8009
Avagy az nVidia NV4X
-
Zsoldos #1072 hat, ha nem hw, akkor software :)
ki tudod probalni a cuccot egy masik rendszerben? ha nem, en szivesen tesztelem neked par hetig ingyen :) -
Gear #1071 Miért , szerinted mi lehet a gond?Nyitott vagyok .. -
Akuma #1070 vidd vissza, bár szerintem itt nem hardwares baj van -
Gear #1069 Sajna más proginál is gyászos a helyzet. Patch fent. Úgytűnik xar a zsuga. Nem hozott megoldást sem drv se más varia. Megy vissza cserére:(.remálem nem lessz sok szarakodás vele. -
Akuma #1068 patch-t feltetted hozzá? -
Gear #1067 Erre senkisem tud vmi okosságot? #1054 -
Akuma #1066 -
Anotino #1065 Ott vmi durva lesz.. Ilyen gagyi sebesseg nem tudom, hogy johet ossze. Alaplapi drivereket telepits, defaultra vedd a biost, nezd meg, hatha vmi 200wattos tapegyseged van es azert kapcsol ki szinte a vga, stb.
Ha ezeken tul vagy akkor vidd vissza a cuccot. -
#1064 Még a Driver-re gondolok talán abban lehet a hiba.Tényleg melyik a leg használhatobb driver 6800-alá? -
Akuma #1063 www.pcland.hu -
#1062 Install után a start menüben 6600;ill.6800- ikon van,tehát sztem menni kellene neki normálisan.Ennek ellenére 0-1 frames-al megy akármelyiket inditom.Érdekes! -
#1061 Az a Nalu az Ultrákra van nem?
hmm.. itt a múltkor még a Nalu mellé Ultra volt írva, ha jól emléxem, na mindegy.
Az én Ultra fölé húzott GT-men mindenesetre hasít :) -
#1060 Nekem is Xpertvison6800 van, neked mit adtak hozzá ?(cd-ket...)
Én is megnéztem azt a nalut ez ilyen nem mi vagyunk a hibásak szerintem.
2800+barton,512Mb RAM
-
#1059 kik árulnak sulinetben ilyen kártyát? -
Akuma #1058 ha hazaérek kipróbálom... (suli) de szerintem illene folyamatosan mennie, hacsak nem valami visszafogott 6800-asod van
lehet be van kapcsolva az AA és AF illetve kiváló képminőségre van téve... defaulton próbáld -
Akuma #1057 azóta már rájöttem, egyébként rosszúl írtad!! :D nekem tecccikk :) -
#1056 Letöltöttem az Nvidia honlapjáról az 1-ik Tech demot (nalu),de elinditom és hát megy vagy 1 frame-el szaggatt mint az állat.Nálam van bibi,vagy ez ilyen? a gépem: Amd 3200+ ;Xpertvision 6800. -
#1055 r_HDDRendering 1
r_HDDRendering 0
Értelemszerűen az első a be, a másik... hmm, elfelejtettem -
Gear #1054 Sasjnos nem ilyen 1szerű.Teljesen tisztában vagyok vele hogy mit hogyan kell beállítani. Nem áll át 1024*768-nál nagyobbra,tehát nincs is mit elmenteni.Más prog működik rendesen.Végülis FSAA+minden maxra téve nemrossz az 1024*768, csak azért nyüglődtem vele mert a TFT-n 1280-ban a legjobb a képminőség.
-
#1053 Letöltöttem az Nvidia honlapjáról az 1-ik Tech demot (nalu),de elinditom és hát megy vagy 1 frame-el szaggatt mint az állat.Nálam van bibi,vagy ez ilyen? a gépem: Amd 3200+ ;Xpertvision 6800. -
Akuma #1052 ugyanaz a driver, nálam bevált rá... lehet, hogy te Esc-et nyomtál, pedig a Back-re kellett volna kattintanod, hogy elmentse a felbontást... -
Gear #1051 6800 tulajok! Ha játsza valaki az NFSU2-t , megnézhetné hogy fel tudja e tenni 1024*768-nál nagyobb felontásba? Nekem csak villan a kép eggyet de nem vált át 1280*1024-be:( Nem értem miért.a legújabb 66.93-as drv van fent.
-
#1050 Lenne 1 kérdésem! Letöltöttem az Nvidia honlapjáról az 1-ik Tech demot (nalu),de elinditom és hát megy vagy 1 frame-el szaggatt mint az állat.Nálam van bibi,vagy ez ilyen? a gépem Amd 3200+ ;Xpertvision 6800. -
Eltergo #1049 Jó értem akkor én szerencsés vagyok :) -
Gear #1048 Nemtom, de nekem (P4 3GHz/IC7/1GB ram/NX6800 128MB/ZA/NAV 2005/WinXP SP2)semmi gondom a gamékkal/filmekkel, pedig folyamatosan megy a NAV.Mondták már páran hogy szar a NAV mert fékezi a rendszert de eddig én még nem tapasztaltam ilyet sehol se ahol ez van fent. Persze nem engedem game közben hogy scaneljen, csak megy az autoprotect. -
Zsoldos #1047 Hat az io -kat foglalja le. De a cpu igeny viszont nem jelentos. Kb egyrol regelunk most irunk. Ha igy jobban tetszik, erre akartam kilyukadni: a problema processzorfuggetlen, vga fuggetlen. Nem tudsz olyan bika vga-t es procit tenni a gepedbe, hogy ez a hatas ne legyen meg (egy 6800 is kb annyira megszenvedi ezt, mint egy fx5600) -
#1046 Na, azért ezt sem mondanám így, inkább ha a vírusirtó átfut a 600Mb-s pak fileon és az abból kiszedett 50Mb-s részen, majd az abból a memóriába kerülő 2-3Mb-n is. Akkor nő a CPU és a memóriabusz... kihasználtsága és kevesebb sávszélességet kap a VGA, vagy későn kapja meg az adatot (nincs mit renderelni), de azért lehet ott P4-el és 512Mb RAM-al is vírusirtózva játszani sok mai játékkal, csak nem Far Cry-al ami zabálja a memóriát. (értelmeset pakol bele, nem azt mondom) -
Zsoldos #1045 Ez nem processzorfuggo es vgafuggo. Meg a ram fogyasztas sem nagy. Attol fugg mennyi lemezmuveletet csinal az adott program, a jatek milyen fileokat nyit meg menet kozben, stb. 100ghz-es hipertredinges p5 scsi vincsivel is megakad, ha jatek kozben a virusolo elkezd atnezni egy 50 mb-s tomoritett filet :) -
Eltergo #1044 Ez attól függ milyen gépe van a embernek...nekem P4 1.6 Ghz 512 MB DRR RAM IS-7 alaplap Geforce 4200-vel nem akadozik egyátalán és megy közben a virusirtó is :) én ezért furcsáltam amit irt. -
Zsoldos #1043 Az a gaz, hiaba disable-d, a memoriaigeny megmarad. Hulyen oldjak meg ezeket. A virusolo lassan jobban melemaszik szerencsetlen gepbe, mint egy virus. Nekem most pl ratyi avg van fenn, es kb 4-5 taszkot futtat folyamatosan. Ami a moka, hogy tenyleges munkat csak egy vegez (mukodik a virusolo, ha kilovoldozom 1 kivetelevel mindet), de memoriat meg foglal vagy 25 mb-t a tobbi.. -
#1042 Azét ez így kicsit durva, pl. a NAV nem igazán engedi magát kilőni a feladatkezelővel és nem is egészséges, egyszerűbb joblikk, disable autoprotect...
Bár én nem szoktam kinyomni, régen néztem és a 3DMark03-nak nem számít, csak akkor van jelentősége ha kevés a memória vagy méginkább ha játék közben folyamatosan turkálja a .pak-okba csomagolt anyagokat a winchesteren. -
Zsoldos #1041 Hogyne akadhatna, ha fut a virusolo.. De amugy jatek elott ctrl alt del, es a virusirto taszkokat kiloni, alap. -
#1040 Hát megvettem az Xpertvision 6800 Td-kártyát,jol megy de a Tv-kimenettel van problémám.Hiába kötöm rá a Tv-re a gyári kábel+átalakito de nem ad képet a Tv-n :( mi lehet a baj? (tudom igy látatlanul hülye kérdés de hátha tud valaki segiten).A régi 4200 ti-n nem volt baj. -
Akuma #1039 sőt már 4395-nél tartok alapórajelekkel :) -
Akuma #1038 nem kell megilyedni, nemcsak a magyar a szar
újrafuttattam húzva is, a pont: 5258 -
Eltergo #1037 A Far Cry akadozna Geforce 6800 GT-n? na ne nevetess :) -
#1036 Ésmég csodálkozol hogy összebarmolják egymást és visszafogják a teljesítményt aztán meg sírhatsz hogy akad a Far Cry a 110000Ft-s kártyán?
Csakmert megillyedtem hogy a szar a magyarországon kapható 6800GT-k egy része, vagy nem elég nekei a géped többi eleme. -
Akuma #1035 jah ezt nekem is kiírta, úgy lehet becsapni ;) ,hogy előbb a pccillint teszed föl a gépre majd a norton antivirust -
#1034 Hö, mikor valamiért nem akart rendesen futni a NAV2004 fel akartam tennni mellé a PCclillint és azt mondta előbb töröljem a NAV-ot, mert a 2 egyszerre nem lehet fent(utánna annyi egyéb baja volt még a rendzsernek hogy a végén meg a partíciót is leformáztam). Szerintem csaka NAV-ot hagy fent. -
Akuma #1033 minidig másik vírusírtó riaszt nálam... minegyiknek van jó és rossz oldala... de eza 3 télleg sok! egyik úgyis próbaverziós, azt leszedem(NOD32)... + van NAV2005 és PCCillin2002