153993
ValóVilág 12

• cargame
    Csezdmeg...es ha akit te szeretsz tok unalmasok akkor mivan??? Szandika szint visz a musorba ember :P Az elejen en sem birtam de rajottem, h tok mind1 ki van bent csak legyen szines egyeniseg. Legalabb nem egy csendes akarki. Csinalj magadnak musort es akkor azt nezel akit te akarsz :)
  • bigapó
    fiatal még, majd megtanulja, kell egy olyan akibe igazán beleszeret, mert ilyen félig szerelem és dugjunk, hogy meglássam milyen vele, abból sosem lesz semmi.
  • Tyler1
    hogy lenne mind1? kereskedelmi csatorna! a nép élteti őket, erre így átbasszák őket? lehet, hogy ez hidegen hagy pár embert, én kurvára nem szeretem, ha a pofámba hazudnak, csalnak.
    legalább ne ilyen amatőr módon csinálnák ezt a műsort is, hogy még az 1 éves gyereknek is leesik, hogy vmi nincs rendben.
  • IXEMGabeo
    az a baj, hogy sikerült a legbutább okádékokat összeszedni:D kivéve talán Lacit, de ő is protekciós az a baj...viszont, így azokra, akikre ránézek "nyerje" meg a Laci, oda abba a villába sosem fog bejutni sima hagyományos közember:D

ja és a legbosszantóbb az az, hogy hülyének nézik az embereket, sajnos be is jön nekik...
  • Dean Winchester
    hát nem :D nekem nem mind1 h kiket nézek.
    egy olyan embert aki alapból kinézetre is meg viselkedésre is ellenszenves vagypedig egy olyan embert akivel semmi de semmi bajom nincs!

eddig a szandika-jerzy duót gyülölöm a legjobban
  • tommygear
    :((((
  • bigapó
    hát akkor az fog történni és nem látjuk többet dzsörzi pofáját. kit érdekel? :D
  • bigapó
    nem tökmindegy ki van bent? poénok legyenek és szívassák egymást, ez a lényeg benne. amíg humoros keretek között megoldják és csak ilyen kis patáliák vannak addig nem lesz gond. leültek őszinte-beszédre is, ezek nem hülyék, vagyis nem mind. Laci az nagy esélyes lesz, a végéig bennmaradhat.
  • sanzik
    és? ha mondjuk azt mondják itt van 1 milla bejutsz de pofán kell majd vágnod valakit...
    ezt simán bevállalnák sokan
    botránynak, reklámnak, nézettségnek tökéletes...
  • gibson9
    hiába mutatnák a százalékokat.. te elhinnéd? mert semeddig nem tart kamu százalékokat ki tenni.. jobb ha lassan beletörődtök, hogy meg van rendezve
  • Tyler1
    ez az! pofánkba csalnak ezek a köcsögök! szégyellem a pofám, hogy nézem ezt a szart, meg a csatornát is!

ilyen nincs, h ezek most hoznak nyilvánosságra ilyet. Szandikánál mi volt? ott ki a faszom szavazott rá? senki! ki a ráknak kell egy jó csaj helyett, egy ilyen okádék rongy? az egész műsor egy kurva nagy átverés...
  • bigapó
    aki először üt az 5 percen belül kint lesz a villából...ez a szabály.
  • Krisztiam #1741
    lehet.. mindenki mindenkinek az ismerőse, aki bent van mind ismert egy rtl-est tuti :DDD
  • F E R I
    mert csak heccelik a népet, mintha botrány lenne várható, és mire éhes az átlagmagyar? (költői kérdés)
  • Krisztiam #1739
    hát igen ez a retek klub.. meg nagyon furcsa, hogy sose mutatják a végén a százalékokat, szerintem úgy csal az rtl, ahogy csak akar.. pff szánalmasak
  • Ironman2
    Ismerte Szandi Dzsörzyt? Ekkorát visitozni!
  • Dean Winchester
    de érted akkor ennyi erővel az összes többi reklamálhatna h őrá több telóról jött szavazás mint a másikra :S annyira szánalmas komolyan
  • Krisztiam #1736
    Lilu azt mondja: Gomba :DD
  • Dean Winchester
    nem lesz :(

de akkor meg faszért jár a szája olivernek?:D

tyler.:
    azért mert az ertéel bekarta jutattni a jerzy-t és azért :(
    én kételkedem ebben a hírben is :S
    azért egyik kérdés fasza volt gombi felé " akkor gazdagok vagytok ?! "
  • rooney8
    na ez így fasza, mérnem tolják élőbe? :S :D
  • Krisztiam #1733
    Gombár nem nagyon örült Dzsörzynek :DDD
  • Dean Winchester
    am most kéne nyomatni nekik élőbe :S
  • desigo
    tuti lesz bunyó...
  • Tyler1
    ez egy kibaszott hatásvadászat!!!!
    a többinél miért nem derült ki a szavazás eredménye?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • desigo
    fúú most kellene majd élő adás...
  • Dean Winchester
    jó de bazdmeg akkor miért nem nézzük meg h a többiekre hány néző szavazott?:S akkro azt kéne h minnél több néző küldje és ne smsszám alapján de a gáz h ezt sem tudjuk! szal most is azt mondanak amit akarnak...
  • bakkerman
    nagyon búza ez a gombi...
  • Dean Winchester
    de mivolt ez már?:S nem beszélnek hozzá -> azt odamentek hozzá :S

na jerzyvel meg haverkodnak sajnos :S
  • cargame
    Loool:DDD koszoni a szavazatokat Magyarorszagnak xDDDD s annak a 2-3 embernek ki bejutatta :D
  • Firerock
    undormány ez a gombi
  • Dean Winchester
    jaj ez még sírt is tegnap? :DDDDDD
  • Dean Winchester
    de miért ilyen ellenszevesek a gombival?:S bazdmeg inkább ő mint a dzsörzi :S
  • Ironman2
  • Ironman2
    Vizet nem ismerik ezek?
  • Dean Winchester
    ennek a villában helye nincs XDDD

akkor csak jóhogy a gombi került be xD
  • Dean Winchester
    a görög2 meg puding xD
  • desigo
    Olivér,hogy osztja a csajokat
    hahahahahaha
    Zsófi meg Éva teljesen feleslegesen van ott...
  • bakkerman
    olivér be van állva am
  • Tyler1
    de mikor beretválják, mikor zuhanyozni is fürdőruhában mennek?
  • eLiXir
    Zsíír a pajtik is utálják a kis homárgecit aki bement, Béci hogy beoltja majd szünet után :D:D:
    én bírom azt a Bécit