301
Memória hiba
-
burninhell #61 nekem aztán ez kínai :)
-
#60 ez nem igaz a p3s sdram 64 bitet a p4es 128 bites -
burninhell #59 re
viszavitem a boltba a memóriát
a csávó meg azt mondogatta h nem kezeli a gépem mert p4-hez gyártották és hiába pc133 az alaplapom túl régi :)
van ilyen?
azt hitztem az PC133-as SD RAM az mindenhol 1forma.. -
burninhell #58 sajna cd-m nincs :) leszettem a dos/windows 3.2-es verziót
azzal próbálkozok majd meg
thx -
#57 elnézést rossz link ez a jó -
#56 a memtest innen lehet letölteni
a dolgod a következö felirod az iso fájl cdre legyen (RW)s elinditani ugy lehet mint a windows cdt bootolással
-
burninhell #55 ok
thx -
izb #54 Itt csak egy dolog lehet!!
A memóriád rossz!
Ezt a memtest progit futtasd le.Dos-os!!
Valszeg egy kis ideig el fog tartani. -
burninhell #53 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=101
ez az alaplapom -
burninhell #52 jó neked legalább az abit oldala bejön :D
nekem nem akar
nem vmi új alaplap
prociról fogalmam sincs de láttam az abit oldalán régebben onnan van a bioszfrissítésem is -
izb #51 Milyen proci való ebbe?
Mert megmondom az őszintét,én nem nagyon találom az Abit oldalán ezt az alapot!! -
burninhell #50 abit st-6 alaplap
256MB sdram 133-as freki
(de a biosz 100-at ír ki akármit rakok bele) -
izb #49 Milyen alap,és milyen memo??
A régebbi milyen és az újjabb milyen frekis?? -
burninhell #48 ezt a memtest 86+ -t kipróbálom ha meg tom szerezni :)
remélem dosos mert a win nem jön be a rammal 1ütt
a legújjabb Biosz van fenn az alaplaphoz
köszi -
#47 teszteld le az új ramot memtest 86+al
kiderül hogy az alaplap jól kezelie a ramot
azonkivül még talán egy bios reset segithet -
burninhell #46 helló mindenki!
lenne 1 problémám
volt 256MB SD RAMom és vettem hozzá még 256-ot, de ha a gépben van az új RAM akkor nem jön be a windows csak fekete képernyő...
pedig az új RAMot is felismeri a BIOSZ.
ha csak az új van benn akkor is fekete képernyő...
1x kijött valami hibaüzi h kellene a windowsnak 1 sys fájl de többet nem láttam
azóta se ezt
a régi RAMal tökéletesen m1.
az új memóriával van gond? vagy telepítsem újra a rendszert úgy h benn van mind2 RAM? (márha bejön 1ált a telepítő) -
#45 :P -
#44 Ugy van 400-on:P -
Rolesz #43 Vettem 2*512 no name ramot(400mhz)! De a Bios csak 200mhz-et ir ki ! Hogyan lehet 400mhz-re rakni? -
#42 a memoriába nem lehet virus csak ha a windowst fertözöt let
amugy ha resetel a gép a memoriában minden adat törlödik
biztos hogy a ram hibás -
#41 Tehát kivettél egyet,lement a memteszt és jo volt.
Vissza a roxat (ha télleg az) és memteszt elindit, ha hiba akkor ugye rox.
Kivétel mint pl: nálam is volt:P AMD XP nem volt szinkronban a RAM-al és igy hibahegyeket dobott ki a memtest, átt let állitva,és most okés a dolog.
De ez a nagy tudatlanságom bibije volt:-o -
zsolt11 #40 hi,
Volna egy furcsa kérdésem a memória lehet vírusos?
Leírom a rövid történetet,a gépemben volt 2 * 512 ram memória húzás nélküli,és egyszer csak elkezdett kikapcsolni a gépem ok nélkül ha már a wordben is dolgoztam akkor is ki-ki lépett a programból és állandóan újraindult.Ekkor letöltöttem egy memória teszt progit és töbször lefutattam és mindenféle hibákat írt ki. Ekkor ki vettem az egyik memóriát és újra lefutattam a tesztet és semmit nem írt ki,most is csak az egy memória van a gépemben.A kérdésem a következő,hogyan lehetne megállapítani 100%-osan,hogy a memória vírusos volt vagy pedig tényleg tönkre ment,mert nem szívesen dobom ki a 27 000 ft-os memóriát.
THX. -
#39 pontosan... -
#38 hát nem biztos, de próbáld ki (azért vedd lejjebb az időzítéseket előbb) -
#37 szerintetek egy Twinmos 333Mhz es ram(duplaoldalú) birná a 400mhz-t?
valakinek tapasztalat?? -
#36 Nem 0-ra, hanem kapcsold ki. -
Mihail #35 milyen alaplapod van? menj fel a netre és nézd meg hogy a chipseted támogatja-e a ramod pítusát, meg hogy milyen beállításokkal kell használni. az asus.com-on pl. minden le van írva -
Zodiac #34 Fent...
Matrix: letiltast hogy erted? Tok 0-ra vigyem le? -
Joker Hun #33 itel info file /alaplapi meghajto driver fentvan?/ -
#32 sztem letilthatod a virtuális memóriát. ;) komolyan.. -
Zodiac #31 Legfrissebb BIOS van fent. ASUS P4C800 Deluxe alapom van. Intel chipset-est meghozza: 875P. -
Joker Hun #30 Hali általában alaplapi meghajo a ludas frisitsd.De jo lenne tudni milyen csipszettes a deszka????????? -
Zodiac #29 © Zodiac ma 17:07 | Privát | Válasz | #1
Hi!
Olyan gondom lenne, hogy most 2GB DDR van a gepben(4x512) Dual módban es nagyon sok jatek kb 10-20 percenként 4-8mp-re beszaggat. Az lenne a kerdesem, hogy ilyenkor a virtualis memorait mennyire celszeru beallitani?
Lehet itt mas gond is, pl BIOS?
thx
bYe
-
ent #28 Igen, siker, köszike! -
#27 írtm=írtam, sorry! -
#26 Linux-os filerendszer kerül rá, utána windows alól nem tudod olvasni, (csak ha leformázod) bootolj rá, és a többit már leírtm előbb! -
ent #25 Ja,ja,ja, de amikor megnyomom az a betűt, ír a FDD, de a lemezre nm kerül semmi, illetve meg sem tudom nyitni a lemezt, mert azt írja ki, hogy nincs benne az FDD-ben lemez! Ez Helyes?
-
#24 Meg kell neki adni, hogy pl.: "A" meghajtóra akarod telepíteni. Elindítod, kérdezi, hogy hová, megnyomod az "A" betűt, enter, stb... Nem bonyolult, utánna bebootolsz a floppyról, és elindul automatikusan a standard teszt, a teszt alatt a "C" gomb megnyomásával jön fel a menü. -
ent #23 Szega!
Hogy kell ezt a progit felinstallálni, metód?
Kiír vmit DOS képernyőre, tegyek be egy lemezt, de nem csinál semmit a lemezzel! -
#22 lehetne :D