172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#6713 Egy kicsit ;) -
Thanatos #6712 ekéstem :D -
Thanatos #6711 szerintem meg az alternativ fegyver nem lessz sokkal tápabb , brutálabb etc, max egy alternativát, jelent, szint visz a játékba... -
Tgabbar #6710 (lapít) -
#6709 Egy Jackhammert szerintem tovább fog tartani betölteni mint egy sima shotgunt és az egyik interjuban olvastam hogy az erösebb fegyvereknél még az ujratöltés sebbesége is lassab lehet. -
#6708 Mind1......valahogy biztos megoldják ;)
Ami a TK-zást illeti.....ejnye-bejnye :) -
haxoror #6707 Pont arról beszélek, a sima shotty 1 másodpercenként lő, a pancor meg ugyanolyan pontosan és ugyanakkora sebbzéssel teszi ezt csak 1 sec alatt az egész tárat kiszórja ;)
Bár mindegy mert csak arra fogom használni hogy miközben a tankomhoz rohanok mindenkit leTK-zak aki nem engivel akar beszállni :P -
#6706 Jójó, de én a sebzésbeli különbségre és a pontosságra gondoltam ;)
Tehát nem lesz az, hogy az M4-nél erősebb és pontosabb a G36-os......há jól néznénk ki :)
Igaz az M4-et akkor sem cserélném le :D -
haxoror #6705 Azért a pumpálós shotgun és a jackhammer között van különbség mert a második automata
-
#6704 Csaknem leszedted már megint? :) -
#6703 Ezért lesz az, hogy az unlockolható fegyverek semmivel sem lesznek jobbak az alapban is megszerezhető társaiknál. Ez pont azért van így ,hogy ne induljon senki sem előnyből. Ez elég sok interjúban elhangzott ;) -
#6702 Ja ö PoE-zik :D és te? :D -
Tgabbar #6701 öö..ööö..ühmm..ööö -
#6700 Hát pédául ha lelövik a profit akkor ernö felvehei a fegyverét és azért az unlockolható fegyvereknek is lesz hátránya ami lehet hogy az elözö fegyvernél elönynek származik :) -
#6699 szerintetek mennyi az értelme annak hogy neten lockolják a fegyvereket és csak hetek után teljesitmény alapján kapjátok meg? Mondjuk úgy hogy egy úgymond profi játékos nekiáll játszani mint az állat és unlockolja magának a legdurvább legpontosabb fegyvereket miközben "Ernő" a heti 1 orát játszó játékos csak villáskulcsal rohangál. "Ernő" nem fogja élvezni ha levadásszák mint 1 nyulat és a profi játékosnak se lesz kihivás áthugyozni "Ernő" fején...
Bár biztos én vagyok bárgyú ehez és ez az unlockos dolog csak szingli playerre vonatkozik. Bevallom remélem csak arra vonatkozik... -
atwe #6698 A hogy látom lesz gép igénye
-
#6697 Mi van itt?Fegyver kiállítás?:DMennyibe kerül a 6689-as hozzászólásba az a Mechem NTW-20 "kis" :) fegyver? -
#6696 POE? :) -
#6695 Jaja ez valszeg így is lesz :) -
#6694 Állítólag fél év alatt lehet mindent elérni a játékban (összes alt. fegyver minden medál+ amit mi még nem tudunk :) ) tehát szerintem 1-2 hét alatt meglessz annak a kit-nek a fegyvere amivel a legtöbbet játszól! -
Tgabbar #6693 Ha jól tudom ,nem egy pár nap alatt lehet majd unlock-olni a fegyvereket éppen ezért egyrészt. -
haxoror #6692 Gondolom pár nap alatt mindenki összegyűjt annyi pontot hogy meglegyen az unlockolt cuccosa, remélem azért a régi alap fegyverek is választhatóak lesznek.
Meg gondolom lesz egy csomó idióta is aki csít után fog itt rinyálni hogy neki a "pankór" kell MOST! :P -
#6691 CS:S pfffff :) -
Thanatos #6690 arról nem is beszélve hogy ki nem toja le magasról a css-t... :)
kéd gamenak kb semmi köze nem lesz egymáshoz 8még szerencse...) -
#6689 De ha nem csak amerikai fegyverekben gondolkozunk, itt van még pár érdekes példány:
[center]
Mechem NTW-20, egy 20mm-es "hordozható ágyú".
(ezt a játékban valahogy úgy lehetne elképzelni, hogy csak fekvő helyzetben lehet "elővenni" ;))
HK PSG-1, az SR-25-höz hasonló, öntöltő, 7.62mm-es, preciziós mesterlövészfegyver.
VSK-94 (vagy a tesója, a VSS Vintorez), egy 9mm-es, hangtompítós, igencsak csendes mesterlövészpuska. -
#6688 Nos annyi szent, hogy változatosabb lesz annál (egy vicc, hogy a CS:S-ben még mindig csak 1-1 játékosmodel van...). ;)))) -
#6687 Jaj, elnézést, olyan depi lettem, hogy már értelmezni sem tudok egy mondatot...
M82 is jó ilyen téren, igazából az a baj, hogy a játék szempontjából nem tudok nyilatkozni, az M24 ill. M40 (ami ha jól látom az alap sniper fegyver) is elég tápos, az M82-vel már a másik oldal APC-jeit lehet(ne) kilövögetni, szvsz ami azonban még illhet (amerikai oldalt tekintve), az az SR-25, "hivatalos nevén" az Mk11 Mod 0.
[center]
Fent két Remington 700-as katonai változat (hogy pontosan melyik, most meg nem mondom), alul pedig egy SR-25. -
#6686 szerintetek verni fogja a css grafikát? -
#6685 Ja azt tudtam hogy az M249 SAw betudja fogadni az M16 és M4 tárát de szerinted melyik lenne a legalkamasabb távcsöves puska a játékban amit bonusként megkap az ember? -
#6684 Hát ha az "amerikai" oldalt nézem, akkor a most rendszerben lévő fegyverek közül az M240 géppuska lenne (ez 7.62mm-es, ugyanazt a lőszert lövi, mint a G3, vagy az M14/M21), ez a szabvány közepes géppuska most az amerikai erőknél (az M249 SAW 5.56mm-es, ugyanazt a lőszert tüzeli, mint az M16/M4). Erre is lehet távcsövet szerelni, a spec. osztagok saját verziója (amit Mk48 Mod.0-nak hívnak) például általában 4x optikai irányzékkal van felszerelve. -
#6683 Nem kell......lesz sok jó más dolog ;) -
#6682 [végképp depresszióba sülyed] -
#6681 Hát pedig az lesz ha jól olvastam régeben de lehet hogy azota mást választotak ;) Miért te melyiket ajánlanád a többi játékban lévö távcsöves megnyitható váltózatának? Ja és az egyik kép nem jön be nekem :) -
#6680 Sajna nem....... -
#6679 Azt még talán elnézzük :D -
#6678 Ugye ez csak vicc? Anno az AA-t is ezért utáltam meg... -
#6677 Hát akkor akad egy kis probléma, ugyanis az árnykép és Gerzson képe is egy PKM-et mutat...
Ez a 'Kord', csak maga a fegyver 25.5kg... ezt aligha fogja egy katona cipelni...
Ez pedig a PKM.
Ami a Streetsweeper-t illeti, akkor ott tévedtem. ;) -
Tgabbar #6676 Értem....(nem értem :D ).Köszönöm a segítséget! -
#6675 Snipernél az M82 lesz :) -
#6674 Minden oldalon ugyan az lesz a megnyitható fegyverek arzenálja.