14991
-
#14791 A GARAGE topicban kene rendezni egy kis Tuning versenyt,tegye fel mindenki a legkemenyebb verdat,es eldontjuk hogy melyk a legszebb!De ha nem legalabb csak tegyunk be autokat oda! -
#14790 Vegre van valami elet itt! -
Lorant999 #14789 Plussz azt olvastam h h a nvidia 6000 res sorozatba leszz tőle jobb
-
Lorant999 #14788 nem eredeti, nem engedi fölrakni a patch - et -
petrovics79 #14787 sziasztok
plan clientel probálok lanon nyomni az nfsu2-öt a servereket látom csak amikor csatlakozni probálok ki irja hogy elveszet a kapcsolat a EA gameval.Mi lehet a gong van valami megoldás.Ja routerrel csatlakozok az internethez.
Elöre is köszi a megoldásokat -
#14786 Eredetivel nyomod és ha igen hogy fent e a javitás? -
Lorant999 #14785 hi . hallottam róla h sokaknak ki dobja a játékbol 30 perc után, nálam is így van. de nézzétek meg a start-> programok-> ea-> nfs ug 2 -> easy info és itt le van írva h mi jó , mi nem . -
zetor proxima #14784 Csináltam egy Hamachi servert akit érdekel
Need For Online a jelszava nfsu2 .
Még nem játszottam onlinen úgy hogy tapasztalatlan vagyok -
zetor proxima #14783 Valaki tud egy NFSU2-ő Hamachi server-t? -
rokka #14782 Szeretem a trabantokat és szerrintem tök jó lenne egy trabantal (száguldozni) ebbe a jó kis játékban! -
#14781 Minek az bele? -
rokka #14780 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy nem lehet-e a játékba betenni különböző máás autókat (Pl:. trabantot) ?
-
#14779 CSő all! raptid ma van egy kis időm lehet megcsinálom neked a skyline vinyl-t. Ha valakinek van még valami jó ötletek mintának az rakjon ide anyagot -
BBencze #14778 nem ahhoz kulon program kell -
#14777 a patch megoldja a widescreen problemat? -
raptid #14776 Hello vki nem tudná megcsinálni nekem azt a matricát ami a halálosabb iramba van a skylinenhoz, mert én próbáltam már de sík vok az ilyenekhez.lécci. -
matyi09 #14775 hali mindenkinek. matricát akarok rakni a kocsimra de nem rakja rá. mi lehet a baj???
(NET-ről töltöttem le)
-
Apocalipto #14774 Figyelmetlen vagy.
" A servers.cfg fájlból kitöröltem amit ki kell, de így sem jó..." -
#14773 Én nem hamachival jáccok hanme GIT-tel,ami a faq-ba van. -
#14772 Én egy megoldást tok hogy lássátok egymást, ha a játék könyvtárjában lévő server.cfg-t megnyitod wordpad-dal pl vagy valami szövegszerkesztővel és a legutolsó sort kitörlöd(vmi: ADDR.....)
MI is nyomtuk haverokkal nekünk bevált így a hamachival. -
#14771 TESS adok linket is,hogy könnyebben odatalálj! -
#14770 Bocsi hogy ezt mondom de te hülye vagy.
Monodm hogy olvasd le a faq-ot nem a 182 oldalat!
Ott le van írva.Énis megértettem.
És látom van 3VIP-d akkor rég lehetsz itt,akkor talán azt is tudod hol van az adatlapom és benne az msn címemmel.
Jó munkát! -
Apocalipto #14769 Szerintem hagy a festés,gyere velem multizni!
Aki akar még az vegyen fel msn-re!
Ügyes vagy. Belehalnál ha segítenél, mint hogy átböngésszem ezt a 182 oldalt. -
#14768 "" #14762""
pedig csak 6 HSZ-szel van lejjebb! -
#14767 1.Olvassál FAQ-ot aztán beszélj!!!
2.Olvassál vissza!!!! -
Apocalipto #14766 Help. -
Apocalipto #14765 Hogy lehet LANozni? Hamachi fenntvan, de amikor szervert csinálok és be akarok lépni a lobbyba akkor azt írja hogy megszakadt a kapcsolat az EA szerverrel. Ha más lanhoz akarok csatlakozni ugyanez. A servers.cfg fájlból kitöröltem amit ki kell, de így sem jó... -
#14764 Olvass csak vissza! -
raptid #14763 Lenne még nekem egy olyan típusú kérdésem hogy amikor megkapnád az utolsó városrészt csinálni kell sima lehagyós versenyeket, de megcsináltam ugy hogy 2 speciális(csillagos)verseny is megvan amikor menni kell a body és a festéses boltba.Ezeket megcsináltam csináltam még lehagyós versenyeket de akármerre megyek nincs a térképen semmi más civil versenyző sem.Mit tegyek? -
#14762 Szerintem hagy a festés,gyere velem multizni!
Aki akar még az vegyen fel msn-re! -
raptid #14761 Letöltöttem a bintexet de nem tudom használni.Akkor most a bintexel szedem le a vinyl-t és photoshoppal rajzolom át?De ha így van nem tdom leszedni a bintexxel sehogy sem.
-
#14760 Bocs itt a progi: NFSU2 Bintex 0.3 -
#14759 Pedig nem lenne sok idő megcsinálni de nekem most nincs fenn a játék majd ha fenn lesz akkor megcsinálom. Amugy ezzel a progival tudod kivenni meg visszatenni a vinylt:http://www.nfscars.net/file/download.aspx?id=5184&serverid=3. Átrajzolni meg photoshop vagy más grafikai progi. Probálgasd nem egy nagy ügy. -
raptid #14758 Igen, ez rendbben van de ezt nem tudom megcsinálni: kivenni egy vinyl-t és megrajzolni
-
#14757 NFS Underground 2 vinyls -
#14756 Már miért ne tudnád? Ki kell szedni a játékból egy vinyl-t átrajzolni photoshop-al visszarakni és kész, amugy se egy bonyolult festése van a skyline-nak. -
BBencze #14755 nem és a másikra kérdésre is nem -
raptid #14754 Sziasztok!Valaki nem tudna -e megoldást egy olyan problémámra hogy a játékban a skyline-t olyan matricával megcsinálni mint a halálosabb iramba van? -
martini12 #14753 Helló
Nem tudná valaki elküldeni nekem a game Cracket?
előre is köszi! -
BBencze #14752 Akkor passz