• bgabor
    Nem bírok ezzel a játékkal...
    Pedig anno még az Earth 2140 et is végigjátszottam. Az 50-el is sokat nyomultam, de ez kifogott rajtam.
    A hírhedt LC "The Prisoners" pályán vagyok, és nem tudok mit kezdeni.
    Easyn játszom, mégis olyan hevesen támadnak, hogy nem jutok el a támadásig, csak védekezem. De mivel több helyre kell egyszerre figyelni, ezért előbb utóbb mindig előfordul, hogy nem veszek észre egy rohadt ED tüzérségi egységet, és szétlövi a teljes arcvonalamat. Mivel elég nagyot sebez, ezért ez pillanatok alatt bekövetkezik. A Twin Tornyok pedig drágák és baromi lassan készülnek, ráadásul sokszor leszedik őket az ellen vadászgépei ereszkedés közben.

Kíváncsi lettem volna az UCS-re meg az új Alien fajra, de azt hiszem, sosem fogok eljutni a hadjárataikig. Skirmisht csak a hadjáratok után akartam játszani, de így az sem fog összejönni. Egyszerűen flusztrálóan nehéz a játék,még a legkönnyebb fokozaton is, és ez nagyon nem jó (a Homeworld 2-t is ez torpedózte meg). A sebzésrendszer nincs rendesen megcsinálva, bizonyos fegyverekkel rengeteg időbe telik kilőne egy egységet, másfajtával 2s alatt. Ami túl gyors. Általában az akció is túl gyors. Szépen elvérzett ez a játék a megfelelő kiegyensúlyozás hiánya okán. Kár, mert a grafika mindent üt, ami csak eddig ebben a műfajban megjelent. Az egységek nagyon szépek (leszámítva a nyominger LC egységeket, de azok már az előző részben is irtó hülyén festettek), a környezet is. Nemtudom, szerintem valami átok ül a Topware-on, hogy sosem tudnak elsőrangú játékot csinálni, és mindig csak egy kicsivel csúsznak le róla.