Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nem a documents és settings-ben van? 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hello Benci!Nekem Xp van a gépemen de én sem találom sehol.Bocs,de sajnos nem tudok segíteni!<#nemtudom>
bency
Sziasztok!Miert van az hogy nem talalom sehol a Save Game fajlt? WIN7-em van,es magyar....

:) Semmi okosság :P

:-)

Én ha jól emlékszem akkor 4-szer csináltam végig a karriert, az elején egy Nissan 240SX-et választottam, majd 350Z, utána pedig egy Skyline-om volt.

Hiába nem egy mai darab már ez a játék, néha még mindig elõveszem és megyek néhány kört a kedvenc járgányaimmal... :-)
Aquir
Jaj én most játszottam 3-madszor is végig, ugyanúgy Mazda Miata-val, mert élvezetes, elég egyszerû kis játék 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szabcsa
Sziasztok!
Letudná nekem írni valaki, hogy windows7-nél hova kell tenni a mentéseket??
Elõre is köszönöm!

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

Szia Youtube!
Ne a felugró ablaknál menj a Play-re(ott a Quit-ra kattints),hanem a játék ikonjára az asztalon és akkor elindul.
Amikor megnyitnám a játékot azt írja ki hogy PLEASE INSERT DISC 2. Most mit csináljak???

hali
valaki nem tud egy Nissan Silvia-t a játékhoz?
elõre is köszi

Hello azt szeretném kérdezni hogy a mentést amit netrõl töltöttem azt hova kell betenni?
Köszi.
PrisonMan
Úgy látszik a gép nem vezet valami stílusosan <#nevetes1><#kacsint>

PrisonMan
PM ment, jó játékot! <#vigyor0>

Császtok!
Egy kis segítség kellene. Segítsetek már,hogy honnan tudnám letölteni a Need For Speed Underground 2 játékot! /Nem demo-ban ,és nem a 2010-es változatát! Elölre is köszi! e-mail: [email protected]
PrisonMan
Húh azért az durva lenne bug lenne, ha elfogynának az outrun autók is <#wow1>
Csak azt tudom tanácsolni, hogy menj, menj, menj türelmesen a városban és egyszer csak szembe találkozol egy ilyen autóval. Ha még ilyenkor sincs lehetõség Outrun-ra, akkor pl menj vele és ezzel "felidegesíted" és benne lesz az outrunban.

Egyébként mi elõzte meg azt nálad, hogy elfogyott a versenylehetõség? Lehet hogy sok kocsid van, de kevéssé tuningolva? Pl 2 vagy 3 kocsi 1-2 csillag alatt?

PrisonMan
Itthon nekem is Win7-em van - de itthon még nem próbáltam LAN-on, csak suliban ott viszont XP van. Próbálj keresni google-n pl ilyen kulcsszóval, hátha : underground 2 lan windows 7

Vagy talán ez a videó is segíthet <#kacsint>

de már olyan autok sincsenek benne.sehol az egész játékban.
Hali mindenki!
Olyan kérdésem lenne hogy a NFS 2-vel játszott már valaki windows 7 alatt lanba és ha igen írja már le hogy hogyan!
Elõre is köszi
PrisonMan
Kérdés: Elakadtam a játékban. Toltam, mint állat, de egyszer csak elfogytak a küldetések. Vége van vagy mi?
Válasz: Nyomjál egy pár Outrunt és meg fognak jelenni.

Kérdés: Mi a rák az az Outrun?
Válasz: A kis háromszögekkel a térképen jelölt autók ellen lehet nyomni egy kis száguldást, ha mögé mész közel azonos sebességgel és böksz neki egy Entert.

FAQ <#vigyor0>

hi all.Mit kell csinálni akkor ha a térképen semmi versenyt nem jelez,és minden riválist megvertem? Tuti hogy nincs vége a játéknak,emrt mmég van olyan városrész ahova nem lehet menni
nálam meg a menübe megy lefelé magától.. :/

PrisonMan
Tegnap nekem is pont ezzel volt a gondom. Igaz én Portable verziót használok, lehet ez máshova rakja a mentéseket, de valószínûleg a módszer ugyanez lesz. Keress rá erre: NFS Underground 2
Valahonnan a C-rõl elõ fogja kotorni a mentésedet <#wink>

<#nemtudom>
Win7-en tudja vki hogy hova rakja a mentést a játék?
elõre is köszi

piszkakuki
oké amelyiknek töb volt annak csináltam de még mindig nem kaptam semmi sms-t + a pénz is elfogyott 😞

Azt csináld meg amelyiknek több a csillagja...
piszkakuki
és van vagy 4 kocsim az öszeset csináljam meg?
mert van aminek 2-3 csillagos

Csatlakoznék az elõttem íróhoz, menj el body shopba, vedd meg rá az új cuccokat amelyek növelik a vizuális csillagod...

Majd ha megvan az elvárt vizuális érték akkor kapsz sms-t amiben fotózásra invitálnak... 😊
Kocsi értékelését kell növelni.
piszkakuki
helló segitsetek lécci Xboxon jáccok és elakadtam 62%-nál már a Suv versenyek is kész vannak és az összes verseny és már az utakon sincs elenfelen vagyis Outrun futam sincs már elõre is köszönet

Papi08 több oka is lehet, ezt így kapásból nem lehet megmondani. Az egyik jellemzõ lehetõség, hogy vmelyikõtöknél a tûzfal aktív... kikapcs feltétlen minden gépen! A másik, hogy nem tudom cseréltéttek-e a server.cfg-t. Ha nem, akkor át tudom passzolni, üznej akkor. Van még pár ötlet, de az már kicsit bonyolultabb... 😊 Üdv.:
Tuckeyka

Sziasztok!
Régóta játszom már az ug2-vel neten, ha bárkinek segítség kell szívesen segítek! Van egy szoba ahol még vagyunk páran (elõttem Mátémester15 hsz-ban van a link), jöhetnétek minél többen! Ha meg vkik máshol nyomják a hamán, jöhet az ID, meg a pwd! Üdv.:
Tuckeyka

Aki akar játszani annak:
Hamachi szoba:ZoNoTa
jelszó: zonota
Több információ: www.tuckeyka.tar.hu
shumika
Nyomj pár outrunt.
Outrun definiciója😮utrun közel mész egy kocsi farához és enter le kell hagynod 300m-re szabad utvonal.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

papi08
Akkor passz, a karrier állása T vagy F4.

13 éve itt. Szép idő.

Az én autómon, már lassan a gumi is szénszálas, de semmi!
Kösz a segítséget!

Még valami! Hol tudom megnézni a karrier állását, hogy hol tartok?
papi08
A SUV verseny a terepjárós verseny, de engem volt hogy csak akkor engedett tovább, ha egy szénszálas cuccot tettem az autóra.

13 éve itt. Szép idő.

Helló mindenki!

Olyan gondom lenne, hogy most kezdtem el játszani a nfsu2-vel és elakadtam. A második szakasz összes versenyét megcsináltam, beleértve
a menüben található befejezetlen versenyeket is. De nincs már verseny
a tuning fullon,de nem nyílik meg a 3. pálya.???????? Visszaolvastam,
ezt a kérdést már elõttem 2x is felteték. Válasz nem olvasható rá.
Illetve egy válasz érkezett, SUV versenyeket kell csinálni. EZ MI????
Valaki segítsen lszi!!!!
:-)

papi08

13 éve itt. Szép idő.

adikakk
Jó estét.
Multiztunk kicsit papi haveral.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

hello!nekem is ugyanez a gondom.sajna nem tudok neked segíteni.de engem is bosszant kicsit.
papi08
Sziasztok! Egyik barátommal ha próbálok Hamachin játszani, akkor nem jeleníti meg a szervert, neki ha én csinálok, és nekem ha Õ csinál.
Mi lehet a gondja? Elõre is köszönöm a válasz(oka)t!

13 éve itt. Szép idő.

Mark98
Valaki segít abban hogy torrentrõl letöltöttem az Underground 2-t és nem tudom hogy telepítsem fel. Ha valaki tudja megkérhetem hogy írjon privát üzenetet és ott magyarázza el? Fontos lenne! Elõre is kösz!

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

hello!hogy kell játszani hálózatba hamachival?aki tudja legyen szíves írja meg,elõre is kösz.
LeventeV
elo hamachi szerver van meg?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

péistike
sziasztok felraktam a játékot és nem tudom meik filét kell DAEMON Toolas-ba rakni ha valaki megmondja 10000hála!!!!

GTS

szia

Probáld meg imagebe másolni a gépre és onnan futasd.
Virtuális meghajtóval pl:power iso,deamon tools-al.
Az image-t neroval,alkohol 120 is meglahet csinálni.
Remélem segitetem
Nekem is következetesen lefagy a gép illetve 10 percenként... A spped2.exe hibával.
A konfig: XP SP3; Pentium Dual E2160 1,8GHz; GeForce 8600 GTS 256MB, 2GB DDR-RAM.

Sehol nincs egyértelmû válasz a probléma megoldására, sõt semmilyen használható válasz. Régóta szüttyögök a probléma megoldásával, és szeretném már megoldani végre.

Ha valaki tud konkrét megoldást, please, help me e-mail-ben:

[email protected]

Köszönöm elõre is!
sziasztok!az lenne a kérdésem,hogy elindul-e valahogyan a játék CD nélkül,ha igen akkor hogyan???mert nekem szerintem a CD miatt akad kicsit.<#conf>