172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#6433 Nemtudom hol az a F.A.Q.
-
#6432 Mikorleszmárdemó? -
#6431 Jóóóóaz :D -
#6430 Azér a létra LOL! + a shotgun lövés :D ! -
#6429 Itt már jobban össze vannak szedve a videók :) -
#6428 Hát a folytatás valami eszméletlen..... -
#6427 Megint egy új videó...a q gomb folytatása :)
itt :) -
#6426 Köszi, csak sajnos mostanság kicsit kihalt a dolog, kevés a szabadidő, sok a meló. ;) -
#6425 Bajnak nem baj, csak megállapítás. Amúgy arra vonatkozott a megjegyzésem is, a BF42-ben és a BF:V-ben is irtó érdekesen repültek a repülőgépek, legalábbis nekem, aki a szimulátorokhoz van szokva. A fejjel lefele repülésen ezért is nem csodálkoztam. ;) -
#6424 Nah megnéztem a videót...nem szar :) -
#6423 Nabazz....hazaérek melóból azt olvashatok, mint a gép :)
A videót meg most töltöm :)
BB-vel meg csak 1et tudok érteni ;) -
#6422 Igen és is arra gondoltanm amit Joe koléga is irt amikor majdnem fejjel lefelé lebeget a JSF és szerintem a filmet kéne megnézni mielöt jön a komment amugy hi -
#6421 nah akkor mostmár csak azt nem értem, h akkor miért baj a banner, a faq és a magyar bf portál "reklám" itt, ahol ez a téma? :))) -
#6420 Valami elbaszott szep ez a gep is... kicsit alacsony a kep felbontasa, de amugy zsir nagyon... bekoltozok a pilotafulkepbe :D -
#6419 Kohomm... es bajod? :D
Ize, pont annyi info van rajta, hogy az ember szepen valaszt kapjon az alap kerdeseire, illetve, hogy eltalaljon olyan helyre ahol a tovabbiakrol is tudnak erdemben mondani valamit. Ugy hiszem hogy centire pontosan erre valo a felso banner.
Megis te mit raknal oda? Egy Bf preview cikket? :D
Kerdest be lehet nyogni, ekkor kap egy klasszikus
"GOTO BANNER" utasitast, ha olyan a nyoges. -
#6418 Es ez baj? -
#6417 LOL -
#6416 OFF
Király az oldalatok ami az aláírásodban van :D ! Főleg ez a mondat "a US Air Force pilótájaként a híres F-15C-vel, a világ jelenlegi legjobb rendszerbe állított vadászrepülőgéppel repülhetünk" nyerte el a tetszésemet :D ! Ja és a naptárak is királyak!
ON -
#6415 Szerintem Gerzson nem arra gondolt, hogy hé lebeg a JSF...inkább arra amikor a végén fejjel lefelé lebeg :D + belecsapódik a földbe!
Szerintem simán lehet látni merre mész...na meg gyorsan kell kiadni a parancsot :D ... -
Tgabbar #6414 Csak az a baj,hogy sajnos nagy teret vesznek el a látómezőböl.Félő,hogy menekülés közben ha rádiózni akarok ,majd mindennek nekimegyek :). -
#6413 Mi a furcsa abban, ahogy az F-35B lebeg? Mondjuk tény, hogy messziről ordít, hogy "hé, én egy kommersz lövöldözős játék vagyok, és nem szimulátor", de ennyi (a BF sorozat repülőgépei eddig is irtó furán repkedtek, biztos nem akarják megszakítani a hagyományokat ;))).
A menű egyébként tetszik, sokkal jobban kezelhetőnek tűnik, mint a BF42 nehézkes billentyűs menüje. -
Thanatos #6412 tény :) -
#6411 az lehet, de akkor eleg csak annyit beirni h "banner->faq" es nem kell elmegyarazni 1esevel minden dolgot minden 1s uj embernek.
flame oFF -
Thanatos #6410 2. ópció inkább az hogy kázmér ugyanugy benyögi a kérdését mert fel se merül benne hogy emgnéze a banner-t mitn a legtöbb newreg... :P (aki meg nem az az meg amugy is rájönne... :P)
de amugy ez lényegtelen kinek mi tetszik, maga a banner megvalósitása tényleg király és midnen tiszteletem érte... -
Thanatos #6409 épp ezaz hogy az olyanokon uygse segit a csoda faq amire csak ráviszed az egeret emrt fel se merül benne, akinek meg eszébe jutna az emg ugyse kérdez már ilyet :P -
#6408 Ja mondták hogy még lesz movie ;) -
#6407 Van egy olyan érzésem, hogy ezektől a Royal Danish Combat Elite-től még kapunk jónéhány ilyen videót.
Szeretlek Dánia ;-) -
#6406 A video maga nem rosz és a játék menüit mutatja meg igaz nem lesz igazán érdekes :) és LOL amikor a JSF lebeg elégé érdekes pozicioban -
#6405 Itt van a tegnapi Gero videojához egy nagyobb video is ez több mint 6 perc BF2 :)
Ja és ez a mostani legkirályabb baner mit láttam a bf42-s baner elött. -
#6404 Nem értem mi a baj a bennerel.Szerintem is jó.De akinek nem tetszik a banner az csináljon egyet és mutassa meg,hogy mit tud és,hogy milyenek képzeli a bannert. -
#6403 A Banner szerintem is jó,amit joebacsi csinált és nekem tetszik. -
#6402 Érdekes egy movie! -
TS Zolly #6401 Nemértem. Minek fikázni a bannert, nekem szép gyorsan jön, tán még 2 sec se kell, és még jól is néz ki. Operával szar? Használj mást.
Egyébként mikor lesz demo? -
#6400 namost itt egy ember, mondjuk Kázmér...Kázmér még életében nem látott béefet, de a haveroktól már hallott róla. Viszont Kázmér már régóta fórumozik az sg-n. Rábukkan erre a topikra.
Első lehetőség: nincs banner, nincs bf.hu:
Kázmér elkezd kérdezősködni hogy milyazabéef? Szépen elmagyarázzák neki türelmesen képekkel illusztrálva, hogy mégis valami fogalma legyen a dologról. Namost ez eddig kb 2 oldalnyi hozzászólás...Utánna Kázmér ki akarja próbálni interneten is...újabb 2 oldal...igenám de neki nincs eredeti játéka...
És ekkor rátalál a topikra Kázmér2....
Második lehetőség: van egy szaros 150kbyteos banner egy faq-al, és pár haszontalan linkkel, amivel a bfhu-t reklámozza
Kázmér betölti a topicot, úgy érzi hogy a fél élete lepergett abban a 2 másodpercben, de nagy nehezen a végére ér...ekkor valami hirtelen felindulásból rákattint a bf.hura, amiről még életében nem hallott, de úgy gondolja hogy rossz nem lehet...olvasgatja, nézegeti, olvasgatja, nézegeti...majd rájön hogy ez kell neki, és go netre...namost ekkor megint rákacsint a bannerra...talál valami olyasmit hogy faq, és azon belül egy "Hogyan tudok neten játszani?" kérdést...szépen rákattint, és pontról pontra végigköveti az olvasott lépéseket és már megy is hentelni...Kázmér2vel az oldalán...
hmm...sztem is fas*ság a banner, mert kevés az érdemi információtartalma...
nah joccakát -
#6399 1. egy ugyanekkora jpeg kép kb 80 kbyte, szoval ez kb 80kbyteal magyobb
2. akit érdekel a bf2 topic, az valszeg játszani is akar vele és annak tuti nem modemes netje van. namost szélessávú nettel a letöltési sebesség kis hazánkban minimum 40-45kbyte/sec. tehát a flash banner miatt 2 masodperccel nagyobb a letoltesi idő. A túlzott sebességfanatikusokat kivéve, sztem nem zavar senkit ez a +2 sec
3. lassan kész leszek azzal is, hogy a faq kattintható lesz, és mindenféle alapkérdésre választ lehet majd itt kapni, ezen a szaros 150kbyte-os banneren, hátha megússzuk azt, ami a hl2 topicban volt...
4. aki tisztában van minden információval amit a bannerből nyerhet, és úgy érzi, hogy egészségére káros az az elvesztegetett 2 másodperc, az még mindig létrehozhat egy "új szűrőt"...
-
#6398 Érdemi haszna valóban nem mindig van, de miért is? Mert vannak olyan emberek akik állandóan kérdezgetik, hogy "Mikor lesz demó?" vagy "Mikor jelenik már meg?" ahelyett, hogy egy pillantást vetne a bannerra és rávinné azt a ki******* egeret a FAQ-ra, hogy megnézze. Na de mind1....nekünk tettszik és ez a lényeg :P -
Thanatos #6397 amugy technikailag tényleg minden elismerés a készitőé, én ezt nem is vitattam hogy nem jó... -
Thanatos #6396 tény de még a "forum képét is rontja" ;PPPPP
amugy nemtom feltünt -e nem is én tettem szová és személy szerint én nem is nézem, erre való az adblock ;) (ennek az ff kiterjesztésnek még a neve is illik az esethez emrt ez a banner gyk, egy 100% bf.hu reklám, érdemi normális információtartalma igen csekély a reklámon kivül :P) -
#6395 Mi örülünk és büszkék vagyunk, hogy ilyen fasza bannere van a topicanak....akinek nem tettszik az ne nézze...ennyi -
#6394 Húbazz, mekkora is az a 150k...legalább 0.1 sec amíg leszedi......LOL