24434
Nintendo DS/DS Lite
  • orkenyid
    Az valóban NAGYON szar lett...
    Oké akkor veszek egy olyan linksys routert
  • Kaplan
    Apropo : Vártam az NFS : Most Wantedot mint első igazán jó autós gamet DS-re de úgy látom a visszajelzések nem erre hajaznak. Sajnálom.
  • Kaplan
    Kibaxott szegény lehetsz.... :P
  • Petyus_
    USÁban nyaralok éppen. =)

Routernél annyi a lényeg, hogy csak WEP titkosítás legyen, meg valami DHCP beálllítás. De a Linksys amit írtál, az hivatalosan támogatott (www.nintendowifi.com-on nézd meg).
  • orkenyid
    Szerintetek egy Linksys WRT54G router jó lesz a WiFi-hez?
  • orkenyid
    Én úgy tudtam kell :)
    Honnan szerezted meg már ilyen hamar????
  • Petyus_
    Állat. =) Nem sokat játszottam eddig vele, de simán van olyan jó, mint a MK64.
  • Super Mario
    No és, milyen játék?
  • aribazsy
    Na akkkor nem kapok valaszt?, hogy mi van a Sims-el, Urbz-el, es meg egy ket jatekkal amire az SC progija errort ir? Azzal mit lehet kezdeni?
  • Petyus_
    Nem kell regisztrálni semmit.. beraktam a Mario Kartot a DS-be, megadtam a WiFi kapcsolat WEP kulcsát, és egy perc múlva játszottam. =)
  • CHEAPBOY
    Kizárt hogy a Sony pénzelné. Összeesküvéselméleteket ne gyártsunk már, nem parlament ez kéérem, vagy valami háború:)
  • CHEAPBOY
    a pontokat 10es skálán kell érteni?:D
  • Animefox
    Nemtom mit akar ezzel elérni az EA, de nálam tuti nem éri el azt hogy most szutyok PSP-t vegyek!!! Nemtom mér van olyan érzésem de az EA-t a Sony pénzeli... és direkt mocskolni akarják a DS jóhírét. Amúgy ténleg a programozókon múllik minden!
  • radeer
    Én is elsőnek a mostani tömegben NFS:Most wantid-ot gyűrtem és a játék 35-40%-át lenyomtam ma. Megszereztem a Lamborghini Gallardo-t is. Nos egy rövid összegzés. Az EA-nál mostanában elszarnak minden nagynevűnek induló játékot DS-re ( bezzeg PSP-re jól megírják a stuffokat), ez az igazság. Eddig sem volt csúcs ( mit több szar volt) az összes portolt NFS ( lásd. NFS:U (GBA),NFS:U2(DS)) játék de most rádobtak még egy lapáttal.

Kezdem a szokásos hanhhulatos kezdéssel (Intro). Erre mindig adnak zenében meg gfx-ben is. Aztán kb. itt ki is merül amit érdemes belőle megnézni. A táj valami hihetetlenül silány, az autó külső nézetes kinézete nevetséges..mozgása mindennek nevezhető csak nem játszhatónak és élethűnek. Van náhány pálya ami megmutatta, hogy igazából van a vasban (DS) elég kakaó , de a grafikusok nagy ívben szartak, hogy a klafán megcsinált út mellé valami érdekfeszítő tájat rakjanak. Azt már nem is mondom hogy van kb. 3 fajta pálya ami ismétlődik. Az ellenfelek nem nyújtanak komoly kihívást és hát ami a legdurvább az a pályán boklászó pár poligonból felépült kockaforgalom. C-64-en is jobban néztek ki szerintem az autók mit itt. Az autóra tehetünk Vinyls ( matricákat) de arra már nem figyeltek, hogy játék közben nem tudjuk úgy dönteni kanyarban az autót, hogy 1x is megcsodáljuk pl. saját tervezésű logónkat. A másik a hang...pf berregő,szuttyógú mega suxx.

Értékelés:
    Grafika : 5
    Hang : 2
    Hangulat : 3
    Irányítás : 3
    Összesítés : 4

Gratula érte a készítőknek, bizos a hangzatos névvel és egy jó dobozzal sokat el fognak adni. Akinek nincs flash kártyája és eredeti stuffot vesz az mindenképp hagyja ki!!

• aribazsy
    Na elindul a Castelvenia. Mar csak egy kerdes! Mentessel hogy allunk? Hova ment, hogy lehet azt kiszedni a gepbl ...? Illetve akkro mivan azzal a par jatekkal amit a SC iro szoftver hibara hivatkozva meg se nyit, meg semmit enm tesz vele? Nincs netan meg egy mod, peccseles? Ilyen nalam a The Sim, Urbz ...
  • Alblink
    megneztem par gamet,a tony sajna nem indul elű, de mindegy idovel majd csak megoldjak,a castlevani nalam muxik.
    az uj nfs szar abb mint a regi sot az egyik legroszab ds game amivel talalkoztam.a sonic meg az egyik legjobbak kozott van,hihetetlenul hangulatos minden maxon van benne,zene hangok,a grafika a 2-3d-es keverekevel nagyon odabasz,meg a ful kepernyo hatasa,csak egy baj van hogy menteni nem tok benne:D.
  • orkenyid
    Sima FAT-ra formázd, ne FAT32-re a kártyát!
  • aribazsy
    Na kiprobaltam az irot. Van hozza progi, amit le lehet ugye tolteni a site-rol. Legyartotta a fileokat, folmasoltam, erre beteszem a SD-t madj NDS bekapcs, ugy kivagta hogy kapcsoljam ki a GBA-t mert FAT formatos nem jo neki. Akkor most hogy formazzam le a kartyat?
    Castalvenia lehet hogy pont az a jatek ami nem megy SC-n? a progi kiirta hogy nem jo :(
  • Kaplan
    Google a barátom. Már megtaláltam de azért köszi :)
  • orkenyid
    http://dual-soft.com/doomds/
  • Kaplan
    Remélem karácsony tájékára már beszerzek egy DS-t :)
    Kéne már. A DOOM DSről van már információ? Vagy csak az a két 'fake?' kép.
  • Alblink
    http://gbarts.free.fr/
  • Alblink
    warez:ez jo oldal mutatja a friss gameket.mennyi jo game jon ki mostanaba sonic,tony,nfs..mar most asse tom melyikel jatszak,ha ez igy fog folytatodni:D.
  • Nexxuss
    van valakinek eladó DS gaméja?
  • orkenyid
    Lehet regisztrálni simán, csak nem létező címet kell beírni :)
    Ráadásul utólag is lehet módosítani...

aribazsy: ilyen "hogyan játszunk másolt játékkal" FAQ-t nem csinálok... Max olyat ahova le van írva hogy mi az a PassMe, meg stb...
  • aribazsy
    hat akkor nincs vallogatas, kell egyet venni ;) Annyit meger a dolog.
  • aribazsy
    faq: hat minden trukkot ami kell az irasnal, mentes modositas, egyeltalan peccselni kell-e. Szovla mit kel, lehet tenni,ha vagy egy adott nds kiterjesztesu filom, meg egy SC-SD-m kiindulasknet. Ez sokakon segitene. Nem tudom amugy lehet egyszeru, nem neztem, de regen GBA-n kelet peccselni, mentes nem is tudom mar hogy lehetett kiszedni. Na a Faq-ba az kene hogy ez most hogy van. Akar a GBA-s gammakkal is.

kosziii
  • koryne
    A nintendo.com-on hogy regisztrálsz?
    Mert ugye számukra sem igazán létezik értelmes élet az USA-n kívül...
    szerk.: a nintendo-europe.com-on is csak pár európai ország van felsorolva :(
  • orkenyid
    Ha nem eredeti Mario Kart-al lépsz fel netre, letilthatják a DS-edet!
    Ráadásul kell hozzá egy regisztrált példány ami a neveden van a nintendo.com -nál.
    A FAQ-ban mi legyen benne? :)
  • aribazsy
    Na vki?
    Megjott az SC-SD -m, kivancsian varom hogy toljam ra a jatekot ;)
    De ha tudtok kulfoldi site-ot ahol le van irva, az is jo lenne.
    Kosz
  • Alblink
    Hat majd irok listat,meg hogy hogyan kell stb..:D,nalam idaig a sok szaz gambol,kb 10nem indult el.
    amugy a spongya kijott jonak tunik 2perc gameles alapjan,meg most jott az nfs uj,meg a tony remeleem muxenek mek is kiprobalni.
  • Super Mario
    Optikai csalódás
  • koryne
    Kicsit jobban szemrevételeztem a kék Nintendogs pack dobozát, és azt vettem észre, hogy az a világoskék DS, ami benne van, nem azonos a legelső világoskék (türkiz) színnel. Ez tényleg így van, vagy csak optikai csalódás?
    A türkiz nem is tetszik, de az, ami a dobozon van, az kifejezetten tetszetős!
  • radeer
    Akinek van MarioKart tapasztalata az kiváncsivá tesz.
    Találtam egy ilyet, amin az van hogy :
    http://witendofi.com/cgi-bin/getstatus.pl

Mellesleg akkor warezzal mi a helyzet, kér valami pass-t globál serverre való játékkeresésnél? vagy hogy megy ez. Mert voltak olyan hírek elszarja DS-t + letilt meg ilyenek. Mik az utsó infók ez ügyben??
  • Aschil
    Köszi!!
  • orkenyid
    Jó majd csinálok akkor egyet kezdőknek ma vagy holnap :)
    SC-SD-n is megy a játékok 99%-a.
  • Aschil
    Aki profi DS ügyben feltehetne a bannerra egy FAQ-t, a gyengébbek kedvéért.
  • aribazsy
    miert, nem minden gamma megy SC-sd -en? Nekem most jon, es kivancsiva tettel hogy akkor miindul el, mi nem, hogy kell ravenni a hogy mukodjenek? Csatlakoznak a #2297 -es irashoz, ha tudna vki segijjeni, megkoszonnem!
  • jax
    Én nem azt montam?

Mintiendo...
  • Alblink
    De k.. jo lenne,hat ja nem eri meg kockaztatni,akkor inkabb megvenni.
    ha valaki tud fejlemenyt hogy sd-en is menne az mk akkor szoljon.koszi.