424
  • YencY
    Nekem az a gondom, hogy legyártom az egységeket, de az épületből nem akarnak kijönni. Mit kell csinálni?
  • hapi
    Az alien tényleg nagyon üt! Elfogyott minden érc a pályán de még mindig ezer alien sereg tobzódik szal kezdhetem előről...
  • MrDevil
    Simán müxik nincs semmi baja
  • PxE
    Üzemel végülis az 1.35 és angol?
  • tepi5
    tessék klick
  • tepi5
    és müködik az 1.35 ös?
  • totinox
    hello!
    hogy kell megcsinálni az első pályát mikor már mindent építettem, de hogy kell el szállítani azt a csávót
  • Johnny23
    na jo....1.35 -re update-elés után hibaüzenettel indít a cucc, ugyhogy VIGYÁZAT!!!

szoljatok,ha lesz rá vmi megoldás
  • Johnny23
    JAAH, hogy alapba 1.3!!!!!

nem szoltam
  • Johnny23
    ..illetőleg ebből az update ből nincs angol??? csak német ?!

olyat találtam,hogy angol 1.3 -> 1.35 -re (7MB)

de olyat megintcsak nem hogy angol 1.0 -> 1.3 -ra !!!
  • Johnny23
    ugye a legujabb patch-be(1.35 /185MB) benne vannak az azt megelőző javitások is!!?

szóval nem kell a korábbiakat is föltenni?
  • Tom911
    Tud valaki valamit az új patch ról asszem 1.35? (A frissítésben leegyszerűsítésre került a könnyű fokozat, kijavításra került néhány hadjáratban észlelhető hiba, MI akadás, az Alien 7 című küldetésben lévő hiba, épület és egység hibák, valamint még több apróság is)
  • PxE
    Hol kaphac acuntot? mert nincsen registrácio,
  • haxoror
    Akkor nálad van vmi gáz mert én is most szedtem onnan, végig max sebességgel jött (viszont bannolni fognak mert ADSL-el lehetetlen annyit visszatölteni hogy meglegyen a min arány :P)
  • Nwis86
    erre én is kíváncsi lennék az volt a kedvenc torrent oldalam onnan mindig minden 120-260kb/s-el jött most meg vagy azt írja, hogy nincs jogosultsága a lap megtekintésére vagy 403-as HTTP-hiba - Tiltott Internet Explorer vagy ami a korábban berakott képemen van, pedig kéne nagyon az Angol Earth 2160
  • PxE
    Arsenal ara a torrent oldalra hogyan jutotal be?
  • PxE
    Én vagyok fasz vagy tényleg ennyire erös let az ALIEN faj a jatekban??!!!!Vagy csak én látom ezt így?
  • Thanatos
    én úg yértettem hogy grafikába se feltétlen szebb..., stilusából fakadóan aoe3 ban nem rakhatsz be csili vili lézersugarakat de attól az még nem lesz ekvésbé szép mind az earth 2160 :)
  • bacsi5514
    Izé.. Tényleg mondták
    Köszi
  • grebber
    Persze hogy más nem is mondtam hogy ugyanolyan csak szebb és kész.
  • Thanatos
    nem csak a szépség számit és nem is feltétlen szebb inkább más... :) pl aoe épületrombolása azért ott van a toppon... :)
  • Nwis86
    hát ez rohadt érdekes akkor nálam miért nem jó hetek óta ? pedig regelt tag voltam

1ébként 1et értek veled Earth 2160 szebb mint AOE 3 főleg hogy valamiért nem indul el pedig tegnap még jóvolt
  • grebber
    KUKK ide most csináltam a képet.
  • grebber
    Az a jó pálya amikor egy emberrel kell irtani tök jó ilyen lángszórós miatökömmel faszán lehet zuzni.
    Szebb az Earth 2160 mint a AoEIII.
  • tepi5
    sziasztok az elsö pályán ed vel vagyok és ott a végen ilyen nagy épületeket kell lerombolni de az embereimet meg a járgányokat ezzel a rűzással simán kinyirják!! hogy an tudnám lerombolni ezeket az épületeket?
  • kHares
    Ugye fölvetted a chemical armort amit az elején ad és kihangsúlyozza hogy ez még kelleni fog? Nem árt olvasni néha. Azzal a páncéllal alig sebződik
  • Nwis86
    akkor lehet én vagyok hülye vagy nem tudom de nekem hetek óta ez van
  • grebber
    Nemtudom te miket nézel egyátalán nem szünt meg a torrentparadise.
  • bacsi5514
    ED második pályán, ahol a tudóst kéne megmenteni, hogyan kell felrobbantani az alien telepet?
    Ha mindenik odaküldök, hogy elvonja a tüzet a főhősről és úgy rakom le a bombát akkor se robban fel az egész. Alig tud a főhős is kimenekülni felélve az összes medpackot. Második körre pedig esély sincs.
  • Esrohnoil
    Van ha regisztrálsz. :)
    Kicsit nagy lett, lehet jobb lett volna linkelni.
  • Nwis86
    előbb elszartam az 1 ik képet most itt van, miért nincs ezen a fórumon szerkeszthetőségi vagy előnézeti lehetőség?

• Nwis86
    Én már több honapja leszedtem a Lengyel verziót és tegnap tudtam +hogy már van Angol de valamit nem értek a Német és Lengyel verzió kép fájla 1.25 GB az Angol Deviance 919 mb a többi változat + 934 mb. na valaki +tudná nekem mondani hogy miért van ez?

tudna vaki mondani 1 jó torrent oldalt ahonnan gyorsan lehet tölteni mert idáig a torrentparadise-röl szedtem mindent és mindig maxon tudtam tölteni de megszűnt ez az oldal és a többiről csak 10-20 kb/s el töltök

a kép közepén az a tank azért durva azzal a neonnal az alján

kép 2
    kép 3
  • Methylisocloro
    Valaki írta hogy ez a rész "hogyahülyegyerekismegértse" stílusban készült, de én még mindig nem értem mit kell csinálni :(
  • lammaer
    Ja, a warzone nekem is a szép emlékek közé tartozik... még most is emlékszem arra a küldetésre amikor evakuálni kellett a bázisomat, és fel kellett tartani az özönölő hordákat. Volt hangulata...
  • bgabor
    A lézerágyúval felszerelt repülők és "holdjárók", valamint a rakétás gyalogság hamar leszedi azokat a repülőket. Amúgy az én tankjaimat is hazavágják. De majd még próbálkozom.
  • Esrohnoil
    Nekem a "Warzone 2100" van meg eredetiben szép dobozban, ami hasonlít az Earth sorozatra. Ott is rengeteg féle fejlesztés volt, és hasonló módon lehetett az alvázakra pakolni a kifejlesztett cuccokat. Az sem volt egy könnyű game, de sztem a története egész egyedi lett. :)
  • bgabor
    Nekem tetszik a játék. Az Earth 2150/Moon Project rendszere, gyönyörű grafikával. Gyalogos egységek ahogy beveszik magukat az objektumokba, meg ahogy fel lehet aggatni a különböző cuccokat az alvázakra, tök jól meg van csinálva, ahogy a bázisépítés is újszerű. Énm az ED-vel kezdtem, és egész élvezetes. Egyetlen roppant zavaró dolgot találtam: Az ED főhős miért grasszál sisak és szkafander nélkül hajadonfőtt a marson meg a többi oxigén nélküli légkörű bolygón??? (Főleg hogy mindenki más szkafanderben van)

Egységek javítására pedig az előző részben ki lehetett fejleszteni javító készüléket, amit aztán fegyer helyett lehetett felszerelni a különböző alvázakra, aztán az így elkészült egységgel lehettett javítani a ségült egységeket. Meglepne, ha itt nem ugyanígy lenne.
  • JTBM
    Szerintem igen játszhatatlan, most a 4. pályán vagyok, tudok már tankot gyártani, de semmit sem ér, mert jön pár repülő és ízekre szedik őket.

Minden egységnek megvan az ellen egysége, ezért pontosan kell tudni, hogy mire mivel kell vadászni. Ebben persze a gép jobb.

A gépesített egységeket nem lehet javítani, ezért mire tapasztalatot szereznek, már ki is purcannak.

Nekem nem tetszik egyenlőre a játék, de még nem töröltem le, hátha valaki ad pár infot, hogyan lehet vele játszani...
  • PxE
    ED az ász! A 2150 ben töb fejlesztés volt!
  • Mikiller
    Találtam valami BonusMap kiegészítést és felraktam ide