153993
ValóVilág 12
-
#1713 jah az jó volt :D
-
Dean Winchester #1712 nem ennek a boleronak kellett volna bejönnie XD -
Dean Winchester #1711 éva meg mifasznak festi a körmét ?:S bazdmeg 14en vannak mifasz értelme van :S -
#1710 punciról puncira:D -
cargame #1709 Hat az a masik gorog gyerek is egy irritalo fasz... -
cargame #1708 ezek a bombanok a legbutabbak idaig.... -
Dean Winchester #1707 ki szólta el magát?
zsuzsi: ez meg egy címlaplány xD csak nemjut eszembe a teljes neve...
am a nagymellű adrienn fog bejutni sztem xD kell egy olyan is... -
Kiado #1706 Lezsírozták neki, hogy bemehet, hogyha balhét csinál mert anélkül uncsi. :D -
Dean Winchester #1705 lolbazdmeg
ma irni akartam h végre nincs bunda mert mindenki a jerzy-t favolta volna és neki kell bejutnia erre a gombi jut be :D na mondom nincs bunda és tényleg nem jut be a jerzy..
erre mivan? bazdmeg bejuttatják!
bazdmeg nem mind1 h ki hány szavazatot küld? a lényeg h többet kapott a gombi...
"Jerzy hátterét is figyelembe véve a csatorna úgy döntött,"
óbazdmeg ez kibaszott szánalmas :S hátterét figyelembe véve hát basszák meg a ******************************t komolyan -.-
ennél felhábordítobb hírt ezzel kapcsolatban nem is hallottam!
de érdekes ezt még tegnap az eredményhírdetéskor nem tudták? :S de azt nem értem mifaszért kell bejuttatni:S
ja h a közönség nem juttatta be mi meg azt akarjuk h a házba kerüljön? :S szánalom a köbön.
-
cargame #1704 Na hoppa, a gyerek elszolta magat :)):)) Ha gombira 2 ember szavazott akorr Jerzy re 4? XDDDD -
#1703 Tehát akinek van pénze sms szerverre az jusson be az nyerjen?
Gombit azonnal ki kellett volna vágni a rákba... -
IXEMGabeo #1702 ugyanez volt kb anno Anikó bejutásánál is...az hisztizett kiverte a balhét erre csináltak egy burkolt szavazást ahol bejuttatták...kár is volt azóta, mint tudjuk lett egy újabb média kurvánk akit bámulni kellett... -
shumika #1701 nah szandyka majnem leszopta alekuszt:D -
Ragnar360 #1700 loool :DD -
#1699 áá ez már kész.. én így szeretlek retek klub :DDD -
#1698 attól mert több pénzt basztak el sms-re még nem jelenti azt, hogy csaltak volna, mindenesetre biztos, hogy több vetkőzéses feladatot fognak kapni... -
Ragnar360 #1697 lool ez de durva :DD
biztos Gombi pár raj haverja eltolt pár százezer forintnyi smst/hívást :P
viszont akkor izgalmas/érdekes lesz a mai/holnapi adás :p -
#1696 -
#1695 Vicces lesz amikor bemegy és majd azt mondja Gombinak,hogy azért jöhettem be mert a te szavazóid csaltak xD -
#1694 nyilván,hogy pénzről szól az egész nincs ezzel semmi baj azon kívűl,goyg hülyére veszik a nézőket
hagyjuk már ezt a baromságot is ,hogy nem megoldható a 24 órás élő korlátlan közvetítés...
ez is pénz kérdés csak..,csak ugye ez nem bevétel hanem kiadási oldalon jelentkezik az rtl-nek ha bele kell a technikába fektetni egy kis zsetont,hogy menjen -
#1693 nem találtam "Ez most vicc bzdmeg?!" képet :( -
#1692 érzed?:DDD
süt róla, hogy megrendezett. valahogy kitudódott, h nem is az kerül be, aki több szavazatot kap, és ezt gyorsan elvarrják ezzel. -
#1691 ja.Úgy van ez kitalálva, hogy minden szempontból az rtl járjon jól. -
#1690 Nem kell ehhez sok ész, csak egy sör, egy asztal, papír-ceruza, és bambulni kell...kurva jól ki lehet találni az egészet. -
cargame #1689 Beszarsz....ez jo fogas...tobb kiscsaj fog majd olvadozni a kepernyo elott. Nezettseg kerdes az egesz... -
K Ace #1688 Mért érzem én azt, hogy ez is előre megrendezett? -
A szépfiúk beszavazó showja alatt a szavazatok összesítésekor, a sorrend felállításakor feltűnt, hogy az egyik jelöltre tömegesen érkeztek szavazatok néhány telefonszámról. Minden adás közben a beérkező szavazatoknál az egyedi hívószámokat is listázza a rendszer; annak érdekében, hogy a csatorna lássa hány néző kapcsolódik be az adott adásba. Így nem csak az látszik, hogy ki hány szavazatott kapott, hanem az is, hogy az adott jelöltre hány néző szavazott.
Megállapítható, hogy a tegnapi adás során Jerzy több mint kétszer annyi nézőt állított maga mellé, mint Gombi; akire azonban összességében több szavazat érkezett. A műsor szabályainak és a leadott voksoknak megfelelően Gombi költözött be a villába.
Hasonló eset a VV4 beszavazó show-inak történetében még nem fordult elő, ezért Jerzy hátterét is figyelembe véve a csatorna úgy döntött, hogy a nézői többség akaratának engedve esélyt ad a fiatal táncosnak, hogy 12-ik lakóként megvalósíthassa az álmait. Azért is érezte ezt fontosnak a produkció, mert a VV4-ben a sztorit a nézők írják és így érvényesül leginkább a nézők többségének akarata.
A döntés értelmében Jerzy ma este extra meglepetésként beköltözik a villába, így a ValóVilágban összesen 14 helyett 15 villalakó kapja meg az esélyt arra, hogy megnyerje a fődíjat. A szabályok rá ugyanúgy érvényesek lesznek, mint a többi lakóra. További sorsa pedig a nézők kezében van.
WTF??? -
#1686 "...Komolyan mondom, könnyesre röhögtem magam.."
na látod milyen jól szórakoztál Te is !
Nem kell többet várni egy ilyen műsortól elég csak röhögni rajta.
Nem azok az idióták akik bent vannak,hanem azok akik elhiszik hogy ez a való világ és nem egy megrendezett showműsor az egész.
Akik bent vannak lehet mondani rájuk,hogy primitívek vagy ostobák,de valószínű mindegyik jól fog ki kerülni ebből... Szóval ha elérnek ezzel bármit is akkor mégsem annyira hülyék.
Ellenben akik szavaznak meg bekajálják ezt az egészet,na azokról innkáb megvan a véleményem... -
#1685 Most viszont már egy jó netkapcsolat is kurva olcsó, tehát szolgáltatni is olcsóbb. Watizdöpráblöm? -
Ragnar360 #1684 ez mekkora a szar... hogy lehetnek valakik ilyenek, sose értettem ?!
a szöveg, a stílus pl - amit Béci is nyom, hányás szánálom, magyarország pff nevetséges - szemébölsejókinézököcsöggyerekek, azaz az alja!!44!!!!!!!44444 :DD -
Dean Winchester #1683 így van, jóval magasabb volt az internetdíj amit ugye elég sokan nem bírtak megfizetni! sőt azért még akkor is egy jókis számítógép se volt vmi olcsómulatság...
van különbség... -
#1682 na ja, de azért 2002-ben jóval kevesebb ember lógott rajta... -
#1681 Régen a bigbrádör kibírta..deérdekes...medzsünk vissza a közsépkorba -
#1680 Napközben is lesz internetes adás
A jelenleg rendelkezésre álló sávszélesség nem bírná ki a folyamatos nappali érdeklődést, de az RTL Klub tervezi, hogy nappal is be lehessen nézni a Való Világ-ba - írja az [origo].
-
#1679 talán ha megnéznéd a műsorújságot, magad is rájönnél... -
#1678 hájják meg ez még jó is :D sikerült legyártania az rtl-nek az új majkát úgy érzem... -
#1677 Na, tegnap volt ' szerencsém' látni azt az esti bejelentkezést, vagy minek hívják, ami a dr csont után volt. Vártam, hogy kezdődjön a showder club, erre vv.... éppen költözött be az újabb, intelligenciától dagadó, enyhén szoláriumos, valamely kisebbséghez tartozó egyén. Na, amikor ott ültek 3an még, már nem is lehetett szavazni, balázs kb 3-szor mondta el,hogy megvan a végeredmény, de a hülyék még mindig azt mutogatták, hogy <3 és, hogy szavazzatok!
És még sírt is, annyira örült, hát ez kész. Komolyan mondom, könnyesre röhögtem magam. De a legjobb az volt, amikor balázs megjegyezte, hogy xy még nem tudja, hogy nincs szolárium a villában. :D Mekkora volt!
Még jó, hogy vannak m,ás műsorok is!
Azt leírhatná valaki, hogy egy nap hányszor láthatóak? Mikor ne kapcsoljak az rtl klubra? Több ilyen meglepit nem akarok!:D -
bippo #1676 Pedig amikor a bátyja nyakbaküldte egy vödör vízzel, nem volt rossz abban a vizes testszínű felsőben :) -
clio1616v #1675 mer lóg a melle -
#1674 jaja, tevékenyen részt vesz az egész klip-ben :) nemhiába zúgott bele alkeszunk, jó kis csaj a Gigi.