Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
Valaki nem tudja, hogy nekem a játék egy idõ után mért áll meg és nincs több verseny ,de volt már olyan is hogy fel engedte a harmadik város részt és ott állt meg a játék és nem volt több versenyem mért van ez ?
Ps 2 játszok .Válasz elõre is köszönöm!
Valaki nem tudja, hogy nekem a játék egy idõ után mért áll meg és nincs több verseny ,de volt már olyan is hogy fel engedte a harmadik város részt és ott állt meg a játék és nem volt több versenyem mért van ez ?
Ps 2 játszok .Válasz elõre is köszönöm!
Manchester United FC
helló!
valaki tudna egy normális oldalt ahonnan leszedhetõ? mert kb már a 4 külömbözõ helyrõl szedtem le és mindeggyiknél hiányzik egy file az elõ letöltésnél már 1% nál hibát írt a 2. verziónál meg 100% nál írt ki más hiányzó filet és kicsit ********** tele a************ már vele 😊
valaki tudna egy normális oldalt ahonnan leszedhetõ? mert kb már a 4 külömbözõ helyrõl szedtem le és mindeggyiknél hiányzik egy file az elõ letöltésnél már 1% nál hibát írt a 2. verziónál meg 100% nál írt ki más hiányzó filet és kicsit ********** tele a************ már vele 😊
Jah, ez a topik a 2-rõl szól...1-gyel nem játszottam, arról nem tudok nyilatkozni.
A legjobb cuccok megvannak mindenbõl de a fotózást nem találom hol van. Ez a nfs undergrund1 csak a félreértések elkerülése miatt írom.
Köszi a választ.
Köszi a választ.
Rárakod a legjobb cuccokat mindenbõl és elvállalod a fotózásokat.
Sziasztok. Kezdõ N.F.S-es játékos vagyok. Undergrundal játszom de a 30. pályánál elakadtam. Ezt írja ki:
Your car does not have enough reputation stars to enter this event. This tournament requires 2 reputation stars to enter.
Tudja valaki hogyan és hol tudok csillagot szerezni a kocsihoz? Vagy hogy tudok tovább jutni?
Köszönöm a válaszokat.
Your car does not have enough reputation stars to enter this event. This tournament requires 2 reputation stars to enter.
Tudja valaki hogyan és hol tudok csillagot szerezni a kocsihoz? Vagy hogy tudok tovább jutni?
Köszönöm a válaszokat.
Hello!
Nekem az lenne a gondom hogy miután megcsináltam az összes SUV versenyt nem ad be semmit hogy mit kell csinálni. Most akkor mit kell még csinálnom?
Nekem az lenne a gondom hogy miután megcsináltam az összes SUV versenyt nem ad be semmit hogy mit kell csinálni. Most akkor mit kell még csinálnom?
Hello
az lenne a problémám hogy minden szépen mûködik fpsem 50 körül van de ha megnyitom a térképet vagy belépek egy shopba vagy szinte bármit csinálok vezetésen kívül akkor lefagy körülbelül 1mpre aztán megy tovább..hosszútávon elég idegesítõ. 1 indításnál nem csinálta örültem is de következõnél megint elkezdte. mi okozhatja ezt?
az lenne a problémám hogy minden szépen mûködik fpsem 50 körül van de ha megnyitom a térképet vagy belépek egy shopba vagy szinte bármit csinálok vezetésen kívül akkor lefagy körülbelül 1mpre aztán megy tovább..hosszútávon elég idegesítõ. 1 indításnál nem csinálta örültem is de következõnél megint elkezdte. mi okozhatja ezt?
Hello
Hmachi Halozat >< Gyertek jatszani !!!
Gam3S ><>
123
Hmachi Halozat >< Gyertek jatszani !!!
Gam3S ><>
123
A hivatalos szervereket már leállították, már csak LAN-on keresztül lehet - ha lehet. Nekem nem mûködött.
Van aki játszik még ezzel interneten?😊
Kocsit sajnos eladni nem lehet...
Neont a dizájn boltokban kapsz az autód alá, ezek azok az üzletek a játékban amelyek elõtt sárga fény világit... 😊
Neont a dizájn boltokban kapsz az autód alá, ezek azok az üzletek a játékban amelyek elõtt sárga fény világit... 😊
Ja értem köszi, csak sajnos nincs pénzem hogy szebbé alakítsam az autót.. kocsit eladni nem lehet valahogy? és neont hol lehet kapni?
Fotózásokat is teljesitetted? Ehhez egy bizonyos vizuális pontszámot kell hogy elérjen az autód, és majd utána kapsz egy ilyen ajánlatot egy magazintól ahol fotózásra invitálnak...
Köszi a választ sikerült 😄 még annyit szeretnék kérdezni hogy miért nem kapok új versenyeket? van 2 autóm, 1 terepjáróm és mindegyikkel megcsináltam a versenyeket meg minden pénzem az már teljesen elfogyott
Elsõ indításkor amikor betöltöd a karriert és megjelenik a világ nyomni kell egy alt+f4-et utána újból elindítani és többé nem lesz kockás😊
Üdv mindenkinek lenne egy problémám felraktam a nfs 2 játékot és valamiért kockás az út de mintha valami sakktábla lenne 😄 leszedtem a netrõl a videokártyám driverének a legújabbf fajtáját és igy sem jó mi lehet a baj? persze a játék megy fullon de nemértem hogy miért van ez nagyon zavaró, a gépemen kéne futnia mivel a legújabb nfs is megy full grafikán...
Megvettem, megcsináltam a versenyeket, és megint nincs semmi
még nem kösz
Már más kocsik (ellenfelek) sincsenek! ÁÁÁÁÁ<#wow3>#wow3>
tuningolni nem tudod szinte egyiket se
max kereket és hátsó szárnyat tudsz rátenni max kívülrõl meg a neon azt csá
max kereket és hátsó szárnyat tudsz rátenni max kívülrõl meg a neon azt csá
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Hali! Lene egy olyasmi gondom, hogy megcsináltam az összes versenyt, de még vannak lezárt tuningok. Már expoler módban csak más kocsikkal tudok versenyezni. Mit csináljak?
Elõre kösz! 😊
Elõre kösz! 😊
Helló!
Ma találtam egy DarkX által moddolt NFSU2 verziót. Kinek mi a tapasztalata róla? Mik a hátrányai az eredetihez képest (ha vannak)? Fõleg a tuningalkatrészek száma miatt parázok, hogy letöltsem-e a modot.
Ma találtam egy DarkX által moddolt NFSU2 verziót. Kinek mi a tapasztalata róla? Mik a hátrányai az eredetihez képest (ha vannak)? Fõleg a tuningalkatrészek száma miatt parázok, hogy letöltsem-e a modot.
milyen kocsival kéne csinálnom??? A Sentra jó?????
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
A monitorom 1366*768 at tudja..
Lehet, h a monitorod nem tud nagyobb felbontást?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Hello!!
Nekem a játék nem enged 1024*768 nál nagyobb felbontást!
Help lécci<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Nekem a játék nem enged 1024*768 nál nagyobb felbontást!
Help lécci<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Nyilván azért mert az outrun-okat a 240SX-el csináltad...
Hello mindenki! Mindent úgy csináltam ahogy írtátok csináltam az outrun-okat meg is kaptam mindent csak azt nem értem hogy miért csak egy kocsin tudom megcsinálni a széles kasztnit??? 240sx és egy sentra van a garázsomban A 240sx-en van minden tunninig 10.0 a Sentra-t nemtom szélesíteni A garázsba is belemásztam a térképbe a 3. szintig kész minden verseny beleértve a SUV-okat is!!! Kb 7szer nyomom végig és még sose adta be a szélesítést magától a játék amúgy mindent felold. Mit tudnék tenni még?
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
hello mindenkinek az lenne a kérdésem hogy hogyan kell a mentéseket berakni a gémbe úgy hogy a saját profilom is maradjon <#wow3>#wow3>mentést töltöttem de nem történt semmi mik beraktam szal HELP<#help>#help><#help>#help><#help>#help>segítségeteket elõre is köszönöm
ui magyar xp-m van és tom hova kéne tenni saveket <#szomoru1>#szomoru1>azér kéne a save mer nem akarok hamar megõszülni a gém elõtt és kicsit szórakozni is kell<#duma>#duma><#buck>#buck><#email>#email><#falbav>#falbav>
ui magyar xp-m van és tom hova kéne tenni saveket <#szomoru1>#szomoru1>azér kéne a save mer nem akarok hamar megõszülni a gém elõtt és kicsit szórakozni is kell<#duma>#duma><#buck>#buck><#email>#email><#falbav>#falbav>
1280*1024 a max. Akkoriban az is csúcsszupernek számított, aki bírta olyan felbontáson...
Üdv! Már sokfelé keresgéltem,de nem találtam megoldást arra hogy 1680x1050-es felbontáson játszam a játékot,mert az a latt nagyon orssz 😞 Tudna valaki segiteni? 4850hd kártyám van ha számit , és win 7! Kösz elõre is! És NEM,nem akarok másik NFS-vel játszani mikor azok kulák...
Hello mindenki!
Látom hogy a fórum nagyon hosszú tehát nem olvasom végig csak épp ma volt egy rekordom UG2-ben szal gondoltam megosztom veletek : a tolatásom egy huzamban az autópályán 11013 pontot ért 😄
Na szép napot!
Látom hogy a fórum nagyon hosszú tehát nem olvasom végig csak épp ma volt egy rekordom UG2-ben szal gondoltam megosztom veletek : a tolatásom egy huzamban az autópályán 11013 pontot ért 😄
Na szép napot!
Engedélyezd a mappa beállításaiban a nézetnél a rejtett mappák megjelenítését!!!
Nyisd meg a sajátgépet aztán Eszközök/Mappa beállításai/Nézet: rejtett fájlok és mappák megjelenítése-> ezt pipáld ki aztán
C:\Documents and Settings\"gépnév amit adtál telepítéskor"\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
Nyisd meg a sajátgépet aztán Eszközök/Mappa beállításai/Nézet: rejtett fájlok és mappák megjelenítése-> ezt pipáld ki aztán
C:\Documents and Settings\"gépnév amit adtál telepítéskor"\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
Burn tire, not your soul!
Hellosztok !
Meg mondanátok, hogy hol lehet megtalálni a profilok mappáját ?
Dokumentumok közt ???? mer ott nincs nekem.
Meg mondanátok, hogy hol lehet megtalálni a profilok mappáját ?
Dokumentumok közt ???? mer ott nincs nekem.
nickname: doki09
esetleg ha valaki pm-ben írna és msnen tudna segiteni azt is megköszönném
sziasztok
hamachin akarnánk lanozni, de valamiért nem látjuk egymás szerverét. hamachi prioritást átállítottuk, a server.cfg-t kicseréltük. így sem megy, aki esetleg le tudná írni az egész dolgot, hogy elejétõl kezdve mit kéne csinálnunk, az ne habozzon, kihagyhatatlan ajánlat ! nah köszi elõre is
hamachin akarnánk lanozni, de valamiért nem látjuk egymás szerverét. hamachi prioritást átállítottuk, a server.cfg-t kicseréltük. így sem megy, aki esetleg le tudná írni az egész dolgot, hogy elejétõl kezdve mit kéne csinálnunk, az ne habozzon, kihagyhatatlan ajánlat ! nah köszi elõre is
welldone
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Sziasztok!
Nem egy mai játék az NFS:UG2, de szerintem mind a mai napig örökzöld. (:
Egyrészt azért, mert bármilyen konfigon elfut ma már (akár egy gagyi laptop gagyi, integrált videókártyájával is), másfelõl pedig azért, mert MOD-dolható, sokan kísérleteztek már vele, és találtam most egy viszonylag stabil megoldást:
http://nfshungary.hu/lexikon.php?cikkid=2548
Több autó is létezik, amit be lehet rakni, amivel lehet moddolni, itt van pl. egy Suzuki Swift 1.6:
http://www.nfshungary.hu/letoltes/suzuki_swift_1_6
(a letöltéshez regisztrálni kell, és be kell, hogy légy jelentkezve)
A kép nem az enyém, és az iromány sem, de gondoltam, itt is érdekelhet sk embert!
Én visszateszem most a gépemre, mert újra jó szorakozást nyújthat, ezek a régi játékok a moddolás után érnek be szerintem, és úgy válnak 1000%-osan élvezhetõekké. Legalábbis én így látom.
Üdv: Bepe
Nem egy mai játék az NFS:UG2, de szerintem mind a mai napig örökzöld. (:
Egyrészt azért, mert bármilyen konfigon elfut ma már (akár egy gagyi laptop gagyi, integrált videókártyájával is), másfelõl pedig azért, mert MOD-dolható, sokan kísérleteztek már vele, és találtam most egy viszonylag stabil megoldást:
http://nfshungary.hu/lexikon.php?cikkid=2548
Több autó is létezik, amit be lehet rakni, amivel lehet moddolni, itt van pl. egy Suzuki Swift 1.6:
http://www.nfshungary.hu/letoltes/suzuki_swift_1_6
(a letöltéshez regisztrálni kell, és be kell, hogy légy jelentkezve)
A kép nem az enyém, és az iromány sem, de gondoltam, itt is érdekelhet sk embert!
Én visszateszem most a gépemre, mert újra jó szorakozást nyújthat, ezek a régi játékok a moddolás után érnek be szerintem, és úgy válnak 1000%-osan élvezhetõekké. Legalábbis én így látom.
Üdv: Bepe
Suzuki Swift GL 1.3
Valaki abban tud segíteni,hogy miután megcrackelem a játékot belépek és ha egy verseny után vissza akarok térni felfedezõ módba akkor nem áll le a töltés csak tölt és tölt míg be nem zárom feladatkezelõvel.
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
Nekem xp van szal nem hiszem hogy az op. a baj mert ugyan úgy nem mûködik xp-n se (legalább is nekem nem)
Remélem, hogy valaki elõbb vagy utóbb segít, akinek már volt ilyen problémája és megoldotta. Emiatt nem akarnám feltenni az Xp-t. <#szomoru1>#szomoru1>
win7en laptopon nálam jó, lehet is multyzni.. de egy ideje önálló életre kelt a kúrzor és mászkál lefelé.. touchpad is kikapcsolva de ugyanúgy mászkál el.. :/
Én nem tudok segíteni de nekem is ilyen problémám van<#worship>#worship>
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy amikor lan menüpont alatt a lobby menübe lépnék, akkor ezt írja ki: ,, You have lost your connection to the EA server. Please make sure your network adaptor and cable are plugged in. " Tudnátok segíteni? Talán az op rendszer lehet a probléma? /windows 7 és Vistánál is ezt írja ki/ Válaszotokat elõre is köszi!
Win7 alatt nem biztos hogy igy van, de XP alatt ez az elérési helye:
C:\Documents and Settings\"Rendszergazda"\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2\"név"
C:\Documents and Settings\"Rendszergazda"\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2\"név"