14991

[ Garage | FAQ ]
  • bency
    A GARAGE topicban kene rendezni egy kis Tuning versenyt,tegye fel mindenki a legkemenyebb verdat,es eldontjuk hogy melyk a legszebb!De ha nem legalabb csak tegyunk be autokat oda!
  • bency
    Vegre van valami elet itt!
  • Lorant999
    Plussz azt olvastam h h a nvidia 6000 res sorozatba leszz tőle jobb
  • Lorant999
    nem eredeti, nem engedi fölrakni a patch - et
  • petrovics79
    sziasztok

plan clientel probálok lanon nyomni az nfsu2-öt a servereket látom csak amikor csatlakozni probálok ki irja hogy elveszet a kapcsolat a EA gameval.Mi lehet a gong van valami megoldás.Ja routerrel csatlakozok az internethez.
    Elöre is köszi a megoldásokat
  • underground2
    Eredetivel nyomod és ha igen hogy fent e a javitás?
  • Lorant999
    hi . hallottam róla h sokaknak ki dobja a játékbol 30 perc után, nálam is így van. de nézzétek meg a start-> programok-> ea-> nfs ug 2 -> easy info és itt le van írva h mi jó , mi nem .
  • zetor proxima
    Csináltam egy Hamachi servert akit érdekel
    Need For Online a jelszava nfsu2 .
    Még nem játszottam onlinen úgy hogy tapasztalatlan vagyok
  • zetor proxima
    Valaki tud egy NFSU2-ő Hamachi server-t?
  • rokka
    Szeretem a trabantokat és szerrintem tök jó lenne egy trabantal (száguldozni) ebbe a jó kis játékban!
  • belapeter
    Minek az bele?
  • rokka
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy nem lehet-e a játékba betenni különböző máás autókat (Pl:. trabantot) ?

• dmx
    CSő all! raptid ma van egy kis időm lehet megcsinálom neked a skyline vinyl-t. Ha valakinek van még valami jó ötletek mintának az rakjon ide anyagot
  • BBencze
    nem ahhoz kulon program kell
  • LeventeV
    a patch megoldja a widescreen problemat?
  • raptid
    Hello vki nem tudná megcsinálni nekem azt a matricát ami a halálosabb iramba van a skylinenhoz, mert én próbáltam már de sík vok az ilyenekhez.lécci.
  • matyi09
    hali mindenkinek. matricát akarok rakni a kocsimra de nem rakja rá. mi lehet a baj???
    (NET-ről töltöttem le)
  • Apocalipto
    Figyelmetlen vagy.

" A servers.cfg fájlból kitöröltem amit ki kell, de így sem jó..."
  • belapeter
    Én nem hamachival jáccok hanme GIT-tel,ami a faq-ba van.
  • dmx
    Én egy megoldást tok hogy lássátok egymást, ha a játék könyvtárjában lévő server.cfg-t megnyitod wordpad-dal pl vagy valami szövegszerkesztővel és a legutolsó sort kitörlöd(vmi: ADDR.....)
    MI is nyomtuk haverokkal nekünk bevált így a hamachival.
  • belapeter
    TESS adok linket is,hogy könnyebben odatalálj!
  • belapeter
    Bocsi hogy ezt mondom de te hülye vagy.
    Monodm hogy olvasd le a faq-ot nem a 182 oldalat!
    Ott le van írva.Énis megértettem.
    És látom van 3VIP-d akkor rég lehetsz itt,akkor talán azt is tudod hol van az adatlapom és benne az msn címemmel.
    Jó munkát!
  • Apocalipto
    Szerintem hagy a festés,gyere velem multizni!
    Aki akar még az vegyen fel msn-re!

Ügyes vagy. Belehalnál ha segítenél, mint hogy átböngésszem ezt a 182 oldalt.
  • belapeter
    "" #14762""
    pedig csak 6 HSZ-szel van lejjebb!
  • belapeter
    1.Olvassál FAQ-ot aztán beszélj!!!
    2.Olvassál vissza!!!!
  • Apocalipto
    Help.
  • Apocalipto
    Hogy lehet LANozni? Hamachi fenntvan, de amikor szervert csinálok és be akarok lépni a lobbyba akkor azt írja hogy megszakadt a kapcsolat az EA szerverrel. Ha más lanhoz akarok csatlakozni ugyanez. A servers.cfg fájlból kitöröltem amit ki kell, de így sem jó...
  • belapeter
    Olvass csak vissza!
  • raptid
    Lenne még nekem egy olyan típusú kérdésem hogy amikor megkapnád az utolsó városrészt csinálni kell sima lehagyós versenyeket, de megcsináltam ugy hogy 2 speciális(csillagos)verseny is megvan amikor menni kell a body és a festéses boltba.Ezeket megcsináltam csináltam még lehagyós versenyeket de akármerre megyek nincs a térképen semmi más civil versenyző sem.Mit tegyek?
  • belapeter
    Szerintem hagy a festés,gyere velem multizni!
    Aki akar még az vegyen fel msn-re!
  • raptid
    Letöltöttem a bintexet de nem tudom használni.Akkor most a bintexel szedem le a vinyl-t és photoshoppal rajzolom át?De ha így van nem tdom leszedni a bintexxel sehogy sem.
  • dmx
    Bocs itt a progi: NFSU2 Bintex 0.3
  • dmx
    Pedig nem lenne sok idő megcsinálni de nekem most nincs fenn a játék majd ha fenn lesz akkor megcsinálom. Amugy ezzel a progival tudod kivenni meg visszatenni a vinylt:http://www.nfscars.net/file/download.aspx?id=5184&serverid=3. Átrajzolni meg photoshop vagy más grafikai progi. Probálgasd nem egy nagy ügy.
  • raptid
    Igen, ez rendbben van de ezt nem tudom megcsinálni: kivenni egy vinyl-t és megrajzolni
  • dmx
    NFS Underground 2 vinyls
  • dmx
    Már miért ne tudnád? Ki kell szedni a játékból egy vinyl-t átrajzolni photoshop-al visszarakni és kész, amugy se egy bonyolult festése van a skyline-nak.
  • BBencze
    nem és a másikra kérdésre is nem
  • raptid
    Sziasztok!Valaki nem tudna -e megoldást egy olyan problémámra hogy a játékban a skyline-t olyan matricával megcsinálni mint a halálosabb iramba van?
  • martini12
    Helló
    Nem tudná valaki elküldeni nekem a game Cracket?
    előre is köszi!
  • BBencze
    Akkor passz