1490
Fordítási egítség kellene...
  • dregnarr1 #1450
    It's not the spider you should be afraid of.
  • Aquir
    ha egy pók a többi valami közül: don't fear the spider out of them! / the spider is the one you shouldn't fear!
    ha önmagában ne a póktól félj: don't fear the spider itself / in itself!
  • Mutans Zombi
    Helló!

Ha azt szeretném mondani, hogy:
    'Ne félj a póktól!' akkor az tippem szerint úgy van, hogy 'Don't fear the spider!'
    De hogy mondom azt, hogy 'Ne a póktól félj!' ?

Előre is kösz!
  • IMYke2.0.0.0
    Bármit kinézek manapság :))
  • Steve Q
    A magyar máshogy gondolkodik, ergó másképp is rövidít.
  • MerlinW
    A faszenet azért csak nem rövidíti senki fasz-nak :D
  • dregnarr1 #1444
    Nothing's changed. Send the money as usual through 'Family or Friends'. For description, write nothing else but the e-mail address for the gift and your steam nick name. I'll continue to do this while it is possible. In case PayPal shuts down this option for me, I'll close my shop for good. Till then, everything stays the same.
  • grebber
    Kérem valaki ezt fordítsa le nekem angolra:

"Minden marad a régiben. Küldjétek a pénzt továbbra is Family or Friends -ként de a leíráshoz ne írjatok semmi mást csak egy gift email cimet és a steam nick nevedet. Addig így csinálom ameddig megy a dolog. Ha a paypal bezárja nálam ezt az opciót végérvényesen bezárom a boltot. Addig megyünk tovább változatlanul."
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.23. 16:06:56
  • IMYke2.0.0.0
    "Mind1,"

Na, erről beszélek... :)))
  • RelakS
    Hehe, erről az jutott eszembe, hogy 'Olyan depi vagyok, mindjárt öngyi leszek'
    Jó, tudom, ez egy kicsit más, de akkor is :)

Mind1, megkérdeztem az arcot, ha akarja, megmondja :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mié' a magyarok nem ezt csinálják?
    Less fel a fészbukra... vagy egy fórumra...
  • RelakS
    hosszú, bonyolult szó, inkább rövidíti? :)
  • Aquir
    analytical?
  • RelakS
    Őőő... Wut?! Too much information? :D

'I am currently too anal to let anyone else inspect your dice'

A dice-on ne agyaljatok, csak róluk van szó.
    Na, de anal?
  • RelakS
    Hát ez az, hogy igényelni meg előjegyezni lehet jó pár helyen, épp csak megvenni nem :/

Nem lepődnék meg, ha az utolsó adag elfogyott volna, és nincs utánnyomás.
  • IMYke2.0.0.0
    Dr. Budai László - Steps - Angol nyelvkönyv kezdőknek
    RENDELJE MEG MOST!
    Rendelését akár POSTAPONTRA is kérheti és a regisztrálnia sem kell ha nem szeretne, ehhez válassza a GYORS VÁSÁRLÁST!
    2460 Ft

Itt is igényelni kell...
  • RelakS
    Unokatesóm elment tanfolyásra, ahol gondolom sikeresen kiválasztották az egyetlen beszerezhetetlen könyvet.
    Dr. Budai László
    Steps

Tud segíteni valaki, hogy hol lehet esetleg kapni Pest Gödöllő Hatvan viszonylat az érdekes.
  • grebber
    Engem nem igen zavar.Melóhoz és hogy ismerősökkel beszéljek ida nem kell. Filmekhez van felirat sok játékhoz magyarítás , néha néha meg kérek segitséget.

Elég sokat tudok angolul (olvasva kurva sokat értek) de mivel ha filmet nézek és az nekem gyors és nem igen értem azt ezért mindig ugy mondom hogy nem tudok angolul.
  • qetuol
    tök szar lehet úgy élni manapság, hogy vki nem beszéli az angolt :(
  • grebber
    Köszönöm.
  • dregnarr1 #1430
    Two people have sent me money, yet none of their transactions are showing up on my paypal account.
    I went throught the sums and clearly the money has arrived from both of them, yet there's no evidence of it beside the sums themselves.
    The problem can be seen on the attached image.
    So the money has arrived, but I haven't received any confirmation on who sent it.
  • grebber
    Ezt a pár mondatot valaki le tudná fordítani angolra?

Ketten küldtek pénzt nekem és egyikük tranzakciója se jelenik meg a paypal fiókomon.
    Átnéztem az összegeket és láthatóan a pénz megérkezett mindkettejüktől ,de ennek nincs nyoma csak az összegekben.
    A mellékelt képen is látható a hiba.
    Szóval a pénz megérkezett ,csak visszajelzést nem kaptam róla, hogy ki küldte.
  • Aquir
    "akartam infót arról hogyan lehet csoportban vásárolni de már rájöttem"
  • IMYke2.0.0.0
    Nem elírás. Grebber ugyanis csoporttagoknak vásárol.
  • dregnarr1 #1426
    a 'buy' elírás, 'but' akar lenni (ugye az angol bill-en az 'y' a 't' mellett van) így:

"Ó, arról akkartam infót szerezni, hogyan kell "csapatba csatlakoznii/csoportba rendezni", de már rájöttem magamtól."
    Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2015.12.14. 16:47:43
  • grebber
    "oh wanted info about how to group buy figured it out"
    Ez mit jelent?
  • Aquir
    Very cheap, a unique piece with great design. The gaskets are in good condition, waterproof. The band is a bit stiff, but hopefully it will regain its flexibility over time.

Serves its purpose perfectly. It can hold wallet, keys and other small objects. Few parts required some modifications.
  • grebber
    Ezeket valaki le tudná nekem fordítani angolra?

Nagyon olcsó. Egyedi , egész dizájnos. Valóban vízálló a tömítések a helyükön ,nem párásodik be!
    A szíj picit rideg ,de remélhetőleg a sok használat után "bejáródik" majd.

A célnak tökéletesen megfelel. Lakáskulcs ,pénztárca és egyéb kisebb kellékek is kényelmesen elférnek benne.Felszerelése némi átalakítást igényelt .
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
  • molnibalage83
    Köszi.
  • IMYke2.0.0.0
    x and y are és szerkezet
  • molnibalage83
    Mármint többesszám mindenképp? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Jelzős szerkezetes felsorolásnál, visszautalásnál, leírásnál mindenképp.
  • molnibalage83
    Basszus, egy nagyon alap kédés, nem fordítás. Ha két egyes számú dologról beszélek, akkor azok után egyes vagy többes számot kell használni?
  • gseldon
    A magyar fogalmazás szellemében :P

I don't get it. Why would someone book something then don't give a crap later? I am trying to please everyone here so that the package is cheaper for all and it's me that has to go after people who disappear? There are people who are not even capable of letting me know that they no longer want it. At the very least let me know if you don't want it any more, there are plenty of people who do. It's (fucking) ridiculous.
    Utoljára szerkesztette: gseldon, 2015.05.20. 13:18:56
  • grebber
    Az ilyen emberekkel csak ilyen hangnemben lehet beszélni ez az ő szintjük....
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.19. 11:32:28
  • MerlinW
    Ezt fordíthatod google translatge-el is, mert magyarul is kb az a minőség :D
  • grebber
    Ezt kérem valaki fordítsa le nekem angolra:

"Nem értelek titeket. Miért foglal le valaki valamit ,amikor szarik az egészre rá? Én csinálok nektek jót ,hogy olcsóbb legyen mindenkinek a csomag és még én rohangáljak utánatok? Valaki még arra se képes, hogy visszaigazoljon és rám írjon ,hogy te paraszt már nem kell a csomag.Ha már nem kell nem érdekel legalább írjátok ide ,hogy már nem kell ,mert van rá sok jelentkező.Nevetséges ez az egész. "
  • grebber
    Köszönöm!
  • Aquir
    I couldn't buy the second 20 piece package of the indiegala adventure bundle because I received this error message: "Payment error: too many purchases in a limited amount of time". There must be some sort of time limit for purchases, but the indiegala doesn't write much about it... It is possible that it won't allow me to buy the second 20 piece package of the Hump Day bundle 3 either. It's unfortunate, because we had 20 people for this, but if anybody can find someone who will host this in the Happy hour, that would be better because the same might happen the second time around..