424
  • SZULTA
    császtok nekem van egy ojan problémám a 2160 ba hogy a Ed be azaz az elsö fajba a 3 madik pályán nem tudom megsináni sehogy !!! aztán meg mindenem elfogy kibaszott nehéz vagy csak én vok hülye és nem toom hol van a gyenge pont?
  • PxE
    Honan lehet jo sok mapot le tölteni a 2160hoz?
  • Nwis86
    nekem a Lost Soul Magyarul van meg vami újsághoz adták
  • haxoror
    Ja, leszedtem a Lost Soult erre kiderül hogy vmi lengyelesített verzió :D
    Fasz kivan miért nem lehet azt a rohatt angolt megtanulni mindenkinek!
    Ejbazmeg pofozazélet :DD
  • haxoror
    Most ezzel a buzi All against one-al szoptam de inkább elrakom holnapra.

Mivel ez az ED utolsó küldije így megvan minden "technikám" hát LOL egy kurva atombombát se tudok gyártani szopok ezerrel tucatszám küldöm a tankokat abba a rohatt kanyonba csak hogy bedarálják a zergek :P

Komolyan a Májkül gyerek a gránátvetővel nagyobb irtás tud csinálni mint a tankok ha elfogy az érc majd vele megcsinálom a pályát csak vmi légvédelmet kell hozzácsapni :P
    Ezt a gémet nagyon elbaszták ezekkel az egyszerűsítésekkel, gondolom azt hitték hogy így majd jobban veszik, akinek egyszerű rts kell az ezer másikat talál ebben pont az extrák voltak a lényeg...
    Még patrolra se lehet küldeni az egységeket pedig az már az ezeréves Starcraftban is benne volt
  • Schwarz
    hát ezt egy kicsit elbaszta a fórum :-)

szóval:
    ed2k://|file|[PC%20Games]%20Earth%202150%20Escape%20From%20The%20Blue%20Planet.rar|698374689|1BDEE01B76D9E79CC6CA25B182B98E84|/

• Schwarz
    ed2k://|file|[PC%20Games]%20Earth%202150%20Escape%20From%20The%20Blue%20Planet.rar|698374689|1BDEE01B76D9E79CC6CA25B182B98E84|/

:-))
  • Thanatos
    újságmelléklet? emrt akkor leeht nekem is begvan csak nem tok róla, ha máshogy akkor emg mázlista :P
  • Zsolo007
    Nekem megvan eredetiben az earth 2150 :)
  • Thanatos
    őőő biztos, hub-ot tudsz montdani konkrétan ahol fentvan? :)
  • Devids Pro
    Nincs senkinek se 5lete?
  • Esrohnoil
    Dc-ről biztos le lehet szedni pár nap alatt.
  • Thanatos
    nem tud valaki valami torrentet vagy hasonlot earth 2150-hez? eddig csak earth 2150 lost souls rip-et találtam ahol seeder is volt :(
  • haxoror
    Nekem a UCS volt a kedvencem, remélem elég lesz a LC kampányt végignyomnom hogy végre unlockolhassam őket.
    Végre megcsináltam a The Prisonerst most egy aszteroidán nyomulok, végre vannak normális egységeim de a légiegységeim mind sux mindent a földön kell csinálni különben végem, az időjárásgépet is gondolom kivették...
  • PxE
    Ja és még hátrány is!
  • PxE
    Ja az ZSSÍR VOLT!DE ez hogy így egybe kötöd az egészet nem csak szarul néz ki de baromság is!
  • Esrohnoil
    Jó kis buldózeres, épületszétnyílós-felhúzós építkezés? :)
  • PxE
    Szerintem ami nagy bukás let a 60 ban az ötvenhez képest az az ED nek az építkezése kedvenc fajom volt az 50 ben MOST MEG EGYENLÖ A 0-VAL!Föleg az épitkezés miat!
  • MrDevil
    Persze, azzal ne törődjél!! :)
  • Mustang2005
    olyan volt már valakinek hogy regisztráltam magam telefonos kóddal és utána bal alsó sarokban piros keretben ott marad a regisztráció aminél meg kel adni lakcímet születési év stb.

Ettől már teljes verzió ha csak a phone keyt ütöttem be de a másik regisztráció ott marad???
  • Esrohnoil
    Meg a szélsőséges hideg és meleg ábrázolása ahogy a föld eltért a pályájától fokozatosan ami még nagyon tetszett, és ezáltal szemmel látható volt h. sürget az idő.
    Bírtam mikor az orosz tankok világítása kiment a nagy hidegben. V. a másik véglet, amikor már szinte megolvadt a földfelszín a hatalmas hőtől...
  • Esrohnoil
    Jah, és a talajt is lehetett deformálni... Sziklafalakat húzni, v. árkokat ásni... stb.
  • haxoror
    Pont ezen gondolkodtam hogy a 2150 mintha szebb lett volna, télen a hó belepte az épületeket meg a járműveket stb.
    A bányászat egyedi volt mindhárom frakciónál, az építés sokkal jobban nézett ki, lehetett hidakat és alagútrendszereket építeni, voltak hajók, helikopterek és a fegyverrendszerek (bár kevesebb volt) egyedibbek voltak, 2160-ban meg van egy csomó de szinte tök ugyanazt tudják :/
    Ja és 2150-ben tényleg nem lehetett szórni a pénzt az ember vigyázott a veterán egységeire és továbbvitte őket a következő pályára.

Ha végigvittem ezt akkor uninstall és visszarakom az 50-et :)
  • Esrohnoil
    Earth 2150 durva volt h. mindig kellett a pénzből az evakuációs flotta építésére is fordítani, de mikor az ember eljut a végére, az az érzés kárpótol mindenért. :) Na meg a látvány.
    A Lost Souls nekem kicsit keménynek bizonyult már az elején. :D
  • haxoror
    Most szedem a Lost Soulst :)
    Az EARTH sorozat az egyetlen rts amivel nem csak játszani vagyok hajlandó hanem be is jön
  • Esrohnoil
    Nekem is jobban bejött az Earth 2150 meg a Lost Souls.
  • hapi
    Nekem is ez a véleményem de hát egyszerűsítés a trend. És még így is van aki az első pályán sdem tud tovább menni...

Na ezért kapjuk a sajátmagamtól végigjátszom magamat játékokat.
  • haxoror
    LC kampányhoz egy tipp:
    Még a legelső küldetésnél jön egy felbérelhető bányász, van egy király plasma gránátvetője dobassátok vele a földre és aztán vegyétek fel a hiróval :)

Nekem bejön a gém de az Earth2150-hez képest minden szempontból visszalépés, rengeteg mindent kivettek ami egyedivé tette :(

Ha bejön nektek ez a játék akkor mindenképpen nézzétek meg az előző részét, olyan mintha ennek a folytatása lenne :)
  • MrDevil
    Valaki túl jutott már ezen a pályán LC - The Prisoners ???
  • tepi5
    elötte upgradolni kell a transporter jármüvet és utána tudsz már csinlni
  • totinox
    hello!
    Hogy kell megcsinálni az első pályát, de már mindent építettem és már csak annyi a feladat hogy el kell szállítani azt az embert, de hogyan kell elszállítani.
    thx
  • MrDevil
    OK köszi
  • hapi
    Lézer és armour piercing fegyver kell vegyesen.
    A hamar letámadást a 900 ércért vehető zsoldos egyedül visszaveri ha figyelsz rá...
  • MrDevil
    thx az hogy milyen fegyver van a moscowokon az mind1??? az a baj hogy nagyon hamar letámadnak!! :(
  • hapi
    ED All against one kész, és ezzel az ED kampány is mert az az utolsó küldi.
    Tippek:
    2 féle moszkva használata, 1-ik chemical pajzs, másik sima (nem reflectív)
    Hátuk mögött pár üteg chemical pajzzsal és earthquake fegyverrel.
    Kell még minimális légvédelem.
    Javítgatás kötelező különben elfogy a térképről a fém.
    Ja és nagytankok először nem működnek, északra kell menni a hőssel és ott kinyírni a sabotőrt. (ezt minnél hamarabb)
  • MrDevil
    Valaki megtudta csinálni ezt a küldit???? ED - All against one?? vagy ezt : LC - The Prisoners ???
  • Devids Pro
    Van egy kis problémám a játékkal. Nem indul el csak Safe Mode-ban. ELindítom rendesen erre a játék lógója után kidob az asztalra.
    Konfigom: AMD AThlon Xp 2800+, ati radeon 8500 64 Mb, 768 Mb ram
    Legfrisebb ati driver fenn, cd-n lévő direktX fenn, 1.3-as deviance verzió(1.35-össel is ugyanez volt).
    Ötletek?
  • Zsolo007
    talán a hivatalos oldalról....vagy gugli...
  • PxE
    Honan lehet le tölteni a müködö 1.35 ös angol patchot?
  • Zsolo007
    Exitet kell lerakni....

Ti felraktátok az új patchot? Ment nektek a mini image-el? Nekem nem megy, azt írja UKn kívül vok :((