153993
ValóVilág 12
-
Dean Winchester #1913 alekosz bazdmeg h osztotta szegény lányt :D
stohlék meg ledongálták alit :D -
Kiado #1912 Most akkor Dzsörzáj meleg, vagy nem?
Bár lehet Oli kamuzott csak szokás szerint, hogy ismerte őt és szerinte meleg. -
cargame #1911 A gyerek kicsit ossze vissza beszel...meg olyan felenk is picit. -
#1910 Dzsörzi mit veri a nyálát, h "2méter távolság"? örüljön, h az rtl berakta, meg, hogy szavaztak a hülye fejére... -
#1909 hehe ez az Olivér nagyon nagy arc, mindig szívatja a népet :DD -
Dean Winchester #1908 nem sípolták ki .D
" hude lárva vagy bazdmeg " -
#1907 nalam is alandoan elmegy a kep, a hang meg egyfolytaban akad. -
#1906 nálam csak kép van, hang az nincs most. ki is kapcsolom inkább...
nevetséges, hogy 2010-ben nem tudják megoldani... -
#1905 biztos fájhatott neki...azért 16 évesen akit seggbenyomnak :SS -
#1904 előbb jerzyt kerdeztek, hogy mikor volt az elsö szexualis elmenye:
"16 evesen. seggbe." -
#1903 Ja, amúgy Gigi istenien néz ki ebben a cuccban, kihozza az alakját. Szép lábai vannak, látszik, hogy táncol. -
#1902 egy párnával csinálták, azt rakták az arcuk közé...elég gyér, bár a viszonyuk megmagyarázza. nem a győzelem volt a lényeg náluk :D -
#1901 oli éva milyn volt? pont nem láttam -
#1900 Nekem Szandika és Béci csókja tetszik eddig :D -
#1899 Fú pont csak akkor kapcsolódtam be mikor mit láttam hogy: Ánikó meg gömbi smár?:D -
#1898 ez biztos benne lesz az összefoglalóban holnap vagy azután :D -
#1897 na szinpadi csókverseny lesz nagyon király ! xD -
#1896 40-45 évesen nem kéne fennakadnod ilyen kis dolgokon,ugyanis ez a való világ,a gyökérvilág. -
#1895 mutatják.
de mindegy, ez a műsor az ilyeneknek szól...
lsd. mutassák....
sajnos ez a valóvilág, gyökérvilág. -
#1894 a cigány meg az álgörög grammatikai elemzését hallhattuk -
Kiado #1893 Bazzeeeeg, Béci meg az új görög srác.
Béci: A szőlő az 2 L? Sose tudtam
Új görög: Jaja 2.
wáwááwáwááááá -
#1892 Dehogy leborotválta az rendesen csak a felületét vágta le olloval meg most vakolják magukat mert hátha a bombanő aki bekerül simán lekörözné öket ! xD -
#1891 mert már csípte gigi orrát a szag. mondjuk ha tényleg ollóval csinálta,akkor kb 2 nap és kétszer akkora lesz mint volt... -
#1890 Azta kurva hónaljszörzet vágás ollóval Gigi módra ! xDD -
#1889 WTF ? Mi történt hogy Alekosz engedi Giginek hogy leborotválja a hónalját ? xD -
#1888 ez nem működik, de az oldalukon megy nálam. -
#1887 Nekem nem online! :(
Nektek megy folyamatosan?
Jó a linkem? -
#1886 annyira tetszik ez az önálló gondolata nem volt szöveg :D tudom, hogy mit jelent, de Én mindig kiakadok rajta. mintha nem lenne értelmes lény, úgy beszéltek róla. az egy dolog, hogy fiatal, meg csendes, naíva stb. de például odament Alekoszhoz rendezni egy szerinte nagy problémát, ez is önállóságra vall. nem a legnagyobb sztár a villában, az tény, de ez, hogy nincs önálló gondolata, ez sok. -
#1885 Jaja az autómosó ötletnek én is örülnék simán odavinném akocsit mosatni xD ! -
#1884 milliomos lenne, ha megcsinálná, ezt most komolyan mondom. -
#1883 vagy meztelen csajos mosót nyit
vannak ötletei xD -
#1882 Lehet kukkolni a villában !
Szandika elmegy Madamnak kurvákat futtatni mert ehhez ért ! xD -
#1881 Olivér a legértelmesebb ember odabent, aki nem játszik a kamerának, meg megmondja mindenkinek ha gondja van. nem is nagyon csípik, ezért különül el Alekosszal. nekem tetszett pl. ahogy tegnap kiosztotta Zsófit, és kurvára igaza volt, mert az a csaj egy felesleges dolog a villába, önálló gondolata még nem volt. -
#1880 ja, és ezt már mondta neki az őszinte beszélgetésnél is, mármint hogy nem ide való, a villába, hanem egy klinikára :D ez csak a durvább kinyilatkozása volt :) -
Dean Winchester #1879 na ez fasza :D pont a logód is passzol a hsz-hoz xD -
#1878 Olivérnek egyszerűen tele lett a fasza Évával, ennyi. Ez már napok óta ment és most borult a bili. Éva csak szimplán ostoba, hogy ezt nem vette észre, mert ugye azt mondta, hogy nem mondott semmit.. mondani akkor lehet nem mondott, de elég volt a lényével Oli közelében lennie és nekiugrott, ennyi :)
Elvileg nem volt bebaszva, de ki tudja, lehet nála kevés pia elég ehhez. Az egy dolog, hogy nem ilyen stílusban kellene elküldeni, de hát ez meg az Ő jellemét fényezi. Oli sokat süllyedt a szememben, de még mindig színesebb figura, mint Éva. -
retoucher #1877 Te is szerized a műsort?
-
#1876 Hátha választani kéne akkor inkább Gombika mint Jersey !
Jersey és Szandika pont egymásnak találták ki ! XD
Szandika örült is neki be is ment közéjük a jakuzziba félmeztelenül de egyből elment a kedve miután Leo és Jersey rá se bagozott ! xD
-
#1875 Nekem még most sem szimpatikus. Próbálja adni magát, próbálja mutatni, hogy van normális énje, de ez a srác nagyon buta. Semmi kommunikációs képessége nincsen. Levesz az arcából, de még mindig hallani hogy pörög a nyelve igen? igen? igen? Visszakérdez minden szarra ezerszer, vigyorog mint egy hülye, és mikor beoltják lepacsizik mindenkivel, mint Tod a dokikból. (lásd mikor béci beoltotta a földön kufircolós táncjelenettel) -
#1874 Lehet hogy csak már aztán ki tudja majd kiderül !