424
  • Fasiszta
    A Earth 2150 lehet futtatni vistan.
  • newhenry34
    Hy, van aki másoltba nyomja és esetleg futtatás segítséget tud nyújtani?
  • powerdozer
    Hali!

Tudja valaki hogyan lehet a "GATE" vagyis az átjárót a megfelelő írányba állítani?
    csak mert nálam csak fügőleges állásba lehet megépíteni!
  • keshy
    hi!
    én még csak most kezdtem el gémelni, s nagyon megtetszett a játék. rengeteg kérdésem van, úgyhogy ha nem zavar, küldjétek már el az msn-címeteket, s hagy tegyek már fel egy-két kérdést, oks?
    kösz: keshy
  • Mester01
    Boldog Új Esztendőt Kivánok Mindenkinek.
  • PAtr0n
    Szerintem fasza játék, nekem bejött, örülök, hogy nem játszottam anno az elődjeivel, mert akkor biztos én is lehúznám, hogy visszalépés az elődhöz képest meg ilyenek. Ha végigvittem akkor bizti megveszem a 2150-et, oszt kijáccom azt is.
    Hát igen.. elég erőltetett, egy két rész benne, bár nekem bejön ez a nehézség ami a kampányban van. Én normálon jáccok vele, de az ED uccsó pályája "all against one", rajtam is kifogott eleinte. Már sokan kérdeztétek, hogy kell ezt a pályát végigtolni, most leírom az én taktikám mi volt:
    Én már az eljén szartam a tankokra, megvettem a repcsis zsoldost, ő az elején feltartóztatott szinte mindenkit, közben azt a kis "zsebpénzt" amit az eljén adnak, két storage, egy ammocenter, meg még két bányászra költöttem. Sunyiba a támadások alatt felkűttem őket északra az ércbányához, és még a lámpákat is kikapcsoltam addig, mert pont éccaka volt. Volt, hogy ezek a rohadt iti-k, kifigyelték sunyi próbálkozásomat de addig rájukkűttem a zsoldost, így egy darabig meg volt oldva a probléma. Abból kis pízből ami eleinte jött, abból elkezdtem gyártani a kis repcsiket ilyen kombinációban: Laser+Chemical armor+önjavító kütyü. Ez meg is hozta gyümölcsét, szinte az egész pízemet rájuk költöttem, de megérte, mert utána elálltam a kanyont ahol átjönnek a tetvek, és kész. Utána bekóstoltam a béz-jüket, hát az nagy szívás volt. Az ottani vulkán belsejében lévő épületeket csak earthquake egységekkel sikerült kifüstölni, laseres repcsikkel bevédve őket, mert az épületeik nagy része a rakétákat eltéríti(még az atomraksit is), a laserfegyverek meg ionok nem hatnak rájuk, hát maradt a jól bevált ólom. Az LC bézt hagytam a végire, de az már gyerekjáték volt a monszták után.
    Még csak most kezdtem el az LC kampányt, de még még mindig nem hűlt ki bennem a vágy, hogy végigtoljam a játékot, mert a hibái ellenére nagyon hangulatos tud lenni. A UCS-kre kiváncsi vagyok, hogy mit tudnak.
    Amúgy tényleg durva az alienek erőfölénye, bár megfelelő egységeket gyártva azért meg lehet őket is szopatni.
    Összességében: Vegyes érzelmeket kelthet a játék a hardcore stratégiák kedvelőinek, vagyis azoknak akik a "legyártok 500 egységet, 1 perc alatt, oszt lerohanom az egész térképet". Ez itt is érvényesül, de csak nagyon ritkán, köszönhetően a fegyver+páncél kombinációknak.
    Szerintem jó játék, reméljük kijavítják a hibáit, vagy egy peccs, vagy egy folytatás formájában.

• Lord Zax
    Van valaki aki még nyomja a játékot? Össze kellene dobni egy partyt egy multi meccsre legalább 4 emberrel, akinek van kedve irjon, a szervert vállalom majd én.
  • Fenrir
    megpróbáltam a játékot de már az első pályán nem mentem tovább mert meguntam a lassú játékmenet miatt lol
  • Zsolo007
    Hát szerintem meg az a leggyengébb része a gémnek, kifejezetten utálom, nade ízlések és pofook... (hallanád németül...(ugyanis én leszdtem még anno a német verziót, és ott németül énekelték a menüdalt) hát attól kikészültem :DDD)
  • Fenrir
    a bevezető zenét nem lehetne vhogyan megszerezni? esetleg nincs benne a játék fájljai között vmilyen hangformátumban?

nagyon bejön lol
  • bgabor
    Nincs valakinek mentése az LC hadjárat után? Úgy értem akkor, amikor már elérhető az UCS.
  • ShaiHulud
    asszem a speed ugy van hogy ha egy csapatba tobbfele egyseget raksz akkro mindegyik felveszi a leglassabb sebesseget akarhol is van, de lehet ezt kilehet kapcsolni valahol, pasz :D fejlesztesek nem updatelodnek a mar legyartott egysegekre :((
  • haxoror
    Nálam a speed érezhetően gyorsította a jaguárokat de hamar leálltam vele és inkább powerfullt használtam
  • bgabor
    Kipróbáltam skirmishben az UCSt és az Alieneket.
    Ezekkel az alienekkel tényleg nincs minden rendben, úgy söpörtem el velük az ellen ED bázisát mint a pinty. A "bányászati módszerük is a legleleményesebb".

Azonban a legjobban az UCS tetszett. Messze a leghangulatosabb banda. Nem akármilyen élmény, amikor két teleporterrel odateleportálok az ellenfél bázisára
    12db Silver One MkIII-at, és a terminátorszerű figurán keze helyén egyfolytában dörögnek a gépfegyverek. Vagy amikor a gépágyús kazuárokkal beállítok. Talán ez a leghangulatosabb az egész játékban. Az X-ray gun is jó ötlet, a végére már egy fatálra való ellenséges járművet szoktam irányítani miattuk.
    Persze nekik is megvannak a hibáik. A Jaguar és a Lion energiafegyverkkel felfegyverezve nevetséges kártokat tesznek az ellenséges épületekben. Konkrétan lövik vagy 3 percig ugyanazt az épületet, amit az ED tankjai 4 lövésből leszednek. Tök érthehetlen. Továbbá nagy kár, hogy az UCS-nál a lángszórót csak másodlagos fegyverként lehet felszerelni, és egyedül a Jaguarokra. Jók lettek volna mondjuk a lángszóróval rohangáló Spiderek.
    Mindenesetre a játéknak nagy szüksége lenne egy patchre. Annál is inkább, mert messze a legszebb RTS amit valaha is láttam, és a király moduláris egységrendszer meg a kutatási rendszer nagyon érdekessé teszi.

Ellenben valaki árulja már el, hogy a háromféle motor között mi különbség van. Elvileg ugyebár a sima engine az alap motor, semmi bónuszt nem ad. A Powerful engine elvileg az egység pajzsgenerátorát is ellátja energiával, azaz itt visszatöltődik a pajzs. A fast engine-nél pedig pajzsvisszatöltés helyett extranagy sebesség van. Igen ám, de én nem észleltem sebességbeli különbséget az eltérő motorral szerelt megegyező típusú egységek között.
    Továbbá van még két kérésem:
    a: Ha a kutatási fán ki lehet fejleszteni a Classic armor mkI-et, akkor defaultból mi kerül az egységekre, úgy értem amíg nem fejleszted ki a Classic armor mkI-et?
    b: Ha mondjuk X-ray gun mkI van a robotomra szerelve, és miközben vele grasszálok a pályán(tehát mikor már le van gyártva), kifejlesztem az X-ray mkII-t, akkor ő automatikusan megkapja azt?
  • haxoror
    Használd a pause-t ha besűrűsödik a helyzet :)
  • Zsolo007
    Hát kezdjük ott hogy a homeworld 2ben nincs nehézségfi fokozat választás :D

Ha megfelelően gyűjtögettél sima ügy volt a gém....

Már a német verzió megjelenésekor is iszónyúan balansztalan volt a gém, reméltük, hogy azért tart ilyen soká kiadni az angolt, mert ezt kijavítják.... hát nem... :(
  • bgabor
    Nem bírok ezzel a játékkal...
    Pedig anno még az Earth 2140 et is végigjátszottam. Az 50-el is sokat nyomultam, de ez kifogott rajtam.
    A hírhedt LC "The Prisoners" pályán vagyok, és nem tudok mit kezdeni.
    Easyn játszom, mégis olyan hevesen támadnak, hogy nem jutok el a támadásig, csak védekezem. De mivel több helyre kell egyszerre figyelni, ezért előbb utóbb mindig előfordul, hogy nem veszek észre egy rohadt ED tüzérségi egységet, és szétlövi a teljes arcvonalamat. Mivel elég nagyot sebez, ezért ez pillanatok alatt bekövetkezik. A Twin Tornyok pedig drágák és baromi lassan készülnek, ráadásul sokszor leszedik őket az ellen vadászgépei ereszkedés közben.

Kíváncsi lettem volna az UCS-re meg az új Alien fajra, de azt hiszem, sosem fogok eljutni a hadjárataikig. Skirmisht csak a hadjáratok után akartam játszani, de így az sem fog összejönni. Egyszerűen flusztrálóan nehéz a játék,még a legkönnyebb fokozaton is, és ez nagyon nem jó (a Homeworld 2-t is ez torpedózte meg). A sebzésrendszer nincs rendesen megcsinálva, bizonyos fegyverekkel rengeteg időbe telik kilőne egy egységet, másfajtával 2s alatt. Ami túl gyors. Általában az akció is túl gyors. Szépen elvérzett ez a játék a megfelelő kiegyensúlyozás hiánya okán. Kár, mert a grafika mindent üt, ami csak eddig ebben a műfajban megjelent. Az egységek nagyon szépek (leszámítva a nyominger LC egységeket, de azok már az előző részben is irtó hülyén festettek), a környezet is. Nemtudom, szerintem valami átok ül a Topware-on, hogy sosem tudnak elsőrangú játékot csinálni, és mindig csak egy kicsivel csúsznak le róla.
  • Thanatos
    olvass nfo-t vagy itt vissza f roumban...
  • foszab
    Légysz valaki irja meg a serial kódot!!!!!!!!!
    E-mail:[email protected]
  • Thanatos
    énis leéretségiztem annó belőle pedig énse kaptam addig sohase jobb jegyet helyesírásra mint 2es (de a 90% igy is 1es volt belőle :P)
  • Esrohnoil
    Ugye te nem akarsz magyarból érettségizni? :)
  • Sanyix
    Na kipróbáltam ez az izét... szerintem ez megint jól elb@szták az előző részekhez képest, dehát ez már alap a mai játékoknál...
  • PxE
    VAakinek megy az 1.35 javitásal a jatek, agya már meg valaki a linket ahonan le töltöte!!
  • haxoror
    Earth 2150 + Lost Souls torrent elvileg angol és van seeder
  • Esrohnoil
    mod
  • Mustang2005
    SuperStorm V3.0 offers the following in Skirmish and Multiplayer modes:

-Team games including alliances with AI players
    -Control over weather effects - wind, rain or none
    -Explored Map mode which lifts Fog of War
    -Notifications throughout the game of the time every minute, every 25
    personal kills and 50 game kills.
    -Mining options which make resources last longer, more Uncle Sam options or Unlimited resources
    -Multiplayer - automatic teaming of human players without having to use
    Alliances dialogue
    -Skirmish - Observer mode where you can sit back and watch the AI battle it out

SuperStorm is scripted by Gary "SpaceTug" Mullins of FoC-D.

Ez mi????
  • SZULTA
    köszi:)és van skíped?
  • Mustang2005
    Ja, tényleg:)
  • haxoror
    Rögtön a következő hozzászólásban válaszoltak rá te /%=+%!!
  • Mustang2005
    #365 HELP!!!!!
  • haxoror
    Mindet le kell, én nem variáltam mindig az elsővel kezdtem
  • SZULTA
    lenne még egy ojan kérdésem hogy amikor vége egy mapnak lehet uj missiont választani álltalába 2 és ha én kiválasztom az egyiket akkor a másikkat is majd le kell játszanom vagy az kimarad???
  • SZULTA
    gecccooo sikerüt az idözitett bombákkall lehetett kinyirni
  • SZULTA
    segits!!!
  • SZULTA
    figyi skype mert szoba könnyebb lenne? na mind egy ha nincs az se akko a ed be amikor a Lost Transmission b a a pálya neve nem too kicsinálni az ed-t sehogy és ki kell csak a Reasorc labot nem szabad!és sehogy nem toom kinyirni:( figy annak is örülnék ha a mentéseidet elküldenédmert egyszerüen ezt a mapot vagyis feladatot nem toom megsináni:(
  • haxoror
    Nincs msn-em, kérdezz itt erre való a fórum :)
  • SZULTA
    [email protected] pls vegyél föl msn be vagy ha leirod fölveszlek én nagyon megköszönném ha segítenél!!!!
  • haxoror
    Na oké, megcsináltam Mediumon az ED és LC kampányt (mindkettő kell a UCS-hez)
    Megvan a UCS és már az Aliennél is a Mars pályán vagyok de megállás nélkül kilép deskre szal részemről ennyi volt a 2160 :/

Jó gém lenne ez ha más nevet adtak volna neki de az "EARTH" miatt bazi nagy elvárásaim voltak és ez sehol sincs a 2150-hez képest.

Egyébként az Alien ultratápos rajtuk SOKAT kéne gyengíteni, az összes szárazföldi egységükhöz és épületükhöz csak víz kell és semmi más erre az Eden pályán egy tó mellet kezdek ami végtelen resource :DDD

A légierejük meg nevetségesen erős egy Postomor Destroyer gyakorlatilag immunis a légvédelemre a rakéta védelmi rendszere miatt 4000 Hp-je van és kurva gyorsan regenerálódik plusz a páncélzata is rohatt erős szal vadászgépből legalább 30-40 kéne egyetlen(!) ilyen leszedéséhez, én hármassával mászkáltam és még Heavy Cruisereket is vittem magammal, nemhogy gépet nem vesztettem soha de még 80% alá se ment soha egyik élete sem :/
  • haxoror
    Az melyik, ott mit kell csinálni?
  • SZULTA
    jah és a pálya neve valami ijesmi hogy "Lost Transion"