14991

[ Garage | FAQ ]
  • willy34
    Meg tudná valaki mondani, hogy PC-n miért nem működnek a cheatek?
    Bestbuy matricát akarok feloldani, de beírom az adott kódot a "Press Enter" képernyőre, és utána nem történik semmi.Hálás köszönet a segítségért.
  • willy34
    Bocs--az előbbi válasz Bepének ment(14899).
  • willy34
    Hello!

Most cseréltem le nemrég 14 kocsit. Kemény meló volt ,de megérte. Van közte Ferrari, McLaren, MB, Ford Focus RS, stb. Ja, és új tárcsákat is sikerült csinálnom.
  • mazursky13
    Sziasztok!öö lenne egy problémám...
    Most telepítettem a játékot és töltöttem le egy 100%-os mentést és azt irja hogy a dokumentumokban van egy mappa aminek a neve: NFS Underground 2 és oda csomagoljam ki de nekem nincsen meg ez a mappa gondolom ez ugy szokott létrejönni hogy játszom rajta és hogy elmentem a profilomat párszor és akkor megjelenik a mappa a mentésemmel és oda kéne kicsomagolni de nekem ez a mappa nincs meg és már a második városrésznél járok és ott is már megcsintem 5 versenyt... (mindegyik drift xDDD) válaszotokat előre is köszönöm Sziasztok.
  • acsati
    sziasztok. tegnap összeültünk haverokkal hogy majd lanozunk de nem jött össze. segitene vki hogy hogyan lehetne játszani ezt lanban? mert a hostolás után kapcsolódni akart az EA serverre, pedig nem online akartunk játszani :D
  • Prémium driver
    Nekem bejött amit mondtál köszönöm.
  • kastil
    Hali! nem indul a jatek, inditanam, fekete kép, és ennyi vissza kidob asztalra. régebben ugy emlekszem volt már ilyen, és ugy remlik a carbon zavart be neki, de az már nincs fent. valami ötlet pls?
  • kgb12
    Oké megpróbálom amit mondtál és köszi a segítséget!
  • Bullitt
    Nyomjatok pár outrun-t. Vagy tuningoljátok az autótokat, hogy magasabb szintű legyen, külső tuningot is kell tenni a verdára.
  • Prémium driver
    Nálam ugyanez a probléma csak én számítógépen játszom vele.
    Segítsetek nekünk kérlek mert nem tudunk rájönni mi a gond :/
  • kgb12
    Hello!

Valaki nem tudja, hogy nekem a játék egy idő után mért áll meg és nincs több verseny ,de volt már olyan is hogy fel engedte a harmadik város részt és ott állt meg a játék és nem volt több versenyem mért van ez ?
    Ps 2 játszok .Válasz előre is köszönöm!
  • Gab920926
    helló!
    valaki tudna egy normális oldalt ahonnan leszedhető? mert kb már a 4 külömböző helyről szedtem le és mindeggyiknél hiányzik egy file az elő letöltésnél már 1% nál hibát írt a 2. verziónál meg 100% nál írt ki más hiányzó filet és kicsit ********** tele a************ már vele :)
  • Apocalipto
    Jah, ez a topik a 2-ről szól...1-gyel nem játszottam, arról nem tudok nyilatkozni.
  • Kaminyon
    A legjobb cuccok megvannak mindenből de a fotózást nem találom hol van. Ez a nfs undergrund1 csak a félreértések elkerülése miatt írom.
    Köszi a választ.
  • Apocalipto
    Rárakod a legjobb cuccokat mindenből és elvállalod a fotózásokat.
  • Kaminyon
    Sziasztok. Kezdő N.F.S-es játékos vagyok. Undergrundal játszom de a 30. pályánál elakadtam. Ezt írja ki:
    Your car does not have enough reputation stars to enter this event. This tournament requires 2 reputation stars to enter.
    Tudja valaki hogyan és hol tudok csillagot szerezni a kocsihoz? Vagy hogy tudok tovább jutni?
    Köszönöm a válaszokat.
  • AtiGTA
    Hello!
    Nekem az lenne a gondom hogy miután megcsináltam az összes SUV versenyt nem ad be semmit hogy mit kell csinálni. Most akkor mit kell még csinálnom?
  • AndrewPuma82
    Hello
    az lenne a problémám hogy minden szépen működik fpsem 50 körül van de ha megnyitom a térképet vagy belépek egy shopba vagy szinte bármit csinálok vezetésen kívül akkor lefagy körülbelül 1mpre aztán megy tovább..hosszútávon elég idegesítő. 1 indításnál nem csinálta örültem is de következőnél megint elkezdte. mi okozhatja ezt?
  • gyuszifls
    Hello

Hmachi Halozat >< Gyertek jatszani !!!

Nev:Gam3S ><>
    Kod:123

MSN : [email protected]
  • gyuszifls
    Hello

Hmachi Halozat >< Gyertek jatszani !!!

Gam3S ><>
    123
  • Apocalipto
    A hivatalos szervereket már leállították, már csak LAN-on keresztül lehet - ha lehet. Nekem nem működött.
  • levi19711023
    Van aki játszik még ezzel interneten?:)
  • DIESEL DOG #14929
    Kocsit sajnos eladni nem lehet...

Neont a dizájn boltokban kapsz az autód alá, ezek azok az üzletek a játékban amelyek előtt sárga fény világit... :)
  • ximo
    Ja értem köszi, csak sajnos nincs pénzem hogy szebbé alakítsam az autót.. kocsit eladni nem lehet valahogy? és neont hol lehet kapni?
  • DIESEL DOG #14927
    Fotózásokat is teljesitetted? Ehhez egy bizonyos vizuális pontszámot kell hogy elérjen az autód, és majd utána kapsz egy ilyen ajánlatot egy magazintól ahol fotózásra invitálnak...
  • ximo
    Köszi a választ sikerült :D még annyit szeretnék kérdezni hogy miért nem kapok új versenyeket? van 2 autóm, 1 terepjáróm és mindegyikkel megcsináltam a versenyeket meg minden pénzem az már teljesen elfogyott
  • Bandi 18
    Első indításkor amikor betöltöd a karriert és megjelenik a világ nyomni kell egy alt+f4-et utána újból elindítani és többé nem lesz kockás:)
  • ximo
    Üdv mindenkinek lenne egy problémám felraktam a nfs 2 játékot és valamiért kockás az út de mintha valami sakktábla lenne :D leszedtem a netről a videokártyám driverének a legújabbf fajtáját és igy sem jó mi lehet a baj? persze a játék megy fullon de nemértem hogy miért van ez nagyon zavaró, a gépemen kéne futnia mivel a legújabb nfs is megy full grafikán...
  • Parancsikon1
    Megvettem, megcsináltam a versenyeket, és megint nincs semmi
  • Parancsikon1
    még nem kösz

• Bandi 18
    Vettél terepjárót? Anélkül nem lehet végigvinni a játékot
  • Parancsikon1
    Már más kocsik (ellenfelek) sincsenek! ÁÁÁÁÁ
  • Leo 1991
    tuningolni nem tudod szinte egyiket se
    max kereket és hátsó szárnyat tudsz rátenni max kívülről meg a neon azt csá
  • Parancsikon1
    Hali! Lene egy olyasmi gondom, hogy megcsináltam az összes versenyt, de még vannak lezárt tuningok. Már expoler módban csak más kocsikkal tudok versenyezni. Mit csináljak?
    Előre kösz! :)
  • Szathy
    Helló!
    Ma találtam egy DarkX által moddolt NFSU2 verziót. Kinek mi a tapasztalata róla? Mik a hátrányai az eredetihez képest (ha vannak)? Főleg a tuningalkatrészek száma miatt parázok, hogy letöltsem-e a modot.
  • boky84
    milyen kocsival kéne csinálnom??? A Sentra jó?????
  • hexaeder
    A monitorom 1366*768 at tudja..
  • SZilaJMaGGoT
    Lehet, h a monitorod nem tud nagyobb felbontást?
  • hexaeder
    Hello!!
    Nekem a játék nem enged 1024*768 nál nagyobb felbontást!
    Help lécci
  • DIESEL DOG #14912
    Nyilván azért mert az outrun-okat a 240SX-el csináltad...