18069
-
faláb #1931 miért is? -
Zséé #1930 ez a Vieira debuta... -
#1929 Igen, mert a Spurs ajánlatát nem fogadták el, a Newcastle meg megadta érte a 10 millió fontot. Már csak az orvosi van hátra. -
#1928 újkastélyt válaszotta a spurs helyett? -
#1927 Duff -> Newcastle -
#1926 Hivatalosak:
Vieira Juve->Inter
Zambrotta,Thuam Juve->Barca
Már aláírtak :P
a realosokat azért nem írom mert ők már tegnapelőtt aláírtak -
#1925 Mark Bresciano
Parma->Palermo -
#1924 Farfan marad a PSV-ben -
anelka is összeszedhetné már magát -
#1922 nemtudom volt-e már: /még nem tény/
"Nikolas Anelka egyre közelebb a Portsmouth csapatához, az átigazolás már csak Harry Redknapp-en múlik..."
szvsz brutálisan jól igazolnak a Pompik!
Jefferson Farfan, Dario Srna, Glen Johnson eddig akikről tudok, ha így folytatják akkor előbb-utóbb masszív középcsapat lesznek. -
#1921 -.- -
#1920 tuttommal Lahm nem ment sehova.maradt a Bayernbe........ :D -
#1919 miért Lahm hova igazolt? -
#1918 jól beszélsz :) -
#1917 hajjanakmeg -
#1916 találgatásokból lesznek a ténykeg néha :] -
#1915 A Barcelona megegyezett Thurammal és Zambrottával 99% h jövőre Barca mezbe játszanak ;P -
#1914 A Real igazolás konkrté tény már, de hogy Gigi és Pavel is marad nem tudom. Annyi mindeki adott már hűségnyilatkozatot, többek között Thuram is és láám... -
#1913 ide nem találgatásokat írunk , hanem tényeket -
#1912 Fabio Cannavaro és Emerson a Real Madridé.
Gianluigi Buffon és a cseh aranylabdás légiós, Pavel Nedved viszont úgy nyilatkozott az elmúlt napon, hogy nem hagyják el a süllyedő hajót és a történtek ellenére is a Juventusban folytatják pályafutásukat.(NSO) -
#1911 nem tudom milyen kötődése van ehhez a klbuhoz de megint megmutatta a nagy "Lazio-szívét"
ez a 12.klubja -
SeLFisCH #1910 zambrotta vagy a milanhoz , ha ő nem tart rá igényt , akkor a realhoz megy :)
kiv. vok , fiorentinat , laziot es juvet mennyire szedik szét -
#1909 Nem nagy igazolás de hátha jó playa lesz belőle:
Varga Bence, az FTC U16-os válogatott labdarúgója hároméves szerződést kötött a VfB Stuttgarttal. A csatár a tavasszal próbajátékon vett részt a német egyesületnél, és teljesítményével meggyőzte a klub vezetőit. -
R9 #1908 Kaká,Cannavaro -> Real Madrid? -
#1907 Ufficiale, Di Canio alla Cisco Roma
-
#1906 huth - middlesbrough házasságról egy friss infó:
"Middlesbrough transfer target Robert Huth has failed his physical because of a lingering ankle injury, putting the German international’s move to Teeside in doubt."
bővebben
-
#1905 http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117490
Az angol élvonalban szereplő Manchester United kijelentette, hogy semmiféleképpen nem adják el a portugál válogatott fiatal sztárját, Cristiano Ronaldót sem a Real Madridnak, sem másnak.
-
#1904 Nagy veszteség sajna:( -
Csesza #1903 bazmeg és tényleg :( :S
ftc.hu -
Nadi #1902 NINCS MIT! -
Csesza #1901 nah ne kúrjál fel agyilag?! -
Nadi #1900 Leandro -> Debrecen -
Csesza #1899 tényleg... :)
még reagáltam is rá asszem :S -
faláb #1898 D'Alessandro már a Zaragoza-ban van -
#1897 Tottenhambe nem férne be jobbKpra...Lennon jobb, és sokkal tehetségesebb...:P -
Csesza #1896 bocs elnéztem, az volt írva hogy szerződteti és nem az hogy szerződtette :P
de azér elég konkrét hogy már ott van 1 ár is, remélem végre lesz/van hajtva a tranzakció -
#1895 én is pont a charltonra gondoltam,ott legalább kezdő lenne szvsz -
Zséé #1894 "Hangsúlyozzuk, a következő hírek valóságtartalma kérdéses, hiszen néhány labdarúgót több együttessel is „összekötöttek”, de könnyen elképzelhető, hogy néhány esetben valós lehetőségekről írhatunk." -
Csesza #1893 jah, vagy mondjuk a Charlton mert ők érdeklődtek érte a legjobban és ott sztem tuti kezdő lenne az elejétől fogva vagy a Man.City -
Csesza #1892 én ezt nem feltételezésként olvastam, hanem mint megtörtént esemény :)
ezt nem feltételes módban írták...