Earth 2160
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Végre megcsináltam a The Prisonerst most egy aszteroidán nyomulok, végre vannak normális egységeim de a légiegységeim mind sux mindent a földön kell csinálni különben végem, az idõjárásgépet is gondolom kivették...
ATI POWER!!!!!!!!!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
ATI POWER!!!!!!!!!
Ettõl már teljes verzió ha csak a phone keyt ütöttem be de a másik regisztráció ott marad???
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Bírtam mikor az orosz tankok világítása kiment a nagy hidegben. V. a másik véglet, amikor már szinte megolvadt a földfelszín a hatalmas hõtõl...
A bányászat egyedi volt mindhárom frakciónál, az építés sokkal jobban nézett ki, lehetett hidakat és alagútrendszereket építeni, voltak hajók, helikopterek és a fegyverrendszerek (bár kevesebb volt) egyedibbek voltak, 2160-ban meg van egy csomó de szinte tök ugyanazt tudják :/
Ja és 2150-ben tényleg nem lehetett szórni a pénzt az ember vigyázott a veterán egységeire és továbbvitte õket a következõ pályára.
Ha végigvittem ezt akkor uninstall és visszarakom az 50-et 😊
A Lost Souls nekem kicsit keménynek bizonyult már az elején. 😄
Az EARTH sorozat az egyetlen rts amivel nem csak játszani vagyok hajlandó hanem be is jön <#eljen>#eljen>
Na ezért kapjuk a sajátmagamtól végigjátszom magamat játékokat.
Még a legelsõ küldetésnél jön egy felbérelhetõ bányász, van egy király plasma gránátvetõje dobassátok vele a földre és aztán vegyétek fel a hiróval 😊
Nekem bejön a gém de az Earth2150-hez képest minden szempontból visszalépés, rengeteg mindent kivettek ami egyedivé tette 😞
Ha bejön nektek ez a játék akkor mindenképpen nézzétek meg az elõzõ részét, olyan mintha ennek a folytatása lenne 😊
Forza Italia OoO Forza Juventus
Hogy kell megcsinálni az elsõ pályát, de már mindent építettem és már csak annyi a feladat hogy el kell szállítani azt az embert, de hogyan kell elszállítani.
thx
A hamar letámadást a 900 ércért vehetõ zsoldos egyedül visszaveri ha figyelsz rá...
Tippek:
2 féle moszkva használata, 1-ik chemical pajzs, másik sima (nem reflectív)
Hátuk mögött pár üteg chemical pajzzsal és earthquake fegyverrel.
Kell még minimális légvédelem.
Javítgatás kötelezõ különben elfogy a térképrõl a fém.
Ja és nagytankok elõször nem mûködnek, északra kell menni a hõssel és ott kinyírni a sabotõrt. (ezt minnél hamarabb)
Konfigom: AMD AThlon Xp 2800+, ati radeon 8500 64 Mb, 768 Mb ram
Legfrisebb ati driver fenn, cd-n lévõ direktX fenn, 1.3-as deviance verzió(1.35-össel is ugyanez volt).
Ötletek?
ATI POWER!!!!!!!!!
Ti felraktátok az új patchot? Ment nektek a mini image-el? Nekem nem megy, azt írja UKn kívül vok 😞(
Forza Italia OoO Forza Juventus
hogy kell megcsinálni az elsõ pályát mikor már mindent építettem, de hogy kell el szállítani azt a csávót
szoljatok,ha lesz rá vmi megoldás
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
nem szoltam<#whatever>#whatever><#whatever>#whatever><#wave>#wave>
olyat találtam,hogy angol 1.3 -> 1.35 -re (7M😎
de olyat megintcsak nem hogy angol 1.0 -> 1.3 -ra !!!<#fejvakaras>#fejvakaras>
szóval nem kell a korábbiakat is föltenni?
<#help>#help><#fejvakaras>#fejvakaras>
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
ATI POWER!!!!!!!!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Köszi