172092
  • TDC Geronimo
    "lehet csak official szerveren elérhetö feature lesz" ...te nem szoktad olvasni a cikkeimet ?? :D
    Ha olvasnád tudhatnád, hogy igen ;)
  • TDC Geronimo
    Azért elég szemetek (EA) . Igazán adhatnának a magyar bf scene-t kiszolgáló portálnak is egy tesztverziót. Szinte már mindenki játszott vele csak mi nem és ez elszomorít :(
  • DonC
    Itt javítom is magam, mert Higher barátom hívta fel a figyelmemet, hogy ez lehet csak official szerveren elérhetö feature lesz... mindenesetre itt volt :D na de ez official szerver is vót...
  • TDC Geronimo
    A defi az üt mi? :D
  • TDC Geronimo
    ÁÁÁÁ cobra is űber ;)
    Az M4-et meg nem próbáltad ki ?!?!?!?
  • TDC Geronimo
    Msn-re felpattanhatnál ;)
  • DonC
    Nem :) Defibris csávóval mentem :D Meg super cobraval .)
  • TDC Geronimo
    Nemnem......az M4 örök és soha le nem cserélem :)
    Nah de mentél vele?
  • DonC
    M4 :) Attól félek le fogsz te arról szokni hamar... 3x7 kaszt (ha jól emlékszem) + összegyüjtött rangonként unlockolható speciális fegyver verziók kasztonként...
  • TDC Geronimo
    Nem kell izgulni nekem már régen megvan rá ;)
    Azért mégiscsak milyen jó lett volna, ha mind elmehetünk és kipróbálhatjuk ....azután pedig megoszthattuk volna a nagyközönséggel. Jah....M4-el mentél? :D
    Remélem igen ;)
  • DonC
    Ja amúgy POE-t is eltiporja, a grafika nagyot üt pedig ez a példány elég szakadék volt még optimalizáltság terén de a futási sebessége így is lenyügöző...
  • DonC
    Sajna ez van. Az EA-tól amúgy a tegnap feltett kérdésre egyértelmű nemet kaptunk a saját csatornáinkon mi is (bf.hu): "csak írott sajtó kap belöle". (mármint ez van kis hazánkban, mivel megjegyzem lábjegyzetben pont egy gamespotos arcal sikerült együtt tolnom egy órácskát, ami nem éppen nyomtatott sajtó kategória, persze nem is bf.hu kategória ezt elismerem...).

Na mindegy szal csak azt akarom mondani, kapcsolaton keresztül tudtam ráugrani a cuccra, tehát nem a saját példányommal és nem a saját gépemen játszottam én sem, viszont a amit le tudok vonni így első látásra, hogy ingame odabasz a cucc, bebüntet, bealáz... nekem bejött nagyon. Vietnamot állva hagyja. Screenshotok azért nincsenek, mert nyilvánvaló nem akarom az Ő kenyerüket sem elvenni, lévén nyomtatott sajtóban jövő hónapban több oldalas tesztek lesznek szal érdemes lesz bevásárolni újságból.

Azért még próbálkozunk majd EA-nál, hátha a esetleg hozzá tudunk jutni mi is valami jó anyaghoz. Addig is azt mondom gyűjtsetek rá, megéri...
  • TDC Geronimo
    Akkor azt a qrva msn-t ebbe a hónapba sem rakod fel :)
  • TDC Geronimo
    Vagy inkább elég lett volna az aki a BF2 híreket hírezi ki és írhatott volna egy hatalmas cikket a BF2-ről :P
  • Zs0lt1
    Elég lett volna csak a hírek fő adminjai + a két supervisor :P
    6-7 ember :Ð
  • Tgabbar
    Mi lessz veled Gero,ha még demo se lessz a hónapban(kb az ,mint velem...)
  • TDC Geronimo
    Az lett volna jó ha az egész bf.hu szerkesztőgárda kipróbálhatta volna :(
  • Zs0lt1
    A bf.hu stábját miért nem vitted magaddal :P
  • TDC Geronimo
    Nemmondod!?!?!?
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....felkötöm magam :(
  • Zs0lt1
    Hogy sikerült?
  • Joe004
    Remélem elloptad, lefilmezted feltöltötted :D ! Ja és PM ben kérem a linket :) !
  • Tgabbar
    Ha Gero ezt látni fogja sírva fog fakadni :).
  • Mr Manson

[center]
  • DonC
    Egyelőre nem lesz demó szerintem, ma toltam egy órát egy bf2 press release-val gulf of omanon. Hát gatyit lehet felkötni, meg az álakat is... büntet!
  • Cormac
    köszi.
  • Mr Manson
  • Joe004
    Na akkor időgépem feltalálása végre értelmet nyert! A fluxuskondenzátor már megvan, csak 1 kis plutonium kell! Akinek kell a BF2 meg az UT2010 és hozzá 1 2010
    es high-end gép az küldjön 1 rúd aranyat vagy gyémántot meg 1 kis plutoniumot!
    =====>>>>> Go to the FUTURE!!! =====>>>>>
    [IMG]http://iaro.srv.hu/kep/nuklear ikon.gif[/IMG]
  • Rafia
    Ott elgépeltél egy tizedesvesszőt, a helyes érték: 18010.05.02
  • TLD Robi
    szerintem kb. ha a számításaim nem csalnak:11000*02+3456*0246+123-15-46+456 ennek a gyöke minusz az algebrai özzseg annak a négyzetfunkcióshányadosa +110+44*6565
    16 a számításaim ezt az erdeményt hozták és ekkor kapjuk meg a játékot:2010.05.18
  • Tgabbar
    E3?
    Valamiről megint l(á)maradtam...
  • TDC Geronimo
    Hát jah.....és az még több, mint 1 hónap :(
  • Mr Manson
    E3 után max... szerintem.
  • TDC Geronimo
    Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ebben a hónapban sem kapunk demót :(
    Nagyon úgy fest a dolog, hogy az e3-ig nem is nagyon lesz. Akkor viszont lehet rá erősen számítani.
  • TDC Geronimo
    Nem, hanem ezt :P
  • Cormac
    Erről a videóról vitáztatok nemrég?
    http://forums.totalbf2.com//showthread.php?t=2240

Nekem még új, mert most találtam rá....
  • Joe004
    Még szép...

• uHs Gerzson
    Ha ma ugyis lesz újjab bf2-s video akkor lesz miröl vitázni :D
  • TDC Geronimo
    Jó :P
  • Tgabbar
    Legközelebb szólj,szeretnék én is részt venni benne,csak előtte kifárasztom magam :D.
  • Joe004
    thx