14991
-
#14911 Hello mindenki! Mindent úgy csináltam ahogy írtátok csináltam az outrun-okat meg is kaptam mindent csak azt nem értem hogy miért csak egy kocsin tudom megcsinálni a széles kasztnit??? 240sx és egy sentra van a garázsomban A 240sx-en van minden tunninig 10.0 a Sentra-t nemtom szélesíteni A garázsba is belemásztam a térképbe a 3. szintig kész minden verseny beleértve a SUV-okat is!!! Kb 7szer nyomom végig és még sose adta be a szélesítést magától a játék amúgy mindent felold. Mit tudnék tenni még? -
#14910 hello mindenkinek az lenne a kérdésem hogy hogyan kell a mentéseket berakni a gémbe úgy hogy a saját profilom is maradjon mentést töltöttem de nem történt semmi mik beraktam szal HELPsegítségeteket előre is köszönöm
ui magyar xp-m van és tom hova kéne tenni saveket azér kéne a save mer nem akarok hamar megőszülni a gém előtt és kicsit szórakozni is kell -
Apocalipto #14909 1280*1024 a max. Akkoriban az is csúcsszupernek számított, aki bírta olyan felbontáson... -
belcure #14908 Üdv! Már sokfelé keresgéltem,de nem találtam megoldást arra hogy 1680x1050-es felbontáson játszam a játékot,mert az a latt nagyon orssz :( Tudna valaki segiteni? 4850hd kártyám van ha számit , és win 7! Kösz előre is! És NEM,nem akarok másik NFS-vel játszani mikor azok kulák... -
martenki #14907 Hello mindenki!
Látom hogy a fórum nagyon hosszú tehát nem olvasom végig csak épp ma volt egy rekordom UG2-ben szal gondoltam megosztom veletek : a tolatásom egy huzamban az autópályán 11013 pontot ért :D
Na szép napot! -
#14906 Köszi !!! -
#14905 Engedélyezd a mappa beállításaiban a nézetnél a rejtett mappák megjelenítését!!!
Nyisd meg a sajátgépet aztán Eszközök/Mappa beállításai/Nézet: rejtett fájlok és mappák megjelenítése-> ezt pipáld ki aztán
C:\Documents and Settings\"gépnév amit adtál telepítéskor"\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 -
#14904 Hellosztok !
Meg mondanátok, hogy hol lehet megtalálni a profilok mappáját ?
Dokumentumok közt ???? mer ott nincs nekem. -
#14903 Miért áll le időnként a speed2.exe Win7 64bit alatt? -
Narusco #14902 esetleg ha valaki pm-ben írna és msnen tudna segiteni azt is megköszönném -
Narusco #14901 sziasztok
hamachin akarnánk lanozni, de valamiért nem látjuk egymás szerverét. hamachi prioritást átállítottuk, a server.cfg-t kicseréltük. így sem megy, aki esetleg le tudná írni az egész dolgot, hogy elejétől kezdve mit kéne csinálnunk, az ne habozzon, kihagyhatatlan ajánlat ! nah köszi előre is -
#14900 welldone -
#14899 Sziasztok!
Nem egy mai játék az NFS:UG2, de szerintem mind a mai napig örökzöld. (:
Egyrészt azért, mert bármilyen konfigon elfut ma már (akár egy gagyi laptop gagyi, integrált videókártyájával is), másfelől pedig azért, mert MOD-dolható, sokan kísérleteztek már vele, és találtam most egy viszonylag stabil megoldást:
http://nfshungary.hu/lexikon.php?cikkid=2548
Több autó is létezik, amit be lehet rakni, amivel lehet moddolni, itt van pl. egy Suzuki Swift 1.6:
http://www.nfshungary.hu/letoltes/suzuki_swift_1_6
(a letöltéshez regisztrálni kell, és be kell, hogy légy jelentkezve)
A kép nem az enyém, és az iromány sem, de gondoltam, itt is érdekelhet sk embert!
Én visszateszem most a gépemre, mert újra jó szorakozást nyújthat, ezek a régi játékok a moddolás után érnek be szerintem, és úgy válnak 1000%-osan élvezhetőekké. Legalábbis én így látom.
Üdv: Bepe -
#14898 Valaki abban tud segíteni,hogy miután megcrackelem a játékot belépek és ha egy verseny után vissza akarok térni felfedező módba akkor nem áll le a töltés csak tölt és tölt míg be nem zárom feladatkezelővel. -
zsomboor #14897 Nekem xp van szal nem hiszem hogy az op. a baj mert ugyan úgy nem működik xp-n se (legalább is nekem nem) -
Ladizlav #14896 Remélem, hogy valaki előbb vagy utóbb segít, akinek már volt ilyen problémája és megoldotta. Emiatt nem akarnám feltenni az Xp-t. -
Szabi1991 #14895 win7en laptopon nálam jó, lehet is multyzni.. de egy ideje önálló életre kelt a kúrzor és mászkál lefelé.. touchpad is kikapcsolva de ugyanúgy mászkál el.. :/ -
zsomboor #14894 Én nem tudok segíteni de nekem is ilyen problémám van -
Ladizlav #14893 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy amikor lan menüpont alatt a lobby menübe lépnék, akkor ezt írja ki: ,, You have lost your connection to the EA server. Please make sure your network adaptor and cable are plugged in. " Tudnátok segíteni? Talán az op rendszer lehet a probléma? /windows 7 és Vistánál is ezt írja ki/ Válaszotokat előre is köszi! -
DIESEL DOG #14892 Win7 alatt nem biztos hogy igy van, de XP alatt ez az elérési helye:
C:\Documents and Settings\"Rendszergazda"\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2\"név" -
#14891 nem a documents és settings-ben van? :P -
nfsu2chrys #14890 Hello Benci!Nekem Xp van a gépemen de én sem találom sehol.Bocs,de sajnos nem tudok segíteni! -
#14889 Sziasztok!Miert van az hogy nem talalom sehol a Save Game fajlt? WIN7-em van,es magyar.... -
DIESEL DOG #14888 :-)
Én ha jól emlékszem akkor 4-szer csináltam végig a karriert, az elején egy Nissan 240SX-et választottam, majd 350Z, utána pedig egy Skyline-om volt.
Hiába nem egy mai darab már ez a játék, néha még mindig előveszem és megyek néhány kört a kedvenc járgányaimmal... :-) -
#14887 Jaj én most játszottam 3-madszor is végig, ugyanúgy Mazda Miata-val, mert élvezetes, elég egyszerű kis játék :) -
#14886 Sziasztok!
Letudná nekem írni valaki, hogy windows7-nél hova kell tenni a mentéseket??
Előre is köszönöm! -
nfsu2chrys #14885 Szia Youtube!
Ne a felugró ablaknál menj a Play-re(ott a Quit-ra kattints),hanem a játék ikonjára az asztalon és akkor elindul. -
youtube #14884 Amikor megnyitnám a játékot azt írja ki hogy PLEASE INSERT DISC 2. Most mit csináljak??? -
Csontimester #14883 hali
valaki nem tud egy Nissan Silvia-t a játékhoz?
előre is köszi -
krist1995 #14882 Hello azt szeretném kérdezni hogy a mentést amit netről töltöttem azt hova kell betenni?
Köszi. -
#14881 Úgy látszik a gép nem vezet valami stílusosan
-
#14880 PM ment, jó játékot! -
gabor19900829 #14879 Császtok!
Egy kis segítség kellene. Segítsetek már,hogy honnan tudnám letölteni a Need For Speed Underground 2 játékot! /Nem demo-ban ,és nem a 2010-es változatát! Elölre is köszi! e-mail: [email protected] -
#14878 Húh azért az durva lenne bug lenne, ha elfogynának az outrun autók is
Csak azt tudom tanácsolni, hogy menj, menj, menj türelmesen a városban és egyszer csak szembe találkozol egy ilyen autóval. Ha még ilyenkor sincs lehetőség Outrun-ra, akkor pl menj vele és ezzel "felidegesíted" és benne lesz az outrunban.
Egyébként mi előzte meg azt nálad, hogy elfogyott a versenylehetőség? Lehet hogy sok kocsid van, de kevéssé tuningolva? Pl 2 vagy 3 kocsi 1-2 csillag alatt? -
#14877 Itthon nekem is Win7-em van - de itthon még nem próbáltam LAN-on, csak suliban ott viszont XP van. Próbálj keresni google-n pl ilyen kulcsszóval, hátha : underground 2 lan windows 7
Vagy talán ez a videó is segíthet
-
colos92 #14876 de már olyan autok sincsenek benne.sehol az egész játékban. -
miszizo #14875 Hali mindenki!
Olyan kérdésem lenne hogy a NFS 2-vel játszott már valaki windows 7 alatt lanba és ha igen írja már le hogy hogyan!
Előre is köszi -
#14874 Kérdés: Elakadtam a játékban. Toltam, mint állat, de egyszer csak elfogytak a küldetések. Vége van vagy mi?
Válasz: Nyomjál egy pár Outrunt és meg fognak jelenni.
Kérdés: Mi a rák az az Outrun?
Válasz: A kis háromszögekkel a térképen jelölt autók ellen lehet nyomni egy kis száguldást, ha mögé mész közel azonos sebességgel és böksz neki egy Entert.
FAQ -
colos92 #14873 hi all.Mit kell csinálni akkor ha a térképen semmi versenyt nem jelez,és minden riválist megvertem? Tuti hogy nincs vége a játéknak,emrt mmég van olyan városrész ahova nem lehet menni -
Szabi1991 #14872 nálam meg a menübe megy lefelé magától.. :/