153993
ValóVilág 12
-
Syntech #2036 Cool tv most.
roma csalód... -
Ragnar360 #2035 alekoszt egyre jobban bírom - Zsófit meg tovabbra is lájkolom-.- xxddxx
szerintetek szinészkedet, mikor alekosszal beszlgettek, s meghatódott és majdnem sírt ?!
lehet nemmindig lehet elmenni rajta, de tökre bejött, ha az mind komoly volt amit ott letolt- aranyos, meg volt benne érzés és kis romantika is a jelenetbe, bejönnek az ien csajok :d -
#2034 amúgy azok az idei playmatek? mert akk nem is juthattak volna be. szóval megint nem gondolta át az rtl a csalását... -
#2033 Látszik hogy megint mindenki mást várt ! Vagy Katát vagy Adriennt !
Ez nem jött be ! -
#2032 jaja mit szeret abba a kisegérbe? :DD -
#2031 -
#2030 Nekem mondod a 2 legjobb csaj volt !
-
#2029 6D -
#2028 Pedig "Regina" és Lévai Adri jó lett volna:D -
#2027 na bazmeg faszom Zsuzsiba...
de legalább mindenki leszarta, az poén volt :D
házaspároknál milyen nője van annak a ki szemüveges kisegérnek?:O -
Syntech #2026 4D -
#2025 Milyen szemüvegben nézed a tévét? -
#2024 Ezzel én is igy vagyok mert nem a nézök döntenek hanem azt akit az RTL akar ! -
#2023 nem hiszem el eddig egyszer se az került be akit én akartam! -
#2022 Mondtam én hogy Zsuzsi fog bekerülni mert sose az van amint a nézök akarnak vazee ! -
#2021 qwa életbe megint egy feka :(((( -
#2020 MONDOM! :DD -
#2019 neeeeee :CCCC -
Syntech #2018 Zsuzsiiiiiiiiiii -
#2017 Ő legszebb köztük. :P -
Syntech #2016 édes istenem de buta ez a lévai majom!fuuj -
retoucher #2015 gigi elmondása szerint béci őt is megakarta dugni.
Máshol meg pont fordítva mesélték el kommentelők, h Gigi akarta magát megdugatni Bélával. Akkor most ki is akarta a másikat levarrni?
Mert ugye nem mind1, h vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit! -
Syntech #2014 Remelem nem a playmate megy be...vicc az egesz.mas penzebol enis igy néznék ki!rohej! -
#2013 -
cargame #2012 Ez o az???? Az cseszik, h o lenne....Zsofibol bombano lesz akkor :D -
#2011 Azért ez az Adrienn (Adryana Bunny) sem így jött ki az anyjából... :D KATT!
Ezt elnézve még Zsófiból is lehet valami... -
#2010 Ha jól tudom az volt kiirva hogy 22:45-kor lesz kihirdetve hogy ki került be ! -
#2009 mikor lesz a film közben adás? -
#2008 bocs de én nem vagyok olyan, mint te tudod nekem van bnőm.. pff :DD -
#2007 neked miért kell kötekedni 50 évesen mindenhol pár huszonévessel? :D
nagy életet sikerült elérned :D -
#2006 szólj apunak.hogy erre vered, hátha ő is.... -
Márki Zsuzsi -
#2003 -
#2000 Mind1 én azért az Éva haját leborotválnám és erőszakosan közösülnék a torokmandulájával aztán a kopasz fején csapnám szét a cuccot moslékos fánglival XD -
#1999 wááá, Katika!! megvolt nekem a csaj úgy két éve. már akkor is jó buksza volt, meg odaadó. -
#1998 Ja,mindig mindenkinek kemények a haverjai... :) -
Dean Winchester #1997 hogyne :D puszipajtások lesznek a jövőhétvégére :D -
cargame #1996 Olivernek is kemeny haverjai vannak szoval kint majd gombi vs. oliver bandahaboru lesz :)) -
#1995 de adná Isten, h jégre tenne már ember a Gombi família, aztán rájönne az rtl, h elmehetnek a jó édes a....ba.
ha ennyi eszük van, h saját magukat buktatják be, akk meg is érdemelnék. -
#1994 Na,ennyit a fenyegetésről...tudtam,hogy a klub megint nagyít.
Nekem sem tetszene,ha az öcsém bekerülne,és Olivér azt hirdetné bent,hogy most megszegi a verekedést tiltó szabályt a villában.
Kicsit túlzásba vitték. Nekem sem volt szimpatikus az a nyomi Gombi,de olyan szerencsétlen,hogy megsajnáltam...