301
Memória hiba
  • Stann
    Nem kéne nyitunk egy ASUS fan topikot? :)
  • stone
    Jaja. Szerencsére ma már az U-Cop mindegyikbe benne van.
  • Stann
    Hát ja, én is 2éve vettem még 40rugóért, de nem bántam meg. Főleg a COP( miatt vettem, mert akkor volt az a hullám, amikor sorban égtek el az AMD procik, nomeg a GS is halálra dícsérte. Amikor megláttam, már eldöntöttem, hogy nekem ilyen kell, Szerelem első látásra! :)
  • stone
    Ez enyém meg alsókategóriás Asus és a 266MHZ-es északi híd 350-en megy stabilan. Jók az Asus lapok csak a közép és felső kategóriák már drágák.
  • Stann
    Nem húzom, hanem az alaplapom alapfrekije 135mhz- nem 133, mint utólag kiderült. Így nem véletlenül elsők mindig az ASUS alaplapok gyorsaságban, legalábbis ez a tipus(A7V333), és ezt több helyen is írták.
  • stone
    Ennyire gyengén húzni teljesen felesleges, semmit nem veszel észre belőle. Vedd le nyugodtan.
  • Stann
    Hát ugye 266mhz-s(2*133), és 135mhz-en megy, de sztem nem lehet ez olyan nagy baj. De majd leveszem, és kipróbálom úgy is.
  • stone
    Szerintem cseréltesd vissza, ha a memtest hibát jelez akkor szar. Esetleg nincs húzva?
  • Stann
    1 db. 256-266os modul
  • stone
    Hány darab mem van a gépben?
  • Stann
    Minden tökéletesen fut, játékok,Farcry,3dmark, csak néha a gép kékhalállal indul, meg bizonyos image -fileokkal bajlódik.
    Akkor megpróbálom visszacserélni, elvégre 2év garis Infineon.
  • stone
    Nekem csont nélkül kicserélték. 3Dmark progik lefutnak neked?
  • Stann
    Kipróbáltam a testert, és 90 perc alatt kb. 3500hibát irt ki. Ez lehetséges? Iga a 66,2 és 193. mega ismétlődött. De gyanus is volt a ram, mivel prdukál egy két érdekes dolgot. Ha visszaviszem a boltba kicserélik(még garis)?
  • efter
    nekemis ugyenaz a problémám volt egy memóriával,és lefuttatam a memtesztet és kiirt egy raklap hibát!!
    szerintem te rossz üzletet csináltál a rammal! valszeg hibás!
  • O0D:
    a nav egy lószar!
    viszont a memtest kurva jó és kibaszott lassú.
  • CaviaR
    Cat: Köszönöm kipróbálom!
    sniper: Fent van egy Anti-trojan 5.5, egy N.A.V. 2003+ frissített vírusadatbázis, Ad-aware meg Spy-ware eltávolító, de ezek nem oldották meg ezt a gondot...
  • sniper
    Inkabb kergess virust, trojait (Brad Pittel :)). Ad-aware + CWShredder csodakra kepes. Meg nem art melle mongyuk 1 Kaspersky.
  • SoDI---
    Jaaj, már nem a win98 korát éljük.
    Az XP a legtöbb esetben újratelepítés nélkül is gyógyítható.
  • Cat #3
    futass le egy memóriatesztet
    http://www.memtest86.com/
    ezt végig kéne csináltatni vele jónéhányszor, (ha éjszaka be van kapcsolva a géped, többször is) - ha nem jelez hibát, tuti jó a memória
  • Devids Pro
    rakd újra a windows-t
  • CaviaR
    Van egy problémám.
    Pár hete vettem egy 333-as 512mb-os DDR memóriát. Nem mondanám noname-nek ("Pmi"). Az vele a bajom, hogy véletlen szerüen bezáródik az Explorer. Ez ritkán fordul elő, viszont a játékokból rendszeresen kilép. Tehát a 3D alkalmazásokat egyszerűen pillanatok alatt bezárja, és nem csak kilép tálcára. A memória váltás elött ilyen sosem fordult elő. Akkor is, és most is 333Mhz FSB-n fut a memó. Nem tudom mi lehet a probléma, és azt sem, hol kezdjem el keresni azt. Köszönöm a segítséget!