301
Memória hiba
  • biomage
    ja igen ird meg az eltérését az idézitésétnek
  • LaciMaci
    ASUS K8N E-Deluxe
  • biomage
    mi is az alaplap?
  • biomage
    upsz megkevertetek a #135 hibás
  • LaciMaci
    tévedsz DDR400 as az alaplap is!
  • biomage
    mennyi a sebbesége az everestnél
  • biomage
    nem akarlak elszomoritani de nem jó rammot kaptál mivel az alaplap DDR333
    kezzel és ez a ram DDR400 nem jo
  • kamisk8
    na azt szeretném még kérdezni,hogy ha nincs dual chanelom attol függetlenül hozza a gépem a 2*512teljesitményt szoval kihasználja mindkettöt vagy nem?Nagyon fontos lenne mert akkor elég sok pénzt dobtam ki potyára
  • LaciMaci
    EZ MEGVAN!!!!
  • biomage
    Klick aztán válasz szervert "MajorGeeks TX Usa" vársz egy pár másod percet és tölteni is fogja vagy egy mentés máskép ablak jelenik meg
  • kamisk8
    na nekem most mindkettő ramom ugyan olyan de semmi márka frekvencia mb de semmi változás,de akkor mért van két férőhely a gépemben és mondom a 2*256nál megduplázodtak de a 2*512nél nem látom a változást valamit csak lehet csinálni nem?
  • LaciMaci
    Ez egyik típusa: Kingmax MPXC22D-38KT3R-FNA A MÁSIK Kingmax MPXC22D-38KT3R-FHA tehet egy picit eltér és az időzítése is egy kicsit eltér, de a régi gépembe volt egy Noname és egy Samsunk működtek együtt érdekes!
    Mit tegyek?
  • biomage
    a #115 olvastad? jó akkor most egy everestet tudok mondani neked nézd meg hogy egyforma e a két ram idözitése és tipusa mert ütközhetnek ha nem egyforma
  • biomage
    nos a dual channel anyit jelent hogy mindkét ramra egyszere tölt adatot igy gyorsul a betöltés csináld a következöl ved ki az egyik ramot és mérd meg a sebeségét az everestel aztán rakd visza a másik ramot és ugy is mérd meg ha van különbség akkor a vinyo lassú bár ezt kétlem
  • kamisk8
    Na akkor most végül is mit határoz a dual channel?mert fel ismeri az 1gigat de attol hogy nincs dual csanal még kéne együtt menniük nem vagy most akkor mit tegyek vagy,hogy tudnám növelni a teljesitményt?
  • LaciMaci
    nah tehát: Külön-Külön egyiknek se ír ki hibát ha egyszerre a 2 van bennt errort ír ki!Nah mi lehet a gond?
  • kamisk8
    na az van hogy érzékeli a 2*512ramot de akkor mért nem látom a teljesitményén és a dual channel mennyit határozhat?Vagy akkor most minek van 2 férőhely az alaplapomon ha be lehet rakni 2 ramot csak akkor müködik eggyüt ha van dual channel,de ha nincs akkor mért van 2 férőhely?most akkor potyára dobtam ki ennyi pénzt?
  • biomage
    szerintem félre értetél valamit vagy rosszul mondták el neked a gyorsaságot figyelj a két 256MB ram frissités jobb mint a két 512MB ramnak a gyorsaság a játékban látható, nem fog anyira szagatni egy játék mint a két 256 MB nál és gyorsabban tölt be, nem a windows
  • kamisk8
    akkor most nem fog 1gigan menni? mert amikor 2*256on volt ugy ment 512-ön de akkor most 2*512-ön is kéne mennie 1 gigán nem?
  • biomage
    a lapozo fájl a partició fökönyvtárában megtalálod "Pagefile.sys"
  • biomage
    a lapozó fájl lefoglalt annak nincs közze a memoria kezeléshez
    az alaplap ugy néz ki hogy nincs dual ram kezelése de itt van egy link néze meg valaki hogy igazam van e.
  • kamisk8
    Vagy csináljam azt hogy mind a kettő oprendszernél megnyissam a lapozo fáljt?
  • kamisk8
    mind a kettő xp mert két részre osztottuk a vinyot és a második formatálásánál el kezdte telepiteni igy kettő lett az alaplapomKVM400M-L és 2400+os athlon proci de van olyan beállitás a gépen ahol a lapozofáljt lehet állitani na és ott az egyik oprendszernél van csak lapozofálj és ott azt irja a rendszerr állitja be magának a lapozofáljt a másik op rendszernél meg azt irja hogy ne legyen lapozofálj nos viszont nekem a c csak 2 giga hely van a másikon meg még csomo akkor nem lehetne felcserélni hogy a másikban legyen a lapozofálj és akkor jobban menne vagy nem tom segits thanks.
  • biomage
    elöször is mi az alaplap neve aztán mi a két windows XP,2000 stb
  • kamisk8
    két slot om van a két 256-osnál müködött de most a 2*512-nél nem tom nem veszen nagyon észre a változást viszont a 3dmark azt irja,hogy szinkron szoval az azt jelentheti hogy szinkronba vannak egymással nem?de számtekboltban dumáltak valamit,hogy át kell állitani valamit a biosban is hogy gyorsabb legyen azt nem tom,hogy mi lehet és szerintem az lehet a gond ja meg a nod32 azt irja ki hogy hiba a lapozofálj megnyitásakor mert egy másik progi vagy op rendszer használja mert kettő oprendszerem van fent de csak az egyiket használom nem lehet a két oprendszer a gond vagy mi?
  • biomage
    ha jól értem a dual ram nem muxik melyik slotban van a ram 1-3 a jó és igy müködni fog ja igen egy bios reset segithet "áramtalanitsd a gépet aztán ved ki az alaplap elemét 15 MP-re és rakd vissza"
  • biomage
    bocs elkellet mennem egy kis idöre akkor kiprobáltad egyenként a ramokat memtestben ha igen és jók akkor talán a két ram különbözö a lattency beállitása igy az egyik nem birja az adat sebeséget
  • kamisk8
    Hellosztok most a gépemben 1gigaram van,de eddig 512 volt most vettem bele még 512 a ramok egyforma márkájuak és mhz-en mennek és most 512-ről 1giga lett ezt ki is irja a rendeszernél,de én nem látom a változást egyáltalán,Nem lehet,hogy valamit a biosban kell átállitani,hogy eggyüt müködjenek vagy valami?Légyszi segitsetek!
  • LaciMaci
    KÜLÖN-KÜLÖN A RAMOK MŰKÖDNEK!!!
  • LaciMaci
    Mér Ramhiba?
  • biomage
    csak simán ment nem álitotál semit, ha igen akkor ram hiba probáld ki külön külön a ramokat a memtesztel
  • LaciMaci
    Lefutattam a Progit!

Pass:1 Erorrs: 160859

Nah most akko mi van?
  • biomage
    na figyelj elinditod a nerot fent van a fájl ebben van a nyitás megkeresed az isot ha megvan bekell jönnie egy ablaknak "összeálitás felirása"három fül info,idegen cd/dvd-kép,irás ha jól csinálad,
  • LaciMaci
    nem CD képel kell?
  • LaciMaci
    Hol kell DAO ként írni?
  • biomage
    igen az iso fájl megnyitod a neroval és dao ként felirod
  • LaciMaci
    Vagy CD kép el?
  • LaciMaci
    De ISO ba írom az jó?
  • biomage
    az iso fájlt nyisd meg a nerovan