153993
ValóVilág 12

• Rash87
    " December 8-án, délután 4 és este 7 óra között is lesz online közvetítés a ValóVilág Villából. "

Ez csak mára vonatkozik,vagy ezek után minden nap?
  • bakkerman
    majd leadják a coolon a belevaló világba,az úgyis 18 karikás,ott síp nélkül le fogják adni,nekünk marad az idili összefoglaló
  • Dean Winchester
    na az esti történésekből kivi vok ma mit fognak leadni :D vagyis ezt holnap adják le? lényeg a lényeg vajon mennyit adnak le a balhéból? :D
  • LoSA
    A beszavazón tényleg unszimpatikus volt... De ne mond, hogy most a villában is hülyén viselkedik, szerintem elég normális.
  • wesker24
    Csak éjféltöl 10-ig van Online adás !

Habár ma éjjel a nagy balhé miatt 2 órán keresztül nem volt közvetités !
  • Downfaller
    hol lehet nézni élőben? vagy ez cooltv?
  • Ramox
    Hát ha már itt tartunk, számomra például sokkalta szimpatikusabb mint a gömbi gyerek... ahogy az mutogatott, meg magyarázott a beszavazón, hát nem tudtam végignézni, és inkább elkapcsoltam... :d
  • LoSA
    Én nem vágom, hogy ezt a Jörzsit minek kellett berakni?!?! Nah, mindegy... Nekem nem szimpi, inkább Gömbi! :) Most a csajok majd hogy fognak ájuldozni Jörzsi miatt....
  • ZZ88
    Egy igazi hajléktalant nem lehetne beszavazni, ha már való világról beszélnek, hogy olyan ember is bemehessen ezek közé a deformált jellemek közé (tisztelet a kivételnek), aki tényleg rászorul egy kis téli ingyenlakásra.
  • bakkerman
    én úgy tudom,hogy csak lazán beszélgettek,és olivér közben eléggé bebaszott,így előjött az "őszinte" énje,és kezdte fikázni Dzsörzit,Gombit,meg Évát,meg éva paliját
  • wesker24
    Szerintem is Adriennek kéne bejutnia majd kiderül !

Habár akárki is jut be mind 3 csaj jól néz ki !
  • Ramox
    Éva ugyan mondta a fürdőben zsófinak, de nem igazán jött le, hogy min kezdődött a balhé, amin olivér ennyire kiakadt?
  • Qwerty4
    Ez a műsor szerintem egy valóságos provokáció, az olvasottak alapján. :)
    Csak párszor néztem bele, de akkor is baromi unalmas volt, a szereplők meg ellenszenvesek. :S
    Ilyen ez, retardált műsorvezetők, lakók.Csak a botrány számít, de remélem belebuknak.
  • bakkerman
    ezek az emberek már jóval november 20.-a előtt tudták,hogy villalakók lesznek:)
  • polluxware
    hogy tudnak ennyi kretént berakni egy ilyen kis helyre?

vagy ezek már szortírozott emberanyagok?
  • bakkerman
    Adriennek kéne bejutnia,ő szerintebb bájosabb mint a többi bombanő,szebb az arca :) házaspárokra leszek még kiváncsi,úgyis "szétkúrja" őket a villa :)
  • bigapó
    igen, most lett vége az adásnak, de egész jól kibeszélték a tegnap estét, nagyjából lejött, hogy mi volt. nem szép az biztos, majd kiderül lesz-e szankciója bármilyen formában is. kezd alakulni a brigád és még nincs bent mindenki. a bombanő és a házaspár még forgat kettőt a szalmán :D
  • bakkerman
    és a laikus ember,aki csak az összefoglalót nézi,ezekről persze nem fog tudni...
  • [HUN]Crassus
    erre dobtam egy hátast:S
  • bakkerman
    aztabüdös...na ilyenkor szar,hogy nincsen non stop stream,mert olyan dolgok derülnének ki,amik basznák az RTL csőrét...így marad a napi 1 órás összefoglaló,amiben persze szokásos dolgok lesznek,alekosz beszélget olivérrel,1-2 zuhany jelenet stb...valaki mondta,hogy nem éli meg ez a műsor a fél évet...remélem így lesz! Ahhoz képest mennyire vártam,egy kalap szar ez a műsor
  • Ramox
    Iszonyatosan leosztotta évát, volt itt kurvázás, és minden finomság. Hatalmas balhé volt, állítólag még Alekosz is baromi nagyot csalódott olivérben
  • Szolnokboy1
    ez jobb:

"Zsófi:béci mellett üldögélt,hallgatta a cigánygyerek gusztustalanságaitelkerekedett szemmel aztán benyögte h ő már megevett egy banános kotont. Gigi:elmondta h nem dugott a villa elött de gondolt rá,hogy a villában,idézem,"szétbaszatja magát".később elmesélte anikónak hogy egyszer belefingottak a szájába szex közben. Anikó:halgatta egész este béci gusztustalanságait és róla is kiderült hogy egyszer amig dugták fingott .egész este mikroport nélkül dumált. Béci:gusztustalanságait ecsetelte,minőségi szex számára az ha menszeszelő véres pinát nyalhat,illetve férges nőt is kinyalt.gigi elmondása szerint béci őt is megakarta dugni. Gombi:hamar befordult és elment aludni.éva később egy beszélgetés alatt melegnek nevezte. Éva:eláztatta a barátját,kiderült h nem szerelmes és a csávója egy puhapöcs.olivér éva fasziját lebuzizta.Éva később lezsidózta olivért és ekkor levették az adást. olivér bebaszott és elszólta magát giginek:Gigi én ismerem jerzyt,együtt dolgoztunk ez egy nagyon rendes MELEG srác.itt ekkor levették az adást.olivér korábban lebuzzta éva kinti pasiját is. Szandika:beleugrott jerzy nykába amikor az bejött majd meztelenül jakuzzizott leonifasszal és jerzyvel.egész este tolta jerzy elé a mellét de az oda se nézett,szandikának mikor leesett h jerzy nem fog rá beindulni mert meleg,elsirta magát és lefeküdt aludni. Leonifasz egész este nyalt jerzynek. Jerzy semmit se csinált,leonifasszal jakuzzizott lés egyszer sem nézett a csupasz csöcsökre,később olivér leMELEGEZTE. Laci miután felmérte h milyen aljas módon nyomták be jerzyz,inkább lefeküdt. Alekosz bebaszott de kiállt Gombi mellett miután felfogta milyen aljas módon jutott be jerzy. a kutyák jófejek. ennyi volt."
  • bigapó
    inkább Olira vannak kiakadva, legalábbis a többiek. ezért lenne jó egész nap nézni, mert az összefoglalóban a mai reggeli beszélgetés nem lesz benne szerintem, meg ez a anyázás-zsidózás sem. bár végül is mindegy, úgysem lógnék rajta egész nap, csak így tényleg félinfók vannak és ez alapján alakul ki egy kép róluk, viszont az meg torz lesz...
  • wesker24
    Az elöbb volt beszélgetés a nappailban hát Éva vajon miért visel napszemüveget ? XD Lehet lebaszták a zsidózás miatt ! xD

De már megint a hálót mutassák vazee !
  • bigapó
    hát köbö. de már elmúlt 8, mikor járnak ezek dolgozni? valaki nyomhatna egy gombot a pulton, oszt mehetnének dugni vagy enni vagy mittomén, de ez így tényleg szar.
  • wesker24
    Tuti hogy a kameraman homi hogy csak a hálot mutassák a fiukkal ! XD
  • bigapó
    Ezek automata, mozgásérzékelős kamerák a hálóban? mert váltogatja a képet, de éppenséggel alig mozdulnak, szóval nem vágom mi van és hogy miért nem váltanak nappalira pl.
  • bigapó
    pont jókor kapcsoltam be, pár percre rá már nyomták is a zenét :D
    de most semmi érdekest nem látni, mert nem vált a kamcsi.
  • bigapó
    na most meddig kell nézni a villahálót ahol csak döglenek? a fél banda kint van a konyhában, de a kamera nem vált át....
  • wesker24
    Csak addig volt online adás amikor Éva lezsidózta Olivért !

Az hogy mikor lett ujra Online adás nem tudom !

DE már fél 8-kor volt csak akkor még aludtak !

Amugy most korább volt az ébresztő de meg is érdemlik ! xD

• bigapó
    Jó reggelt.

Gigi megint szimpatikus még mindig, táncolva kelt megint :)

Meddig voltak fent este? 2-őig? vagy csak addig volt adás neten?
  • ManoNegra
    "ezt jó helyen mondod"
  • [HUN]Crassus
    bazzeg.....van egy olyan érzésem nem fog ez fél évig menni....
  • ManoNegra
    Szépen összeválogatott csapat! Ide nem kerülhet be olyan, aki nem ilyen magasan képzett
  • RatBaG #1839
    alekosz az előbb:
    "ma megittam egy liter pálinkát... tegnap is. még a végén azt hiszik, hogy alkoholista vagyok"
  • trident
    Ezekről videó összefoglalót!
  • cassoneitaly
    Egy jó kis komment RTL fórumból:

Összefoglalnám a mai éjszakát: Bekerült a villába egy vesztes a szavazóshowból akiről telepakolták a netet,h megy és levarrja az összes csajt. Ez az alak aztán ,jerzy,órákig jakuzzizott a puhatestű hazug leonifasszal miközben szandika nem tudta már hogy mutogatni a melleit, h odafigyeljen rá a vv új hercege. Ezután szandika rádöbbent arra kikkel is ül egy jakuba és elsirta magát. Olivér később ittasan elszólta magát giginek,mondván: "gigi, jó fej ez a jerzy,együtt dolgoztunk egy nagyon rendes meleg srác." Olivért viszont éva lezsidózta szintén tajt részegen miután kiderült az is korábban hogy éva szerelme egy puhapöcs és éva nem is szerelmes belé. Közben a hálóban béci kibeszélte magas minőségű nemi életét igy megtudtuk hogy véres pinát,szaros segget és férges nőket kedvel,ilyenekkel van dolga. A húga gigi szájába pedig belefingottak aktus alatt. Gigit egyébként béci,a testvére is megakarta baszni. Közben gombi befordult és aludt. A kutyák továbbra is jófejek. Pont.

• Shelton
    igen, de utána azt magyarázták, hogy anikó is szereti
  • Mr_no_NaMe
    én elmentem aludni srácok, felkúrtam az agyam. miért nézik ennyire seggbutának a tvnézőket?
  • cassoneitaly
    Arról beszéltek, hogy Éva szereti hátulról...Ez az egy dolog kivételesen lehet, hogy igaz...