Need for Speed Underground 2

Oldal 1 / 300Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nekem nyolc:) pár napja telepítettem fel újra, épp csak az utolsó részleg van hátra..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sziasztok, ha szeretnétek új hg-t, szavazzatok meg, ahogy látom az elõzõ már 2.5 éve lelépett az sg-rõl.
talán fel tudnám dobni a topikot egy új design-al.

http://www.youtube.com/v/WJZ5sxI5SUI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Sziasztok lenne 1 olyan kérdésem hogy laptopon 1366*768-ra hogy a fenébe tudnám átállítani ? néztem angol,német furomat találtam 1 progit az uniwsot de akármit csinálok nem látja a ''SPEED2.EXE''-t meg tudnátok nekem mondani hogy tudom megcsinálni ? laptop: asus k53sv os:win 7 64bit profesional

nekem a játék közben leáll és azt írja hogy a speed.exe leáll valaki tud segíteni mert én nem tudom hogy ilyenkor mivan <#fejvakaras>
hali
felkratam win7-re az nfs underground 1-et és rákatintok és csak fekete háttér + egér jön be:SSS mi lehet a problem??
Tudna valaki segíteni egy modell elkészítésében?
A VW-t szeretném megfordítani, hogy úgy nézzen ki mintha tolatnék amikor elõre megyek. Tehát az orrát lássam játék közben.
Nembaj ha nem szép, úgyis csak a dekorozás miatt kell a shop-ba.
Sziasztok
Multiban hogyan tudnánk menni az összes autóval, bármelyik pályán? Nincs hozzá valami kód?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

megvan

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

De hol van az hogy C:\Documents and Settings\"gépnév amit adtál telepítéskor"\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 ?

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

Aquir
xp-n ez a címe...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Windows XP-n? Mert nekem arra kéne és magyarul van meg a játék meg a Win is

Aquir

A Mentést hova kell tenni???<#email><#integet2><#nemtudom><#nezze><#kerdes>

Aquir
csinálj meg minden versenyt, vannak rejtettek is, azokat nem mutatja a térkép, és tuningolj minden kitevõbõl a legjobbat (ált. a krómozott kiegészítõk), meg színezd a kereket, etc.

Sziasztok? Hogy lehet megcsinálni valamivel hogy a tuning a térkép full legyen?

A mentést akarom és Win xp-n

Ha megmutatod melyiket szeretnéd belerakni, akkor segítek.
És ugy ha kicseréli valamelyiket? Windows XP-vel<#kerdes><#email><#nemtudom><#nezze>

Sajnos sehogy.
Sziasztok! Megtudnátok mondani hogy hogy kell autót ugy beletenni hogy ne cserélje le egyiket se?<#nemtudom><#nezze><#nevetes1>

illesgergely
Kösz a tippet, de sajna adminként sem jó. Sebaj, már kezdem megszokni, hogy minden indításnál át kell állítani 4-5 gombot, annyira nem nagy tragédia.

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Nálam is ez van, 3 win7-es gépeken. Érdekes, de a gamepad konfigját megjegyzi. Esetleg próbáld meg adminként futtatni, a lan játszmára az megoldás.
illesgergely
Sziasztok!

Nem tudjátok miért nem akarja az Underground 2 megjegyezni a billentyûzetkiosztást? Újraraktam már, 1.2-re patcheltem, widescreen patch-et tettem rá, de anélkül se jó. Ugyanazzal a verzióval játszok évek óta, de eddig ilyen bajom nem volt. Csak az oprendszerem lett más, régen xp volt, most win7.

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Aquir
yay!

JackTar
Megoldódott, most már nem aktuális!:D

JackTar
Hi! Valakinek megvan-e esetleg bontatlan, eredeti állapotban ez a játék? Természetesen PC-s verzióban. Késõn eszméltem, és most már nem találom sehol, és jó lenne beszerezni.

Elõre is köszi, aki betudná szerezni, vagy esetleg megválna érte. (Mikor utoljára láttam 990 Ft-ért volt, tehát valami hasonló összegért venném meg)

Sziasztok!
Nekem fenn van a játék Xp-n és Win7-en is. A baj csak az hogy Xp-n beragad a rajtnál Win7-en pedig nem enged be LAN-nál a lobbyba.
Kérem aki tud segítsen ha lehet e-mailban mert úgy könnyebb visszakeresni.
e-mail: [email protected]
Szöki.
Ja most látom az elõzõ bejegyzésed,ebben sajnos nem tudok segíteni.
Hello Mr Jack attól függ mi a próblémád!
szia nfsu2chrys!
nekem nem tudnál segíteni?
Hello Gabi!
Azt nem tudom hogyan lehet betenni zenét,de én a sima zenelejátszót indítom el és utána a játékot.Gyorsbillentyûkkel lehet váltani zenét játék közbe is.
gabikamionos
Hali egy kérdésem lenne:Amit beteszek a kocsiba hangszórót azt miért nem szól ha leveszem a kültéri zenét?És még az hogy hogyan tudok betenni zenét úgy értem sajátot.

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Sziasztok!
Olyan problémám van az NFSU 2-vel, h a menüben meg játék közben nem érzékeli a billentyûzetem. menüben is csak egérrel

tudok "mozogni". SMS-t eltudom olvasni, a tabot beveszi de se az entert se a szóközt nem veszi be és így elakadtam mert egy

megnyert verseny után kiírja h válasszak szponzort de nem tudok választani mert nem veszi be se az egeret se az entert,

semmit. Valaki tudna segíteni?
Kösz a segítséget.
Nálam is akadozik, úgyhogy inkább hanyagolom.

Hello Csontimester!
Itt le van írva részletesen hogyan kell berakni az autót:
http://www.nfshungary.hu/letoltes/need_for_speed_underground_bmw_m3
Itt még találsz autókat ha a képek alatti névre kattintasz:
http://www.nfscars.net/home/index/underground2.aspx

Ezt amúgy már én is próbáltam,de utána akadozott elég rendesen.

Sok sikert!!!
Helló!

Kérdésem lenne, biztos volt róla már szó, de idõ lenne visszakeresni... :)

Szóval Underground 2-ben multiplyer-ban csak egyszerû versenyeket lehet menni? Vagy esetleg lehet bajnokságot is?

Lanozni szeretnénk, autoversennyel amiben bajnokság van, elején kocsit választ és végig nyomjuk a pályákat, közbe meg karbantart esetlegleg tuningol vagy jobb kocsit vesz, játéktól függõen.
Undergound 2-ben ez lehetséges? Vagy keressék más játékot?
Hello Hello.
Valaki meg tudja mondani, hogyan kell autókat berakni?

Nem is kell könyvtárt csinálnod.>> A savegame-ben talált könyvtáron jobbklikk, és kitömörítés..a már leírt útvonalon.(WinRar-ban!!)
Be kell szerezned a WinRar-t!!
Aztán: Helyi lemez(X:)\Document and Settings\(Your)User Name\Local Settings\Application Data\Underground 2
Ezen belül megtalálod a savegameket.A savegame csak akkor mûködik, ha a megfelelõ nevû könyvtárban van 1 azonos nevû "mittomén" milyen fájl.
Tehát: a WinRar-ban csinálsz 1 a savegame-nek megfelelõ könyvtárt, és belemásolod a letöltés során a birtokodba került "mittomén" fájlt.
Betöltöd a játékot, és voálá..
Szívesen!!
Meg tudná valaki mondani, hogy PC-n miért nem mûködnek a cheatek?
Bestbuy matricát akarok feloldani, de beírom az adott kódot a "Press Enter" képernyõre, és utána nem történik semmi.Hálás köszönet a segítségért.
Bocs--az elõbbi válasz Bepének ment(14899).
Hello!

Most cseréltem le nemrég 14 kocsit. Kemény meló volt ,de megérte. Van közte Ferrari, McLaren, MB, Ford Focus RS, stb. Ja, és új tárcsákat is sikerült csinálnom.
Sziasztok!öö lenne egy problémám...
Most telepítettem a játékot és töltöttem le egy 100%-os mentést és azt irja hogy a dokumentumokban van egy mappa aminek a neve: NFS Underground 2 és oda csomagoljam ki de nekem nincsen meg ez a mappa gondolom ez ugy szokott létrejönni hogy játszom rajta és hogy elmentem a profilomat párszor és akkor megjelenik a mappa a mentésemmel és oda kéne kicsomagolni de nekem ez a mappa nincs meg és már a második városrésznél járok és ott is már megcsintem 5 versenyt... (mindegyik drift xDDD) válaszotokat elõre is köszönöm Sziasztok.
acsati
sziasztok. tegnap összeültünk haverokkal hogy majd lanozunk de nem jött össze. segitene vki hogy hogyan lehetne játszani ezt lanban? mert a hostolás után kapcsolódni akart az EA serverre, pedig nem online akartunk játszani :D
Prémium driver
Nekem bejött amit mondtál köszönöm.

Jamaica a Jamaicaiaké.

kastil
Hali! nem indul a jatek, inditanam, fekete kép, és ennyi vissza kidob asztalra. régebben ugy emlekszem volt már ilyen, és ugy remlik a carbon zavart be neki, de az már nincs fent. valami ötlet pls?

kgb12
Oké megpróbálom amit mondtál és köszi a segítséget!

Manchester United FC

Nyomjatok pár outrun-t. Vagy tuningoljátok az autótokat, hogy magasabb szintû legyen, külsõ tuningot is kell tenni a verdára.

Prémium driver
Nálam ugyanez a probléma csak én számítógépen játszom vele.
Segítsetek nekünk kérlek mert nem tudunk rájönni mi a gond :/

Jamaica a Jamaicaiaké.

Oldal 1 / 300Következő →