301
Memória hiba
-
#141 ja igen ird meg az eltérését az idézitésétnek -
LaciMaci #140 ASUS K8N E-Deluxe -
#139 mi is az alaplap? -
#138 upsz megkevertetek a #135 hibás -
LaciMaci #137 tévedsz DDR400 as az alaplap is! -
#136 mennyi a sebbesége az everestnél -
#135 nem akarlak elszomoritani de nem jó rammot kaptál mivel az alaplap DDR333
kezzel és ez a ram DDR400 nem jo -
kamisk8 #134 na azt szeretném még kérdezni,hogy ha nincs dual chanelom attol függetlenül hozza a gépem a 2*512teljesitményt szoval kihasználja mindkettöt vagy nem?Nagyon fontos lenne mert akkor elég sok pénzt dobtam ki potyára -
LaciMaci #133 EZ MEGVAN!!!! -
#132 Klick aztán válasz szervert "MajorGeeks TX Usa" vársz egy pár másod percet és tölteni is fogja vagy egy mentés máskép ablak jelenik meg -
kamisk8 #131 na nekem most mindkettő ramom ugyan olyan de semmi márka frekvencia mb de semmi változás,de akkor mért van két férőhely a gépemben és mondom a 2*256nál megduplázodtak de a 2*512nél nem látom a változást valamit csak lehet csinálni nem? -
LaciMaci #130 Ez egyik típusa: Kingmax MPXC22D-38KT3R-FNA A MÁSIK Kingmax MPXC22D-38KT3R-FHA tehet egy picit eltér és az időzítése is egy kicsit eltér, de a régi gépembe volt egy Noname és egy Samsunk működtek együtt érdekes!
Mit tegyek? -
#129 a #115 olvastad? jó akkor most egy everestet tudok mondani neked nézd meg hogy egyforma e a két ram idözitése és tipusa mert ütközhetnek ha nem egyforma -
#128 nos a dual channel anyit jelent hogy mindkét ramra egyszere tölt adatot igy gyorsul a betöltés csináld a következöl ved ki az egyik ramot és mérd meg a sebeségét az everestel aztán rakd visza a másik ramot és ugy is mérd meg ha van különbség akkor a vinyo lassú bár ezt kétlem -
kamisk8 #127 Na akkor most végül is mit határoz a dual channel?mert fel ismeri az 1gigat de attol hogy nincs dual csanal még kéne együtt menniük nem vagy most akkor mit tegyek vagy,hogy tudnám növelni a teljesitményt? -
LaciMaci #126 nah tehát: Külön-Külön egyiknek se ír ki hibát ha egyszerre a 2 van bennt errort ír ki!Nah mi lehet a gond? -
kamisk8 #125 na az van hogy érzékeli a 2*512ramot de akkor mért nem látom a teljesitményén és a dual channel mennyit határozhat?Vagy akkor most minek van 2 férőhely az alaplapomon ha be lehet rakni 2 ramot csak akkor müködik eggyüt ha van dual channel,de ha nincs akkor mért van 2 férőhely?most akkor potyára dobtam ki ennyi pénzt? -
#124 szerintem félre értetél valamit vagy rosszul mondták el neked a gyorsaságot figyelj a két 256MB ram frissités jobb mint a két 512MB ramnak a gyorsaság a játékban látható, nem fog anyira szagatni egy játék mint a két 256 MB nál és gyorsabban tölt be, nem a windows -
kamisk8 #123 akkor most nem fog 1gigan menni? mert amikor 2*256on volt ugy ment 512-ön de akkor most 2*512-ön is kéne mennie 1 gigán nem? -
#122 a lapozo fájl a partició fökönyvtárában megtalálod "Pagefile.sys" -
#121 a lapozó fájl lefoglalt annak nincs közze a memoria kezeléshez
az alaplap ugy néz ki hogy nincs dual ram kezelése de itt van egy link néze meg valaki hogy igazam van e. -
kamisk8 #120 Vagy csináljam azt hogy mind a kettő oprendszernél megnyissam a lapozo fáljt? -
kamisk8 #119 mind a kettő xp mert két részre osztottuk a vinyot és a második formatálásánál el kezdte telepiteni igy kettő lett az alaplapomKVM400M-L és 2400+os athlon proci de van olyan beállitás a gépen ahol a lapozofáljt lehet állitani na és ott az egyik oprendszernél van csak lapozofálj és ott azt irja a rendszerr állitja be magának a lapozofáljt a másik op rendszernél meg azt irja hogy ne legyen lapozofálj nos viszont nekem a c csak 2 giga hely van a másikon meg még csomo akkor nem lehetne felcserélni hogy a másikban legyen a lapozofálj és akkor jobban menne vagy nem tom segits thanks. -
#118 elöször is mi az alaplap neve aztán mi a két windows XP,2000 stb -
kamisk8 #117 két slot om van a két 256-osnál müködött de most a 2*512-nél nem tom nem veszen nagyon észre a változást viszont a 3dmark azt irja,hogy szinkron szoval az azt jelentheti hogy szinkronba vannak egymással nem?de számtekboltban dumáltak valamit,hogy át kell állitani valamit a biosban is hogy gyorsabb legyen azt nem tom,hogy mi lehet és szerintem az lehet a gond ja meg a nod32 azt irja ki hogy hiba a lapozofálj megnyitásakor mert egy másik progi vagy op rendszer használja mert kettő oprendszerem van fent de csak az egyiket használom nem lehet a két oprendszer a gond vagy mi? -
#116 ha jól értem a dual ram nem muxik melyik slotban van a ram 1-3 a jó és igy müködni fog ja igen egy bios reset segithet "áramtalanitsd a gépet aztán ved ki az alaplap elemét 15 MP-re és rakd vissza"
-
#115 bocs elkellet mennem egy kis idöre akkor kiprobáltad egyenként a ramokat memtestben ha igen és jók akkor talán a két ram különbözö a lattency beállitása igy az egyik nem birja az adat sebeséget -
kamisk8 #114 Hellosztok most a gépemben 1gigaram van,de eddig 512 volt most vettem bele még 512 a ramok egyforma márkájuak és mhz-en mennek és most 512-ről 1giga lett ezt ki is irja a rendeszernél,de én nem látom a változást egyáltalán,Nem lehet,hogy valamit a biosban kell átállitani,hogy eggyüt müködjenek vagy valami?Légyszi segitsetek! -
LaciMaci #113 KÜLÖN-KÜLÖN A RAMOK MŰKÖDNEK!!! -
LaciMaci #112 Mér Ramhiba? -
#111 csak simán ment nem álitotál semit, ha igen akkor ram hiba probáld ki külön külön a ramokat a memtesztel -
LaciMaci #110 Lefutattam a Progit!
Pass:1 Erorrs: 160859
Nah most akko mi van? -
#109 na figyelj elinditod a nerot fent van a fájl ebben van a nyitás megkeresed az isot ha megvan bekell jönnie egy ablaknak "összeálitás felirása"három fül info,idegen cd/dvd-kép,irás ha jól csinálad, -
LaciMaci #108 nem CD képel kell? -
LaciMaci #107 Hol kell DAO ként írni? -
#106 igen az iso fájl megnyitod a neroval és dao ként felirod -
LaciMaci #105 Vagy CD kép el? -
LaciMaci #104 De ISO ba írom az jó? -
#103 az iso fájlt nyisd meg a nerovan -
#102 gratulálok nem igy kellet volna irni az iso fájlt,
hanem ugy hogy megnyitot a neroval a fájlt és DAO ként felirod