Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi lenne az én bajom hogy játszom az NFSU2-vel és ha versenyen megyek akkor ha kanyarodok akkor elkezd elég durván beakadni a kép!
nem a játék vagyis nem tudom, de csak ha kanyarodok és akkor is csak akkor ha vannak versenyzõk(versenyekben)!
A gépem elég jó ehhez a játékhoz pedig sõõt😊
Köszi a segítséget!😊
Segitsetek
Burn tire, not your soul!
Én a hamachi nevû programmal próbálkozok!
Elõre is köszi.
MIlyen op. rendszer van fenn?Mert nálam a windows 7 allat nem tudtam összehozni.Csak xp op. allat jött létre a lan kapcsolat.Nézd meg a korábbi hozzszolásomat ott van az oldal és a progi hogy lehet össze hozzni a lan-t.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Az élet egy szar játék, de kurva jó a grafikája!
Kérlek segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!
A plan nevü progit itt töltheted le:http://plan.volia.org
Orosz oldal,angol a progi.
Lenne nekem egy olyan problémám h mielött az utolsó városrészt kiadná kell sima lehagyós versenyeket is csinálni, de ha megcsinálom mindet akkor a térképen nincsennek narancs csíkokkal autók jelölve,nem tudok tovább menni.A crack rossz?vagy mit kellene tenni?
Lécci vki.
:) Semmi okosság :P
eza patch jó
( Régi celeron-os gépemem ment)
remélem jó lesz
:d
csak mer mentek verseny után amikor rákérdez, tölt a városba és kidob
még 1 szer kösz
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
underground 1 nél se ment 1 ik patch se<#falbav>#falbav>
http://www.pcdome.hu/jatek/2155/need_for_speed_underground_2_pc
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
sikerült nfsu2 lanba servert szerkezteni és szobát létrehozni.
Van egy Plan nevü progi ami segiti a lan játékot online-re rakja.
Én probáltam és müködik tökéletesen,egy probléma van vele hogy csak xp op.
rendszert támogat,de ezt is kiküszöböltem 2 redszert raktam fel igy megy az xp és a windows 7 is.A játék persze csak XP megy lanba "nekem"!!!!!!!!!