424
  • M@TriX
    hát az, mint mondjuk egy SWAT-ben, FPS nézetben mondjuk a jobb felső sarokban van egy kis monitor ahol más kameraállásból láthatsz valamit...
  • Mossberg
    Az UCS elég Skynetesnek hangzik hehheh...

Remélem a 2160-ban már lesz free-for-all játékmód single-ben és egymással is harcolnak majd az AI-k nem csak velem

Ez pontosan mit jelent? :
    "Multiple Window Cam display with first person view "
  • grebber
    Info
  • grebber
    Új képek:
    Túl szépek ahhoz hogy igaz legyen

1 kép
    2 kép
    3 kép
    4 kép
    5 kép
  • Carlos
    Szerintem render vagy fotosop.
    De szépek.
  • grebber
    Nekem talán annyi hogy fantasztikusan szépek meg még valami de nem tudom mi az mintha nem is igaziak lennének!
  • Carlos
    Amúgy csak nekem gyanúsak ezek a képek?????
  • grebber

ÚJ képek!!!
  • grebber
    ezt nem ide szántam szedjétek ki légyszives!
  • grebber
    10 évvel járunk az előző rész eseményei után, azaz 2160-ben. 4 fő oldal közül választhatunk, akikkel a legkülönfélébb küldetéseket kell végrehajtani a győzelem érdekében. Újdonságként hat miden fanatikusra, hogy immáron ügynököket is felbérelhetünk, akik speciális képességeik révén segítik népünket egy-egy terület fejlődésében (pl. kutatás). A játék a legújabb Earth III motort használja, melynek egy óriási előnye van: szép külsőt kölcsönöz a stratégiának, ugyanakkor nem kell neki erőmű, hiszen a lehető legkevesebb hardwaret használja.
  • grebber
    Ismét egy második világháborús FPS. Jelen esetben a negyvenes évek francia ellenállójának hősalakját testesítjük meg, akinek a náci megszállókkal és a Gestapóval szemben kell helytállnia, gyilkolással, kémkedéssel, mentőakciókkal. Örvendetes újítás, hogy egy nagyobb támadás esetén "megjátszhatjuk" majd a halottat, így van esélyünk arra, hogy az ellenség továbbmegy. Nem rossz.
  • Sadun Tryst
    nalátod. jelenleg szerintem ez grafikában a No.1 (RTS szinten)
  • Sadun Tryst
    jobban mondva itt legalább már vannak gyalogosok... :)
  • shim
    legalább lehet látni a gyalogosokat.
  • Chaos Mad
    kira!!!! az egyik kedvenc játékom a 2150!!!!!!!!!
  • traXion
    pass
  • Sadun Tryst
    mondj 1 RTS játékot ami ennél szebb lenne legyél olyan szíves!

ez a játék ultra-brutál lesz ha hozzá a 2150 hangulatát! :)
  • traXion
    Hát nézz utána...

Mellesleg nem néz ki rosszúl, DE! mostanában sokkal jobb grafikával adnak ki játékot, ez kb 1 éve elment volna.
  • grebber
    Remélem ezt is kiadják majd magyarul is!
  • HuAn82
    A 2150 is nagyon bejött,ez is befog. Hurrá!!
  • Cobra.
    Jól néz ki, de az egységek méretarányait itt se találták el.
  • Serpa
    nem nézz ki rosszul.
  • grebber
    [2004-04-02 @ 13:42 - ZeroCool]

Noha az Earth 2150 elég jó játék volt a maga idejében, távolról sem gondoltam, hogy ezt hozzák ki a folytatásából. Professzionális grafika, elég részletes csatatér, és akkor még semmit sem láttunk belőle. Remélem az irányítást sem ronccsssáák el a jó munkás emberek :) A játék hamarosan beinduló oldalát egyébkéntitt találhatjátok meg.

Info : Gamestar!
  • grebber