172092
  • Zs0lt1
    Háát ebben kicsit csalódtam, megint lesz majd tk-zás a helikért ezerrel.
  • Joe004
    Na jó de ezeket a fegyvereket össze is kell hangolni, megfelelő felderítés stb.. kell amire az USA képes, viszont az arabok nem feltétlenül... és ezek a fegyeverek manapság már nem sokat érnek egymagukban "ledobva" a harctérre! És itt ütközünk megint abba a ténybe, hogy a BF2 1 arcade FPS lessz aminek annyi a köze a valósághoz, hogy valós helyszínekeken valós fegyverek vannak benne! De nem is akarok veled többet vitázni mert te jobban értesz hozzá... és igazad is van :) !
  • [NST]Cifu
    Naja, de a MEC nem egyenlő Irakkal. Mellesleg ha már a politkai részénél tartunk, nem tudom, mennyivel etikusabb Szaud-Arábiának F-15-ösöket, F-16-osokat és M1A2-eseket adni. Szaud-Arábiát ugyanúgy aféle nyugati-barát báb-vezetés irányítja, mint amilyen anno az Iráni Sah volt. Ha a vezetés elbukik, akkor ezen technológiák a szélsőségesek kezére kerülhetnek, anno is csak akkor kaptak a fejükhöz, amikor a Sah bukása után az Iráni légierő F-4-esei és F-14-esei a vallási vezetésű irán kezére kerültek. Ráadásul az F-14-esek közül még legalább két tucat ma is repül, és úgy tünik, a típus tovább lesz rendszerben Iránban, mint az USA-ban...

Amúgy pont azt írtam, hogy valószinüleg a játékosok "lelki békéjéért" döntöttek úgy, hogy orosz fegyverei lesznek a MEC-nek, de a nagy harci helyzet az, hogy a közel-keleti országokban túlnyomó többségben nem orosz, hanem Amerikai és Európai fegyverek vannak. Hogy hülyén néz-e ki, vagy sem, az meg viszonylagos, mennyivel jobb egy olyan álomképet babusgatni, hogy a "rosszfiúknak" mindig orosz fegyvereik vannak?
  • [NST]Cifu
    Nemnem. Épp az a helyzet, hogy az egyik fél mindenképpen az USA (ezért írtam lent, hogy a játék ipari méretekben az USA-ra koncentrál ;)), pont hogy Kína vs. MEC nem lesz...
  • Joe004
    Jó ez igaz de pl Iraqba is az Oroszok vonattal vitték a sok Mig-29-et a 90-es évek elején! Most meg már pénzt csinálnak mindenől, nem nézik meg kinek adják el a fegyvereket! Meg hát mindkét oldalon amcsi fegyverek hülyén néznének ki!
  • Cobra.
    Ezt én se értem, hogy a MEC-nek miért kizárólag orosz haditechnikája van, ráadásul a legmodernebbek. Ennyi erővel lehettek volna az oroszok a 3. fél.
    Bár elképzelhető, hogy politikai okoból mind az amerikaiak, mind a kínaiak csak a MEC ellen fognak harcolni, USA vs Kína pálya nem lesz.
  • Deniboj
    Afrancba. Bárki tud majd helizni.
  • TDC Geronimo
    Hát tőled még nem kaptam meg...asszem :D
  • Tgabbar
    Téged...????? Simán ,bármikor :DDDDD
  • TDC Geronimo
    Nah megnyílt a bf.hu-n a Battlefield 2-es topic....itt elérhető ;)
  • TDC Geronimo
    Hmmm...ennek örülök. A normális hitboxnak is örülök...legalább nem csítereznek többet le...talán :D
  • [NST]Cifu
    Most nézegettem a hivatalos oldalt, és feltünt, hogy a MEC kizárólag orosz fegyverzettel rendelkezik. Ugyan nem tudom, hogy pontosan milyen történetett kanyarítottak a Közel-Keleti szuperhatalom alá, de a közel-keleti országokban rengeteg amerikai, és európai (főleg francia) harcjármű van rendszerben, és például a HK MP5-ösöket G3-asokat több közel-keleti állam licencbe gyártja.

Pár érdekesség e téren:

Támadó Helikopterek:

AH-1J (Irán)
    AH-64A/D (Szaud-Arábia és Egyesült Arab Emirátusok)

Vadászgépek:

F-14A (Irán)
    F-15C és E (Szaud-Arábia)
    F-16A/B/C/D/E és F (Szaud-Arábia, Bahrain, Jordánia, Oman, Egyesült Arab Emírségek)
    Mirage 2000 (Egyesült Arab Emírségek, Abu Dhabi, Quatar)

Szárazföldi harcjárművek:

M1A2 (Szaud-Arábia)
    Leclerc (Egyesült Arab Emirátusok)
    M2A2 Bradley (Szaud-Arábia)

Persze érthető, hogy a játékosok szempontjából nem üdvös ezen járművek feszegetése, ezért valószinüleg a "politikai korrektség" miatt a MEC kizárólag orosz felszereléssel harcol. ;)
  • haxoror
    "Helizés és repülés egyértelmü POE/Vietnam"
  • Mr Manson
    hát nem tudom...
    ütös képek, de remélem azért ilyen csunya a grafika mert szar gépen volt tesztelve. sok ujat nem találok benne,
  • DonC
    Helizés és repülés egyértelmü POE/Vietnam de a hőforrások miatt sokkal nehezebb eltalálni néha dolgokat mint hinnénk, amúgy ezek a képek amik megjelentek a német oldalon nem referenciák a kinézetre mert: 1. baromi sz@r minőségű képek, 2. valami sz@r gépen lettek shotolva kis felbontásban. Van élő HUD ami marha jó, tekintve néha azt sem tudja az ember merre van... DC-ben sem.

Ami érdekes, hogy szerintem a hitboxot a karaktereknél visszább vették mint a BF-ben volt. Tehát ha bebújsz a fal mögé akkor nem halsz meg, BF/DC-ben ez sokszor előfordul menet közben mert kilóg a hitbox. Amúgy vannak olyan anyagok amiket át lehet lőni a játékban, ilyen pl. a lemez kerítés... amögött nem ildomos elbújni.
  • [NST]Cifu
    Lesznek valamikor olyan képek, amelyeken nem csak az USA eszközeire koncentrálnak? Oké, hogy a játék ipari méretekben az USA-ra koncentrál, de azért némi változatosság nem ártana, nem? ;)

Nagyon kiváncsi vagyok, hogy fogják megoldani az oldalak kiegyensúlyozását, mert az oké, hogy semmi köze a játéknak a realitásokhoz, de mégis hogy fogják megoldani? na majd meglátjuk...
  • Istencsászár
    hát nemtudom ezeket a képet milyen grafikai szinten csinálták mer elég rondák remélem olyan lesz mint ami a videóba volt nempedig ez a izé..
  • DannyL
    Szerintem meg egyikre se hasonlítson, legyen egyedi és új.
  • Zs0lt1
    Én szerintem inkább a vietnám éés a dc között legyen, csak a fordulékonysága ne legyen olyan szar, mint a poe-ban.
  • Thanatos
    inkább se poe se vietnam... :)
  • Rusid
    Remélem köze nem lesz a POEhoz :P Inkább a Vietnam.
  • Joe004
    DonC írhatnál valami beszámolót!
  • Cobra.
    Remélem PoE és DC között lesz.
  • Rusid
    ÁÁÁ repültél super cobrával milyen az irányítása (mármint mihez hasonlít bfv poe vagy inkább dc?)
  • TLD Robi
    neked is jóéjt és reménykedjünk,hogy holnap kapunk egy brutális jó videót vagy mégjobbat a demót vagy annál is jobbat a teljes játékot(az utólsó nem való színű,de a demó se,csak a videó esetleg :D)
  • TDC Geronimo
    Nah jóéjt mindenkinek és remélem holnap sem maradunk BF2-es hírek nélkül ;)
  • TDC Geronimo
    Annál már dúrvább......
  • joebacsi
    demóláz feeling...:)
  • Joe004

no comment....
  • TDC Geronimo
    Besírós bebüntetős képek!!!!
  • TDC Geronimo
    Bazzeg nézem a képeket és csak szenvedek ......
  • TDC Geronimo
    És a képeken látszik, hogy egy csomó magyar is játszik vele :(
    Már megint miből maradtam ki? :(
  • uHs Gerzson
    OMF god :D
  • TDC Geronimo
    Nah itt vannak a képek...ez nem 13, hanem 59 :P
  • DonC
    elég tré minőségű képek, de szintén ezzel a verzióval készült. azt nem értem külföldön kiadja az EA a fansiteoknak, itt miért nem...
  • Beers

A lé már megvan csak ki kellene adni :) !
  • TDC Geronimo
    Aztaqrva
  • uHs Gerzson
    13 ÜBER KÉP JELENT MEG MA VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • uHs Gerzson
    Medic rulezzz :D ja meg defibri :D
  • TDC Geronimo
    Jah és akkor én is rádszólok, hogy még csak véletlenül se felejtsd el :) ....majd bf.hu-ra kérnénk szépen egy BF2-es topicot ;)