Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
talán fel tudnám dobni a topikot egy új design-al.
felkratam win7-re az nfs underground 1-et és rákatintok és csak fekete háttér + egér jön be:SSS mi lehet a problem??
A VW-t szeretném megfordítani, hogy úgy nézzen ki mintha tolatnék amikor elõre megyek. Tehát az orrát lássam játék közben.
Nembaj ha nem szép, úgyis csak a dekorozás miatt kell a shop-ba.
Multiban hogyan tudnánk menni az összes autóval, bármelyik pályán? Nincs hozzá valami kód?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y
Nem tudjátok miért nem akarja az Underground 2 megjegyezni a billentyûzetkiosztást? Újraraktam már, 1.2-re patcheltem, widescreen patch-et tettem rá, de anélkül se jó. Ugyanazzal a verzióval játszok évek óta, de eddig ilyen bajom nem volt. Csak az oprendszerem lett más, régen xp volt, most win7.
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y
Elõre is köszi, aki betudná szerezni, vagy esetleg megválna érte. (Mikor utoljára láttam 990 Ft-ért volt, tehát valami hasonló összegért venném meg)
Nekem fenn van a játék Xp-n és Win7-en is. A baj csak az hogy Xp-n beragad a rajtnál Win7-en pedig nem enged be LAN-nál a lobbyba.
Kérem aki tud segítsen ha lehet e-mailban mert úgy könnyebb visszakeresni.
e-mail: [email protected]
Szöki.
nekem nem tudnál segíteni?
Azt nem tudom hogyan lehet betenni zenét,de én a sima zenelejátszót indítom el és utána a játékot.Gyorsbillentyûkkel lehet váltani zenét játék közbe is.
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
Olyan problémám van az NFSU 2-vel, h a menüben meg játék közben nem érzékeli a billentyûzetem. menüben is csak egérrel
tudok "mozogni". SMS-t eltudom olvasni, a tabot beveszi de se az entert se a szóközt nem veszi be és így elakadtam mert egy
megnyert verseny után kiírja h válasszak szponzort de nem tudok választani mert nem veszi be se az egeret se az entert,
semmit. Valaki tudna segíteni?
Nálam is akadozik, úgyhogy inkább hanyagolom.
Itt le van írva részletesen hogyan kell berakni az autót:
http://www.nfshungary.hu/letoltes/need_for_speed_underground_bmw_m3
Itt még találsz autókat ha a képek alatti névre kattintasz:
http://www.nfscars.net/home/index/underground2.aspx
Ezt amúgy már én is próbáltam,de utána akadozott elég rendesen.
Sok sikert!!!
Kérdésem lenne, biztos volt róla már szó, de idõ lenne visszakeresni... :)
Szóval Underground 2-ben multiplyer-ban csak egyszerû versenyeket lehet menni? Vagy esetleg lehet bajnokságot is?
Lanozni szeretnénk, autoversennyel amiben bajnokság van, elején kocsit választ és végig nyomjuk a pályákat, közbe meg karbantart esetlegleg tuningol vagy jobb kocsit vesz, játéktól függõen.
Undergound 2-ben ez lehetséges? Vagy keressék más játékot?
Valaki meg tudja mondani, hogyan kell autókat berakni?
Aztán: Helyi lemez(X:)\Document and Settings\(Your)User Name\Local Settings\Application Data\Underground 2
Ezen belül megtalálod a savegameket.A savegame csak akkor mûködik, ha a megfelelõ nevû könyvtárban van 1 azonos nevû "mittomén" milyen fájl.
Tehát: a WinRar-ban csinálsz 1 a savegame-nek megfelelõ könyvtárt, és belemásolod a letöltés során a birtokodba került "mittomén" fájlt.
Betöltöd a játékot, és voálá..
Szívesen!!
Bestbuy matricát akarok feloldani, de beírom az adott kódot a "Press Enter" képernyõre, és utána nem történik semmi.Hálás köszönet a segítségért.
Most cseréltem le nemrég 14 kocsit. Kemény meló volt ,de megérte. Van közte Ferrari, McLaren, MB, Ford Focus RS, stb. Ja, és új tárcsákat is sikerült csinálnom.
Most telepítettem a játékot és töltöttem le egy 100%-os mentést és azt irja hogy a dokumentumokban van egy mappa aminek a neve: NFS Underground 2 és oda csomagoljam ki de nekem nincsen meg ez a mappa gondolom ez ugy szokott létrejönni hogy játszom rajta és hogy elmentem a profilomat párszor és akkor megjelenik a mappa a mentésemmel és oda kéne kicsomagolni de nekem ez a mappa nincs meg és már a második városrésznél járok és ott is már megcsintem 5 versenyt... (mindegyik drift xDDD) válaszotokat elõre is köszönöm Sziasztok.
Segítsetek nekünk kérlek mert nem tudunk rájönni mi a gond :/
Jamaica a Jamaicaiaké.