Earth 2160
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de eltudnád még 1X küldeni mert ez a szar Outlook letörölte a mellékletet mert hogy nem biztonságos
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Language13.wd nem volt.
Amugy kétlem hogy ez tartalmazná a szöveget kemény 275kb-ban.
Next PC upgrade: 2022
valaki akinek a Német verzió van + eltudná nekem e-mailbe küldeni 2 fájlt a WDfiles könyvtárba lévõ Language13.wd és Language.wd-t gondolom ezek tartalmazzák a szöveget és lehet ha bemásolom akkor nekem is Német lesz mert így lengyelül nem az igazi a 2 fájl együtt 275kb
[email protected]
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
itt van pár kép
kép 1
02
0304
05
06
08
09
én már évek óta várom ezt a játékot az elõzõ részei a kedvenceim közé tartoznak és most 2 honapja szarakodok , hogy +legyen a német verzió és ma végre +lett csak az a gond , hogy a német helyet a Pl verziót szereztem + (Lengyel) pedig a Németet se értetem volna de ezt még elolvasni se tudom na mind1 de a grafikája rohadt jó. (nemtudom miért tart ennyi ideig az angol ver. kiadása)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
nyomjon be légyszi valaki egy sorozatszámot, mert Maniac01 szekál folyamatosan!<#zavart2>#zavart2>
Valami jó kis banner kéne ide, ehhez mit szólnátok? (megjegyzem ez az egyetlen értelmes amit eddig találtam, mivel a hivatalos oldalon még nem tettek elérhetõvé bannert, bár ígérik..)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Köccci.
Szóval van dinamikus napszakváltozás is?
vagy csak sötétben vagy világosban játszódó pályák?
Kérlek, egységekrõl közeli screenshotokat küld mailben...emberek, mechek, repülõk...
KÉRLEK...itt õrülök meg...
[email protected]
THX
Nem tudtam növelni az egységeim számát és mindig csak 5-ösével tudtam támadni az ellent mert 1 tank vagy akármi 2-3 embernyi "helyet" foglal.
Az elsõ pályán pedig lehetett növelni ha építek fõápületet sokat,de a 3-as pályán nem tudtam.
Hát ez qrva jó. Köszi a jó hírt.
Már nagyon várom hogy megkapjam :-))
Eddig nálam a W40K a király, de ez talán ûbereli ha a hangulata is király.
Gondolom az ED, LC és az UCS is benne van.
Van benne skirmish, vagy csak a campaign?
De végül is ha nem tekinted bugnak te dolgod, ízlések és pofonok ugye 😊
Amugy könnyen kikvidálható az ellen repcsikkel csak sok kell belölük.
Ez az egyik bug, da ha te nem nagyon találkoztál velük akkor szerencséd van.. 😊
Válasz privi ment.
THX
A #134-es hozzászólásomra mit mondasz?
Elküldöd nekem postán ha jól megfizetem???
Köszönöm a gyors választ! Nem számít mennyire nem az igazi a német verzió, nem baj ha buta az AI, nem baj ha szaggat, MINDENKÉPPEN játszani akarok vele minél elõbb.
Nem akarom megvárni az angol verziót. Különben meg majd angolosítom. Ha lehetséges, megcsinálom. Van olyan szoftverünk a cégnél ami német szöveget sec perc alatt lezúz angolra.
Zsolo! Kérlek, küldddd el nekem. Csörgess meg, visszahívlak és megbeszéljük az árat. Nekem ez NAGYON fontos.
Köszönöm szépen.
Addig meg sem lesz amíg nem jelenik meg vmi emberi nyelven... mondjuk angolul.
Sajnos csak a munkahelyemen van net, azt sem szabadna használnom csak gyári célra, sajnos nem tudom letölteni az EARTH 2160-at. Viszont már évek óta várom. Azt szeretném kérni Tõletek, hogy elküldenétek ha fizetnék érte?
Az árat mebeszéljük. Fizetek, csak kérlek Titetek, segítsetek nekem ebben.
Ha rámcsörögsz, visszahívlak és megbeszéljük, vagy írj mail-t.
06-20-546-6441
[email protected]
Segítségeteket elõre is köszönöm.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Állítólag az elsõ széria hibás volt.
Gef 5600XT SE (nehogy félreérts nem lenézem) de ilyenrõl még nem hallottam.