424
-
#24 hát az, mint mondjuk egy SWAT-ben, FPS nézetben mondjuk a jobb felső sarokban van egy kis monitor ahol más kameraállásból láthatsz valamit... -
Mossberg #23 Az UCS elég Skynetesnek hangzik hehheh...
Remélem a 2160-ban már lesz free-for-all játékmód single-ben és egymással is harcolnak majd az AI-k nem csak velem
Ez pontosan mit jelent? :
"Multiple Window Cam display with first person view " -
#22 Info -
#21 Új képek:
Túl szépek ahhoz hogy igaz legyen
1 kép
2 kép
3 kép
4 kép
5 kép -
#20 Szerintem render vagy fotosop.
De szépek. -
#19 Nekem talán annyi hogy fantasztikusan szépek meg még valami de nem tudom mi az mintha nem is igaziak lennének! -
#18 Amúgy csak nekem gyanúsak ezek a képek????? -
ÚJ képek!!! -
#16 ezt nem ide szántam szedjétek ki légyszives! -
#15 10 évvel járunk az előző rész eseményei után, azaz 2160-ben. 4 fő oldal közül választhatunk, akikkel a legkülönfélébb küldetéseket kell végrehajtani a győzelem érdekében. Újdonságként hat miden fanatikusra, hogy immáron ügynököket is felbérelhetünk, akik speciális képességeik révén segítik népünket egy-egy terület fejlődésében (pl. kutatás). A játék a legújabb Earth III motort használja, melynek egy óriási előnye van: szép külsőt kölcsönöz a stratégiának, ugyanakkor nem kell neki erőmű, hiszen a lehető legkevesebb hardwaret használja. -
#14 Ismét egy második világháborús FPS. Jelen esetben a negyvenes évek francia ellenállójának hősalakját testesítjük meg, akinek a náci megszállókkal és a Gestapóval szemben kell helytállnia, gyilkolással, kémkedéssel, mentőakciókkal. Örvendetes újítás, hogy egy nagyobb támadás esetén "megjátszhatjuk" majd a halottat, így van esélyünk arra, hogy az ellenség továbbmegy. Nem rossz. -
#13 nalátod. jelenleg szerintem ez grafikában a No.1 (RTS szinten) -
#12 jobban mondva itt legalább már vannak gyalogosok... :) -
#11 legalább lehet látni a gyalogosokat.
-
Chaos Mad #10 kira!!!! az egyik kedvenc játékom a 2150!!!!!!!!! -
#9 pass -
#8 mondj 1 RTS játékot ami ennél szebb lenne legyél olyan szíves!
ez a játék ultra-brutál lesz ha hozzá a 2150 hangulatát! :) -
#7 Hát nézz utána...
Mellesleg nem néz ki rosszúl, DE! mostanában sokkal jobb grafikával adnak ki játékot, ez kb 1 éve elment volna. -
#6 Remélem ezt is kiadják majd magyarul is! -
#5 A 2150 is nagyon bejött,ez is befog. Hurrá!! -
#4 Jól néz ki, de az egységek méretarányait itt se találták el. -
#3 nem nézz ki rosszul. -
#2 [2004-04-02 @ 13:42 - ZeroCool]
Noha az Earth 2150 elég jó játék volt a maga idejében, távolról sem gondoltam, hogy ezt hozzák ki a folytatásából. Professzionális grafika, elég részletes csatatér, és akkor még semmit sem láttunk belőle. Remélem az irányítást sem ronccsssáák el a jó munkás emberek :) A játék hamarosan beinduló oldalát egyébkéntitt találhatjátok meg.
Info : Gamestar! -