Earth 2160

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devids Pro
Nincs senkinek se 5lete?
Esrohnoil
Dc-rõl biztos le lehet szedni pár nap alatt.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

nem tud valaki valami torrentet vagy hasonlot earth 2150-hez? eddig csak earth 2150 lost souls rip-et találtam ahol seeder is volt 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nekem a UCS volt a kedvencem, remélem elég lesz a LC kampányt végignyomnom hogy végre unlockolhassam õket.
Végre megcsináltam a The Prisonerst most egy aszteroidán nyomulok, végre vannak normális egységeim de a légiegységeim mind sux mindent a földön kell csinálni különben végem, az idõjárásgépet is gondolom kivették...

PxE
Ja és még hátrány is!

ATI POWER!!!!!!!!!

PxE
Ja az ZSSÍR VOLT!DE ez hogy így egybe kötöd az egészet nem csak szarul néz ki de baromság is!

ATI POWER!!!!!!!!!

Esrohnoil
Jó kis buldózeres, épületszétnyílós-felhúzós építkezés? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

PxE
Szerintem ami nagy bukás let a 60 ban az ötvenhez képest az az ED nek az építkezése kedvenc fajom volt az 50 ben MOST MEG EGYENLÖ A 0-VAL!Föleg az épitkezés miat!

ATI POWER!!!!!!!!!

MrDevil
Persze, azzal ne törõdjél!! 😊

Mustang2005
olyan volt már valakinek hogy regisztráltam magam telefonos kóddal és utána bal alsó sarokban piros keretben ott marad a regisztráció aminél meg kel adni lakcímet születési év stb.

Ettõl már teljes verzió ha csak a phone keyt ütöttem be de a másik regisztráció ott marad???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Esrohnoil
Meg a szélsõséges hideg és meleg ábrázolása ahogy a föld eltért a pályájától fokozatosan ami még nagyon tetszett, és ezáltal szemmel látható volt h. sürget az idõ.
Bírtam mikor az orosz tankok világítása kiment a nagy hidegben. V. a másik véglet, amikor már szinte megolvadt a földfelszín a hatalmas hõtõl...

Esrohnoil
Jah, és a talajt is lehetett deformálni... Sziklafalakat húzni, v. árkokat ásni... stb.

Pont ezen gondolkodtam hogy a 2150 mintha szebb lett volna, télen a hó belepte az épületeket meg a jármûveket stb.
A bányászat egyedi volt mindhárom frakciónál, az építés sokkal jobban nézett ki, lehetett hidakat és alagútrendszereket építeni, voltak hajók, helikopterek és a fegyverrendszerek (bár kevesebb volt) egyedibbek voltak, 2160-ban meg van egy csomó de szinte tök ugyanazt tudják :/
Ja és 2150-ben tényleg nem lehetett szórni a pénzt az ember vigyázott a veterán egységeire és továbbvitte õket a következõ pályára.

Ha végigvittem ezt akkor uninstall és visszarakom az 50-et 😊

Esrohnoil
Earth 2150 durva volt h. mindig kellett a pénzbõl az evakuációs flotta építésére is fordítani, de mikor az ember eljut a végére, az az érzés kárpótol mindenért. 😊 Na meg a látvány.
A Lost Souls nekem kicsit keménynek bizonyult már az elején. 😄

Most szedem a Lost Soulst 😊
Az EARTH sorozat az egyetlen rts amivel nem csak játszani vagyok hajlandó hanem be is jön <#eljen>

Esrohnoil
Nekem is jobban bejött az Earth 2150 meg a Lost Souls.

Nekem is ez a véleményem de hát egyszerûsítés a trend. És még így is van aki az elsõ pályán sdem tud tovább menni...

Na ezért kapjuk a sajátmagamtól végigjátszom magamat játékokat.
LC kampányhoz egy tipp:
Még a legelsõ küldetésnél jön egy felbérelhetõ bányász, van egy király plasma gránátvetõje dobassátok vele a földre és aztán vegyétek fel a hiróval 😊

Nekem bejön a gém de az Earth2150-hez képest minden szempontból visszalépés, rengeteg mindent kivettek ami egyedivé tette 😞

Ha bejön nektek ez a játék akkor mindenképpen nézzétek meg az elõzõ részét, olyan mintha ennek a folytatása lenne 😊

MrDevil
Valaki túl jutott már ezen a pályán LC - The Prisoners ???

tepi5
elötte upgradolni kell a transporter jármüvet és utána tudsz már csinlni

Forza Italia OoO Forza Juventus

hello!
Hogy kell megcsinálni az elsõ pályát, de már mindent építettem és már csak annyi a feladat hogy el kell szállítani azt az embert, de hogyan kell elszállítani.
thx
MrDevil
OK köszi

Lézer és armour piercing fegyver kell vegyesen.
A hamar letámadást a 900 ércért vehetõ zsoldos egyedül visszaveri ha figyelsz rá...
MrDevil
thx az hogy milyen fegyver van a moscowokon az mind1??? az a baj hogy nagyon hamar letámadnak!! 😞

ED All against one kész, és ezzel az ED kampány is mert az az utolsó küldi.
Tippek:
2 féle moszkva használata, 1-ik chemical pajzs, másik sima (nem reflectív)
Hátuk mögött pár üteg chemical pajzzsal és earthquake fegyverrel.
Kell még minimális légvédelem.
Javítgatás kötelezõ különben elfogy a térképrõl a fém.
Ja és nagytankok elõször nem mûködnek, északra kell menni a hõssel és ott kinyírni a sabotõrt. (ezt minnél hamarabb)
MrDevil
Valaki megtudta csinálni ezt a küldit???? ED - All against one?? vagy ezt : LC - The Prisoners ???

Devids Pro
Van egy kis problémám a játékkal. Nem indul el csak Safe Mode-ban. ELindítom rendesen erre a játék lógója után kidob az asztalra.
Konfigom: AMD AThlon Xp 2800+, ati radeon 8500 64 Mb, 768 Mb ram
Legfrisebb ati driver fenn, cd-n lévõ direktX fenn, 1.3-as deviance verzió(1.35-össel is ugyanez volt).
Ötletek?
Zsolo007
talán a hivatalos oldalról....vagy gugli...

PxE
Honan lehet le tölteni a müködö 1.35 ös angol patchot?<#fejvakaras>

ATI POWER!!!!!!!!!

Zsolo007
Exitet kell lerakni....

Ti felraktátok az új patchot? Ment nektek a mini image-el? Nekem nem megy, azt írja UKn kívül vok 😞(

Nekem az a gondom, hogy legyártom az egységeket, de az épületbõl nem akarnak kijönni. Mit kell csinálni?

Az alien tényleg nagyon üt! Elfogyott minden érc a pályán de még mindig ezer alien sereg tobzódik szal kezdhetem elõrõl...
MrDevil
Simán müxik nincs semmi baja

PxE
Üzemel végülis az 1.35 és angol?

ATI POWER!!!!!!!!!

tepi5
tessék klick

tepi5
és müködik az 1.35 ös?

hello!
hogy kell megcsinálni az elsõ pályát mikor már mindent építettem, de hogy kell el szállítani azt a csávót
Johnny23
na jo....1.35 -re update-elés után hibaüzenettel indít a cucc, ugyhogy VIGYÁZAT!!!

szoljatok,ha lesz rá vmi megoldás

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
JAAH, hogy alapba 1.3!!!!!

nem szoltam<#whatever><#whatever><#wave>

Johnny23
..illetõleg ebbõl az update bõl nincs angol??? csak német ?!

olyat találtam,hogy angol 1.3 -> 1.35 -re (7M😎

de olyat megintcsak nem hogy angol 1.0 -> 1.3 -ra !!!<#fejvakaras>

Johnny23
ugye a legujabb patch-be(1.35 /185M😎 benne vannak az azt megelõzõ javitások is!!?

szóval nem kell a korábbiakat is föltenni?
<#help><#fejvakaras>

Tud valaki valamit az új patch ról asszem 1.35? (A frissítésben leegyszerûsítésre került a könnyû fokozat, kijavításra került néhány hadjáratban észlelhetõ hiba, MI akadás, az Alien 7 címû küldetésben lévõ hiba, épület és egység hibák, valamint még több apróság is)

PxE
Hol kaphac acuntot? mert nincsen registrácio,

ATI POWER!!!!!!!!!

Akkor nálad van vmi gáz mert én is most szedtem onnan, végig max sebességgel jött (viszont bannolni fognak mert ADSL-el lehetetlen annyit visszatölteni hogy meglegyen a min arány 😛)

erre én is kíváncsi lennék az volt a kedvenc torrent oldalam onnan mindig minden 120-260kb/s-el jött most meg vagy azt írja, hogy nincs jogosultsága a lap megtekintésére vagy 403-as HTTP-hiba - Tiltott Internet Explorer vagy ami a korábban berakott képemen van, pedig kéne nagyon az Angol Earth 2160

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

PxE
Arsenal ara a torrent oldalra hogyan jutotal be?

ATI POWER!!!!!!!!!

PxE
Én vagyok fasz vagy tényleg ennyire erös let az ALIEN faj a jatekban<#worship>??!!!!Vagy csak én látom ezt így?<#boxer>

ATI POWER!!!!!!!!!

én úg yértettem hogy grafikába se feltétlen szebb..., stilusából fakadóan aoe3 ban nem rakhatsz be csili vili lézersugarakat de attól az még nem lesz ekvésbé szép mind az earth 2160 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Izé.. Tényleg mondták
Köszi
grebber
Persze hogy más nem is mondtam hogy ugyanolyan csak szebb és kész.

Next PC upgrade: 2022