301
Memória hiba
-
LaciMaci #101 kiirtam és nem műxik!BE VAN állítva, hogy boot oljon, de nem tölti be a CD-t!Van az iso belül a BOOT fájl azt tettem rá, de nem iso ba! -
#100 akkor nyeld le a keserü pirulát az iso fájl lefogja venni a teljes cdet -
LaciMaci #99 Nincs újraírhatóm -
#98 igen, és ujra irható cdre -
LaciMaci #97 OK!Simán csak Néró val írjam ki osz kész? -
#96 anyám a bios reset nem a bios frissités hol élsz a marson -
#95 azt amit irtam csináld meg jó -
LaciMaci #94 Honan szerezzem meg a legfrisebbet? -
LaciMaci #93 Akkor most mi lehet a gond?Mit tegyek? -
#92 miért félsz a bios resettől? annyi, hogy állítsd be a default-ot, hátha akkor minden ok lesz és kész, nem veszik el semmi adat, max a spéci beállításid ha voltak, de szerintem többet ér a stabilitás... -
#91 nem azt... -
#90 tudod mi az a bios reset
a memtest egy memoria teszt letöltöd innen és felirod egy cdre és bootolással elinditod a cdt mint a winxp cdt -
LaciMaci #89 Szia a memtest 86 ot nem!Kipróbálom!Mire jó?BIOSZ RESET NEM LESSZ! -
#88 a memtest 86+ ot kiprobáltad már és egy bios resetet -
LaciMaci #87 A Dual Raid az azt jelenti vagy nem? -
LaciMaci #86 ott van amit írtál honlapon, hogy Duál!De nem találom a BIOS-ban Segíts! -
#85 ez alaplapfüggő persze, hogy merre van...
lehet nem tudja? amúgy itt a honlapja:
link
nekem sajna Abitom van...
amúgy a memcsik tutira ugyanan olyanok? késleltetés, stb? -
LaciMaci #84 Megnéztem, de ilyet, hogy Dual Channel nem találtam!Mondd el légyszi, hogy pontossan hol található! -
#83 bios-ban néz szét ott lesz, hogy enabled-e vagy auto.... -
LaciMaci #82 Szia!A 2 memkó nem megy most Duálba valszeg nincs bekapcsolva!Hol kell ezt bekapcsolni? -
#81 dualchannel-t kapcsold ki avagy be... -
LaciMaci #80 Mindenhogy próbáltam, de sehogy nem jó! -
#79 1-3-ba rakod vagy 1-2-be? -
LaciMaci #78 Segítsetek! -
LaciMaci #77 Sziasztok!Van egy Asus K8N-E Deluxe-os alaplapom és 2 PC3200 400MHZ-es 512 Kingmax DDR Ramom!Ha külön-külön van benne a gépbe működik, nincs vele gond amint együtt van és egy nagyobb dolgot akarok vele csínálni Kék halál lesz!
Mi a hiba, mit lehet ellene tenni? -
DonManó #76 vagy az alaplap nem bírja, az se kizárt...
de hát ez van
nem sokára úgyis lesz váltás 64 bitre........... -
#75 köszi! -
#74 Attól függ milyen...ha vmi tunkngram, akkor 3.2 voltot is, ha vmi átlagos, akkor 2.7-2.8 voltnál nem szoktak följebb menni... -
#73 Hány voltot lehet adni max. a Ramoknak? -
#72 Úgylátszik kemény 2MHz eltérést sem bírt... -
DonManó #71 kopp-kopp
mióta visszavettem az fsb-ből azóta megy rendesen -
DonManó #70 nincs ilyen opció, csak vmi hasonló olyasmi hogy fsb:afg:pci
most beállítottam az fsb 133-ra a 135 helyett, most még jó, azóta nem volt kékhalál se restart -
#69 Vmi ilyesmi opciónak muszály lennie, ha nem is így hívják. Ez nagyon alapvető beállítás, próbáld megtalálni.
Amúgy ha csak BF2 -nél van, akkor lehet a játék szar. -
DonManó #68 ja és nemtom beállítani az ratio-t
nincs ilyen opció -
DonManó #67 általában de csak ha BF2-zök akkor indul újra vagy bejön a kékhalál (általában), listázza a fizikai mem-et (mindig mást ír ki), és meglepő módon az nv4_min.sys-re hivatkozik mindig. ez normális? -
#66 Érdemes az FSB/RAM ratio -t 3/3 állítani.
Amúgy sztem tuti rossz az 1ik modul, vidd vissza ha garis még. -
DonManó #65 hogy érted h nem volt szinkronban?
nálam is újraindulgat a gép, ABIT KV7, AMD 2000+, 512 SAMSUNG RAM 400 MHz CL2-ben, fsb-nek everest 135-öt ír ki, ez a baj? a 135? -
vinjos #64 ooo köszi szépen!
-
#63 nos a memtest 86 miútán letöltöted felirod a cdre aztán bemész a biosba és átálitod az elsö meghajto inditását cdre berakod a cdt és el fog indulni
-
vinjos #62 hellosztok
érdeklödnék tudtok e valami jo memoriatesztelö progit....
vagy a memtest86---hogyan müködik...
röviden ha megirnátok megköszönném