letoltuk végig. :P

LVL 121-es EK szolózta asszem Thalast. :P
  • CattiBrie
    Kétlem, hogy nem fogod elolvasni a reakciókat. :P
  • taj
    gratulálok!

amikor én elkezdtem játszani, akkor az annihilator volt a legnemesebb cél, de később eldöntöttem, hogy a hota quest végigblokkolása az, aminél komolyabbat lovag nem tud találni a játékban, és ezt szerettem volna letolni, mielőtt abbahagyom, de csak 1 fáraóig jutottunk, ha jól emlékszem...

aztán közben eldöntöttem, hogy egy demon helmet quest szóló lev 150-en még muszáj, hogy meglegyen, de elvették az uh-t, és maradt a 300-at gyógyító lötyi, ami szart sem ért :p később persze kaptak a lev 130 fölötti lovagok vmi lötyit, de azt én már nem értem meg, sose fogtam olyat a kezemben, ha jól rémlik :P lett poi quest is, de irreálisan nehéz és hosszú volt, sose tenném be oda mégegyszer a lábam :p

fura, hogy a spellcasterek után lovagok és palák is tudnak fáraókat szólózni, szerintem ez az a kategória, amit nem lenne szabad tudni szólóban lenyomni, de egyre könnyebb a játék, és mostanra tényleg ott tartunk, hogy poira is szólóban járnak gyakni az emberek, a demon szólózás pedig gyakoribb, mint a csapatban gyakás (persze kivéve, ha lovag az ember :p)

meg kell hogy mondjam, egyáltalán nem vonz ez a tibia, ahol 1 éve éjjel-nappal mindenki tréning lények nélkül tréningezhet, a bottereknek már szégyenkeznie sem kell, mert védi őket a cip, az egész játék könnyebb, nincsenek kombózó lények, szívet megdobogtató ki nem nyíló uh-s hátizsákok, bármit lehet szólóban gyakni, és az utolsó emberi segítséget, a gamemastereket is végleg száműzték :P tisztára jól fog esni, amikor a régimódi karijaim végre inaktivitás miatt eltűnnek, ahogy az extra.hu is törölte minden nyomát a létezésemnek :P

azt viszont jó látni, hogy a pg darabolja a fáraókat, szóval csak így tovább :p

én ezennel elköszönök végleg, már semmilyen szinten nem vonz a tibia, egy untató szokás néha megnézni a tibiás fórumokat, amivel éppen emiatt fel is hagyok :p

minden jót az életben, kevés laggot/kicket/cheatert/tolvajt tibiában!
    köszönök minden kellemes percet mindenkinek!
  • maerlyn
    bányacsomag?
  • CattiBrie

my bari
    sheep is mine
    my sheeps
    mine sheep
    that was my sheep
    ...
    15:52 Firilio [184]: mine parcel

• CsikiAndriss
    Grat mindenkinek:)
  • rroolli
    Kis spoiler:
  • maerlyn
    aktivaltalak mindkettotoket
  • CattiBrie
    Belevigyorogtam a képbe. :)
  • CattiBrie
  • olattila
    en is
  • A Joco
    Szia registraltam :)
  • kiscipi

• maerlyn
    kis bennfentes info: bar meg semmire nem jo, mar lehet regisztralni/bejelentkezni tibiahun :)

/register es /login a ket url, ha kiprobalnatok
  • Bexter
    KÜld el neki képed és békén hagy :D
  • CattiBrie
    Tegnap este Edron depo előtt..

18:46 Lady Duggz [46]: hey
    18:46 Lady Duggz [46]: catti
    18:46 Catti-bia [158]: hi
    18:46 Lady Duggz [46]: can i ask u somthin?
    18:47 Catti-bia [158]: yes, ofc
    18:47 Lady Duggz [46]: :)
    18:47 Lady Duggz [46]: ive never gotten a chance to speak to you :p
    18:47 Lady Duggz [46]: wen i came to main
    18:47 Lady Duggz [46]: to edron
    18:47 Lady Duggz [46]: i saw you
    18:47 Catti-bia [158]: (:
    18:47 Lady Duggz [46]: and i thought omg :o i wanne be like her lol
    18:47 Lady Duggz [46]: i see you everywer
    18:47 Catti-bia [158]: :):)
    18:47 Lady Duggz [46]: i think you most prettiest player :p
    18:48 Lady Duggz [46]: i try look like you lol

:o

• CattiBrie
    Mármint az hangzik paranoiásan, amit én írtam?
  • maerlyn
    hajra, es koszi az eddigieket
  • Shiwo
    majd igyexem visszafelé haladni, hogy az újak is azért le legyenek fordítva
  • maerlyn
    "Véget ért a fényhordozó esemény. 74 játékvilág közül csak 19 volt képes sikeres csapatmunkával négy napon keresztül harcolni a gonosz erők ellen, melyek Tibia földjét fenyegették. Napokkal ezelőtt még nem mertünk jóslatokba bocsátkozni az eredményeket illetően, de látva, hogy 19 világ képes volt győzelmet elérni, az minden elképzelésünket felülmúlta. Megemeljük kalapunkat ezen világok közössége előtt, kik kellő hozzáértést és elszántságot mutattak ezekben az időkben. Ti mindannyian kiérdemeltétek a legnagyobb tiszteletünket!" (2009.11.16.)

http://hu.tibia.hu/news/179/valodi_fenyhordozok

ford: Shiwo
  • maerlyn
    "A mai napon örömmel üdvözölhetünk nyolc új támogatott rajongói oldalt a rajongói program keretében." (2009. 11. 10)

http://hu.tibia.hu/news/175/ujabb_tamogatott_rajongoi_oldalak

ford: Shiwo
  • maerlyn
    az elrejtett banok miatt azoknak sok ertelme nincs is, kovetkezo frissiteskor leszedem oket
  • maerlyn
    szerintem jo trukk :)