18069
-
#2095 itt is vannak -
#2094 ja van Hooijdonk komoly játékos.a 2002-es szuperkupa volt komoly ott 2-t vágott ha jól emlékszem mind2-t szabadból.+Casillas kiszedett pár szabit -
lehet,de nekem nem úgy rémlik :D épp azér volt ilyen ideges Buffon -
#2092 jajaja nemgynege vót :DDD
mondjuk én ugy emlékeztem erre hogy 2-t rúgott be -
#2091 emlékszem még anno volt egy Juve-Feyenoord csoportmeccs,a Feyenoord kapott egy szabit,Hojdonk odatekerte a pipához,Gigi kiszedte,a bíró visszafújta.másodszor megint nagyon jól lőtte,de Gigi azt is kiszedte,de a bíró megen visszafújta. a harmadikat már bevarrta Gigi meg szétrúgta a kapufát -.-
szerk:itt mán csak a vége van
http://www.youtube.com/watch?v=mro3FpudpZ4 -
#2090 jaja, meg a tizi párbajban is elsőnek állítanám oda -
imádom :)
világ egyik legjobb szabadlövője,még így öreg fejjel is szvsz -
#2088 nem is tom mikor láttam utoljára jáccani. asszem a dortmund elleni uefa kupa döntőben. jah meg a cselszki ellen vágott egy izom kapufát. kicsit nem jó felvétel
hohó -
#2087 mondom másodszor:
csönd! -
#2046 Hatem Trabelszi,Andres Isaksson ---> Man City -
#2043 és a WBA szurkolói 10 meccs után megválasztották az év játékosának , féltávnál -
Zséé #2042 Andreas Issakson -> Man City
David James -> Portsmouth
Vanczák -> St Truiden -
#2039 Nem éppen,mert egy hete csak próbajátékon tesztelték és csak most írt alá! -
Csesza #2038 ő az, de attól hogy volt egy nagy potyája nagyon jo kapus -
SeLFisCH #2037 ez a lengyel sztárkapus , aki 150m-ról gólt kapott ? :D -
Nadi #2036 Kuszczak --> Manchester United -
#2035 Na, azok tuti ki fognak esni! :D -
Csesza #2034 igen -
#2033 ez már biztos? -
Oszi #2032 Ibarahimovic->Internazionale -
SeLFisCH #2031 Gyánó Szabolcs -> Academia (portugál 1. osztály) - 1év -
Kanál #2030 Marko nem Mark, egyik legjobb baratom -
#2029 pont egy hetes hír... -
#2028 Kedden kettő plusz kétéves szerződést kötött a francia Nancy futballklubbal Futács Márk, a Ferencváros 16 esztendős csatára. A 194 centiméter magas, 89 kilós játékosért az ilyenkor szokásos nevelési díjat, információink szerint mintegy 100 ezer eurót fizetett ki a Nancy az FTC-nek.
Rudolf Gergely után újabb magyar játékosa van az AS Nancy Lorraine-nek. A francia Ligue1-ben, azaz az első osztályban szereplő klub kedden szerződtette Futács Márkot, a Ferencváros támadóját.
Az 1990. február 22-én született, rendkívül jó felépítésű labdarúgó akkor keltette fel egy francia játékosügynök figyelmét, amikor a menedzser 2005-ben a Metz megbízásából Huszti Szabolcs ügyében Magyarországon járt.
Futács Márkot ezt követően meghívták Franciaországba, s a fiatal tehetség tavasszal két hetet tölthetett el a klubnál. Futács Károly, a csatár édesapja a Nemzeti Sportnak elmondta: a fia azonnal meggyőzte a klub utánpótlás szakvezetőit, és akár azonnal kint is maradhatott volna, ő azonban még mindenképpen be akarta fejezni a második évfolyamot az I. kerületi Petőfi Sándor Gimnáziumban.
A 194 cm magas, 89 kilós Futács – aki a Ferencvárosnál 16 éves kora ellenére már az U19-es csapatban is szóhoz jutott – a tegnapi szerződéskötés után ezúttal már kint maradt Franciaországban, ahol bentlakásos, akadémiai rendszerű képzésben lesz része, napi két edzéssel, francia nyelvtanfolyammal.
A korosztályos bajnokság négy hét alapozás után szeptember elején kezdődik, a Nancy az első fordulóban rögtön a Paris SG ellen kezd. -
#2027 Kedden kettő plusz kétéves szerződést kötött a francia Nancy futballklubbal Futács Márk, a Ferencváros 16 esztendős csatára. A 194 centiméter magas, 89 kilós játékosért az ilyenkor szokásos nevelési díjat, információink szerint mintegy 100 ezer eurót fizetett ki a Nancy az FTC-nek.
Rudolf Gergely után újabb magyar játékosa van az AS Nancy Lorraine-nek. A francia Ligue1-ben, azaz az első osztályban szereplő klub kedden szerződtette Futács Márkot, a Ferencváros támadóját.
Az 1990. február 22-én született, rendkívül jó felépítésű labdarúgó akkor keltette fel egy francia játékosügynök figyelmét, amikor a menedzser 2005-ben a Metz megbízásából Huszti Szabolcs ügyében Magyarországon járt.
Futács Márkot ezt követően meghívták Franciaországba, s a fiatal tehetség tavasszal két hetet tölthetett el a klubnál. Futács Károly, a csatár édesapja a Nemzeti Sportnak elmondta: a fia azonnal meggyőzte a klub utánpótlás szakvezetőit, és akár azonnal kint is maradhatott volna, ő azonban még mindenképpen be akarta fejezni a második évfolyamot az I. kerületi Petőfi Sándor Gimnáziumban.
A 194 cm magas, 89 kilós Futács – aki a Ferencvárosnál 16 éves kora ellenére már az U19-es csapatban is szóhoz jutott – a tegnapi szerződéskötés után ezúttal már kint maradt Franciaországban, ahol bentlakásos, akadémiai rendszerű képzésben lesz része, napi két edzéssel, francia nyelvtanfolyammal.
A korosztályos bajnokság négy hét alapozás után szeptember elején kezdődik, a Nancy az első fordulóban rögtön a Paris SG ellen kezd. -
#2026 Na jó, de Angliában és az olaszoknál hajtani, küzdeni kell, az meg magyarnak nem való. -
#2025 Priskin aláirt a Watfordhoz 4évre!!!Végre van megen magyar a Premier Leagueben:) -
Nadi #2024 Éger Laci -> Ejido 1 évre, kölcsönbe.. -
Csesza #2023 zsííír -
#2022 mien millió?Milliárd eurók ;)
Úgy volt h a a pellérd elnöke és a peac elnöke(apa:D) munkatársak nem ovlt a pellérdnek serdülője és tavalyelőtt az egész peac serdülő kölcsön lett adva mert a peacnak nem kell, aztán tavaly is maradtunk, az újak peacba mentek, mi 4dikek lettünk, peac 13.Most meg peacba megy mindenki (Y) Idén megkell nyernünk a bajnokságot, főleg h milliárdokért igazoltunk :D -
Zséé #2021 Hány millió euróér igazoltál át? :)
-
#2020 Kicsúszott...:D
Új átigazolás: Georgiou Theodoros(én) Pellérd -> PEAC :DDDDD -
#2019 "Hová tűnt Luigi Sartor?" - amúgy Palikosan. -
Zséé #2018 akkor végképp nemtudom, de sopronban sincs azis szinte fix :) -
#2017 lejárt szerződéssel jött, ez szinte fix. -
Zséé #2016 nincs a sopron keretében, viszont a távozók közé sem írták az nso mellékletben tehát fogalmam sincs :) Talán csak kölcsöbe jött és már visszament rómába... -
#2015 Télleg gyerekek a Luigi Sartorral mi van? Tudjátok aki a AS Romából jött Sopronba 1 éve asszem. Jáccik még vagy már rég Cipruson van? -
#2014 Signori! :) -
#2013 Túlió :DDDD -
Zséé #2012 ezis olyan lesz sztem mint Sasa Ilic... Nagyobb a füstje mint a lángja...