172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#6553 Háát ebben kicsit csalódtam, megint lesz majd tk-zás a helikért ezerrel. -
#6552 Na jó de ezeket a fegyvereket össze is kell hangolni, megfelelő felderítés stb.. kell amire az USA képes, viszont az arabok nem feltétlenül... és ezek a fegyeverek manapság már nem sokat érnek egymagukban "ledobva" a harctérre! És itt ütközünk megint abba a ténybe, hogy a BF2 1 arcade FPS lessz aminek annyi a köze a valósághoz, hogy valós helyszínekeken valós fegyverek vannak benne! De nem is akarok veled többet vitázni mert te jobban értesz hozzá... és igazad is van :) ! -
#6551 Naja, de a MEC nem egyenlő Irakkal. Mellesleg ha már a politkai részénél tartunk, nem tudom, mennyivel etikusabb Szaud-Arábiának F-15-ösöket, F-16-osokat és M1A2-eseket adni. Szaud-Arábiát ugyanúgy aféle nyugati-barát báb-vezetés irányítja, mint amilyen anno az Iráni Sah volt. Ha a vezetés elbukik, akkor ezen technológiák a szélsőségesek kezére kerülhetnek, anno is csak akkor kaptak a fejükhöz, amikor a Sah bukása után az Iráni légierő F-4-esei és F-14-esei a vallási vezetésű irán kezére kerültek. Ráadásul az F-14-esek közül még legalább két tucat ma is repül, és úgy tünik, a típus tovább lesz rendszerben Iránban, mint az USA-ban...
Amúgy pont azt írtam, hogy valószinüleg a játékosok "lelki békéjéért" döntöttek úgy, hogy orosz fegyverei lesznek a MEC-nek, de a nagy harci helyzet az, hogy a közel-keleti országokban túlnyomó többségben nem orosz, hanem Amerikai és Európai fegyverek vannak. Hogy hülyén néz-e ki, vagy sem, az meg viszonylagos, mennyivel jobb egy olyan álomképet babusgatni, hogy a "rosszfiúknak" mindig orosz fegyvereik vannak? -
#6550 Nemnem. Épp az a helyzet, hogy az egyik fél mindenképpen az USA (ezért írtam lent, hogy a játék ipari méretekben az USA-ra koncentrál ;)), pont hogy Kína vs. MEC nem lesz... -
#6549 Jó ez igaz de pl Iraqba is az Oroszok vonattal vitték a sok Mig-29-et a 90-es évek elején! Most meg már pénzt csinálnak mindenől, nem nézik meg kinek adják el a fegyvereket! Meg hát mindkét oldalon amcsi fegyverek hülyén néznének ki! -
#6548 Ezt én se értem, hogy a MEC-nek miért kizárólag orosz haditechnikája van, ráadásul a legmodernebbek. Ennyi erővel lehettek volna az oroszok a 3. fél.
Bár elképzelhető, hogy politikai okoból mind az amerikaiak, mind a kínaiak csak a MEC ellen fognak harcolni, USA vs Kína pálya nem lesz. -
#6547 Afrancba. Bárki tud majd helizni. -
#6546 Hát tőled még nem kaptam meg...asszem :D -
Tgabbar #6545 Téged...????? Simán ,bármikor :DDDDD -
#6544 Nah megnyílt a bf.hu-n a Battlefield 2-es topic....itt elérhető ;) -
#6543 Hmmm...ennek örülök. A normális hitboxnak is örülök...legalább nem csítereznek többet le...talán :D -
#6542 Most nézegettem a hivatalos oldalt, és feltünt, hogy a MEC kizárólag orosz fegyverzettel rendelkezik. Ugyan nem tudom, hogy pontosan milyen történetett kanyarítottak a Közel-Keleti szuperhatalom alá, de a közel-keleti országokban rengeteg amerikai, és európai (főleg francia) harcjármű van rendszerben, és például a HK MP5-ösöket G3-asokat több közel-keleti állam licencbe gyártja.
Pár érdekesség e téren:
Támadó Helikopterek:
AH-1J (Irán)
AH-64A/D (Szaud-Arábia és Egyesült Arab Emirátusok)
Vadászgépek:
F-14A (Irán)
F-15C és E (Szaud-Arábia)
F-16A/B/C/D/E és F (Szaud-Arábia, Bahrain, Jordánia, Oman, Egyesült Arab Emírségek)
Mirage 2000 (Egyesült Arab Emírségek, Abu Dhabi, Quatar)
Szárazföldi harcjárművek:
M1A2 (Szaud-Arábia)
Leclerc (Egyesült Arab Emirátusok)
M2A2 Bradley (Szaud-Arábia)
Persze érthető, hogy a játékosok szempontjából nem üdvös ezen járművek feszegetése, ezért valószinüleg a "politikai korrektség" miatt a MEC kizárólag orosz felszereléssel harcol. ;) -
haxoror #6541 "Helizés és repülés egyértelmü POE/Vietnam" -
#6540 hát nem tudom...
ütös képek, de remélem azért ilyen csunya a grafika mert szar gépen volt tesztelve. sok ujat nem találok benne, -
#6539 Helizés és repülés egyértelmü POE/Vietnam de a hőforrások miatt sokkal nehezebb eltalálni néha dolgokat mint hinnénk, amúgy ezek a képek amik megjelentek a német oldalon nem referenciák a kinézetre mert: 1. baromi sz@r minőségű képek, 2. valami sz@r gépen lettek shotolva kis felbontásban. Van élő HUD ami marha jó, tekintve néha azt sem tudja az ember merre van... DC-ben sem.
Ami érdekes, hogy szerintem a hitboxot a karaktereknél visszább vették mint a BF-ben volt. Tehát ha bebújsz a fal mögé akkor nem halsz meg, BF/DC-ben ez sokszor előfordul menet közben mert kilóg a hitbox. Amúgy vannak olyan anyagok amiket át lehet lőni a játékban, ilyen pl. a lemez kerítés... amögött nem ildomos elbújni. -
#6538 Lesznek valamikor olyan képek, amelyeken nem csak az USA eszközeire koncentrálnak? Oké, hogy a játék ipari méretekben az USA-ra koncentrál, de azért némi változatosság nem ártana, nem? ;)
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy fogják megoldani az oldalak kiegyensúlyozását, mert az oké, hogy semmi köze a játéknak a realitásokhoz, de mégis hogy fogják megoldani? na majd meglátjuk... -
#6537 hát nemtudom ezeket a képet milyen grafikai szinten csinálták mer elég rondák remélem olyan lesz mint ami a videóba volt nempedig ez a izé.. -
#6536 Szerintem meg egyikre se hasonlítson, legyen egyedi és új. -
#6535 Én szerintem inkább a vietnám éés a dc között legyen, csak a fordulékonysága ne legyen olyan szar, mint a poe-ban. -
Thanatos #6534 inkább se poe se vietnam... :) -
#6533 Remélem köze nem lesz a POEhoz :P Inkább a Vietnam. -
#6532 DonC írhatnál valami beszámolót! -
#6531 Remélem PoE és DC között lesz. -
#6530 ÁÁÁ repültél super cobrával milyen az irányítása (mármint mihez hasonlít bfv poe vagy inkább dc?) -
#6529 neked is jóéjt és reménykedjünk,hogy holnap kapunk egy brutális jó videót vagy mégjobbat a demót vagy annál is jobbat a teljes játékot(az utólsó nem való színű,de a demó se,csak a videó esetleg :D) -
#6528 Nah jóéjt mindenkinek és remélem holnap sem maradunk BF2-es hírek nélkül ;) -
#6527 Annál már dúrvább...... -
#6526 demóláz feeling...:) -
no comment.... -
#6524 Besírós bebüntetős képek!!!! -
#6523 Bazzeg nézem a képeket és csak szenvedek ...... -
#6522 És a képeken látszik, hogy egy csomó magyar is játszik vele :(
Már megint miből maradtam ki? :( -
#6521 OMF god :D -
#6520 Nah itt vannak a képek...ez nem 13, hanem 59 :P -
#6519 elég tré minőségű képek, de szintén ezzel a verzióval készült. azt nem értem külföldön kiadja az EA a fansiteoknak, itt miért nem... -
A lé már megvan csak ki kellene adni :) ! -
#6517 Aztaqrva -
#6516 13 ÜBER KÉP JELENT MEG MA VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#6515 Medic rulezzz :D ja meg defibri :D -
#6514 Jah és akkor én is rádszólok, hogy még csak véletlenül se felejtsd el :) ....majd bf.hu-ra kérnénk szépen egy BF2-es topicot ;)