14991

[ Garage | FAQ ]
  • PrisonMan
    Tegnap nekem is pont ezzel volt a gondom. Igaz én Portable verziót használok, lehet ez máshova rakja a mentéseket, de valószínűleg a módszer ugyanez lesz. Keress rá erre: NFS Underground 2
    Valahonnan a C-ről elő fogja kotorni a mentésedet
  • DIESEL DOG #14870
  • k roy96
    Win7-en tudja vki hogy hova rakja a mentést a játék?
    előre is köszi
  • piszkakuki
    oké amelyiknek töb volt annak csináltam de még mindig nem kaptam semmi sms-t + a pénz is elfogyott :(
  • DIESEL DOG #14867
    Azt csináld meg amelyiknek több a csillagja...
  • piszkakuki
    és van vagy 4 kocsim az öszeset csináljam meg?
    mert van aminek 2-3 csillagos
  • DIESEL DOG #14865
    Csatlakoznék az előttem íróhoz, menj el body shopba, vedd meg rá az új cuccokat amelyek növelik a vizuális csillagod...

Majd ha megvan az elvárt vizuális érték akkor kapsz sms-t amiben fotózásra invitálnak... :)
  • Apocalipto
    Kocsi értékelését kell növelni.
  • piszkakuki
    helló segitsetek lécci Xboxon jáccok és elakadtam 62%-nál már a Suv versenyek is kész vannak és az összes verseny és már az utakon sincs elenfelen vagyis Outrun futam sincs már előre is köszönet
  • Tuckeyka
    Papi08 több oka is lehet, ezt így kapásból nem lehet megmondani. Az egyik jellemző lehetőség, hogy vmelyikőtöknél a tűzfal aktív... kikapcs feltétlen minden gépen! A másik, hogy nem tudom cseréltéttek-e a server.cfg-t. Ha nem, akkor át tudom passzolni, üznej akkor. Van még pár ötlet, de az már kicsit bonyolultabb... :) Üdv.:
    Tuckeyka
  • Tuckeyka
    Sziasztok!
    Régóta játszom már az ug2-vel neten, ha bárkinek segítség kell szívesen segítek! Van egy szoba ahol még vagyunk páran (előttem Mátémester15 hsz-ban van a link), jöhetnétek minél többen! Ha meg vkik máshol nyomják a hamán, jöhet az ID, meg a pwd! Üdv.:
    Tuckeyka
  • Matemester15
    Aki akar játszani annak:
    Hamachi szoba:ZoNoTa
    jelszó: zonota
    Több információ: www.tuckeyka.tar.hu
  • shumika
    Nyomj pár outrunt.
    Outrun definiciója:Outrun közel mész egy kocsi farához és enter le kell hagynod 300m-re szabad utvonal.
  • papi08
    Akkor passz, a karrier állása T vagy F4.
  • husqarna
    Az én autómon, már lassan a gumi is szénszálas, de semmi!
  • husqarna
    Kösz a segítséget!

Még valami! Hol tudom megnézni a karrier állását, hogy hol tartok?
  • papi08
    A SUV verseny a terepjárós verseny, de engem volt hogy csak akkor engedett tovább, ha egy szénszálas cuccot tettem az autóra.
  • husqarna
    Helló mindenki!

Olyan gondom lenne, hogy most kezdtem el játszani a nfsu2-vel és elakadtam. A második szakasz összes versenyét megcsináltam, beleértve
    a menüben található befejezetlen versenyeket is. De nincs már verseny
    a tuning fullon,de nem nyílik meg a 3. pálya.???????? Visszaolvastam,
    ezt a kérdést már előttem 2x is felteték. Válasz nem olvasható rá.
    Illetve egy válasz érkezett, SUV versenyeket kell csinálni. EZ MI????
    Valaki segítsen lszi!!!!
  • Szabi1991
    :-)
  • papi08
    Nos:
    http://www.youtube.com/watch?v=vRG4L9LftsA
    ;)
  • adikakk
    Jó estét.
    Multiztunk kicsit papi haveral.
  • nfsu2chrys
    hello!nekem is ugyanez a gondom.sajna nem tudok neked segíteni.de engem is bosszant kicsit.
  • papi08
    Sziasztok! Egyik barátommal ha próbálok Hamachin játszani, akkor nem jeleníti meg a szervert, neki ha én csinálok, és nekem ha Ő csinál.
    Mi lehet a gondja? Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
  • Mark98
    Valaki segít abban hogy torrentről letöltöttem az Underground 2-t és nem tudom hogy telepítsem fel. Ha valaki tudja megkérhetem hogy írjon privát üzenetet és ott magyarázza el? Fontos lenne! Előre is kösz!
  • nfsu2chrys
    hello!hogy kell játszani hálózatba hamachival?aki tudja legyen szíves írja meg,előre is kösz.
  • LeventeV
    elo hamachi szerver van meg?
  • péistike
    sziasztok felraktam a játékot és nem tudom meik filét kell DAEMON Toolas-ba rakni ha valaki megmondja 10000hála!!!!
  • petrovics79
    szia

Probáld meg imagebe másolni a gépre és onnan futasd.
    Virtuális meghajtóval pl:power iso,deamon tools-al.
    Az image-t neroval,alkohol 120 is meglahet csinálni.
    Remélem segitetem
  • pezo924
    Nekem is következetesen lefagy a gép illetve 10 percenként... A spped2.exe hibával.
    A konfig: XP SP3; Pentium Dual E2160 1,8GHz; GeForce 8600 GTS 256MB, 2GB DDR-RAM.

Sehol nincs egyértelmű válasz a probléma megoldására, sőt semmilyen használható válasz. Régóta szüttyögök a probléma megoldásával, és szeretném már megoldani végre.

Ha valaki tud konkrét megoldást, please, help me e-mail-ben:

[email protected]

Köszönöm előre is!
  • nfsu2chrys
    sziasztok!az lenne a kérdésem,hogy elindul-e valahogyan a játék CD nélkül,ha igen akkor hogyan???mert nekem szerintem a CD miatt akad kicsit.
  • raptid
    sziasztok!ha nekem az utolsó városrésznél lefagy a játék,mármint nem enged tovább az utolsó játékrészre akkor mit kéne csinálni?Ha a crackkel van gond akkor lécci egy oldalt ahonnan díjmentesen normálisan le lehetne tölteni pls
  • electrik
    Csaó!
    Annyi lenne az én bajom hogy játszom az NFSU2-vel és ha versenyen megyek akkor ha kanyarodok akkor elkezd elég durván beakadni a kép!
    nem a játék vagyis nem tudom, de csak ha kanyarodok és akkor is csak akkor ha vannak versenyzők(versenyekben)!
    A gépem elég jó ehhez a játékhoz pedig sőőt:)
    Köszi a segítséget!:)
  • dmx
    Keress olyat hogy Car Lot(világoskék):
  • drdemeter
    Hello. Nemreg kezdtem jatszani az Underground 2 -t, de elakadtam egy kicsit. Szerzodest kotottem egy szponzorral es az ugyebar ad egy ingyen autot amit at kell venni az autoszalonba. Az a bajom, hogy nem tudom hol van az a rohadt autoszalon, sehol nem kapom.

Segitsetek
  • Szabi1991
    passz mostanában suliba lanozgatunk néha, van hogy vki random kifagy.. :/
  • krisz940122
    na nem segítetek? :(
  • krisz940122
    senki? :(
  • krisz940122
    most verseny közben is csinálta. vki tud segíteni? előre is köszi
  • krisz940122
    nekem most olyan bajom van hogy gondol egyet és kiírja: a speed2.exe hibát észlelt ezért leállt... ezt miért csinálja? már felpatcheltem v1.2 re és akkor is csinálja. mindig vagy amikor tölt be egy versenyt vagy amikor a verseny után tölti be a szabad járkálást.crack lenne hibás? előre is köszi a segítséget.
  • Apocalipto
    Már akinek. Nekem nem működött.