172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#6513 "lehet csak official szerveren elérhetö feature lesz" ...te nem szoktad olvasni a cikkeimet ?? :D
Ha olvasnád tudhatnád, hogy igen ;) -
#6512 Azért elég szemetek (EA) . Igazán adhatnának a magyar bf scene-t kiszolgáló portálnak is egy tesztverziót. Szinte már mindenki játszott vele csak mi nem és ez elszomorít :( -
#6511 Itt javítom is magam, mert Higher barátom hívta fel a figyelmemet, hogy ez lehet csak official szerveren elérhetö feature lesz... mindenesetre itt volt :D na de ez official szerver is vót... -
#6510 A defi az üt mi? :D -
#6509 ÁÁÁÁ cobra is űber ;)
Az M4-et meg nem próbáltad ki ?!?!?!? -
#6508 Msn-re felpattanhatnál ;) -
#6507 Nem :) Defibris csávóval mentem :D Meg super cobraval .) -
#6506 Nemnem......az M4 örök és soha le nem cserélem :)
Nah de mentél vele? -
#6505 M4 :) Attól félek le fogsz te arról szokni hamar... 3x7 kaszt (ha jól emlékszem) + összegyüjtött rangonként unlockolható speciális fegyver verziók kasztonként... -
#6504 Nem kell izgulni nekem már régen megvan rá ;)
Azért mégiscsak milyen jó lett volna, ha mind elmehetünk és kipróbálhatjuk ....azután pedig megoszthattuk volna a nagyközönséggel. Jah....M4-el mentél? :D
Remélem igen ;) -
#6503 Ja amúgy POE-t is eltiporja, a grafika nagyot üt pedig ez a példány elég szakadék volt még optimalizáltság terén de a futási sebessége így is lenyügöző... -
#6502 Sajna ez van. Az EA-tól amúgy a tegnap feltett kérdésre egyértelmű nemet kaptunk a saját csatornáinkon mi is (bf.hu): "csak írott sajtó kap belöle". (mármint ez van kis hazánkban, mivel megjegyzem lábjegyzetben pont egy gamespotos arcal sikerült együtt tolnom egy órácskát, ami nem éppen nyomtatott sajtó kategória, persze nem is bf.hu kategória ezt elismerem...).
Na mindegy szal csak azt akarom mondani, kapcsolaton keresztül tudtam ráugrani a cuccra, tehát nem a saját példányommal és nem a saját gépemen játszottam én sem, viszont a amit le tudok vonni így első látásra, hogy ingame odabasz a cucc, bebüntet, bealáz... nekem bejött nagyon. Vietnamot állva hagyja. Screenshotok azért nincsenek, mert nyilvánvaló nem akarom az Ő kenyerüket sem elvenni, lévén nyomtatott sajtóban jövő hónapban több oldalas tesztek lesznek szal érdemes lesz bevásárolni újságból.
Azért még próbálkozunk majd EA-nál, hátha a esetleg hozzá tudunk jutni mi is valami jó anyaghoz. Addig is azt mondom gyűjtsetek rá, megéri... -
#6501 Akkor azt a qrva msn-t ebbe a hónapba sem rakod fel :) -
#6500 Vagy inkább elég lett volna az aki a BF2 híreket hírezi ki és írhatott volna egy hatalmas cikket a BF2-ről :P -
#6499 Elég lett volna csak a hírek fő adminjai + a két supervisor :P
6-7 ember :Ð -
Tgabbar #6498 Mi lessz veled Gero,ha még demo se lessz a hónapban(kb az ,mint velem...) -
#6497 Az lett volna jó ha az egész bf.hu szerkesztőgárda kipróbálhatta volna :( -
#6496 A bf.hu stábját miért nem vitted magaddal :P -
#6495 Nemmondod!?!?!?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....felkötöm magam :( -
#6494 Hogy sikerült? -
#6493 Remélem elloptad, lefilmezted feltöltötted :D ! Ja és PM ben kérem a linket :) ! -
Tgabbar #6492 Ha Gero ezt látni fogja sírva fog fakadni :). -
[center]
-
#6490 Egyelőre nem lesz demó szerintem, ma toltam egy órát egy bf2 press release-val gulf of omanon. Hát gatyit lehet felkötni, meg az álakat is... büntet! -
Cormac #6489 köszi.
-
#6488 -
#6487 Na akkor időgépem feltalálása végre értelmet nyert! A fluxuskondenzátor már megvan, csak 1 kis plutonium kell! Akinek kell a BF2 meg az UT2010 és hozzá 1 2010
es high-end gép az küldjön 1 rúd aranyat vagy gyémántot meg 1 kis plutoniumot!
=====>>>>> Go to the FUTURE!!! =====>>>>>
[IMG]http://iaro.srv.hu/kep/nuklear ikon.gif[/IMG] -
Rafia #6486 Ott elgépeltél egy tizedesvesszőt, a helyes érték: 18010.05.02 -
#6485 szerintem kb. ha a számításaim nem csalnak:11000*02+3456*0246+123-15-46+456 ennek a gyöke minusz az algebrai özzseg annak a négyzetfunkcióshányadosa +110+44*6565
16 a számításaim ezt az erdeményt hozták és ekkor kapjuk meg a játékot:2010.05.18 -
Tgabbar #6484 E3?
Valamiről megint l(á)maradtam... -
#6483 Hát jah.....és az még több, mint 1 hónap :( -
#6482 E3 után max... szerintem. -
#6481 Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ebben a hónapban sem kapunk demót :(
Nagyon úgy fest a dolog, hogy az e3-ig nem is nagyon lesz. Akkor viszont lehet rá erősen számítani. -
#6480 Nem, hanem ezt :P -
Cormac #6479 Erről a videóról vitáztatok nemrég?
http://forums.totalbf2.com//showthread.php?t=2240
Nekem még új, mert most találtam rá.... -
#6478 Még szép...
-
#6477 Ha ma ugyis lesz újjab bf2-s video akkor lesz miröl vitázni :D -
#6476 Jó :P -
Tgabbar #6475 Legközelebb szólj,szeretnék én is részt venni benne,csak előtte kifárasztom magam :D. -
#6474 thx