• PAtr0n
    Szerintem fasza játék, nekem bejött, örülök, hogy nem játszottam anno az elődjeivel, mert akkor biztos én is lehúznám, hogy visszalépés az elődhöz képest meg ilyenek. Ha végigvittem akkor bizti megveszem a 2150-et, oszt kijáccom azt is.
    Hát igen.. elég erőltetett, egy két rész benne, bár nekem bejön ez a nehézség ami a kampányban van. Én normálon jáccok vele, de az ED uccsó pályája "all against one", rajtam is kifogott eleinte. Már sokan kérdeztétek, hogy kell ezt a pályát végigtolni, most leírom az én taktikám mi volt:
    Én már az eljén szartam a tankokra, megvettem a repcsis zsoldost, ő az elején feltartóztatott szinte mindenkit, közben azt a kis "zsebpénzt" amit az eljén adnak, két storage, egy ammocenter, meg még két bányászra költöttem. Sunyiba a támadások alatt felkűttem őket északra az ércbányához, és még a lámpákat is kikapcsoltam addig, mert pont éccaka volt. Volt, hogy ezek a rohadt iti-k, kifigyelték sunyi próbálkozásomat de addig rájukkűttem a zsoldost, így egy darabig meg volt oldva a probléma. Abból kis pízből ami eleinte jött, abból elkezdtem gyártani a kis repcsiket ilyen kombinációban: Laser+Chemical armor+önjavító kütyü. Ez meg is hozta gyümölcsét, szinte az egész pízemet rájuk költöttem, de megérte, mert utána elálltam a kanyont ahol átjönnek a tetvek, és kész. Utána bekóstoltam a béz-jüket, hát az nagy szívás volt. Az ottani vulkán belsejében lévő épületeket csak earthquake egységekkel sikerült kifüstölni, laseres repcsikkel bevédve őket, mert az épületeik nagy része a rakétákat eltéríti(még az atomraksit is), a laserfegyverek meg ionok nem hatnak rájuk, hát maradt a jól bevált ólom. Az LC bézt hagytam a végire, de az már gyerekjáték volt a monszták után.
    Még csak most kezdtem el az LC kampányt, de még még mindig nem hűlt ki bennem a vágy, hogy végigtoljam a játékot, mert a hibái ellenére nagyon hangulatos tud lenni. A UCS-kre kiváncsi vagyok, hogy mit tudnak.
    Amúgy tényleg durva az alienek erőfölénye, bár megfelelő egységeket gyártva azért meg lehet őket is szopatni.
    Összességében: Vegyes érzelmeket kelthet a játék a hardcore stratégiák kedvelőinek, vagyis azoknak akik a "legyártok 500 egységet, 1 perc alatt, oszt lerohanom az egész térképet". Ez itt is érvényesül, de csak nagyon ritkán, köszönhetően a fegyver+páncél kombinációknak.
    Szerintem jó játék, reméljük kijavítják a hibáit, vagy egy peccs, vagy egy folytatás formájában.