153993
ValóVilág 12
-
cargame #1753 Csezdmeg...es ha akit te szeretsz tok unalmasok akkor mivan??? Szandika szint visz a musorba ember :P Az elejen en sem birtam de rajottem, h tok mind1 ki van bent csak legyen szines egyeniseg. Legalabb nem egy csendes akarki. Csinalj magadnak musort es akkor azt nezel akit te akarsz :) -
#1752 fiatal még, majd megtanulja, kell egy olyan akibe igazán beleszeret, mert ilyen félig szerelem és dugjunk, hogy meglássam milyen vele, abból sosem lesz semmi. -
#1751 hogy lenne mind1? kereskedelmi csatorna! a nép élteti őket, erre így átbasszák őket? lehet, hogy ez hidegen hagy pár embert, én kurvára nem szeretem, ha a pofámba hazudnak, csalnak.
legalább ne ilyen amatőr módon csinálnák ezt a műsort is, hogy még az 1 éves gyereknek is leesik, hogy vmi nincs rendben. -
IXEMGabeo #1750 az a baj, hogy sikerült a legbutább okádékokat összeszedni:D kivéve talán Lacit, de ő is protekciós az a baj...viszont, így azokra, akikre ránézek "nyerje" meg a Laci, oda abba a villába sosem fog bejutni sima hagyományos közember:D
ja és a legbosszantóbb az az, hogy hülyének nézik az embereket, sajnos be is jön nekik... -
Dean Winchester #1749 hát nem :D nekem nem mind1 h kiket nézek.
egy olyan embert aki alapból kinézetre is meg viselkedésre is ellenszenves vagypedig egy olyan embert akivel semmi de semmi bajom nincs!
eddig a szandika-jerzy duót gyülölöm a legjobban -
#1748 :(((( -
#1747 hát akkor az fog történni és nem látjuk többet dzsörzi pofáját. kit érdekel? :D -
#1746 nem tökmindegy ki van bent? poénok legyenek és szívassák egymást, ez a lényeg benne. amíg humoros keretek között megoldják és csak ilyen kis patáliák vannak addig nem lesz gond. leültek őszinte-beszédre is, ezek nem hülyék, vagyis nem mind. Laci az nagy esélyes lesz, a végéig bennmaradhat. -
#1745 és? ha mondjuk azt mondják itt van 1 milla bejutsz de pofán kell majd vágnod valakit...
ezt simán bevállalnák sokan
botránynak, reklámnak, nézettségnek tökéletes... -
#1744 hiába mutatnák a százalékokat.. te elhinnéd? mert semeddig nem tart kamu százalékokat ki tenni.. jobb ha lassan beletörődtök, hogy meg van rendezve -
#1743 ez az! pofánkba csalnak ezek a köcsögök! szégyellem a pofám, hogy nézem ezt a szart, meg a csatornát is!
ilyen nincs, h ezek most hoznak nyilvánosságra ilyet. Szandikánál mi volt? ott ki a faszom szavazott rá? senki! ki a ráknak kell egy jó csaj helyett, egy ilyen okádék rongy? az egész műsor egy kurva nagy átverés... -
#1742 aki először üt az 5 percen belül kint lesz a villából...ez a szabály. -
#1741 lehet.. mindenki mindenkinek az ismerőse, aki bent van mind ismert egy rtl-est tuti :DDD -
#1740 mert csak heccelik a népet, mintha botrány lenne várható, és mire éhes az átlagmagyar? (költői kérdés) -
#1739 hát igen ez a retek klub.. meg nagyon furcsa, hogy sose mutatják a végén a százalékokat, szerintem úgy csal az rtl, ahogy csak akar.. pff szánalmasak -
Ironman2 #1738 Ismerte Szandi Dzsörzyt? Ekkorát visitozni! -
Dean Winchester #1737 de érted akkor ennyi erővel az összes többi reklamálhatna h őrá több telóról jött szavazás mint a másikra :S annyira szánalmas komolyan -
#1736 Lilu azt mondja: Gomba :DD -
Dean Winchester #1735 nem lesz :(
de akkor meg faszért jár a szája olivernek?:D
tyler.:
azért mert az ertéel bekarta jutattni a jerzy-t és azért :(
én kételkedem ebben a hírben is :S
azért egyik kérdés fasza volt gombi felé " akkor gazdagok vagytok ?! " -
#1734 na ez így fasza, mérnem tolják élőbe? :S :D -
#1733 Gombár nem nagyon örült Dzsörzynek :DDD -
Dean Winchester #1732 am most kéne nyomatni nekik élőbe :S -
#1731 tuti lesz bunyó... -
#1730 ez egy kibaszott hatásvadászat!!!!
a többinél miért nem derült ki a szavazás eredménye????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#1729 fúú most kellene majd élő adás... -
Dean Winchester #1728 jó de bazdmeg akkor miért nem nézzük meg h a többiekre hány néző szavazott?:S akkro azt kéne h minnél több néző küldje és ne smsszám alapján de a gáz h ezt sem tudjuk! szal most is azt mondanak amit akarnak... -
#1727 nagyon búza ez a gombi... -
Dean Winchester #1726 de mivolt ez már?:S nem beszélnek hozzá -> azt odamentek hozzá :S
na jerzyvel meg haverkodnak sajnos :S -
cargame #1725 Loool:DDD koszoni a szavazatokat Magyarorszagnak xDDDD s annak a 2-3 embernek ki bejutatta :D -
#1724 undormány ez a gombi -
Dean Winchester #1723 jaj ez még sírt is tegnap? :DDDDDD -
Dean Winchester #1722 de miért ilyen ellenszevesek a gombival?:S bazdmeg inkább ő mint a dzsörzi :S -
Ironman2 #1721 -
Ironman2 #1720 Vizet nem ismerik ezek? -
Dean Winchester #1719 ennek a villában helye nincs XDDD
akkor csak jóhogy a gombi került be xD -
Dean Winchester #1718 a görög2 meg puding xD -
#1717 Olivér,hogy osztja a csajokat
hahahahahaha
Zsófi meg Éva teljesen feleslegesen van ott... -
#1716 olivér be van állva am -
#1715 de mikor beretválják, mikor zuhanyozni is fürdőruhában mennek? -
eLiXir #1714 Zsíír a pajtik is utálják a kis homárgecit aki bement, Béci hogy beoltja majd szünet után :D:D:
én bírom azt a Bécit