172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ben C #6753 point of existence -
Tgabbar #6752 Mi az a PoE ...? -
#6751 htxvm ;) -
#6750 PoE ? :D -
Tgabbar #6749 Kotász..?Dr Kotász..?
Hol vagy ,amikor a szükség van rád....:(?
(kb annyira hiányzik,mint sz@r a zsebből :D) -
#6748 Jöhetne már..........ááááááááááá :-) -
#6747 Nah itt én összeszedtem 1-2 dolgot....de sok mindent kihagytam :)
Majd kiegészítjük meg átírjuk ;) -
#6746 SAJNOS!!! -
#6745 Köszi....elég kielégítő ;) -
#6744 Ez Geronimo cikke!! #6728 -
#6743 A következőt írják kb.:""A rémhírkondér továbbfortyog...számíthatunk e arra vajon ápr 20-án a demo megjelenik-e..
Az EA-től nem kaptunk választ!Ha megjelenik akármilyen demo az a hivatalos oldalon lesz először...és így tovább!Vajon hihetünk e ebben két nappal előtte?
Mit gondolok én erről?Mikor fogja az Ea a véleményeink alapján a BF2 demo-t értékelni?""
sacc ennyi,ha valaki jobban le tudta fordítani és hibákat vélt felfedezni,bocs!! -
#6742 Amit írtam BF2-ről cikket bf.hu-ra abból sok dolgot majd ki lehet emelni....megadom rá az engedélyt :D -
#6741 Természetesen ;) -
#6740 a mijazabéef-től kezdve a hányszembőlállat90lánctalpa-ig minden :)
remélem, hogy majd számíthatok rád az összeírásnál ;) -
#6739 nah a faq-ba mik lesznek? :)
-
#6738 Te, látom egyre többen poe-ztok, egyszer tolhatnánk majd egy klán meccset is, mit szólsz hozzá? -
Thanatos #6737 szvsz ha alud legyen kövér és legyen a bannerba fent betéve bfhu flashváltozata amiben lehet scrollozni és nézni az egész lapot, simán beleférne már nem? :P -
#6736 há neméééted! az még +2 másodperc!!! :P
amúgy most 150kbyte, úgy, hogy benne van már a faq rész nagy része, csak még nem lehet oda átmenni :)
-
#6735 Amúgy meg inkább valami fasza M4-es gifet b@asszunk már bele a bannerbe :D -
#6734 Nem mind1...úgyis leszólták a bannert hogy 200 kb , +- 100 nem mind1 már? :D -
#6733 huhh 104kbyte, lehet mégse... -
#6732 jájj ez a gif anim majd megy a bannerba, nagyon tetszik :) -
#6731 Hát jah...de azért jól hangzott nem? :) -
#6730 nah izzítsuk a defit........kevesebb mint 3 hónap és már játszhatunk is :)
-
#6729 Kizártnak tartom, hogy két map múlva Demó......Nincs akkora Szerencsénk :-( -
#6728 Nah aki tud németül az ossza meg velünk, hogy mi van itt :)
Valami olyasmi, hogy 20-án demó :D -
#6727 Japersze :P
Meg aztán talán ha 1* lőttelek hátba....az is véletlen :) -
#6726 Na majd nyomhatunk még heli csatákat Geronimo.De ne lőjj hátba mindig ahogy teted,hiszen tudod,hogy én soha nem lőnélek hátba ahogy ezt tapasztaltad. -
#6725 jaja királyak a videók!!! -
#6724 Geronimo:Szorgosan nézegettem a videókat a bf.hu-n.:)Nagyon kemények.Este már nem tudtam válaszolni,hogy milyen volt a videó,mert bele merültem a wow gaméba és amikor 2-ő felé leléptem a wowról akkor már nem voltál msn-be,de egy szóval:KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!! -
#6723 Tört a szerverünk (TDC)! -
Tgabbar #6722 Úgy tudom az. -
#6721 a magyar POE szerver "tört" egyébként vagy nem? -
#6720 Azt írták a bónusz fegyverkről,h mindegyiknek van vmi "hibája",pl.:lassabban tÖltesz,érzékenyebb és beakad..stb...Ez jó ötlet,az már szar lenne ha a magasabb rangúaknak ilyen terminator fegyverei lennének! -
#6719 Van benne egy-két érdekesség ;) -
#6718 Boomtown interjú -
#6717 így van ;) -
#6716 Egy jó játékosnak mindegy, hogy milyen fegyvere van, illetve egy kezdő se lesz első a fragvadászatban egy jó fegyverrel (max ha beáll spawncampelni géppuskával/lángszóróval ) -
Kérdezd meg tőle, neki már van ilyenje. ;)
(amúgy saccra olyan 3-4000 $ lehet) -
haxoror #6714 Ami persze teljesen irreális hiszen a jackhammer két legnagyobb előnye a hagyományossal szemben a gyorsabb újratárazás ill. a nagyobb tűzsebesség :(