14991
-
#14871 Tegnap nekem is pont ezzel volt a gondom. Igaz én Portable verziót használok, lehet ez máshova rakja a mentéseket, de valószínűleg a módszer ugyanez lesz. Keress rá erre: NFS Underground 2
Valahonnan a C-ről elő fogja kotorni a mentésedet -
DIESEL DOG #14870 -
k roy96 #14869 Win7-en tudja vki hogy hova rakja a mentést a játék?
előre is köszi -
#14868 oké amelyiknek töb volt annak csináltam de még mindig nem kaptam semmi sms-t + a pénz is elfogyott :( -
DIESEL DOG #14867 Azt csináld meg amelyiknek több a csillagja... -
#14866 és van vagy 4 kocsim az öszeset csináljam meg?
mert van aminek 2-3 csillagos -
DIESEL DOG #14865 Csatlakoznék az előttem íróhoz, menj el body shopba, vedd meg rá az új cuccokat amelyek növelik a vizuális csillagod...
Majd ha megvan az elvárt vizuális érték akkor kapsz sms-t amiben fotózásra invitálnak... :) -
Apocalipto #14864 Kocsi értékelését kell növelni. -
#14863 helló segitsetek lécci Xboxon jáccok és elakadtam 62%-nál már a Suv versenyek is kész vannak és az összes verseny és már az utakon sincs elenfelen vagyis Outrun futam sincs már előre is köszönet -
Tuckeyka #14862 Papi08 több oka is lehet, ezt így kapásból nem lehet megmondani. Az egyik jellemző lehetőség, hogy vmelyikőtöknél a tűzfal aktív... kikapcs feltétlen minden gépen! A másik, hogy nem tudom cseréltéttek-e a server.cfg-t. Ha nem, akkor át tudom passzolni, üznej akkor. Van még pár ötlet, de az már kicsit bonyolultabb... :) Üdv.:
Tuckeyka -
Tuckeyka #14861 Sziasztok!
Régóta játszom már az ug2-vel neten, ha bárkinek segítség kell szívesen segítek! Van egy szoba ahol még vagyunk páran (előttem Mátémester15 hsz-ban van a link), jöhetnétek minél többen! Ha meg vkik máshol nyomják a hamán, jöhet az ID, meg a pwd! Üdv.:
Tuckeyka -
Matemester15 #14860 Aki akar játszani annak:
Hamachi szoba:ZoNoTa
jelszó: zonota
Több információ: www.tuckeyka.tar.hu -
shumika #14859 Nyomj pár outrunt.
Outrun definiciója:Outrun közel mész egy kocsi farához és enter le kell hagynod 300m-re szabad utvonal. -
#14858 Akkor passz, a karrier állása T vagy F4. -
husqarna #14857 Az én autómon, már lassan a gumi is szénszálas, de semmi!
-
husqarna #14856 Kösz a segítséget!
Még valami! Hol tudom megnézni a karrier állását, hogy hol tartok? -
#14855 A SUV verseny a terepjárós verseny, de engem volt hogy csak akkor engedett tovább, ha egy szénszálas cuccot tettem az autóra. -
husqarna #14854 Helló mindenki!
Olyan gondom lenne, hogy most kezdtem el játszani a nfsu2-vel és elakadtam. A második szakasz összes versenyét megcsináltam, beleértve
a menüben található befejezetlen versenyeket is. De nincs már verseny
a tuning fullon,de nem nyílik meg a 3. pálya.???????? Visszaolvastam,
ezt a kérdést már előttem 2x is felteték. Válasz nem olvasható rá.
Illetve egy válasz érkezett, SUV versenyeket kell csinálni. EZ MI????
Valaki segítsen lszi!!!! -
Szabi1991 #14853 :-) -
#14852 Nos:
http://www.youtube.com/watch?v=vRG4L9LftsA
;) -
#14851 Jó estét.
Multiztunk kicsit papi haveral.
-
nfsu2chrys #14850 hello!nekem is ugyanez a gondom.sajna nem tudok neked segíteni.de engem is bosszant kicsit. -
#14849 Sziasztok! Egyik barátommal ha próbálok Hamachin játszani, akkor nem jeleníti meg a szervert, neki ha én csinálok, és nekem ha Ő csinál.
Mi lehet a gondja? Előre is köszönöm a válasz(oka)t! -
#14848 Valaki segít abban hogy torrentről letöltöttem az Underground 2-t és nem tudom hogy telepítsem fel. Ha valaki tudja megkérhetem hogy írjon privát üzenetet és ott magyarázza el? Fontos lenne! Előre is kösz! -
nfsu2chrys #14847 hello!hogy kell játszani hálózatba hamachival?aki tudja legyen szíves írja meg,előre is kösz. -
#14846 elo hamachi szerver van meg? -
#14845 sziasztok felraktam a játékot és nem tudom meik filét kell DAEMON Toolas-ba rakni ha valaki megmondja 10000hála!!!! -
petrovics79 #14844 szia
Probáld meg imagebe másolni a gépre és onnan futasd.
Virtuális meghajtóval pl:power iso,deamon tools-al.
Az image-t neroval,alkohol 120 is meglahet csinálni.
Remélem segitetem -
pezo924 #14843 Nekem is következetesen lefagy a gép illetve 10 percenként... A spped2.exe hibával.
A konfig: XP SP3; Pentium Dual E2160 1,8GHz; GeForce 8600 GTS 256MB, 2GB DDR-RAM.
Sehol nincs egyértelmű válasz a probléma megoldására, sőt semmilyen használható válasz. Régóta szüttyögök a probléma megoldásával, és szeretném már megoldani végre.
Ha valaki tud konkrét megoldást, please, help me e-mail-ben:
[email protected]
Köszönöm előre is! -
nfsu2chrys #14842 sziasztok!az lenne a kérdésem,hogy elindul-e valahogyan a játék CD nélkül,ha igen akkor hogyan???mert nekem szerintem a CD miatt akad kicsit. -
raptid #14841 sziasztok!ha nekem az utolsó városrésznél lefagy a játék,mármint nem enged tovább az utolsó játékrészre akkor mit kéne csinálni?Ha a crackkel van gond akkor lécci egy oldalt ahonnan díjmentesen normálisan le lehetne tölteni pls -
electrik #14840 Csaó!
Annyi lenne az én bajom hogy játszom az NFSU2-vel és ha versenyen megyek akkor ha kanyarodok akkor elkezd elég durván beakadni a kép!
nem a játék vagyis nem tudom, de csak ha kanyarodok és akkor is csak akkor ha vannak versenyzők(versenyekben)!
A gépem elég jó ehhez a játékhoz pedig sőőt:)
Köszi a segítséget!:) -
#14839 Keress olyat hogy Car Lot(világoskék):
-
drdemeter #14838 Hello. Nemreg kezdtem jatszani az Underground 2 -t, de elakadtam egy kicsit. Szerzodest kotottem egy szponzorral es az ugyebar ad egy ingyen autot amit at kell venni az autoszalonba. Az a bajom, hogy nem tudom hol van az a rohadt autoszalon, sehol nem kapom.
Segitsetek
-
Szabi1991 #14837 passz mostanában suliba lanozgatunk néha, van hogy vki random kifagy.. :/ -
krisz940122 #14836 na nem segítetek? :( -
krisz940122 #14835 senki? :( -
krisz940122 #14834 most verseny közben is csinálta. vki tud segíteni? előre is köszi -
krisz940122 #14833 nekem most olyan bajom van hogy gondol egyet és kiírja: a speed2.exe hibát észlelt ezért leállt... ezt miért csinálja? már felpatcheltem v1.2 re és akkor is csinálja. mindig vagy amikor tölt be egy versenyt vagy amikor a verseny után tölti be a szabad járkálást.crack lenne hibás? előre is köszi a segítséget. -
Apocalipto #14832 Már akinek. Nekem nem működött.