124119
  • A Joco
    :) hat igen :P
  • maerlyn
    megabit, mi? :)
  • Shiwo
    addig el is kéne jutni (arra meg kíváncsi lennék, hogy hány darab 170-es sorc/druid van, aki nem bottal érte el...gyanítom lehet vagy 20-30%)
  • CattiBrie
    Ahogy Jocó látja a Tibiát suliból. :)

8 megabites vga :)
  • CattiBrie
    Belőtte a karakterét

• CsikiAndriss
    Hmm ez a hely hol van? még nem jártam ott.
  • rroolli
  • CattiBrie
    Hogyan állítanád be a pala cap és a hp-mana arányt?

Level 100 Knight
    • Hit Points: 1565
    • Mana: 495
    • Capacity: 2770

Level 100 Paladin
    • Hit Points: 1105
    • Mana: 1415
    • Capacity: 2310

Level 100 Sorc/Druid
    • Hit Points: 645
    • Mana: 2795
    • Capacity: 1390

Összesen
    - Knight: 4830
    - Paladin: 4830
    - Sorc/Druid: 4830

Akárhogy csúsztatjuk
    - a HPja mindig több lesz mint a szpellkaszternek és mindig kevesebb mint a lovagnak.
    - a CAPja mindig több lesz mint a szpellkaszternek és mindig kevesebb mint a lovagnak.
    - a MANÁja mindig több lesz mint a lovagnak és mindig kevesebb mint a szpellkaszternek.
  • CsikiAndriss
    Nekem sincs már bajom a druiddal bár elejinte elég sokat gondolkodtam hogy palát vagy a druidot toljam fel de végül mindig a druidnál maradtam.
    És nem kellene irigykedni a druidra mert tud healelni:P :D és nem kellene legyengiteni hogy ane tudjon death tibusu spellt használni mert akkor képzeld hogy mi jönne ki egy olyan huntból ahol csak 1 lovag meg 1 druid van és azt a lényt amit ölnek csak a death és a physical fogná.
  • Arcor
    Mint lejjebb írtam nem váltanék, szeretem a kasztom. Ennek ellenére lehet az a véleményem, hogy nincsenek egálban írígykedés nélkül is.
  • CattiBrie
    És akkor egy hunt folyamán úgy nézne ki mondjuk Krapi hotkey-e, hogy:

F1: exura
    F2: exura sio "Kiscipi"
    F3: exura sio "Kiscipi"
    F4: exura sio "Kiscipi"
    F5: exura sio "Firilio"
    F6: exura sio "Gyudron"
    F7: exura sio "Angel Darkwing"
    F8: exura sio "Ram Abbalah"
    F9: exura sio "Husosfagyi"
    F10: exura sio "Saiax the Paladin"
    F11: exura sio "Catti-bia"

• Arcor
    Félreértés ne essen, szeretem a sorcot, nem váltanék. De akkor is úgy gondolom előnyben vannak.
    Az lenne a legfaszább hogyha a természet kis barátai nem tudnának Death típusu spelleket, rúnákat használni
  • CsikiAndriss
    Druid anya nincs?:D
  • CattiBrie
    Szoptatási tanácsok. Mi a baj vele?
  • Bexter

• Son Ice
    Mondjuk nem is haltam meg amikor szakadt a net. :D :D :D
  • Son Ice
    Én lvl 70-en még krokodilokat öltem és sokat rotwörmöztem. :) Abból jött ám a nyereség. :)
  • Badogember
    Biztos nincs más T-ma.

Szerintem minden kaszt jó:P (Persze persze a pala a táp, bár ezt már csak megszokásból mondom:P)

Ha nem érdekel az gp, csak az xp akkor 180-190 enes pala+ sorc menjen el grimezni. Ott fog esni xp.

Ugyan ez van lovag+druidra is. 170 körül már lehet grimezni egy 150enes druiddal.

Pala menjen assa starral dlezni.

Lovag menjen sea serpentezni, nightmerezni.

Druid meg sorc sziintén tudja a dlt nagyüzemben gyakni, vagy keressen más lényt ami elől futkoshat.

Ha meg pénz kell, destroyer vagy hs.

Tök mind1, szerintem akinek van ideje az ugy is tud szintet lépni, vagy pénzt gyüjteni. Ga kellett lvl 100 on is mentem orc fortressbe. Ez van. :P
  • Son Ice
    Ugye akinek nem inge ne vegye magára? :D /Nekem tetszik a lovag és igazat adok Neked. Ha válthatnék se tenném. Aki pedig sír, csináljon egy olyat, amelyik szerinte jobb./
  • Bexter
    Off
    Most löttem tibia.hun

Tele állitsd már be hogy normális dolgok jöjjenek be mert ilyenekre nem kattintok :D
  • Bexter
    [center]

Nem értem, hogy tud előjönni mindig rendszeresen félévente ez a kaszt dolog. Mindig megy a sírás hogy ez a kaszt táper bezzeg az enyém stb. Unalmas. Aki irigykedik a másikra húzzon olyan karit. Orákulum megkérdezte, biztos az akarsz lenni. Te választásod szopj hátrányaival élvezd előnyeit. Ez a magyar szokás hogy a szomszéd tehene mindig ződebb okés hogy van, de ennyire nem kéne irigykedni rá meg sárt dobálni. Ehhez értünk, az elfogadásba beletörődéshez már nem. hanyagoljuk az én kasztom szar a tied a táp témát már.

• Shiwo
    azt én is megnézném, mert 5-600nál többet nem sikerült vele sebeznem még energy érzékeny lénybe sem (megjegyzem a másikkal se)... úgy meg abszolute nem szokásom huntolni, hogy összelureolok X lényt, és megy a sky... tán 150-200 környékén már merném, mert lenne elég hp-m (vagy manám, hogy manapajzsból még maradjon a sky-ra)..

energy wave... lehet jól sebez, csak arányaiba nem éri meg (kijönne belőle 8 és fél strike, azzal sebzek minimum 100-at, a wave meg 300-500) ..max akkor lenne jó, ha energy érzékeny lényekből összegyüjt a lovag vagy 5-öt, és odahozza, hogy lebombázd..de többnyire csak 1-2 lényt kell, hogy blokkoljon, akkor meg jobban jár egy gyógyítóval..

• Shiwo
    az a baj, hogy az az 5% az kábé pikula..ha most 200 helyett 210 lesz az átlag sebzésem a druidhoz képest, akkor qrvára nem vagyok kisegítve..nem nagyon szokott osztani-szorozni, hogy egy lény most 6 lövés vagy 7...

a support vari meg ismét nem sok vizet zavar....1 ponttal növelem mások magic lvl-jét...hát, az sem egy világmegváltó dolog...

kéne csinálnia cipnek egy felmérést, ha lehetne váltani sorcról druidra, vagy druidról sorcra, melyikre hány % vállalkozna...
  • Son Ice
    Régen engem is érdekelt, hogy profitot termeljek. Persze csak addig, amíg meglett az 1 millió gp. Azóta DL-ezek és talán már 200k-m sincs. Nem éri meg az én szintemen DL-t ölni, de tetszik.
    Volt olyan "vágyam" is, hogy 1 bp dham-et összekaparjak; abból is van már vagy 3bp. Aztán a lvl 100... most pedig a 100-as sword. Viszont ha egyik napról a másikra megszűnne a Tibia sem ejtenék sok könnyet azt hiszem. Sőt, inkább megkönnyebbülés lenne. :) Még kb. 220 óra trén és megvan a sword. Tulajdonképpen csak egy (több) szám növekszik és ennek örülünk. Jó lenne, ha inkább a bankszámlámon növekedne az érték. Több haszna van. :)
  • CattiBrie
    Öööö.. :D

Lehet, hogy ennyire még nem vagyok betokozódva a virtuális világba?

Soha nem leszek igazi Tibiás, ha nem gondolom így? :D
  • Arcor
    :DDDD
  • Bexter
    Táper palák :D
  • olattila
    csak azt is nezd meg h amig a sorc elnyom 1 rage of the skies-t es az 650 manna es sebez vele 1000 felett addig a druid 1 eternal winterel elnyom 1200 manat es sebez 900 korul...
    Ja es ott van a sorcnak a vis lux vagy mit tudom en mi amivel 500 felet tud sebezni meg a masil ilyen elektromos sebzese is holott a druidnak csak a terra hur van amivel 300-400-at tud sebezni.
    Szoval a druidnak nem eri meg hasznalni ezeket mert tul sok mana ezert a sorc megmarad mint shooter es a druid mint healer szerintem ez eleg egyenloen van elosztva.
    Utoirat ha nem tetszik irjal vissza vagy gyere ingame es ott elintezuk :P
  • Arcor
    Van igazság abban amit mondasz, de például már csak a cap és a hp-mana arány szinte halhatatlanná tesz titeket ami hatalmas előny a többi kaszttal szemben.

Egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy majdnem jó az összes kaszt úgy ahogy van. A sorc-druid dologgalnem vagyok egyedül kibékülve.
    A druidnak majdnem az összes sorc támadó spellje megvan csak más elemmel, emelett tud gyógyítani is, így csapatba nem nagyon kell sorc ha van druid. Cserébe a sorcok sebezhetnének mondjuk minden spellel 5%-al többet vagy a druidok ugyanennyivel kevesebbet, hogy mégis megmaradjon a druid healer és a sorc támadó szerepe egy csapatban.
  • maerlyn
    ma se felejtsetek el reklámra kattintani
  • rroolli
    "Nincs normális loot, akkor minek csináljam meg"
    Micsoda profitorientált gondolkodásmód :)) A teddy és a pandamaci szeretete megfizethetetlen :)
  • rroolli
    Sokkal egyszerűbb azt mondani hogy "táper pala" mint elgondolkozni azon hogy valójában elwastelt 120k-t mire 4 óra alatt meglépte a szintet és a max 700 sebzés azt jelenti, hogy naponta egyszer 700, általában 3-400 között. Vagy hogy ha esetleg pénzt is akarnak keresni, akkor spearrel kell gyakni, aminek a sebzését még a lovagok is lealázzák és a szint is kb 10 óra alatt lesz meg. De ezekkel nem kell foglalkozni. "Táper pala" és kész. Lovag az egyetlen aki mondhat valamit, mert drágábban gyógyul.
  • CattiBrie
    Ja igen, és akik utálnak amúgy is, mert pala vagyok, azok örülhetnek.
  • CattiBrie
    Nincs nagyon mit szépíteni azon, hogy béna voltam.

Nem vagyok biztos benne, hogy lesz következő alkalom. Ugyanúgy nem érdekel a kveszt, mint ahogy az aréna kvesztek. Nincs normális loot, akkor minek csináljam meg (nem kell semmi vagy nem tudok választani). Még a leggyengébbet sem csináltam meg (majd ha kitalálom, hogy mi kell onnan). A legnehezebbet legyűrtem Tésztán (TS), majd eldöntöttem, hogy Securán még nem fogom. De ez most mindegy.

Nem szeretem változtatgatni a hotkeyeimet. Látszik, még így sem tudom megjegyezni. A bénaság, meg arra a pár percre szólt csak, hiszen általában megszoktam találni, hogy melyiket kell nyomni.

Tulajdonképpen ennyi. Se nem akartam a kvesztet, se nem voltam felkészülve. Most itt nem a karakterem felkészültségét értem, hanem az enyémet.

A distance skillem megmaradt ami volt. Nem tudom, mennyi %-ot csökkent, de szerintem legalább 20 órányit. A shieldem is megmaradt szerencsére, bár éppen hogy. A fist, amit most szereztem pár hete, azt el is veszítettem. A szintemhez már nem kellett volna sok, most már több kell.
  • Shiwo
    én is ugyanezt akartam mondani :)

• Bobber
    hehe:)
    azt elhiszem hogy kiváncsi vagy rá hogy én mit alkotok ott:)
    amúgy gondolkoztam rajta hogy ha Catti nem megy ill nem vállalja akkor elmegyek, mert szerintem most is annyi eséllyel élem túl mint 20 szint múlva úgyse tölt többet a manapoti akkor se:)
    manám van 3570 aszem ha az nem elég hogy kitartsak akkro semmi se:)
    inni meg úgyse tudok többet:)
    szóval ha van öngyilkos magyar csapat lehet hogy benevezek velük:)
  • kiscipi
    maga az AS 1 tömegoszlató fegyver met 3-4 kör alatt szalad a dl főleg ha Fagyit támadja :D az exori gran ra meg kell 4 kör mire feltöltöm a manát és nem ütök 600 nál nagyobbat nightmarebe ami elég érzékeny rá. jó ez így ahogy van, de azért nem volna rosz ha ezt beraknák solar sword
  • Arcor
    Palák már ígyis agyon vannak tápolva az hiányzik még nekik hogy spellel tömeget oszlassanak... :p
  • A Joco
    koszi
  • rroolli
    Lehet mást mondanék ha hotkey nélkül is gyaktam volna, de ha most visszacsinálnák hogy mindent egérrel kell usolgatni magamon, akkor tuti befejezném a játékot. De egyébként nekem az upok többsége tetszett. NPC channel, új trade rendszer, yalahar, zao, skill növelő cuccok... Nagyon jók szerintem. Inkább azzal van a baj, amit még nem csináltak meg. Például új támadó spellek a sorcoknak, egyenlő erősségű sword, axe és club fegyverek. Palának is jó lenne valami használható tömegoszlató fegyver, mert lovaggal és casterrel se nehéz leszedni 4 dl-t, pala meg lőheti egyesével, mert lótúrót nem ér az a ~150 sebzésű holy izé.